Spring naar bijdragen

Hermanos2

Members
 • Aantal bijdragen

  1613
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Hermanos2

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hermanos2

  Vaccineren of niet?

  Ik voel er ook weinig voor. Wil het in ieder geval zo lang mogelijk uitstellen. Meer zicht krijgen op (bij)werking. Verder zal het ook afhangen van mate van beperkingen die men gaat opleggen aan de niet gevaccineerden.
 2. Ik neem vast afscheid van je Willempie. Dankjewel voor je bijdragen en voor de mooie songs van Bob Dylan. Door jou ben ik hem meer gaan waarderen. Het ga je goed!
 3. Ik blijf erbij dat een moderator die ook deelnemer is, zichzelf in een lastige positie plaatst. Getuige recente gebeurtenissen. Misschien zou er zelfs gekozen kunnen worden om anoniem te modereren?
 4. De NBV studiebijbel gebruikt JHWH in plaats van HEER. Dat vond ik zeer correct. Maar deze herziening zal dat waarschijnlijk niet doen. Jammer. De Legacy Standard Bible komt in september uit. Een herziening van de NASB. Zij herstellen Yahweh als God's Naam.
 5. Hermanos2

  Vaccineren of niet?

  Het zijn spannende tijden.
 6. Hermanos2

  Vrije wil?

  Deze video is ietwat off topic. Maar legt de verschillende visie op 'original sin' uit.
 7. Hermanos2

  Vaccineren of niet?

  https://www.nu.nl/coronavirus/6126570/mensenrechtenhof-beslist-dat-landen-vaccinatieplicht-mogen-invoeren.html Verplicht vaccineren. Zover zijn we al gekomen.
 8. Hermanos2

  Vrije wil?

  Was niet voor jou bedoeld. Dus je hoeft je niet aangesproken te voelen.
 9. https://edmontonjournal.com/news/local-news/gracelife-church-shuttered-by-authorities-after-months-of-flouting-covid-19-rules Kerkgebouw gesloten door overheid.
 10. Hermanos2

  Vrije wil?

  Jij bent de enige die beweerd dat er niets mee gedaan wordt. Jij kunt dat onmogelijk weten. De gedachten van anderen ken jij niet.
 11. Bericht verwijdert. Verkeerd geplaatst.
 12. Het is me enkele malen overkomen dat ik bijzonder geraakt wordt door een psalm en die erna niet meer terugvind. Het zijn er nogal veel. Daarom probeer ik de ordening te vinden. Langzaam maar zeker vind ik die ook. Ik gebruik de psalmen in gebed. Ook heb ik laatst een chronologisch overzicht gevonden waarbij de psalmen,indien mogelijk, geplaatst werden bij de betreffende gebeurtenissen. Dit geeft een mooie leeservaring. En weer meer inzicht. Prachtige verzameling!
 13. Hermanos2

  Dagelijkse Bijbelstudie

  Vóór het slapen gaan, psalm 145.
 14. Hermanos2

  Vrije wil?

  Ik begrijp waar je naartoe wil. Ik hoef niet persé een onderbouwing met allerlei verzen. Als je de afzonderlijke bijbelboeken van begin tot eind leest wordt de betekenis duidelijk. Aangehaalde verzen worden helaas te vaak uit hun context gehaald en misplaatst gebruikt. Dan lees ik graag welke indruk een boek bij je heeft achtergelaten.
 15. Hermanos2

  Vrije wil?

  De overblijvers zijn het nageslacht van de stamvaders? Wat zijn dan de kenmerken van een achterblijver?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid