Spring naar bijdragen

Flawless victory

Members
 • Aantal bijdragen

  2.350
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Flawless victory geplaatst

 1. Een integer gesprek tussen twee homoseksuele mensen. De een nog heel jong en celibatair, de andere in een relatie met iemand van hetzelfde geslacht; beiden rust gevonden bij God en in de kerk (ofschoon ik de dame in kwestie evenwichtiger vind dan de jong jonge jongen).
 2. Iedereen weet toch dat de aarde een platte schijf is die rust op de schouders van vier enorme olifanten die getorst worden door De Grote Schildpad ? 😉😁 (Terry Pratchett).
 3. Romeinen 5:18 Derhalve, gelijk het door een daad van overtreding voor alle mensen tot veroordeling gekomen is, zo komt het ook door een daad van gerechtigheid voor alle mensen tot rechtvaardiging ten leven.
 4. Ik had het hier niet over mijn vermeende zonden maar over andermans zonden in het algemeen, zoals je vele topics met homohaat.
 5. Ja. Dat is, wanneer de Weg een aanvang neemt, een voortdurende innerlijke strijd. Een strijd die zoveel van je gewaarzijn vergt dat je het wel uit je hoofd laat je druk te maken om andermans zonden. In gemeenschap blijven is iets heel anders dan je bezig houden met andermans zonden.
 6. Zo is dat. Ieder mens moet de Weg alleen gaan. Men kan daar geen anderen in betrekken. Het willen bekeren van de mensen van de Weg is duivelswerk.
 7. Scherp opgemerkt @Dat beloof ik. Het klopt voor zover we nu weten inderdaad niet dat Trumps trommelvlies gescheurd is. Verder geloof ik ook absoluut niet dat Trump nu “een wedergeboren christen” is. Volgens een van de door mij gevolgde Telegramkanalen (Kenneth Johannes, Jezus Komt Spoedig Fellowship) heeft deze Brandon Biggs in het verleden al meerdere malen voorspellingen gedaan die niet uitkwamen. Het lijkt er dus op dat het een valse profeet is of beter gezegd helemaal geen profeet.
 8. Kenmerk van de Heilige Geest is juist dat deze helemaal niet hard en luid is maar fluisterzacht, lieflijk en uitnodigend. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat de Heilige Geest vaak vrouwelijk werd gedacht. Zij is nooit dwingend en zij is bedroefd wanneer de mens niet luistert. Het is omwille van deze lieflijke fluisterzachte, uiterst subtiele stem te kunnen verstaan dat een mens zijn geest dient te kalmeren en zich beter verre kan houden van luid en obsessief geschreeuw. Luid en hard doet de Heilige Geest van je wijken. Religie maakt meer kapot dan u lief is.
 9. Steengoede preek van Eckhart. Heb hem net helemaal gelezen op die website. Zó waar wat hij zegt!
 10. Trump kan prima de Antichrist zijn maar dan klopt nog steeds dat visioen dat die man heeft gehad. Het klopt tot in de details. En daar gaat het mij om. En dan kan die profeet nog steeds misleid zijn omdat hij gelooft dat Trump een zegen is. Maar zijn visioen was uitermate correct. Als de rest van zijn visioen ook uitkomt dan wordt Trump inderdaad opnieuw president en dan staat daarna het land een enorme ramp te wachten.
 11. Ja jongen, het is dwaasheid, dat Evangelie. Gelukkig dat het niet van jouw gezond verstand afhangt allemaal. 😁 1 Korinthe‬ ‭1‬:‭18‬-‭31‬ ‭NBG51‬‬ ‘Want het woord des kruises is wel voor hen, die verloren gaan, een dwaasheid, maar voor ons, die behouden worden, is het een kracht Gods. Want er staat geschreven: Verderven zal Ik de wijsheid der wijzen, en het verstand der verstandigen zal Ik verdoen. Waar blijft de wijze? Waar de schriftgeleerde? Waar de redetwister van deze tijd? Heeft God niet de wijsheid der wereld tot dwaasheid gemaakt? Want daar de wereld in de wijsheid Gods door
