Spring naar bijdragen

Fundamenteel

Members
 • Aantal bijdragen

  17.010
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Fundamenteel

 • Rang
  CrediOrca

Recente profielbezoeken

13.331 profielweergaven
 1. Ik volg enkele predikanten op, niet enkel via youtube, ik bestudeer de Bijbel en eer mijn katholiek erfgoed; doch ben ik een baptist. Maar ik volg Jezus eerst, hoewel dat grandioos mislukt haha
 2. Ok mijn rekening is gemaakt. De propaganda heeft geen invloed meer op mij. Dat had ik eerder moeten inzien. Als ge u tussen burgers verschuilt in uw strijd, ben je de laagste soort ter aarde!
 3. Wel Maria heeft al een wederopstandig gekregen, haar graf was leeg. Als protestant zijnde, die nu wel de Rozenkrans bidt, begrijp ik ten volle de protestanten hun standpunt, maar ook iets beter dat van de katholieken. Elizabeth zei wel dat ze de gezegende onder de vrouwen is. Maar toen Jezus Zijn moeder en Zijn broers dichterbij Hem wensten te komen, zei Hij dat iedereen in de massa Zijn broeder en moeder is. Ik geloof toch ook nog steeds dat we dood blijven tot de wederopstandig. Jezus is aan een nieuw Jeruzalem bezig en zal daarmee terugkomen, dan zal Hij de doden opwekken. Zo staat dat
 4. Interessant... Iets om over na te denken en over te bidden.
 5. En waar spreken die citaten tegen dat ge dat pas verwerft NA de wederopstanding? Niet sterven in der eeuwigheid, dat geeft toch ruimte voor de wederopstanding? En ja natuurlijk geloof ik dat.
 6. Welke bijbelverse? De dood niet zien tot in de eeuwigheid is een belangrijke nuance. Dat wilt zeggen dat ge niet voor altijd dood blijft?
 7. Fundamenteel

  Muziek topic

  Ge laat beter dat westers plaatje van Jezus los. Ge zou al bijna vergeten dat Hij de tempel reinigde met een gezonde dosis agressie.
 8. Fundamenteel

  JEZUS is CHRISTUS

  Je hebt ook getuigen in de Openbaringen, die onbekend zijn. Daar kan het ook mee te maken hebben. Als het u mysterieus klinkt, zoek ik het later op om beter te nuanceren. Nu even reeds teveel tabs en schermen voor me.
 9. Fundamenteel

  JEZUS is CHRISTUS

  Het was nochtans op dezelfde berg? Het zou wel de waanzin voorbij zijn als Jezus daar Mozes de tien geboden gaf in een soort tijdslus. Maar het is inderdaad "far out".
 10. Fundamenteel

  JEZUS is CHRISTUS

  Ja juist. De error is aan mijn zijde. Mijn excuses. Zij zijn voor God levend, maar nog niet wederopgestaan? Maar Jezus ontmoet toch ook Mozes op de berg? Zou Hij daar de levende Mozes in Mozes' tijd de geboden gegeven hebben? In een vorm van een tijdslus?
 11. Fundamenteel

  JEZUS is CHRISTUS

  Hoe leest u Lukas 20:27-40 dan?
 12. U zegt het. We erven enkel datgene reeds beschikbaar was/is. Dus het moet eerst samengebracht worden om tot een diversiteit te komen. De oorsprong daarvan is creatie. Leven kan enkel leven veroorzaken, biogenesis. God is een levende God. De diversiteit neemt af, niet toe. Er zijn meer soorten uitgestorven dan er nog bestaan. Paradoxaal: Nu kunnen we door selectie en recombinaties wel een grotere variëteit in die divesiteit bereiken. Maar ge verliest wel het gros van het originele alzo. Zo kan men schimmelbestendige maïs kweken, genetisch aanpassen; maar dat gaat wel ten kosten van an
 13. Het enige dat wet is in de evolutietheorie , zijn de wetten van Mendel. En dat spreekt mijn inziens boekdelen. Mendel was een creationist.
 14. Fantastisch toch dat Christus de mensen er zelf liet achterkomen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid