Spring naar bijdragen

Fundamenteel

Members
 • Aantal bijdragen

  12.727
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Fundamenteel

Recente profielbezoeken

5.319 profielweergaven
 1. Mijn oprechte excuses. Ik heb de verkeerde geQuote. Mijn oproep was aan @Breuk gericht die maar blijft hameren op fundamentele christenen en daarvoor zelfs een twist aan het onderwerp en geloof wilt geven. We zijn als christenen net niet fundamenteel genoeg om deze lgbq waanzin als aanval tegen Zijn Woord te herkennen.
 2. Het zou u sieren als ge praktiseert wat ge zelf preekt en uw vooroordelen een beetje tempert. Dat slavernij is afgeschaft hebben we niet aan democraten of liberalen te denken neen. Dat was door gereformeerde conservatieven.
 3. De Bijbel is God’s Woord en God is in alle tijden Dezelfden. Hij schiep ons man en vrouw en alle afwijkingen daarna zijn het resultaat van de zondeval. Wij beoordelen homofielen niet als christenen, er is geen religie ter aarde meer tolerant voor homoseksuelen dan christendom. Maar we gaan de Geest niet anders overleveren dan Die aan ons overgeleverd is. Wees behoedzaam dat nooit te doen want wie de Heilige Geest vervloekt is onvergeeflijk.
 4. Zou best kunnen ja. Maar wij zijn vrijgesteld van de Wet en komen nu tot God door de genade van Jezus Christus. Hij was de enige vrij van zonde maar stenigde niet, Hij onderwees.
 5. Dat stel ik niet, ik stel dat we beide niet moeten stenigen noch moeten pleasen door de waarheid te verdraaien.
 6. Want je hebt ze allemaal op 2 minuten bekeken. Wauw DBI, je bent superbegaafd zo blijkt, uw IQ stijgt wellicht van alle grafieken rechtstreeks de oneindigheid in. Dat we dat niet doorhebben ligt natuurlijk aan ons eigen falen. Onze intieme relatie met God bepaalt de impact in ons leven Gehoorzaam God en laat alle gevolgen over aan Hem Zijn Woord is een onbeweeglijk anker in tijden van storm Ons bewustzijn van God’s aanwezigheid geeft ons energie voor onze taak God verlangt niet dat we Zijn wil begrijpen, maar gehoorzamen; zelfs als dit onredelijk blijkt J
 7. —— Dertig levensprincipes om naartoe te leven : https://www.intouchuk.org/topics/30-life-principles
 8. Ja ik ben degene die stuiter Je hebt gelijk jongene, pak u een koekske en verstrooi uw kruimels voor wijsheid. Job 13:5.
 9. Exact. Ah neen, alle zondes blijven zondig. Maar het oordeel is aan God en door de genade van JEzus Christus kan zelfs de grootste zondaar tot bekering en God komen. Als wij nu zouden belijden dat die zaken geen zonde meer zijn, is dat fout. Het is geen cherrypicking. Het is er naar kijken in totaliteit. ——— Voor wie de Bijbel omvormt of maar deels aanvaardt:
 10. De overspelige vrouw werd ook niet gestenigd. Ze werd onderwezen en zondigde niet meer. Niemand is zonder zonde dus niemand kan aan steniging doen. Wij stenigen dus geen mensen, dat is dus niet oordelen; het oordeel is aan God. Als wij aanmanen en onderwijzen wat de zonde is om zich tot de normale gang van zaken te keren, is dat niet oordelen maar genade.
 11. Neen geen probleem inderdaad. Maar als de media, politiek en onderwijs het polygame huwelijk als norm op peuters en kleuters gaan projecteren en van gemeenschappen verlangen die norm over te nemen (anders een stigma) is er natuurlijk wel een probleem. Kijk eens waar Amerika al staat met hun drags for kids. Als wij, christenen, dit laten passeren en voor normaal nemen, heeft de volgende generatie geen enkel handvat meer om terug tot de normale gang van zaken te komen. Sola Scriptura!
 12. En wij zijn allemaal zondaars. Maar wie de zonde gaat relativeren of zich conformeert op de wereld; is niet christelijk bezig. De liefde en genade dienen ten allen tijden vanuit de waarheid te vertrekken. Wie eerlijk durft benoemen dat de goddelozen het lgbq thema gebruiken om zichzelf te rechtvaardigen en/of Zijn Woord aan te vallen, doen dat ook uit liefde en niet wegens homofobie. Ze brengen onze volgende generaties in de war, moedwillig. Ze hoeven al die geaardheden en seksualiteiten niet aan de jongere generaties van kinds af voor te stellen, laat staan normaliseren. Er zijn maar 2 soorte
 13. Niet in de Bijbel betreffend homoseksualiteit. Er is maar 1 interpretatie: het is zondig.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid