Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt

 1. Afgelopen uur
 2. Dat heb ik al uitgelegd in de post waaruit je me citeerde. Die uitleg van mij laat je weg en vervolgens ga je vragen om uitleg. Vreemd hoor.
 3. De naam JHWH komt meer dan 7000x voor. Dus hoe kom je hierbij? Psalm 83:18 Mogen de mensen weten dat u, wiens naam Jehovah is,u alleen de Allerhoogste bent over de hele aarde. Dat weet hij wel, maar kan het niet handelen dat het een vals vers is. Door het maar vaak te herhalen wordt het zeker een echt vers.
 4. Vandaag
 5. Niets kan worden gezegd. Daarom is er altijd veel om over te praten. ­čśü
 6. Mount Freedom

  Hoihoi

  Dankjewel sjako. Nice to meet you too. Dankjewel Thinkfree. Proost. Op een prettige kennismaking.
 7. Vooral belangrijk denk ik. Wellicht bemoedigend, in de zin van stimulerend om te continueren.
 8. Voor zover zijn we het dus eens. Niet belangrijk, maar wel bemoedigend. Toch? Leg dat eens wat nader uit? Hoe kan (weder)geboorte een keuze zijn?
 9. Dan hebben we dus te maken met hele en onvolledige waarheid. De onvolledige waarheid van het goede doen alleen, en de hele waarheid van het goede doen tot Zijn eer. Want de toorn Gods wordt geopenbaard van den hemel over alle goddeloosheid, en ongerechtigheid der mensen, als die de waarheid in ongerechtigheid ten onder houden. Overmits hetgeen van God kennelijk is, in hen openbaar is; want God heeft het hun geopenbaard. Want Zijn onzienlijke dingen worden, van de schepping der wereld aan, uit de schepselen verstaan en doorzien, beide Zijn eeuwige kracht en Goddelijkheid, opdat zij niet te
 10. Mount Freedom

  Hoihoi

  Bedankt voor de goede zorgen hoor, maar maak je geen zorgen. Ik ben vrij en ik blijf vrij. Living on Mount Freedom. Ik heb de richting van mijn bewustzijnsonderzoek al genoemd. Jan Koehoorn, Jan van Delden, Hans Laurentius, Tony Parsons, Eckhort Tolle, Nisargadatta. Zo maar een paar namen. Daar valt niet zoveel over te vertellen. Het gaat erom gewaar te zijn wat je werkelijk bent en de vereenzelviging met het lichaam te doorzien. Al je quasizekerheden, overtuigingen en gehechtheden te doorzien. De mens bezit een eeuwig vertrouwen en gelooft intuïtief in het bestaan van een substantie
 11. Heb je hier dan over die zogeheten donkere nachten van de ziel? Minder prettige gedachte, niet? Zo komen we tot het psychodramatische spel, met antagonisten, protagonisten en diens meer, mooi om zien hoe alles samenhangt, voor wie er aandacht voor heeft.
 12. Hi, sory I dont speak dutch, buit this is so important, There are many of scientists and experts the disagree with WHO. This is a huge law case! However my country, Denmark, seems to suppress this case, this case seems to be suppressed in most countries, it does not run on mainstream news - the fact that one of Europes most famous layers is suing WHOs leader, the inventor of the corona test, and the author of the panic paper - this fact has not even been mentioned in our media, not tv, not newspapers or their websites. It is also very difficult to find through Google or Youtube, unless a frien
 13. Uiteraard. Het is zelfs een definitie. Wedergeboorte is een keuze. Je kunt het zeker definieren als HEM (God) de eer geven die Hem toekomt (het volbrachte Werk aan het Kruis), waardoor we automatisch beseffen dat we uit onszelf helemaal NIKS kunnen en zijn, maar, dat we met HEM (Jezus, Die God is) meer dan overwinnaars zijn, maar, uitsluitend door Hem, die ons heeft liefgehad. En,, dan start het met de redding. Velen stoppen daar, leven een ellendig leven, zaaien niet in het Koninkrijk, maar, de redding staat het niet in de weg, omdat God onze zonden niet eens meer herinnert, laat staan toerek
 14. Wat bedoel je met Zijn Koninkrijk, zoals Jezus het bedoelde binnen het kader van de verzoeningsleer. Anders gezegd, op aards niveau in de zin van herstel van deze planeet, of verwijs je naar heel andere sferen? Maar men zou het wel kunnen doorvertellen zodat we onze aandacht kunnen verleggen, zoiets?
 15. Iemand die niet wedergeboren is, geeft de waarheid niet de eer die Hem toekomt en zal daardoor Zijn Koninkrijk niet binnengaan. Is dit een gerechtvaardigde uitspraak?
 16. Het zijn metaforen, net zoals eikels ook eiken kunnen worden, soms denkend dat ze dat al zijn en geen licht meer doorlaten. In technische zin de dis-identificatie van het valse zelf, wat tot vreemde neveneffecten kan leiden, vaak onderschat.
 17. Nee, daarom schreef ik; Joh. de Doper wist Hem, had weet van Hem, maar kende Hem niet. Toch was Joh. vervuld van de Heilige Geest. Jezus kennen, is pas wanneer Hij gekend wordt, door de Vader. En niet door de mens die meent Hem te kennen.
 18. Waarheid wordt doorgaans pas een probleem wanneer twee tegenstrijdige stellingen toch allebei waar kunnen zijn, de proef op de som maakt dit snel duidelijk maar dat gaat je weer de stuipen op het lijf jagen, dan maar niet.
 19. We kennen elkaar inderdaad al enigen tijd. Maar, kennen betekent niet alles weten.... Klopt. Maar, rupsen en vlinders zijn geen iemanden, of hebben ze tegenwoordig al stemrecht? In praktijk ook. Opgeven van jezelf. Wedergeboorte heeft alles met God te maken. Weet je nog? Iemand die niet wedergeboren is, ziet het Koninkrijk niet.
 20. In theorie staat het allemaal mooi, maar zo is het wel.
 21. Ik snap de connectie met het topiconderwerp niet zo best?
 22. Vraag stelt zich hoe vlinders de wereld beschouwen, beslist geen pretje wanneer rupsen nog niet weten wat ze aan potentieel in zich dragen, wroetend in het moeras.
 23. Je geeft snel op. Prima hoor, Ik wens je een fijne avond, Gods Zegen, en, zoals Johannes zegt: voor alle dingen wens ik, dat gij welvaart en gezond zijt, gelijk uw ziel welvaart. Ja, ik ken je.
 24. Je geeft snel op. Prima hoor, Ik wens je een fijne avond, Gods Zegen, en, zoals Johannes zegt: voor alle dingen wens ik, dat gij welvaart en gezond zijt, gelijk uw ziel welvaart. Het is een kwestie van overgave.
 25. Wie stond niet in "mijn" rijtje? Laat maar WdG.. het wordt weer waden door moerassen..
 26. Meer is het niet, ook niet minder. Naar oeroude christelijke traditie, het waarachtiger.
 1. Meer activiteit laden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid