Spring naar bijdragen

Hermanos2

Members
  • Aantal bijdragen

    4.721
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

1 Volger

Over Hermanos2

  • Rang
    CrediRog

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

  1. En hoe noem je dat wat jij doet? Ik dacht dat we zouden proberen begrip en respect te tonen voor andermans visie?
  2. Volgens mij is dit niet de gangbare christelijke visie. Jezus heeft niet EEN Geest. Jezus heeft Geest. Christenen gaan er iha vanuit dat de mens EEN onsterfelijke ziel heeft, een lichaam krijgt en God's geest. Mijn visie is dat Jezus bestond als geestelijk wezen in de hemel bij God. Jezus kreeg een aards lichaam en werd vervuld met God's Geest. En deze Geest is de 'levengevende' kracht die van God uitgaat. De mens krijgt een lichaam en is een vrijwel onbeschreven blad. Hij is een levende ziel. Ook deze mens krijgt levensadem, dat is Geest, van God.
  3. Als men gewoon wiki gaat nalezen over pakweg de laatste 100 jaar dan wordt het vanzelf duidelijk dat Israël volledig in haar recht staat om het hele land in te nemen.
  4. Ik neem aan dat ik hier niet op hoef te antwoorden? Iedere lezer kan meteen vaststellen waarom dbi en bekeerling meeschrijven. Niet vanuit oprechte interesse, wat iets goeds zou zijn. Maar uitsluitend op zoek naar manieren om geloof te ontkrachten en te kijk te zetten. En waar mogelijk zelfs belachelijk te maken.
  5. Ik heb 't er moeilijk mee. @sjakosluit zojuist een topic omdat dit geen islamitisch forum is maar een christelijk. En tegelijk staat hij de vuilspuiterij van dbi en bekeerling toe. Die twee hebben niks te zoeken op een christelijk forum.
  6. DBI schrijft een opeenstapeling van onzin. Israël is altijd voorstander geweest van een 2staten oplossing. Die telkens weer verworpen werd door de Gazanen. Dus niks beloofde land en God. Dat is niet hun drijfveer. Jeetje wat een BS.
  7. Het is tevergeefs. Die duivelse drieëenheidsleer is ook niet uit te bannen. Geen enkele christen die 'm kan uitleggen want het is een onbegrijpelijk mysterie. En toch blijven volhouden.
  8. Geest is God's invloed. En die invloed kan veel lagen hebben. Zie de vruchten van de geest.
  9. Jezus kreeg God's geest. Jahu's vraag is vreemd. De mens krijgt geest in meer of mindere mate. Maar één of twee dat kan niet wanneer het om geest gaat.
  10. Hermanos2

    Credible, waar ga je heen?

    Ik geloof er ook niets van. Zeer onwaarschijnlijk.
  11. Er staat duidelijk dat Jezus de heilige Gods is. Lees jij daarin dat Jezus God is?
  12. Is bijna niet te doen. Andermans reet lijkt me echt makkelijker. 🤣
  13. Ik lig in een deuk... Hou op...🤣
  14. Wat is de meerwaarde van 3 in het christendom?
  15. Helaas leidt het enorm af van de bedoeling van het boek rechters. En eraan gekoppeld het boek Ruth. Prachtig. Misschien moeten we het erover eens worden dat het niet uitmaakt voor het doel van het boek Rechters.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid