Spring naar bijdragen

Lobke

Members
 • Aantal bijdragen

  3518
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Lobke

 • Rang
  CrediRog
 • Verjaardag 18 mei

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

2748 profielweergaven
 1. Lobke

  Varen, varen over de baren.

  Ook dat begrijp ik Thinkfree, van mij was het ook fantasie. Fantasie is soms heerlijk, je komt er heel ver mee, zoals in dit topic. 😉
 2. Lobke

  Varen, varen over de baren.

  Thinkfree jonge wat hep jij dit mooi samengevat. Ik ben weer helemaal op de hoogte. Leuk dat jij het schip antrekt. Hep ie er verstand van; van zeilen? Allereerst die ouwe Lobke heeft last van rimmetiek. Af en toe is dat een last maar Paulus schreef al over een doorn in het vlees en die doornen kunnen af en toe goed wezen. Dat hebben we allemaal wel eens toch? De Kaptein aan de paddo's; echt??? Nou ja paddo's of niet ik lees alles wat hij schrijft en veel ben ik met hem eens. De kaptein en Peter die trekken de boel wel weer opgang, daar hep ik vertrouwen in. Maar Bastiaan ben jij handig?
 3. Lobke

  Varen, varen over de baren.

  Bastiaan73, Nee geen onderonsje, welkom!! Maar in het verleden was er altijd een soort fantasie, dolle boel topic, nu heb ik het over 2016-2017. Maar daarvoor zijn er ook heel wat geweest; luchtig maar toch met een ondertoon van ernst. Er is al een spook kathedraal geweest en deze oude schuit, even wat anders en het verbroeder/zusterde. Ik zocht Peter en kwam dit oude topic weer tegen. @Robert-Frans een monastieke gemeenschap, dat klinkt goed. En ik maak graag van de gelegenheid gebruik om op bezoek te komen. Naar Taizé wilde ik ook graag maar dat is er niet van gekomen, maar
 4. Lobke

  Varen, varen over de baren.

  Peter79, Inderdaad windstilte is wel even goed om tot rust te komen, maar dan beter een klein stormpje in een glas water. Heb je je topic over het milieu, natuur etc ook geplaatst op credible?
 5. Lobke

  Varen, varen over de baren.

  Het hep ouwe Lobke goed gedaan Kaas. Ze hinkt niet meer zo op twee gedachten de richtingaanwijzer is duidelijker geworden. Maar ik had dan ook het zangboek van vd de Worp op hele noten bij me. Dat had violist nog op het eiland geworpen. Is die kwajongen hier ook nog? Ja die Kaptein is effe wat an het regelen op een ander forum, maar dat mot kunnen toch. Ik kom ook omdat ik Peter79 zocht. Maar gelukkig hij is hier.🙂 Fijn dat je iedereen alle goeds wenst, mij ook mijn waarde.
 6. Lobke

  Varen, varen over de baren.

  Zijn jullie nog an het varen? Ik zit al jaren te wachten op een onbewoond eiland, ik heb steeds SOS geseind maar er kwam niks langs. Gelukkig dat hier bessen en bananen groeien, dus ik leef nog. Ik dacht an al die herinneringen en wat hadden we het fijn samen op het oude schip. Leeft de kaptein nog en Peter die zal inmiddels een eind in de tachtig wezen. As jullie die oude schuit tegen komen, doe de groeten an de bemanning, het was een fijn stel. <3
 7. Hallo antoon, Lang niet geschreven maar er zijn ook evangelische kerken die onderzoeken. bv; de vergadering van gelovigen. de http://www.christipedia.nl/Artikelen/V/Vergadering_van_Gelovigen De schrift geleerden onder de evangelischen.
 8. @Tomega, Dat zijn voornamelijke christenen die heel milieu bewust zijn, die veel aandacht hebben voor de gelijkheid in deze wereld. Heel veel punten herkennen ze ook in de CU, maar wat geeft de doorslag; gelijkwaardigheid w.b.t homoseksualiteit dan kies je misschien Groen-links maar het abortus standpunt van de CU past misschien beter bij andere christenen.
 9. Lobke

  Ik ben Wouter

  Welkom Wouter.
 10. Ook ik behoor tot de knappe forummers, maar ik heb niet terug geschreven.
 11. Lobke

  Wat raakt jou? Wat spreekt je aan.

  Gavin Bryars vertelt: In 1971, toen ik in Londen woonde, werkte ik met een vriend, Alan Power, aan een film over het ruige leven in het gebied tussen Elephant and Castle en Waterloo Station. Tijdens het filmen begonnen sommige mensen dronken te zingen – soms stukken opera, soms sentimentele ballads – en eentje, die overigens helemaal niet dronk, zong een religieus lied "Jesus' Blood Never Failed Me Yet". Dit lied werd later niet in de film gebruikt en ik mocht alle ongebruikte delen meenemen, waaronder dit stuk. Toen ik dit thuis speelde, merkte ik dat zijn gezang mooi gelijk liep me
 12. Lobke

  Muziek topic

  @Kaasjeskruid, Wat mooi!! Nu in het Nederlands.
 13. `Daders waren misschien eens slachtoffers, maar het gaat om het NU, de slachtoffers van dit moment. Officiële hulpverlening daar hebben slachtoffers recht op, of ze er gebruik van maken is aan hen. Ze moeten in ieder geval gehoord worden, serieus genomen worden, niks mag weg gestopt worden wil een gemeenschap GELOOFWAARDIG blijven. Dat ook daders hulp nodig kunnen hebben, dat kan maar wel via een andere lijn.
 14. Lobke

  Vaccineren of niet?

  Ik begrijp als moeder heel goed wat je bedoelt met abortus, de lijn tussen recht op leven en recht op keuze van de moeder/vader is een dunne. Maar niet ontopic.
 15. Lobke

  Vaccineren of niet?

  Begin jaren 70-tig werkte ik in een kindertehuis, kinderen die een verstandelijke en vaak een lichamelijke beperking hadden. Er woonden ook 2 kinderen met de ernstige ziekte phenylketonurie, https://www.pkuvereniging.nl/over-pku/wat-is-pku/ .Het trieste is dat wanneer deze ziekte in een vroeg stadium ontdekt zou zijn zou deze handicap voorkomen worden, o.a door diëten.. Gelukkig de hielprik kwam begin jaren 70-tig, even een klein prikje en inderdaad moeders vinden het vaak zielig, maar hoe zielig zou het zijn wanneer deze ziekte zich zou openbaren bij uw kindje omdat je een prik zielig vindt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid