Spring naar bijdragen

Hermanos2

Members
 • Aantal bijdragen

  3.175
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Hermanos2

 • Rang
  CrediRog

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ja, ik kan een heel eind met je meedenken. Ik begrijp ook niet dat een dergelijke houding en dito uitspraken overal getolereerd worden. Iedereen lijkt wel in zijn broek te doen uit angst om voor antisemiet uit gemaakt te worden. Want die kaart wordt meteen getrokken. Zonder nadenken of overwegen. Zie casus Willempie.
 2. Bij een swastika wijzen de puntjes naar rechts, dacht ik toch… Hangt ervan af vanwaar je kijkt. Ik herinner me de swastika op Boeddha beelden. Was hij ook een nazi? Mijn buurvrouw heeft zo’n giga kop in d’r tuin. Blokkeert bijna mijn zonnepanelen. Vannacht tik ik m omver en zeg ik dat het goddelijk ingrijpen moet zijn geweest.
 3. Nu doe je zelf hier hetzelfde wat je zojuist iemand anders kwalijk nam. Niet okee. Ook een ban voor jou?
 4. Willempie heeft de nazi groet ook niet bedacht. Ook heeft hij de video niet gemaakt. Het posten kost hem drie maanden. Ik voorspel dat iemand dit meldt en dat jij hier voorlopig aan je laatste uren bezig bent. Daarom broeder, tot ziens.
 5. Hermanos2

  Willempies ban

  Wacht, help ff. Wat wordt dan ontkend? Het Joods zijn vanaf geboorte? Of het christen zijn?
 6. Ik neem vast afscheid van je funda. Ik spreek je wel weer over drie maanden.
 7. Hermanos2

  Willempies ban

  De oorlog op Jom Kippoer was wel één van de meest lafhartige aanvallen ooit. Sterk staaltje dat Israël daar toch aan het langste eind getrokken heeft. Ik acht het ook denkbaar dat Israël zelf een land binnenvalt. Iran zal toch wel hoog op hun lijstje staan. Als oorlog onvermijdbaar blijkt is de eerste klap een daalder waard. Dat laatste vraag ik me ook af. Ik zag geruime tijd geleden een aantal berichten op GG van iemand die Jood was geworden. Tenminste, dat was zijn verhaal. Schijnbaar had dit een heel aantal vereisten en een noodzakelijke goedkeuring van een groep vooraanstaande
 8. Hermanos2

  Situatie Oekraïne

  Zeer zeker relevant. Het onderwerp was verkrachten en moorden. Waarna ik aangaf dat iedere geest onder psychische overdruk gedreven kan worden tot onmenselijk gedrag. En dat is precies wat met kindsoldaten gebeurt.
 9. Hermanos2

  Willempies ban

  Nationalisme vindt haar oorsprong bij de toren van Babel. Daar verspreidde God de natiën en stelde ze onder bewind van de gevallen engelen. Hij zelf koos Israël. Nationalisme is een tijdelijk kwaad met een duidelijk doel. God moet helaas aantonen dat de mens zonder goddelijke leiding een gevaarlijk stuurloos projectiel is. Ik moet mezelf corrigeren. Want de mens heeft nu goddelijke leiding. En wel van de geestelijke gevallen wezens, de goddeloze demonen. De GODdelijke leiding wil men liever niet. Want dan heb je teveel regeltjes.
 10. Hermanos2

  Situatie Oekraïne

  Een ander voorbeeld. Iets verder weg. Zijn kindsoldaten, die kunnen doden zonder met hun ogen te knipperen, slechte mensen? Zijn het gewetenloze moordenaars die de doodstraf verdienen? Of moeten ze in een liefdevolle omgeving opgevangen en opnieuw “geprogrammeerd” worden?
 11. Hermanos2

  Situatie Oekraïne

  Ook jij Hopper, ook jij bent in staat om te moorden, verkrachten en plunderen. Want dat is wat oorlog zo verschrikkelijk maakt. Het laat mensen dingen doen waarvan ze altijd hebben durven beweren dat ze dat NOOIT zouden doen.
 12. Hermanos2

  Willempies ban

  Ik begrijp je bedoeling Antoon. Toch ben ik al die herdenkingen een beetje beu. Ieder jaar opnieuw die doden herdenking en het uitvergroten van de holocaust. De hele menselijke geschiedenis is geschreven met bloed. En wordt nog steeds geschreven met bloed. Al die herdenkingen veranderen er niets aan. Het heeft blijkbaar geen oorlogsverminderend effect. Ook geen gedragsverandering. Dus waarom is er dan op iedere tv zender, saving private Ryan, schindlers list en boy in striped pyjama’s? Ik snap zonder die films en die herdenkingen ook wel dat het verschrikkelijk was en nooit meer gebeuren mag.
 13. Hermanos2

  Situatie Oekraïne

  In deze draad schijnt het de bedoeling te zijn om slecht te spreken over Rusland? Niet iedereen schijnt te begrijpen dat Russen ook mensen zijn. Huisvaders, die gedwongen worden de wapens op te nemen. Net zoals Oekraïners, die ook gedwongen worden de wapens op te nemen. Niet omdat ze dat allemaal willen maar omdat de machthebbers die hoog en droog zitten dat besloten hebben. En de rest van de wereld kijkt toe en blijft het vuur voeden zodat het blijft branden. Ik herinner me een gebeurtenis in januari toen een paar honderd Russische soldaten in een gebouw de fout maakten om massaal in te
 14. Hermanos2

  Willempies ban

  Ik begrijp het. Ik heb geen kwaad in de zin. Fijn om op een forum verschillende meningen te zien die op gewone gesprekstoon gepresenteerd worden. Ik werd door Noppert voor NSBer uitgemaakt. Dat is het andere uiterste. Schijnbaar toegestaan hier. Zeer pijnlijk voor mij omdat ik de Joden als uitverkorenen zie. Hitler was een idioot. Die vermoordde alles. Joden zigeuners gehandicapten. Niets was te gek.
 15. Dag fyg. Fijn om weer eens iets bijbels te bespreken. Zoals ik het lees verdronk Jona in de zee. Zie vers 2:3-5. Hij was echt dood. Dat past ook mooi bij het teken van Jona waar Jezus naar verwijst. Jezus was ook echt dood. Daarom moest hij ook opstaan uit de dood.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid