Spring naar bijdragen

Fundamenteel

Members
 • Aantal bijdragen

  10945
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Fundamenteel

 • Rang
  CrediOrca

Recente profielbezoeken

2782 profielweergaven
 1. Op de simulatie 5500 euro winst na een klein jaartje. Irl kon ik niet zoveel inzetten
 2. Hey zendeling, als jouw hart zegt dat het inhumaan is, kan je daar best naar luisteren. Ik deelde uw mening ooit zelf. Maar ik ga u terug joinen. Als mijn gekocht vlees op is enkel nog zuivel producten... Niet plooien en breken volg je hart.
 3. Dat incidentje op twitter was de perfecte gelegenheid aandelen ervan te kopen. Als dat eind 2021 stabiliseert hebt ge een gouden zaak gedaan. just saying. 45,18 dollar nu...
 4. Thanks. We zullen moeten kiezen denk ik. Verder deelnemen aan de wereld of vrijheden opgeven. Daar gaat geen tussenweg in zijn. Uitstapjes naar recreatiedomeinen en reizen opgeven is een offer dat ik bereid ben te maken.
 5. Lol wat denk jij? Dat we discussies voeren met bronmateriaal en dergelijke? ik zeg neen, zet mijn voet neer en dat is hier einde discussie. Ze worden niet gevaccineerd met een vaccin dat 110 maal meer allergene reacties opwekt. Inmiddels zijn kroost en ik vrijgesteld van vaccinatie wegens allergische achtergrond. Ieder systeem is te hacken, ieder.
 6. We gaan in België uitgenodigd worden tot vaccinatie. Ze brainwashen die kinderen al alsof ze egoïstisch zijn wanneer ze niet vaccineren. Dat veroorzaakt tweestrijd in huishoudens, enfin, mijn huishouden. Nooit mijn geloof willen opdringen, maar ik denk dat wij gelovigen de wereld moeten opgeven. Wie niet gevaccineerd is zal er sowieso geen deel meer van kunnen uitmaken. Mijn opties slinken, mijn moed zakt onder de bodem. Altijd gedacht dat ik alles baas zou kunnen zijn, tot het systeem geliefden tegen me keerde. Het is niet dat je in een bos kunt terugtrekken zoals men in de middelee
 7. Ik had me van arts vergist, het is dokter Carrie Madej dus... https://www.bitchute.com/video/KjFRsu61fdiX/ Volgens mij laat ik het er beter bij. Ik ben naar een arts gegaan voor meer bijstand. Hij zei me trouwens ook dat die zich niet ging laten vaccineren tot hij zelf meer zekerheid had. Intussen ben ik niet meer in staat tot mezelf te komen, laat staan deze zaken verder aandacht te geven.
 8. Ik kan het mentaal niet meer aan Amerikaanse politiek te bespreken. Misschien kan ik even niets aan.
 9. https://m.youtube.com/watch?v=CkCFDDCkG1k
 10. Er is wel bewijs dat hij China first gaat plaatsen en zo Amerikaanse handel moeilijker kan concurreren. Het is een socialistisch en communistisch beleid. Biden is pro abortus en een bedreiging voor de godsdienstvrijheid. Trump voerde geen enkele oorlog, eens zien hoe dat bij Biden zit en hoe diens plebs zijn wanbeleid recht gaat praten. Tijd!
 11. Ik heb dat nergens gelezen? Uit welke teksten heb je dat afgeleid?
 12. Ik zou durven niet verwarren met willen. Er is 0,0 vertrouwen en mensen die hier het coronabeleid uitvoeren zijn niet aan top gekomen via de democratische weg. Ze kunnen het in hun eigen aars steken We are the 99% “You can stick your poison vaccine up your arse”
 13. Fundamenteel

  Game-topic

  Ik overweeg sterk mijn game pc met de voorhamer een slag te geven en die Oculus door de raam te zwieren. Als je maar paar uurtjes per maand speelt moet dat werken zoals je dat de laatste maal achterliet... Gamen is gewoon niet leuk meer met al die updates en tussenwegen voor ge effectief kunt gamen. Het draait om geld en weinig ontwerpers maken nog gebruiksvriendelijke pareltjes. Dat ze eens een voorbeeld aan Rockstar en Valve nemen. @#&€?! Ubisoft! Nooit koop ik daar nog een game van.
 14. Het is niet meer met geld op te lossen. Overbevolking. Wat doen die wereldleiders dan die een nieuwe normaal/wereldorde willen? Massa extinctie. Don’t shoot the messenger.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid