Spring naar bijdragen

Flawless victory

Members
 • Aantal bijdragen

  1.941
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Flawless victory

 • Rang
  CrediBakvis

Profile Information

 • Locatie
  Graceland
 • Religie
  Only By Grace

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Tien dictators en oorlogscriminelen uit de afgelopen jaren die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor miljoenen burgerdoden, repressie, sadistische marteling en vele oorlogsmisdaden, tegen wie voor zover ik weet het Haagse ICC the Hague geen arrestatiebevelen heeft uitgevaardigd: Bashar al-Assad, President van Syrië Ebrahim Raisi, President van Iran Abdel-Malek al-Houthi, de leider van de Houthis Hibatullah Akhundzada, leider van de Taliban Kim Jong Un, President van Noord Korea Ramzan Kadyrov, leider van Chechnya Hassan Nasrallah, leider van Hezbollah
 2. Dat gaat niet gebeuren. Israël is geen lid van het ICC (heeft het statuut van Rome niet ondertekend) en de “Palestijnen” zijn geen natiestaat. Bovendien staat de VS niet achter dit belachelijke bevel. Ook diverse andere landen waaronder bijvoorbeeld Oostenrijk hebben hun afkeuring van dit plan uitgesproken, maar dat lees je dan weer niet in de Nederlandse media. De naam van de aanklager uit Den Haag is Karim Asad Ahmad Khan 😎
 3. Een heleboel leiders van Hamas zijn gedood. God heeft de Joden uit alle naties teruggebracht in hun eigen land in 1948.
 4. Zacharia 12 Jeruzalems redding 1De last, het woord van de HEERE over Israël. De HEERE spreekt, Die de hemel uitspant, de aarde grondvest en de geest van de mens in zijn binnenste vormt. 2Zie, Ik ga Jeruzalem maken tot een bedwelmende beker voor alle volken rondom, ja, ook tegen Juda zal het gaan bij de belegering van Jeruzalem. 3Op die dag zal het gebeuren dat Ik Jeruzalem zal maken tot een steen die moeilijk te tillen is voor al de volken. Allen die hem optillen, zullen zichzelf zeker diepe sneden toebrengen, en al de volken van de aarde zullen zich tegen haar verzamelen.
 5. De Hopper-bijbel is dan ook een andere dan de christelijke bijbel. In de christelijke bijbel heeft God een Plan met land en volk Israël.
 6. Omdat God geduldig is met jou (en mij en iedereen). Je kunt de situatie vergelijken met een gijzeling. Satan is de gijzelnemer en hij houdt de mensheid gegijzeld. De gijzelnemer is omsingeld door agenten en kan geen kant op. Zijn lot is reeds bezegeld maar hij houdt wel de mensen nog in gijzeling. Terwille van jou grijpt God nog niet in maar de gijzelnemer kan geen kant meer op. De gijzelnemer in dit specifieke geval is zeer kwaadaardig. Naarmate hij het einde ziet naderen wordt hij steeds briesender van boosheid en hij wil zoveel mogelijk mensen meetrekken in zijn ondergang. Vooral wanneer
 7. En neem de smaad voor lief die “christenen” over je uit zullen storten. Want het geroddel zal beginnen en doorgaan, twee mensen van hetzelfde geslacht onder één dak dat moet wel betekenen dat ze seks hebben, zo zullen kwade tongen beweren.
 8. Helaas is de oorspronkelijke draad van Noel2 verwijderd toen Noel2 het verzoek deed aan de moderatie om hem en zijn berichten te verwijderen. Hieronder kunnen we de draad weer oppakken.
 9. Helder @sjako. Bedankt voor de uitleg en de goede zorgen. Dan zullen we een nieuw draadje moeten openen.
 10. En weer een stropop. Je rukt zowel de bijbel als het bericht van een medeforummer totaal uit hun context. En dat noemt zich dan een geestelijk mens.
 11. Een getrouwd homostel met drie adoptiekinderen komt tot geloof in de Heere Jezus. Zij wenden zich tot jou wat je visie is. Ga je nu dit gezin opbreken? Romeinen 5:20 waar de zonde heeft gewoekerd, werd de genade mateloos.
 12. Strakjes zitten we behalve met een beheerder die met de noorderzon vertrokken is ook nog met een moderator die nergens meer op reageert. Kan @Petra. - die de gegevens zou hebben van Rommel (?) - niet zelf even contact opnemen met Rommel? Als bezorgde forumdeelnemers die het voortbestaan van het forum aan het hart gaat?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid