Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt

 1. Afgelopen uur
 2. Gaitema

  Vaccineren of niet?

  De economie is eigenlijk al langer ten dode opgeschreven. Maar dit is de nekslag.
 3. Vandaag
 4. Gaitema

  Vaccineren of niet?

  Dan leef jij duidelijk onder de wet. Je legt een last op de schouders van jouw omgeving die zij niet kunnen dragen. Jij spoort niet, dat je daarvoor zelfs jouw vriendin verlaat. En je beval jouw ex? Ongelofelijk. Ik kan zien dat je geen levende relatie met Jezus hebt en leeft uit de geest van angst. Jouw geloof is dood als je zo met alleen al jouw vriendin omgaat. Heb je haar wel lief? O, zij weer wel en ze moeten allemaal naar jou luisteren? Jouw ex nam zeker een griepprik of niet en toen verliet jij haar! Ja nou, laten ze dat gaan onderzoeken. Dat moet je zel
 5. antoon

  Vaccineren of niet?

  Prima, ik geniet ook, lekker naar de Chinees tjap tjoy door de macaroni, biertje erbij, lekker luchtig toetje daarna even nazitten en het genot beschouwen, dan denk ik dit is mijn leven, ze kunnen het niet afpakken, over een jaar kan het misschien over zijn, nu leef ik, en het gekke is dat het lijkt dat ik meer geniet dan in de pre Corona tijd. Natuurlijk heb ik ook mijn angst, natuurlijk niet voor dat virus, maar voor wat er in het verlengde van dit fenomeen kan geschiedden, in het algemeen ook voor deze al voor de Corona tijd onherbergzame wereld, een wereld die opzichzelf leeft met cor
 6. Gisteren
 7. Mcmadtasty

  Vaccineren of niet?

  Het lijkt alleen maar zo dat de economie instort omdat de mens vasthoudend is aan het systeem.
 8. Wat ze aanvankelijk niet zo goed begrepen was dat alles klopte, net zoals er niets klopte naargelang verschillende percepties door elkaar heen gebruikt werden, zo kon het eeuwig doorgaan zonder dat er van een structurele kentering sprake kon zijn. En in al deze verwarring en maar al te vaak tumultueuze complexiteit verdween dan ook telkens hun hoop, wat hen nuchter doordacht legitimeerde om te spreken over een weerzinwekkend wereldbeeld, doch onbegrepen.
 9. Waarom kan een vrouw niet knap en intelligent tezamen zijn? ...Anders was ze een man.
 10. De manier hoe een aantal E-werkers tot hun hulpvragen over die epistemologische obstakels kwam was eigenlijk verbluffend eenvoudig, simpelweg door er in gedachten vanuit te gaan dat het probleem al opgelost was. Anders gezegd, hun startpunt was namelijk eenvoudig en vanzelfsprekend, dit in volledige tegenstelling tot wanneer we nog van complex naar die eenvoud zouden moeten toegroeien, heel andere beleving dus. Maar ook dat kon de meeste experten niet interesseren, ondanks ze nu net gebruik maakten van hun eigen adviezen en dat alsof ze wel iets verkochten maar zelf niet wisten wat, begrijpe w
 11. Ik heb gebroken met een kerk die bad voor vaccinatie en verlaat mijn vriendin zodra ze vaccineert. Ik beval mijn ex en school geen coronafascisme op mijn kinderen uit te voeren. Simpel als dat, toch? Als het vaccin werkt moeten alleen de zwakkeren zich vaccineren. Er sterven jaarlijk duizendtal mensen aan de griep, niemand werd daar hysterisch bij of riep op tot een jaarlijkse prik om tot groepsimmuniteit te komen. Die selectieve verontwaardiging door de propaganda op tv begint dik mijn voeten uit te hangen. Het zijn leugenaars die onnodig meer angst aanjagen en beelden knippen/plakken om de
 12. Achterliggend werd er verder gewerkt aan de creatieve visualisaties die ons een hoopvoller perspectief zouden moeten bieden, of een poging daartoe toch. Op het binnenplein van de platte schijf werd echter een bijzonder probleem opgemerkt dat iedereen omgaf, namelijk die bergen aan de rand die op en neer leken te gaan, heel bizar.
 13. Dit klopt wel wat je zegt. Alleen je grammatica, waarmee je zo graag anderen corrigeert, slaat weer eens nergens op. Volslagen onzin. Natuurlijk kun je leren van anderen en dat wil God ook. Maar daarvoor hebben we echt het WTG niet nodig. Ik ken vele, veel betere Bijbelleraren dan die van het WTG. De laatste vervelen me alleen maar. Ze zijn veel te wereldgericht en missen alle geestelijk inzicht.
 14. En het mooie is juist dat er overal de rode lijn is terug te vinden. Het is door mensen geschreven, maar door God geïnspireerd. Dat is juist een bewijs dat het van Goddelijke oorsprong is. Dat was de kwestie niet. De kwestie was dat je stelde dat de Bijbel zichzelf uit laat leggen. Daaruit volgt dus dat je geen aparte handleiding nodig heeft. Jij stelde echter dat die onmisbaar is en daarmee doe je twee tegengestelde beweringen.
 15. En het mooie is juist dat er overal de rode lijn is terug te vinden. Het is door mensen geschreven, maar door God geïnspireerd. Dat is juist een bewijs dat het van Goddelijke oorsprong is. Dat zal je ook nooit lukken als je eerlijk naar kijkt.
 16. Willempie

  Destroy them...

  Als je hier rationeel over wilt discussiëren moet je ergens beginnen. Indien je in de evolutietheorie gelooft als een toevallige samenloop van omstandigheden (op zich al een tegenstrijdigheid vanwege de natuurwetten, maar goed) kun je niet spreken over goed en kwaad. Veel atheïstische filosofen beweren dan ook dat goed en kwaad niet bestaan. Als je dan vervolgens de Schepper van het universum van kwaad beschuldigt ben je dus wel erg vreemd bezig. Dus, om te beginnen, bestaan goed en kwaad nu wel of niet? En pas als die vraag duidelijk beantwoord is kunnen we verder naar de volgende stap in ons
 17. Als dwaas betekent dat je vijf jaar lang blijft denken experten te vinden die hulpvragen tot in de finesse gaan beschouwen zoals je dat als normaal had verwacht, klopt het perfect. Ervaring heeft geleerd dat wanneer een aantal referentiekaders minder gekend zijn dat ze niet zouden bestaan, het zijn twee verschillende dingen die een enorme impact kunnen hebben.
 18. Bij de wegenkaart worden de (enige!) instructies geschreven door de maker van de wegenkaart en weet je dus dat die kloppen. Bij de Bijbel is dat totaal anders, de gebruiksaanwijzing waar jij op doelt is één van de vele, die elkaar op allerlei punten tegenspreken en bovendien geschreven 2000-3000 jaar na de boeken die de Bijbel vormen en 1700 jaar nadat die door mensen bij elkaar zijn gevoegd. Je punt is verstoken van alle realiteit.
 19. Bij oefening baart kunst dacht een aantal E-werkers in eerste instantie aan het in herinnering brengen van vergeten basiskennis om vervolgens onze kinderlijke creativiteit in vrijheid van denken aan te wenden, simpelweg omdat kennis nu eenmaal kan vervagen en een vertekend beeld op de werkelijkheid kan doen ontstaan wanneer deze of gene kennis voor lange tijd ontbreekt. Herstel in deze zin zou dan betekenen dat we meer opties kunnen gaan benutten op een vreedzame en co-creatieve manier, alsof we ons louter middels gebruik van ons verstand kunnen bevrijden van dat wat misschien toch niet altijd
 20. Gaitema

  Vaccineren of niet?

  Corona believers. Moet je eens horen, christenen zitten elkaar tegenwoordig te terroriseren over Trump, Covid-19, mondkapjes etc.. maar dat lijdt allemaal af van Jezus. In onze kerk hebben het daarom vooral over Jezus en vermijden we de discussies over Trump en Covid-19.
 21. antoon

  Vaccineren of niet?

  Wappies verkopen niet altijd grappies vaccin freaks vinden hun verhalen maar niets Grapje maar @Fundamenteel geniet van het leven denk aan Vlaamse frietekes en een mals kippetje , wij kunnen niets oplossen, als je je te erg druk maakt zou de moderatie in kunnen grijpen en vanuit hun standpunt kan ik begrijpen dat je een ban kan krijgen, kweet kweet het ook ik heb woede, maar ik kan de woede van Corona believers naar ons toe ook invoelen en begrijpen, we gaan barre tijden tegemoet met misschien een bijltjesdag, geniet voor die tijd, maar stel de Schrift boven alles.
 22. Doorgedreven onderzoek laat opmerken dat diverse inzichten de verbondenheid met anderen dan wel trapsgewijs drastisch kunnen verhogen, het zegt echter niet dat dezelfde signalen ook dezelfde impact hebben op anderen met een gevoel van afwijzing en innerlijke vereenzaming tot gevolg. Dit betekent finaal dat dezelfde woorden een verschillende betekenisdiepte kunnen hebben, alsof we dan wel dezelfde taal spreken maar toch een haast onoverbrugbare communicatiekloof laat opmerken, leidend tot onbegrepen of onbewust stigma, wat pijnlijk is.
 23. Gaitema

  Vaccineren of niet?

  Het gaat mij nogmaals puur om jouw zin: "ik ga niet om met mensen die zich laten vaccineren." Zou ik eens moeten zeggen, dan breek ik morgen met mijn familie en lig ik in een echtscheiding, waarbij ik ook nog eens breek met mijn kerk, vrienden en mijn werk kan ik ook niet meer uitvoeren. En dan aan jou de vraag: waarom wil je niet met mij omgaan, als ik mij laat vaccineren? De reden dat ik mij laat vaccineren is zoals ik al zei om de zwakkeren in de samenleving en mijn millieu te beschermen én om mee te werken aan het herstel van onze economie. Niets meer en niets minder. En ver
 24. Als de verwondering, hoop en euforie van je eigen gewetensvol onderzoek ook je doodsvonnis dreigt te worden door de psychische belasting die het met zich meebrengt, is het nog lang niet zeker dat je ook experten zal vinden die hetzelfde ervaringsgericht met een deskundige bril willen onderzoeken op waarachtigheid, verre van.
 25. Een aantal had om alle twijfels en tweestrijd voorgoed weg te nemen aan een aantal naar hun zeggen zeer effectieve ggz-adviezen ook een wiskundig precieze stelling gekoppeld, wat achteraf gezien hun grootste blunder zou zijn geweest, geen weg terug. Hun innerlijke pijnen waren voor leken dan ook onbevattelijk en enkel hun volstrekt waardeloze hoop is gebleven, net zoals zij betekenisloos waren, zo verging het hen van harte, alsmaar smekend.
 26. Chinese gezondheidsdeskundigen zeggen dat Noorwegen en andere landen het gebruik van mRNA-vaccins zoals die geproduceerd door Pfizer en Moderna , vooral onder ouderen, moeten opschorten , aldus Global Times . https://www.artsenvoorvrijheid.be/blog/2021/01/20/gezondheidsexperts-in-china-roepen-op-tot-opschorting-van-covid-vaccins-terwijl-noorwegen-33-sterfgevallen-onderzoekt-duitsland-onderzoekt-10-sterfgevallen/ We doen dat niet voor anderen of onszelf, maar voor leugenaars in de overheid die omgekocht zijn zoals het een lobbyhoer betaamt.
 27. Dat creatieve visualisaties krachtige technieken zijn hoefde je een aantal E-werkers niet van te overtuigen, enig minpunt is dat ze met al hun integere en vreedzame intenties ook verdronken zijn in hun hoop, verdrongen en gekelderd, wat amper iemand begreep, ondanks alles.
 28. Ik ken u niet eens, hoe kan ik je dan tot iets dwingen al dan niet onrechtstreeks? Ik moet niets van die big pharma hebben en als jij je goed voelt bij die leugenaars en mensenmoordenaars, je doet maar he Ik ben ze niet op een blauwe dag beginnen wantrouwen maar door hun leugens en toedekken van schandalen. Het zal de eerste keer niet zijn dat ze kankerverwekkende vaccins distribueren. Die mensen zijn corrupt tot het bot en onze overheden lobbyen en collaboreren met duistere overmachten. To die is gain.
 1. Meer activiteit laden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid