Spring naar bijdragen

Mullog

Members
 • Aantal bijdragen

  3717
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Mullog

 • Rang
  CrediRog

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. 11 video's van pakweg een half uur + een Jaap Dieleman netje van ongeveer dezelfde lengte. Moeten we al die 6 uur bekijken met als enige toelichting dat het "Niet Bijbels" is?
 2. Mullog

  Test

  Hij doet het, maar voor hoelang....?
 3. Mullog

  De zwarte weduwe

  Sinterklaas heeft zwarte Piet tot hulp. Als je ziet waar dat allemaal toe leidt...
 4. Dat geloof ik. Ik zou graag willen aantonen dat het een broodje aap verhaal is. Die kans ontneem je mij doordat je verder geen informatie hebt. Je noemt een moord maar je hebt geen lijk.
 5. Mullog

  De zwarte weduwe

  Er staat nergens dat je verplicht bent te antwoorden. Verder suggereert wat je in het topic schrijft dat je de bijbelse visie op de rol van de vrouw onderschrijft. Het feit dat jij het als een persoonlijke vraag opvat zegt in feite al genoeg. En waarom is het niet eerlijk?
 6. Mullog

  De zwarte weduwe

  Dat is onzin. Nee, dat is een goede en gerechtvaardigde vraag.
 7. Je mag achter je voorbeeld blijven staan maar dan wordt het zoiets als dat iemand beweert dat er een moord is gepleegd zonder dat er een lijk is te vinden. Als je niks concreters hebt beschouw ik het als broodje aap.
 8. Zeer zeker, maar potscherven zijn toch wat anders dan olivijn opgesloten in lava.
 9. Ik wist niet dat lava archeologisch is. Ik heb gewoon nog niet gehoord dat geologie en archelogie tegenwoordig één wetenschap zijn.
 10. Ik heb het volgende geval gevonden. Lava van de eruptie van de Hualalai vulkaan op Hawaï uit 1801 die gedateerd is op een leeftijd van 22 miljoen jaar. Dit is beschreven in het artikel Radiogenic Helium and Argon in Ultramafic Inclusions from Hawaii (er op klikken). Het probleem hier is dat er een misinterpretatie is over wat er nu precies gemeten is. Zoals het artikel schrijft gaat het over "Inclusions" in de lava, en specifiek over de datering van stukjes Olivijn die in de lava zat. Deze misinterpretatie wordt in het artikel Fresh Lava Dated As 22 Million Years Old, van Don Lindsay uitg
 11. Persoonlijk ben ik meer een Trekkie
 12. Misschien moet je eens wat andere films gaan kijken.
 13. Hoe weet jij dat die steen 2 jaar oud was.
 14. Dat zou zomaar kunnen. En moeten er daarom dan maar geen maatregelen worden genomen?
 15. Prima. Doe het dan niet zou ik zeggen maar laat mij er verder buiten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid