Spring naar bijdragen

Hermanos2

Members
 • Aantal bijdragen

  3.175
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Hermanos2 geplaatst

 1. Ja, ik kan een heel eind met je meedenken. Ik begrijp ook niet dat een dergelijke houding en dito uitspraken overal getolereerd worden. Iedereen lijkt wel in zijn broek te doen uit angst om voor antisemiet uit gemaakt te worden. Want die kaart wordt meteen getrokken. Zonder nadenken of overwegen. Zie casus Willempie.
 2. Bij een swastika wijzen de puntjes naar rechts, dacht ik toch… Hangt ervan af vanwaar je kijkt. Ik herinner me de swastika op Boeddha beelden. Was hij ook een nazi? Mijn buurvrouw heeft zo’n giga kop in d’r tuin. Blokkeert bijna mijn zonnepanelen. Vannacht tik ik m omver en zeg ik dat het goddelijk ingrijpen moet zijn geweest.
 3. Nu doe je zelf hier hetzelfde wat je zojuist iemand anders kwalijk nam. Niet okee. Ook een ban voor jou?
 4. Willempie heeft de nazi groet ook niet bedacht. Ook heeft hij de video niet gemaakt. Het posten kost hem drie maanden. Ik voorspel dat iemand dit meldt en dat jij hier voorlopig aan je laatste uren bezig bent. Daarom broeder, tot ziens.
 5. Hermanos2

  Willempies ban

  Wacht, help ff. Wat wordt dan ontkend? Het Joods zijn vanaf geboorte? Of het christen zijn?
 6. Ik neem vast afscheid van je funda. Ik spreek je wel weer over drie maanden.
 7. Hermanos2

  Willempies ban

  De oorlog op Jom Kippoer was wel één van de meest lafhartige aanvallen ooit. Sterk staaltje dat Israël daar toch aan het langste eind getrokken heeft. Ik acht het ook denkbaar dat Israël zelf een land binnenvalt. Iran zal toch wel hoog op hun lijstje staan. Als oorlog onvermijdbaar blijkt is de eerste klap een daalder waard. Dat laatste vraag ik me ook af. Ik zag geruime tijd geleden een aantal berichten op GG van iemand die Jood was geworden. Tenminste, dat was zijn verhaal. Schijnbaar had dit een heel aantal vereisten en een noodzakelijke goedkeuring van een groep vooraanstaande
 8. Hermanos2

  Situatie Oekraïne

  Zeer zeker relevant. Het onderwerp was verkrachten en moorden. Waarna ik aangaf dat iedere geest onder psychische overdruk gedreven kan worden tot onmenselijk gedrag. En dat is precies wat met kindsoldaten gebeurt.
 9. Hermanos2

  Willempies ban

  Nationalisme vindt haar oorsprong bij de toren van Babel. Daar verspreidde God de natiën en stelde ze onder bewind van de gevallen engelen. Hij zelf koos Israël. Nationalisme is een tijdelijk kwaad met een duidelijk doel. God moet helaas aantonen dat de mens zonder goddelijke leiding een gevaarlijk stuurloos projectiel is. Ik moet mezelf corrigeren. Want de mens heeft nu goddelijke leiding. En wel van de geestelijke gevallen wezens, de goddeloze demonen. De GODdelijke leiding wil men liever niet. Want dan heb je teveel regeltjes.
 10. Hermanos2

  Situatie Oekraïne

  Een ander voorbeeld. Iets verder weg. Zijn kindsoldaten, die kunnen doden zonder met hun ogen te knipperen, slechte mensen? Zijn het gewetenloze moordenaars die de doodstraf verdienen? Of moeten ze in een liefdevolle omgeving opgevangen en opnieuw “geprogrammeerd” worden?
 11. Hermanos2

  Situatie Oekraïne

  Ook jij Hopper, ook jij bent in staat om te moorden, verkrachten en plunderen. Want dat is wat oorlog zo verschrikkelijk maakt. Het laat mensen dingen doen waarvan ze altijd hebben durven beweren dat ze dat NOOIT zouden doen.
 12. Hermanos2

  Willempies ban

  Ik begrijp je bedoeling Antoon. Toch ben ik al die herdenkingen een beetje beu. Ieder jaar opnieuw die doden herdenking en het uitvergroten van de holocaust. De hele menselijke geschiedenis is geschreven met bloed. En wordt nog steeds geschreven met bloed. Al die herdenkingen veranderen er niets aan. Het heeft blijkbaar geen oorlogsverminderend effect. Ook geen gedragsverandering. Dus waarom is er dan op iedere tv zender, saving private Ryan, schindlers list en boy in striped pyjama’s? Ik snap zonder die films en die herdenkingen ook wel dat het verschrikkelijk was en nooit meer gebeuren mag.
 13. Hermanos2

  Situatie Oekraïne

  In deze draad schijnt het de bedoeling te zijn om slecht te spreken over Rusland? Niet iedereen schijnt te begrijpen dat Russen ook mensen zijn. Huisvaders, die gedwongen worden de wapens op te nemen. Net zoals Oekraïners, die ook gedwongen worden de wapens op te nemen. Niet omdat ze dat allemaal willen maar omdat de machthebbers die hoog en droog zitten dat besloten hebben. En de rest van de wereld kijkt toe en blijft het vuur voeden zodat het blijft branden. Ik herinner me een gebeurtenis in januari toen een paar honderd Russische soldaten in een gebouw de fout maakten om massaal in te
 14. Hermanos2

  Willempies ban

  Ik begrijp het. Ik heb geen kwaad in de zin. Fijn om op een forum verschillende meningen te zien die op gewone gesprekstoon gepresenteerd worden. Ik werd door Noppert voor NSBer uitgemaakt. Dat is het andere uiterste. Schijnbaar toegestaan hier. Zeer pijnlijk voor mij omdat ik de Joden als uitverkorenen zie. Hitler was een idioot. Die vermoordde alles. Joden zigeuners gehandicapten. Niets was te gek.
 15. Dag fyg. Fijn om weer eens iets bijbels te bespreken. Zoals ik het lees verdronk Jona in de zee. Zie vers 2:3-5. Hij was echt dood. Dat past ook mooi bij het teken van Jona waar Jezus naar verwijst. Jezus was ook echt dood. Daarom moest hij ook opstaan uit de dood.
 16. Hermanos2

  Willempies ban

  Ik zie dat je wat schrijft dus ik heb je kortstondig van mijn negeerlijstje gehaald. Ik dank je vriendelijk voor het aanbod. Erg fijn. Het is de laatste tijd erg rustig op dit christelijke forum dus er bestaat echt wel behoefte aan een hoop antichristelijke uitspraken van jouw kant. Zijn we echt bij gebaat. Volgens mij heb je ze gewoon klaar gezet zodat je ze maar hoeft aan te klikken? Ik bedank. Ik lees net commentaren van Dan Carson, Tremper Longman en Michael Rydelnik. Die kunnen zich tenminste in normale bewoordingen uiten over het christendom. Zelfs kritisch. Maar zonder haat en hoon.
 17. Het aantal Messiaanse Joden is wereldwijd circa 350.000. In Israël ongeveer 20.000. Dat lijkt misschien weinig maar komt mijn inziens mooi overeen met bijbelse eindtijd voorspellingen. Het getal is groot genoeg om daaruit de 144.000 uit Openbaring te halen. Maar ik neem dat getal niet persé letterlijk. De abomination of desolation uit Matthew 24:15 is ook al geplaatst. De wereld is in rep en roer. Oorlogen en aardbevingen alom. Evenals honger en pestilentiën. YHWH zal de sluier wegnemen van hen die zich tot Hem wenden voor verlossing en vrijheid. Dan zal God’s glorie voor iedereen zichtb
 18. Hermanos2

  Willempies ban

  Ga er vanuit dat in mijn opvatting een Jood iemand is die gelooft in de God van Abraham, Isaac en Jacob. Ik vraag me af waarom iemand zich een Jood noemt als hij niet gelooft. Denk aub niet dat het kwaadaardigheid is want ik geloof dat het Joodse volk God’s uitverkoren volk is. Die status raken ze nooit kwijt. Dus ik zal wel waken om daar tegenin te gaan. Omdat ik de schrift als gouden standaard neem kan ik ook geen andere definitie geven van een Jood. Wellicht dat men in de wereld en dus op andere fora andere betekenisgeving hanteert maar ik voel me niet verplicht daaraan mee te doen. Een ath
 19. Hermanos2

  Willempies ban

  Mij staat dat verhaal bij van die boom met Hebreeuwse wortels. Gelovigen uit de heidenen kunnen worden geeent. Joodse takken kunnen worden afgebroken. Zijn dan in mijn optiek niet langer Joods. Kunnen het wel weer worden.
 20. Hermanos2

  Willempies ban

  Ik dacht serieus dat een Jood iemand is die gelooft in de God van Abraham. Ik haal het maar weg want je wordt hier al gauw voor anti Joods uitgemaakt
 21. Hermanos2

  Willempies ban

  Ik ben het met je eens. Paulus vroeg zich terecht af, wat is een Jood?
 22. Hermanos2

  Willempies ban

  Delete, het is toch zinloos. Vrijwel iedereen gaat gewoon over tot de orde van de dag. Weer een overwinning voor de God ontkenners.
 23. Hermanos2

  Situatie Oekraïne

  @sjako Noppert vergelijkt mij hier met NSB. Ik koester andere idealen. Ik wil je verzoeken hier kritisch naar te kijken. Dit is een zware belediging.
 24. Hermanos2

  Willempies ban

  Credible is voor mij een christelijke hangplek en een plaats waar ik geprikkeld wordt inzake bijbel studie. Ik hoop hier broeders tegen te komen die hun inzichtelijke verschillen vasthouden en desondanks toch in Christus de onderlinge verbondenheid ervaren. Daarom is het voor mij niet te verkroppen dat God-ontkenners hier naartoe komen om opzettelijk de boel te frustreren en de draak te steken met God en geloof. Als dat iemands doel is dan is het een zieke geest. Een kwalijke ziekte die een organisme vertraagt, en beperkt in zijn functie. Zeker als je bedenkt dat er vlak om de hoek twee f
 25. Hermanos2

  Muziek topic

  Chaim en anderen vinden dat iedereen die dergelijke video’s plaatst permanent geband moet worden. Willempie is drie maanden geband. Ik vind dat zo’n video’s moeten kunnen. De context is belangrijk. Mein Kampf is ook opnieuw uitgebracht voorzien van notities en voetnoten. Studiemateriaal om inzicht te krijgen in de zieke geest.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid