Spring naar bijdragen

Barnabas

Members
 • Aantal bijdragen

  1.652
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Barnabas

 • Rang
  CrediBakvis

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Religie
  Christelijk, evangelische gezindte

Recente profielbezoeken

4.152 profielweergaven
 1. Barnabas

  Van wie komt de geest?

  Er wordt heel veel gelogen. Palestijnen zijn geen volk. De naam komt van de Filistijnen omdat die ooit in Israël gewoond hebben maar inwoners van de Gazastrook stammen daar niet van af, zij zijn afstammelingen van andere volkeren, Syriërs en zo, al wat daar nog meer in de buurt was.
 2. Barnabas

  Van wie komt de geest?

  Ja je hebt ongelijk. Deze teskst staat niet los van het evangelie. Daarom is de man van wie dit gezegd wordt waard alles onder zijn hoede te nemen. Want hij was de enige die waar maakte dat hij zichzelf overgaf tot redding van allen. Namelijk Jezus Christus, mijn Heer. De enige waarachtige humanist die zijn leven gaf voor de mensen en de enige echte natuurliefhebber die wil dat zijn schepping goed beheert wordt. Maar wij maken er een puinhoop van.
 3. Barnabas

  Van wie komt de geest?

  Nou nou nou.
 4. Barnabas

  Van wie komt de geest?

  Mag een kind dan geen TV kijken?
 5. Barnabas

  Van wie komt de geest?

  Er is meer dan zondige begeerte. Begeren is wensen, iets willen hebben. Psalm 2 adviseert om te willen hebben: Psalm 2:8 Eis van Mij en Ik zal U de heidenvolken als Uw eigendom geven, de einden der aarde als Uw bezit. Ander voorbeeld: Markus 14:24: Daarom zeg Ik u: alles wat u biddend begeert, geloof dat u het ontvangen zult, en het zal u ten deel vallen. En 1 Thess 2:17:: 17 Maar nu wij, broeders, voor een korte tijd van u gescheiden waren – wat betreft het gezicht, niet wat betreft het hart – hebben wij ons des te meer beijverd om uw gezicht te zien, met grote begeerte.
 6. Barnabas

  Van wie komt de geest?

  Dat seksualiteit uitdooft is deel van het stervensproces van ieder mens. Maar dat het moet uitdoven om de nieuwe mens aan te doen suggereert dat het zonde is, Dat bedoel ik met fout.
 7. Barnabas

  Van wie komt de geest?

  Begeerte is geen zonde, het is goed om iets goeds te begeren, daarom geeft de Vader het, probeer maar eens zonder eten te leven: zie Markus 11:24: Daarom zeg Ik u: alles wat u biddend begeer, zie, geloof dat u het ontvangen zult, en het zal u ten deel vallen.
 8. Barnabas

  Van wie komt de geest?

  Ahasveros stuurde zijn vrouw weg omdat zij hem niet eerde en geen ontzag voor hem had,
 9. Barnabas

  Van wie komt de geest?

  Behoefte is geen argument om iets als fout neer te zetten. Een mens zoals hij geschapen is heeft behoefte aan gemeenschap zoals hij behoefte heeft aan eten. God heeft behoeftes gemaakt om te vervullen.
 10. Rectificatie: UIt de volgende bijbelstudie blijkt dat Debora wel als rechter en juriste betiteld mag worden maar niet als staatsvrouw. Richt 4:4-6: "En Debora, een vrouw die een profetes was, de vrouw van Lappidoth, die gaf in die tijd als richter leiding aan Israël. Zij woonde onder de palmboom van Debora, tussen Rama en Bethel, in het bergland van Efraïm, en de Israëlieten gingen voor de rechtspraak naar haar toe. Zij stuurde een ..... " UIt dit tekstgedeelte blijkt dat Debora rechtspraak verschaft aan hen die naar haar toekomen. Er staat er dus dat Debora rechtspreekt voor he
 11. Rectificatie: Hoewel Debora wel als juriste aangemerkt mag worden blijkt de betiteling "staasvrouw" onterecht. Richt 4:4-6: "En Debora, een vrouw die een profetes was, de vrouw van Lappidoth, die gaf in die tijd als richter leiding aan Israël. Zij woonde onder de palmboom van Debora, tussen Rama en Bethel, in het bergland van Efraïm, en de Israëlieten gingen voor de rechtspraak naar haar toe. Zij stuurde een ..... " UIt dit tekstgedeelte blijkt dat Debora rechtspraak verschaft aan hen die naar haar toekomen. Er staat er dus dat Debora rechtspreekt voor hen die naar haar toekomen
 12. Barnabas

  Verbale moordzucht

  Ja, jij doet dat ook.
 13. Barnabas

  Verbale moordzucht

  Je kunt natuurlijk je excuus aanbieden voor je begreigingen. Daarbij ben je bij mij bekend als de man die vergeet wat hij zelf gedaan heeft op grond van je acties en je onbezonnen gedrag. Maar dat ben je natuurlijk vergeten. Weer bezijden de waarheid. Ze leggen de waarheid toch naast zich neer, dat is nu wel gebleken.
 14. Barnabas

  Straatpredikers.

  Mooi artikel: Bevat het volgende getuigenis: "Kox kreeg landelijke bekendheid door een gebedsgenezing in 1996. Rolstoelpatiënte Karin Kroon kwam hem tegen bij de Bijenkorf. Hij vroeg haar of ze weer wilde lopen. Dat wilde ze wel. Hij prevelde een gebed en een uur later kwam Kroon lopend thuis. Het werd door het Eindhovens Dagblad een heus wonder genoemd. Ook in de landelijke pers kreeg men er lucht van, waardoor zowel Willibrord Frequin als de huisarts van Karin Kroon hem benaderden met vragen van ongeloof. Allen bevestigden echter het gebeuren en Frequin kon niet anders dan concluderen dat he
 15. Barnabas

  Verbale moordzucht

  Ja, men verstopt zich achter de leugen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid