Spring naar bijdragen

Figulus

Members
 • Aantal bijdragen

  327
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Figulus

 • Rang
  CrediGup

Recente profielbezoeken

200 profielweergaven
 1. Maar dat weten ze dan wel weer te compenseren met de hoeveelheid aan abortussen. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) worden er wereldwijd jaarlijks naar schatting 40-50 miljoen abortussen uitgevoerd. Als we uitgaan van een gemiddelde van 45 miljoen abortussen per jaar, dan zou dit over een periode van bijvoorbeeld 30 jaar neerkomen op ongeveer 1,35 miljard abortussen. En dan trots aan komen zetten met een paar honderd miljoen kinderen?
 2. Figulus

  Muggen

  Voor het voortbestaan van de soort is het nodig om bloed te consumeren, voor het voortbestaan van wat reeds leeft is het niet nodig. Verder is het onmogelijk om een antwoord te geven op je vraag, aangezien perfectie niet meer door ons bevat en voorgesteld kan worden.
 3. Figulus

  Muggen

  De vrouwelijke muggen hebben bloed nodig om eitjes te kunnen produceren, maar zijn in principe in staat om onafhankelijk van bloed te leven.. Het bloed levert essentiële proteïnen en ijzer die cruciaal zijn voor de ontwikkeling van hun eitjes. Mannelijke muggen daarentegen voeden zich uitsluitend met nectar en andere plantaardige sappen en hebben geen behoefte aan bloed.
 4. Figulus

  Muggen

  Uiteraard. Muggen voeden zich niet met bloed om zichzelf in leven te houden.
 5. Ho ho, ik ben druk bezig met mijn PLOF-hond.
 6. Je bent deze vergeten: https://www.islamomroep.nl/2023/08/12/opkomst-snelstgroeiende-religie/
 7. Israël is heel goed in het ophouden van zijn eigen broek. Maar mocht er op e.o.a. manier bijgedragen kunnen worden aan het bestrijden van terroristische organisaties, dan zal ik mijn hand daar niet voor omdraaien. Wellicht is het een idee om PLOF-honden op te vangen die de PLOF hebben overleefd. Voor nu ben ik aan het wachten op een Israëlische vlag. Die komt voor het raam te hangen. Veel mooier dan die van Nederland, waar de kleuren inmiddels wel van verlept zijn. Ik ga weer oefenen met de hond. We vinden het beiden erg leuk om ze te vangen.
 8. Welnee, Israël heeft bewezen bijzonder snel te herstellen na een conflict. Ik vermoed dat staatsobligaties niet zo een probleem zullen zijn. Gewoon doorgaan met uitroken van die ratten.
 9. Hoewel het voor anderen wellicht wat aan de stellige kant is wat u zegt, wil ik u toch bedanken voor uw kwetsbare opstelling en het tonen van uw perspectief. Mijn bedoeling was om mijn bedenkingen te uiten en een open discussie te starten over dit onderwerp. Ik zie nu dat mijn stelling misschien te stellig was voor u, gelukkig hebt u er niet voor hoeven te betalen. Verder denk ik niet dat het nuttig is om een gesprek met een atheïst die ineens religie aan het verdedigen is, te continueren. Ter voorkoming van nog meer tegenstrijdig gedrag wens ik u een prettige dag.
 10. Het gaat mij niet om het bemoeien met religieuze praktijken, zoals het volgen van de ramadan, maar om algemene normen van wederzijds respect en hoe we met elkaar omgaan in een diverse samenleving. Daar past i.m.o. geen liegen en naar eigen hand zetten van definities in. Net als men de buitenzinnige leugen van de genderideologie op de basisscholen niet behoort te presenteren als waarheid, behoort men ook de leugen van de Islam, die zich o.a. uit in het bunkeren tijdens vasten, niet te presenteren als waarheid. Genoeg clowns in deze maatschappij die leugen als waarheid wegzetten en dat bij wet m
 11. Mijn opmerkingen over tolerantie zijn niet bedoeld om een gebrek aan respect te tonen, maar om duidelijk te maken dat iedereen grenzen heeft en dat het belangrijk is om die grenzen te communiceren.
 12. Grenzen helpen ons om te bepalen wat acceptabel is en wat niet, en om onszelf en anderen te beschermen tegen gedrag dat schadelijk of respectloos is. Dus ja, ik pleit voor meer tolerantie binnen de grenzen van wederzijds respect en fatsoen.
 13. Wie weet, maar zo tolerant schat ik ze niet in. De tolerantie die nu wordt voorgedaan, is pure noodzaak omdat ze nog niet in de meerderheid zijn. Maar inmiddels vormen ze wel een significante minderheid en dat vertaalt zich in agressief gedrag om hun zin te verkrijgen. Ik denk dat we wat meer moeten gaan coïteren als westerlingen, en het logische gevolg daarvan niet met anticonceptie of abortus bestrijden.
 14. Ik vermoed dat de slagkracht van hamas nog niet voldoende verzwakt is om een dergelijk akkoord aan te kunnen gaan. Kun je binnen de kortste keren weer gaan onderhandelen over gijzelaars. Simultaan wordt er ook nog tegen hezbollah gevochten, een te groot risico dat hamas binnen afzienbare tijd weer komt terroriseren. Het zou me niet verbazen als er ipv een staakt het vuren, een volledige oorlog uitbreekt.
 15. Dat is hun zaak inderdaad. Net zoals het de mijne is als ik ze al bunkerend hoor zeggen dat ze aan het vasten zijn. Dat voorspelt weinig goeds.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid