Spring naar bijdragen

Hopper

Members
 • Aantal bijdragen

  606
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Hopper

 • Rang
  CrediGup

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Eeuwig nu
 • Religie
  Liefde is mijn religie.
 • Interesse
  Filosofie, mystiek, spiritualiteit.

Recente profielbezoeken

1.535 profielweergaven
 1. Mij te ingewikkeld, het smalle pad was eenvoudiger.
 2. Wat is copen? Edit: Laat maar, ik heb het al gegoogeld. De jeugd van tegenwoordig gebruikt moderne termen. Copen = er mee leren leven.
 3. Ik heb geen angst voor de eigen gevoelens. Doch ik heb nooit seksuele lustgevoelens gehad bij mannen. Ik kan er ook niks aan doen, God heeft mij geschapen met een seksuele aantrekkingskracht naar vrouwen toe. In naastenliefde zie ik geen onderscheid tussen man en vrouw.
 4. Hopper

  De brede en/of smalle weg (Bergrede)

  Het begrotingstekort bevindt zich niet op de smalle weg. Op de smalle weg ontdoet men zich van monetaire bekommernissen.
 5. Een wandelende tak is onwetend van een vrije wil, hij leeft niet in het veld van goed en kwaad. De mens is een ander verhaal, sedert God de mens het Paradijs heeft uitgestuurd wandelen we in het veld van goed en kwaad. Een uitzondering daargelaten, die wandelt met Jezus in het Licht.
 6. Niets concreets wat je waar kunt nemen kun je zijn. Ook geen wandelende tak.
 7. Hopper

  De brede en/of smalle weg (Bergrede)

  Je bent het licht, niet de projecties van het licht.
 8. https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/maritiem-expert-over-sabotage-nord-stream-er-is-heel-weinig-dat-niet-naar-rusland-wijst~b4f9cee1/ Hier alle mogelijke opties. De kans is 95% dat Rusland achter de sabotage zit. Saillant detail: één van de pijpleidingen van Nordstream 2 is nog intact. Mijn mening is dat de gehele kwestie voor ons (Europa) niet echt ter zake doet. Met een misdadig regime als het Russische moet je geen zaken willen doen. Het meest waarschijnlijke is dat Rusland haar eigen infrastructuur heeft vernietigd als wanhoopsdaad. Omdat Europa weinig gas
 9. Hopper

  Solidariteit

  De planeet wordt voornamelijk bevolkt door de mens die leeft in Adam. Dat is de kern van het probleem. Dat kenmerkt zich door zelfzucht. De leer van Jezus is nog niet zo in trek.
 10. https://www.nrc.nl/nieuws/2022/09/27/explosies-bij-nord-stream-kunnen-alleen-maar-aanslagen-zijn-a4143361 Tot op heden alleen maar speculatie. We kunnen dus alleen maar kijken wie er momenteel het meeste baat bij heeft. Het kán een signaal zijn wat Poetin wilde afgeven. Dat doet hij graag in zijn pogingen om onze vrije samenlevingen te destabiliseren. Maar ook de deskundigen spreken elkaar nog tegen. Voorlopig valt nog niet te weten wie de dader was.
 11. Hopper

  Solidariteit

  Nederland staat er niet zo slecht voor. We zijn een van de rijkste landen ter wereld. Laat de barmhartige Samaritaan in jezelf ontwaken. Want niet betekent dat we alle ontheemden ter wereld moeten opnemen, dat zou praktisch gesproken niet gaan. Maar we kunnen wel wat meer doen dan we momenteel doen. De verdeeldheid in het parlement doet niet ter zake lijkt me. De enige handicap is wel dat radicaal rechts niet zo van de barmhartige Samaritaan is. Als zij de meerderheid gaan uitmaken in het parlement dan wordt barmhartigheid een lastige kwestie.
 12. Hopper

  Solidariteit

  Het belangrijkste eerst. De vreemdeling herbergen en kleden. (Mattheüs 25:31-46) Dat zijn in dit geval de Oekraïners. Daarna zullen we de Nederlandse hongerigen spijzen en Nederlandse dorstigen te drinken geven. We mogen onszelf niet voorop stellen, dat is tegen de leer.
 13. Hopper

  De brede en/of smalle weg (Bergrede)

  Maar de waarnemer die zichzelf kent let minder op 'de dingen'.
 14. Hoop kan nooit tijdloos zijn omdat hoop altijd gevestigd is op iets uit de nog niet vervulde toekomst. Geen wonder dat je er geen snars van begrijpt. Zonder hoop zijn op een (betere) toekomst is dan ook de eeuwigheid. Of de Eeuwige. Wat dan weer een verschil is.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid