Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt

 1. Afgelopen uur
 2. Vindingrijk, F is niet meer dan de extrapolatie van A-A/F=C/F, hadden we dat nog niet gezegd misschien? Als we een tunnel zouden bouwen voor boten en dalen dichten met bergen, hebben we ook geen ladders en bruggen meer nodig, het zit tussen onze twee oren, zeggen ze. In een tijdloos moment lossen we niet reële problemen op, bedacht binnen tijd en ruimte. Maar dan kan je verder, katalysatoren kan je ook gewoon in de schuif laten liggen, doen we al eeuwen zo.
 3. Vandaag
 4. F doet niets anders dan zeggen dat A+C=B+D immers: F=(C+A)/A geeft ook F = (C+B)/B => (C+A)/A = (B+D)/B => (C+A)/A=(D+B)/B=(C+A)/B=(D+B)/A Je kunt eeuwig doorgaan, maar F is geen eenheid, maar een sleutel om A en C uit te drukken in zichzelf. Maar jij gaat verder: door de uitdrukking in zichzelf bouw je een cirkelredenering in, een 'loop' die ervoor zorgt dat je oorspronkelijke concrete hoeveelheid het totaal is van de vergrote hoeveelheid. En je variabelen druk je allemaal uit in F (delen door F) zodat je een sluitende redenering hebt waarin A (geld) de maat geeft en F (schuld
 5. Veel hoopvolle metaforen en maar al te vaak op de lachspieren werkende aforismen worden pas een probleem wanneer op de achterkant ook de technische bijsluiter wordt meegegeven, in kleine lettertjes moed toespelend om het vooral niet te moeilijk te maken, van harte.
 6. Apart is de bedenking dat verkeerde aannames niet verdwijnen omdat we hierover middels introspectief onderzoek onze mening of visie hebben herzien of verfijnd, wat enkel misschien maar een hachelijke bezigheid wordt wanneer je dat nog ernstig overweegt ook, waarna je met valse hoop in je hart blijft ronddwalen, onderdrukt.
 7. Als kleine kinderen vragen waarom grote mensen niet gewoon geld bijdrukken dan hebben we duizend bronnen om uit te leggen waarom zoiets niet zomaar kan, en als we andersom gaan denken is het resultaat exact hetzelfde omwille van de relativiteit, maar schijnbaar vergeten. E-werkers verzamelen aforismen tot aan de hemel, in liefde en verbondenheid, over de kracht van eenvoud en kleine dingen, maar te simpel, van harte.
 8. Hermanos2

  Vaccineren of niet?

  Ik voel er ook weinig voor. Wil het in ieder geval zo lang mogelijk uitstellen. Meer zicht krijgen op (bij)werking. Verder zal het ook afhangen van mate van beperkingen die men gaat opleggen aan de niet gevaccineerden.
 9. Willempie

  Vaccineren of niet?

  Mijn vrouw gaat deze week haar prik halen. Zelf heb ik nog geen bericht gehad maar vooralsnog denk ik dat ik het niet doe. Ik heb trouwens ook nooit een griepprik gehad. Mijn vrouw wel in het verleden maar zij werd er telkens doodziek van. Afwachten maar.
 10. Je zegt hem niets te zullen verwijten, maar vertelt hem wel dat het dom is wat hij doet ? Dan verwijt je hem dus wel iets. Je zegt er neutraal in te staan maar je bent dat niet en je doet dat niet. Waarom vind je het jouw plicht om hem op de dode te wijzen, weet je dan waaraan hij dood is gegaan? Heb je uitgesloten dat het geen hartaanval was of iets dergelijks ?
 11. Zo gezien klopt het dan wel, verander niets met als optie dat alles kan veranderen, naargelang menselijke keuze. A = B C = D F = C/A+1 A/F = E/F C/F = D/F A – A/F = X C/F = X = D/F Het voordeel is dat we niet kunnen zeggen dat het moeilijk is, maar als het a priori al niet gezien wordt, of geweten is, is er geen nuchter doordacht oordeel over mogelijk. Kortom, het is logica, haast kinderlijk, niet meer, niet minder.
 12. Follow the science: So the more we study, we find out that breast cancers, prostate cancers, lung cancers, a whole range of tumors in the body have been shown in animal studies and petri dish studies to be reduced and attacked by chemicals in marijuana. Usually the chemicals in marijuana do this by making those cancer cells kill themselves, reducing the blood supply to those cancers, and reducing the amount of, how those cancers spread in other parts of the body. So there are cancer groups calling for the inclusion of the chemicals of marijuana in chemotherapy regimens as a treatment for
 13. Je kan hem een serologische test aanraden om te controleren of hij covid resistentie heeft. Hier tweestrijd omdat vriendin haar vrijheid niet langer beperkt wilt zien. Ik vind het pure chantage. Maar dan tegelijk wil/moet ik naar buitenland na deze crisis en vrees daarin een vaccinatiepaspoort. Wellicht ga ik me niet laten chanteren en mijn ambitie lokaler richten, wat een enorme beperking is.
 14. Wie is het dat welzijn ervaart, of vrede koestert?
 15. Vanzelf. Had je dat gedaan, dan had je niet gesproken. Uit het feit dat je komt en iets brengt, is redelijk zeker dat je van mening bent dat iets wel bestaat, waarvan je gewag doet.
 16. Eenvoudiger is te zeggen dat niets bestaat, de rest zoeken we nog uit.
 17. Of iets waar is, is een zaak van je denkraam; je systeem van denken, dat automatische hyperlinkjes en vragen heeft tot het niveau dat iedereen het accepteert als vanzelfsprekend. Bij elke waarheid is daarom relevant wat het raamwerk van denken is in termen van de paradigma en leer en wat je gelooft zonder nadere verklaring. Bekijk het filmpje van Feynman, die bij een vraag over magneetkracht een antwoord niet alleen uit de weg gaat, maar deze ook een nieuwe invulling geeft, zonder dat de vragensteller er een vinger achter kan krijgen. En dat brengt je dan op het meest essentiële van dergelijk
 18. Premisse, als door niet-weten onbewust epistemologische obstakels het zwaartepunt van een samenleving naar beneden zuigt, dan worden herstel- en/of groeiprocessen een zaak van schimmige zielsworstelingen en vaak ook vijandelijkheden die gezien de ‘normaliteit’ tot proporties kunnen opgeblazen worden die we niet wensen, en bijgevolg onze hartverwarmende ambities van een fluweelzachte paradigmashift tot een nachtmerrie maakt, een domper van jewelste. Ten individuele titel is het echter een relatief koud kunstje om deze obstakels helder te maken en er in alle integriteit hulpvragen van preventiev
 19. Het probleem van het land waar die zijn vinger opsteekt he. Door westerse inmengingen en decennia lang wegkijken en zeer vergevingsgezinde blinde mensen naartoe hun politiek, is de andere kant van de wereld in crises beland. Karma staat aan de deur, ik zou opendoen en deze mensen opnemen in wijken die gespaard bleven van migratie. Blanke wijken verrijken met hun politieke karma.
 20. antoon

  Vaccineren of niet?

  Het is maandagmiddag, had het laatste nieuws gelezen van MSM en de alternatieve sites, ik was alleen met een naaste, volwassen persoon, de genoemde weet nog niet of hij het vaccin wil, na vrienden gesproken te hebben die het niet doen , wil hij het ook niet, maar na vrienden en vriendinnen geraadpleegd te hebben die er anders over denken besluit hij het toch te nemen en vraagt mij te helpen bij het registreren op internet, ik zeg, het is dom en er kan van alles gebeuren in de toekomst, maar ik beslis niet over jouw lichaam en zal je helpen waar nodig, nogmaals het gaat om leven en dood, maar i
 21. Maar daar gaat het hier niet over, he? Daar gaat het wel over. Als jij de grens oversteekt naar een ontwikkeld land, en daar je hand opsteekt in de verwachting dat iedereen je komt helpen. Wiens probleem is dat dan ? Je bedoelt: iemand die de grens oversteekt naar een ontwikkeld land, en daar zijn hand opsteekt in de verwachting dat hij wordt geholpen.
 22. Maar daar gaat het hier niet over, he? Zo collaboreerde Nederland en andere lidstaten met islamieten. Dit veroorzaakte migratie en dus moeten landen die deze ellende veroorzaakte, die mensen opvangen. We spreken niet over illegale migratie zoals “wir schaffen das”. Maar over mensen die een legale aanvraag doen maar achter tralies of hekken belanden. Illegale migranten kunnen gewoon hun hand opsteken, panden kraken en njet eens teruggestuurd worden. Dat is door die meelopers van “wir schaffen das”. Maar de echte vluchtelingen zitten nog in centra daar, in Turkije en in Lesbos.
 23. En hoe komen die varianten hier als de maatregelen zouden werken? We zijn een jaar voor niets opgesloten en ik geloof dat nieuws rond die Braziliaanse varianten ook niet meer. Het westen is fake news en corrupte leiders zijn in macht. Wij verkozen die mensen in België en Michel voor de EU niet eens. Hier was ook een demonstratie en heeft deze overheid de levens van onze jeugd in gevaar gebracht. Dat ordehandhavers blind orders van fascisten volgen is zeer zorgwekkend. Hier werden betogers omver gemaaid met een paardenstoet.
 24. Willempie

  Vaccineren of niet?

  En ondertussen lukt het maar niet om de wappies de mond te snoeren. Wat nu? Ze allemaal opsluiten?
 25. Mullog

  Vaccineren of niet?

  Zie eens dat uw aanpak niet werkt. Kijk eens naar het succes van Brazilië 😁
 26. Als jij de grens oversteekt naar een ontwikkeld land als Nederland, en daar je hand opsteekt in de verwachting dat iedereen je komt helpen. Wiens probleem is dat dan ?
 27. Een goed stuk waarbij je de spijker regelmatig op de kop slaat. Maar in de laatste zin vlieg je de bocht uit door precies dat te doen wat je anderen daarvoor kwalijk neemt: De waarheid halen uit teksten die zelf geschreven of verzameld zijn.
 1. Meer activiteit laden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid