Welcome to Credible

Welkom op Credible! Leuk dat je langs komt! Kijk gerust eerst even rond op het forum en als je ergens op wilt reageren maak dan een account aan! We hopen dat je het naar je zin hebt en mocht je vragen hebben neem dan contact op met ons!

Fundamenteel

Members
 • Aantal bijdragen

  158
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Wat niet wegneemt dat salafistische moskeeën subsidie ontvangen. Staat en Kerk zijn gescheiden. Het is nu tijd staat en moskee te scheiden.
 2. Volgens JG is er veel meer aan de hand dan dat. Woon eens een bijbelstudie bij mijn vriend. Het zal je goed doen. Ja ik heb het aangepast. Je hebt gelijk. Ik ben niet schroom mijn ongelijk toe te geven.
 3. Oei nu zie ik het.
 4. U richt zich dan op het OT. Ik richtte mij op het NT waarin ik duidelijk aantoonde dat de islam een valse leer van een valse profeet is. Mohammed was een pedofiele krijgsheer, geen profeet. Een profeet moet zichzelf bewijzen aan de hand van mirakels, daarin faalde Mohammed en daarom stuurde de joden en christenen hem lopen. Daarna verklaarde hij hen de oorlog en schreef hij een oorlogsplan uit, de koran. De koran is een strijdplan, geen heilig boek. Dwaal niet af van de essentie Dat beloof ik. Ik ben uw vijand niet. Ik ben hier om U te behoeden van de misleiding.
 5. ---, moet ik nu ook al claims gaan bewijzen omdat mensen niet genoeg onderzoek verrichten en in hun grote ongelijk willen blijven hangen? http://www.nieuws.be/nieuws/Meer_subsidies_voor_moskeeen_in_2016_Bijna_helft_gaat_naar_Turkse_staatsmoskeeen!_e0f75026.aspx En dat is dan alleen Vlaanderen he! We mogen dat getal dus gerust verdubbelen. Maar de mainstream media collaboreert reeds met de duivel dus is het moeilijk het exacte cijfer af te ronden. Als ik zeg dat het 2 miljard is ben ik niet ver van de waarheid af. Maar ik zei 1 miljard, niet wetend dat het alleen om Vlaamse moskeeën ging. België heeft nog een deelstaat Wallonië waar het radicaliseringsprobleem veel maal erger is Dan heb je nog een andere deelstaat Brussel, daar ligt Molenbeek. Gematigde moskeeën vervingen zichzelf naar salafistische en de subsidie werd niet herbekeken. Integendeel, het werd verhoogd. EDIT: lees door dat ik verkeerd ben. Dit getal is inderdaad overdreven. Edit; Gods naam ijdel gebruiken is niet toegestaan.
 6. Het fascisme waarmee u collaboreert: https://nl.wikipedia.org/wiki/Islamofascisme Ik heb de FAQ gelezen, ik ga een topic aanmaken waarom de islam niet conform is op de godsdienstvrijheid. Liever niet sluiten als je het niet tegenspreken kan. Het zal niet uitgroeien "tot iets moois". Maar dat is dan ook geen absolute vereiste in het regelement. Het zal zeer anti islam zijn, maar dat maakt het net heel christelijk. Het gaat niet tegen de vereisten vooropgesteld in de FAQ in. Vrijheid van meningsuiting, ongeacht wat jullie daar van willen maken. Mijn advies: Verander uw slogan naar "kleinste christelijke forum, mede mogelijk gemaakt door Thorgrem."
 7. Wie bent U dan om te bepalen wat christelijk is? Ik ging nogal vrij obsessief en fundamenteel met het NT om. Mij lijkt het sterk dat een christen anti islam hoort te zijn. Jezus waarschuwde voor valse profeten, en het nieuwe testament waarschuwt ons te hoeden voor de leer van valse profeten. Dus? Als anti islam niet christelijk zou zijn, misschien nog eens je bijbel herlezen? Ik vind het de schaamte voorbij dat je zomaar lukraak topics sluit. Het is door moderators als U dat het grootste christelijke forum uitgroeide naar één van de kleinste. Laat mensen gewoon lekker hun zeg doen, anti islam of niet. Fuck de islam! De islam is een sleeper cell dat zich weldra activeert naar islamisme en al die daarvoor waarschuwen wordt de mond gesnoerd, door collaborateurs van het fascisme, net zoals in WO2. Op een dag komen wij jullie de mond snoeren, zoveel is zeker.
 8. Je zou voor minder gefrustreerd zijn. De gematigde imam krijgt klop van een radicale imam en jij gaat daar even "relatief" overheen. Gelukkig behoor je nergens toe, want je behoort ook nergens toe. Good luck on that one. En zij die de zoon loochenen en diens leer niet brengen dient een christen te weren. De leer van de islam loochent de zoon en is daarvoor dus zeker je naaste niet. Noch een vijand die je in huis dient te nemen, noch te begroeten. Want wie de geest van de anti christ begroet heeft gemeenschap aan zijn duivelse werken. Denk je dat er een middenweg is? Je kan maar één meester dienen.
 9. Een puntje van kritiek: Je zou volgens de FAQ naar je profielpagina moeten gaan om je avatar in te stellen. Niet te vinden daar? Gebruiksvriendelijkheid is echt niet in de FAQ meegegeven. Noch vind ik daar terug hoe je het rechtvaardigt het topic "ramadan" te sluiten? Volgens de, naar mijn inzien, fascistische moderator bloeide het niet uit naar iets mooi. Was het niet christelijk maar anti islam. Ik denk dat het hele christendom anti islam is als je de bijbel juist interpreteert. Wat maakt één moderator bevoegd te bepalen wat christelijk is en wat kan uitbloeien naar "iets mooi" ? Ik had daar nog een antwoord open staan dat ik graag van antwoord had gediend. Wederom, teveel moderatie. Optreden waar het niet nodig is, maar één die zijn eigen willetje doordrijft. De ene heeft geen bevoegdheid gekregen over het christendom, laat staan de bijbel te interpreteren op wat al dan niet christelijk zou zijn. Dat bereik je via debat. Maar één willetje wordt doorgedreven wat het anti democratisch maakt. Anti democratisch is puur fascisme. VRIJHEID VAN MENINGSUITING. Kennen jullie dat nog?
 10. Neen, tegenover u niet. Ik scheur u en heel uw kamp aan flarden via democratische methodes. Huiver mijn waarde, want niets van wat jij vertegenwoordigt zal in de komende toekomst nog overeind staan.
 11. Ik kan niet geloven wat ik lees! De waanzin voorbij is er niets tegen!!! Maar een motivatie je kamp aan flarden te scheuren, dat verzeker ik je. U staat niet alleen op mijn negeerlijst, maar kroonde jezelf pertinent naar mijn shitlist. 2 Johannes 1:8-10 Ziet toe voor uzelven, dat wij niet verliezen, hetgeen wij gearbeid hebben, maar een vol loon mogen ontvangen. Een iegelijk, die overtreedt, en niet blijft in de leer van Christus, die heeft God niet; die in de leer van Christus blijft, deze heeft beiden den Vader en den Zoon. Indien iemand tot ulieden komt, en deze leer niet brengt, ontvangt hem niet in huis, en zegt tot hem niet: Zijt gegroet.
 12. Ik zie het nu ook, het is de korte versie. In de hele aflevering zie je een salafistische imam een gematigde neerslaan. Ik ga dit niet uit mijn duim zuigen. Het was werkelijk te zien in de hele aflevering. Als jij op de link had geklikt zag je dat het wel degelijk feiten zijn. Het Orgaan voor de Coördinatie van de Dreiging (Ocad) is geen malse bron, maar heeft een onderzoek uitgebracht van 71 pagina's die ons waarschuwen voor de directe gevaren van het salafisme. Mijn oordeel is gebaseerd op straalhard onderzoek en jij linkte dat aan complottheorieën zoals reptillians. Geef nu zelf toe, dat is geen nette manier van discussie voeren. Hier alvast dat beeld uit de nieuwe maan dat je te zien kreeg in de hele uitzending. Ik vind de hele uitzending niet terug, waarvoor mijn excuses.
 13. U bent op een ei na van mijn negeerlijst. Ik negeer niet snel, maar blatante uitspraken gaan geen verdere aandacht krijgen. Het gaat over feiten. Salafisme neemt het over in Europese moskeeën, daar moet iemand achter zitten die deze beweging op gang bracht in Europa. Geen reptilians, geen NWO. Maar eerder Qatar of Saoedi Arabië. Lees: http://www.standaard.be/cnt/dmf20170207_02718652 Het is in Nederland niet anders. En zie onderstaande film. Laat U vooral niet ontgaan hoe een gematigde imam fysiek neergeslagen wordt door een salafistische imam. Laat het u vooral niet ontgaan dat jullie hoofdstad, Amsterdam, voor meer dan de helft uit salafistische moskeeën bestaat die invloed uitoefenen over de hele moslimgemeenschap. Op een dag heeft u misschien kinderen. Welke wereld laat jij hen na? Eentje waarin we de ogen sluiten en hen blootstellen aan gevaar of eentje waarin je bikkelhard geknokt hebt voor een vredevolle samenleving? Salafisme gunt ons die samenleving niet. Ze staan reeds ver in hun doel en het is tijd dat terug naar nul te herleiden. Weg ermee!
 14. De overheid subsidieert ook. In België verdwijnt er 1 miljard euro per jaar aan subsidie voor moskeeën. Reken daarbij nog eens de lonen van imams en pensioenen van gepensioneerde imams en je komt snel aan een hallucinant bedrag. Geld dat voor betere doeleinden gebruikt kan worden. Maar laat ons niet ontkennen dat er geen buitenlandse invloeden zijn. Het salafisme is de moskee binnengedrongen en verdreef de gematigde islam. Daar moet iemand anders achter zitten dan onze eigen overheden. Ik ben anti oorlog, maar ik zie hoe langer hoe meer geen andere oplossing meer. Weet je Mcmadtasty, wij zijn al reeds in oorlog. Maar omdat we dat weigeren in te zien laten we ons afslachten.
 15. Ach, daar hebben we toch de sociale media voor? Het verzet is volop in gang gebracht. Wij eisen een onderzoek naar de bankrekeningen van imams. Door wie worden ze gefinancierd? Zijn het overheden of kleine extreme groepen? Dat is een vraag het onderzoeken waard, niet waar? Als blijkt dat er buitenlandse overheden met een geheim agenda imams financieren, zal de appel niet ver vallen bij onze eigen overheden. They sold us out. Maar als zij denken dat wij stil in de nacht zullen verdwijnen, zijn ze niet aan hun laatste proefstuk toe. De opstand is volop gaande. If it means war, it will be war.