Spring naar bijdragen

Fundamenteel

Members
 • Aantal bijdragen

  13.294
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Fundamenteel

 • Rang
  CrediOrca

Recente profielbezoeken

6.164 profielweergaven
 1. Uzelf wat minder als referentie nemen, zeker wanneer je anderen dom noemt.
 2. Trol! Dit is een christelijk forum. Het is als wij die op een evolutieforum zouden gaan zagen hoe dom ze zijn omdat ze niet in de Bijbel geloven. Wij worden ook nog geleid door de Heilige Geest en miljoental (zoniet miljarden) christenen zijn het eens dat de antichrist nabij is en de komst van de nwo beschreven staat in Openbaringen 13. De Openbaringen zijn bewust onbegrijpbaar geweest voor de generaties voor ons, maar in deze generatie wordt de sluier beetje bij beetje geopend.
 3. Wat dus doctrine is. Waarvan de 7 dagen een archetype is om de tijd van deze aarde op een kalender te plaatsen. Nog steeds heeft onze kalender 7 dagen.
 4. Stop met zagen manneke en maak concreet over welke wetenschappelijke feiten je het hebt? Ik volg Jezus ook en daarvan is de bron de Bijbel. Mattheus 19:4-7 Hij (Jezus) antwoordde: "Hebben jullie niet gelezen dat hun Maker hen vanaf het begin van de wereld als man en vrouw heeft gemaakt? God zei toen: 'Daarom zal een man weggaan bij zijn vader en moeder en van zijn vrouw houden en trouw aan haar zijn. Vanaf dan zijn ze niet meer twee aparte mensen, maar samen één geheel.' Wat God zo tot één geheel heeft gemaakt, zou een mens niet meer uit elkaar moeten halen." Lukas 3:23-38 Jezus
 5. Hoeveel golven per seconde geven de frequentie in hertz aan. Dus hoe meer golven per seconde, hoe hoger de frequentie.
 6. Ik presenteer dat niet als feit maar als de doctrine van ons geloof. Jij sprak van wetenschappelijke feiten en ik vroeg u welke. Volgens mij hebben Adam en Eva bestaan.
 7. Als er enkel digitaal geld komt, ben je verplicht daaraan deel te nemen of kan je niets kopen of verkopen he.
 8. Uw gebrek aan kennis maakt anderen geen leugenaars. Hij kwam met die theorie naar buiten in 1871. https://www.eoht.info/page/Lightning origin of life theory History The lightning origin of life theory seems to have been first put forward by English naturalist Charles Darwin in 1871 as follows: [1] “The original spark of life may have begun in a warm little pond, with all sorts of ammonia and phosphoric salts, lights, heat, electricity, etc. present, so that a protein compound was chemically formed ready to undergo still more complex changes
 9. We komen allemaal uit Adam en Eva he. Dus zodra de basis gelegd werd ontstond er een zelfvoorzienend systeem waar de schepping haar vrije gang ging. Waarom zouden ze metaforische dagen zijn? Voor je het weet aanvaard je de geest van de evolutietheorie en geloof je afstammeling van vissen te zijn.
 10. De RKK heeft nog steeds de Maria verering. Christus is wel mannelijk, de nieuwe Adam (zonder zondeval) in de gelijkenis van God. Volg eens wat meer protestantse predikanten op, tip.
 11. Ik heb nooit over een purge gesproken. Wel dat ze beter hun psychoses niet over de kinderen hoeven te polariseren voor normaal. Waarvan we nu voldoende getuigenissen hebben die op volwassen leeftijd spijt betuigen om hormonale kuren in hun jeugd te ondergaan.
 12. Geloof je uzelf als je het allemaal neerpent of neem je hier klakkeloos de mening van de tijdsgeest over? Er is geen religie ter aarde waar vrouwen zoveel vrijheid genieten dan binnen het christendom. Nogal wiedes dat onze kerken patriarchaal zijn, daar de Vader een mannelijk voornaamwoord is.
 13. Maar als het universum sneller dan het licht uitbreidt, dan kan je nooit aan de afstand van sterren meten hoe oud onze aarde of universum is. Als je 2 stippen op een ballon tekent en die afstand afmeet, na op het opblazen nog eens meet op tijd; dan kan je wel afkloppen hoeveel tijd het vraagt om een afstand te overbruggen. Maar niemand weet de snelheid van de expansie van ons universum. Een expansie is niet eens zeker maar een hypothese op basis van wat we denken waar te nemen. Ik vind Genesis 1 conform met de waarheid en ik wil dan ook geloven dat het zo plaatsnam. God schiep een na
 14. De swastika streefde naar superioriteit en de lgbqetc deelt dezelfde connotatie. Wie voor is is de goeie, wie tegen is wordt gestigmatiseerd. Hier hebbeb ze onlangs een iftar georganiseerd voor homoseksuele moslims en doen dan verontwaardigd als er verzet komt. Het is een cultuuroorlog Chaim. Wij vinden dat niet "ultra" maar weergeven de geest van de hele bedoeling door er "ultra" bij te plaatsen. Niet enkel de Joden stierven in deze oorlog. Ook zigeuners en andere armere klasses. Mijn grootvader werd naar een werkkamp gestuurd en mijn overgrootvader stierf aan een V-bom. We delen hetzelf
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid