Welcome to Credible

Welkom op Credible! Leuk dat je langs komt! Kijk gerust eerst even rond op het forum en als je ergens op wilt reageren maak dan een account aan! We hopen dat je het naar je zin hebt en mocht je vragen hebben neem dan contact op met ons!

Lobke

Members
 • Aantal bijdragen

  2570
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Lobke

 • Rang
  CrediRog
 • Verjaardag 18 mei

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

1120 profielweergaven
 1. Je leest dit nog wel eens in rouwadvertenties bij (vaak) streng orthodoxe gelovigen. Het klinkt mij dan zo fatalistisch in de oren. Toch weet ik dat mensen die ernstig ziek zijn, of in concentratie kampen zaten/zitten die overgave ook kunnen hebben. Job's verhaal is moeilijk; hij werd als het waren getest; al word er ook beweerd dat het een Midrasj kan zijn. Ik vind dat moeilijk te begrijpen dat God zo zijn "kind'' test. Al zegt mijn vrijzinnig geloven toch; als er iets gebeurde in die tijd was het God of de duivel. Ik zou wanneer iemand verschrikkelijk moet lijden nooit durven beweren; God of satan deed dat je aan. Als ik dit schrijf merk ik al dat die gedachte heel vervreemdend voor mij is.
 2. Oh deed ze vroeger bij Idols mee? Ach waarom ook niet.
 3. Oké
 4. @Kaasjeskruid, Ik kijk nooit naar Idols dus ik weet niet wat en wie je bedoelt.
 5. Misschien dat het boek Job iets laat zien van het lijden......En dat zien hoeft niet zinloos te zijn, (ik bedoel niet dat lijden per definitie zin heeft). Maar dat het er is hoeven we niet weg te poetsen of weg te healen.
 6. Mooi hè, die woorden, samen met de melodie. Ja precies!!!!
 7. Nee, jij ook niet? Nog een muziekkie?
 8. Psttttt.....het is een welkoms topic.
 9. @Naeva, O naam, eeuwige ademtocht, een sterveling ben ik, als eens mijn eigen adem stokt dan draagt mij uw muziek.' Mooi! Mooi om de woorden. Als een adelaar die zijn jong opvangt.
 10. @Thorgrem, Eigenlijk verwachtte ik het al, je moest de kar alleen trekken. En dat is eigenlijk niet te doen. Mij verbaasde de desinteresse van de rest van mods, als je geen interesse meer hebt meld je dan af. Het is jammer dat je stopt als mod maar ik begrijp het wel. Bedankt voor alles wat je voor credible deed.
 11. Grapjas!