 12. Zoals we allemaal weten is er afgelopen zaterdag, 13 juli een aanslag gepleegd op Donald Trump. De exacte aanslag, met precies de afloop zoals we die nu kennen is drie maanden geleden voorspeld door een christen. In de elfde minuuut:
 13. @Fundamenteel Net wat @Petra. zegt, het is super knap van je hoe je het forum hebt opgezet en hoe je varende op soms woelige wateren van de pluriformiteit telkens met creatieve oplossingen kwam en die pluriformiteit een plekje wist te geven. Het heeft een half jaar lang goed gelopen en het liep steeds beter en het loopt trouwens nog steeds. Niemand anders dan jij had dat allemaal zo kunnen doen. Dat mag ook wel eens gezegd worden. Chapeau! Maar dat heb ik je op je eigen forum ook steeds aangegeven.
 14. Het kan soms behoorlijk lastig zijn om de stem van God van de stem van die van de kerkleer te onderscheiden. Gelukkig hebben we de Schrift nog. Een mooie videobijbelstudie van de door jou zo verafschuwde Martin Zender (MZTV). Overigens komt in dezelfde video aan bod dat homoseksualiteit niet bedoeld is. Maar een hele duidelijke Schriftinhoudelijke boodschap over seks, rechtstreeks uit de bijbel. Zelfs de Joden hadden niet zoveel regels omtrent seks als “de Kerk”. Dus als ik jou was - maar pas op beslis zelf want volgens jou ben ik de duivel- zou ik de vrouw die ik liefhad niet zomaa
 15. Het was een goede plek. Totdat achterdocht de regie overnam en dwang. Totdat er een punt aan de lijn kwam in plaats van een komma. Totdat het geen forum meer mocht zijn maar een kerk.
 16. Dat is wat de duivel wil, mensen compleet isoleren.
 17. Dat het licht van die sterren er zo lang over doet om onze ogen te bereiken wil natuurlijk niet zeggen dat je vanaf die sterren met een extreem sterke telescoop hier op aarde dinosauriërs zou kunnen zien lopen. De dinosauriërs bestonden niet uit het extreem sterke licht waar die sterren uit bestonden. Hoe kom je hierbij? “Net zoals we bij jou kunnen zien dat je steeds kleiner wordt naarmate we jouw verleden in kijken”?? We weten in grote lijnen hoe een mens zich van kleins af aan ontwikkelt maar dat betekent niet dat we iemands “verleden in kunnen kijken”. Dat is me allemaal i
 18. En zo zien we weer waarom helaas de regenboogbeweging nog nodig is in dit land. Homohaat leeft niet alleen onder de meeste moslims maar ook onder lieden die zich christen noemen.
 19. Inderdaad. Elke knie zal zich buigen voor de Heer Jezus Christus. En dat niet gedwongen maar van ganser harte. Er staat namelijk dat elke tong zal belijden dat Jezus Christus Heer is. Dat betekent dat het van binnenuit komt, van ganser harte. Ook jouw knie zul je van ganser harte buigen wanneer je tot de Here Jezus Christus zult naderen. Zonder ook maar enige dwang. Die belofte heb je gekregen in de bijbel. Ik gun je van ganser harte dat je dat nog bij leven zult mogen meemaken. En anders in een van de volgende twee aionen. Die duren nog enkele duizenden jaren, maar
 20. Christelijk wetticisme brengt huichelaars voort. Daar komen naar mijn mening ook al die misstanden vandaan, al dat misbruik. Ik heb een paar jaar geleden (een deel van) het boek van Pierre Valkering gelezen:https://www.bol.com/nl/nl/p/ontkleed-niet-naakt-staan/9200000108819826/?bltgh=r8W16WOC6YKKhMSeWktPRg.2_6.7.ProductTitle. Daaruit blijkt dat homoseksuele relaties tijdens de priesteropleiding schering en inslag waren. Voor wie niet (meer) weet wie Pierre Valkering is
 21. Ik weet niet of aliens bestaan. Maar stel dat ze bestaan en dat ze onze voorouders zouden zijn, dat wij zeg maar uit een alien gekruist met een aapachtige zouden zijn voortgekomen, dan doet dat niets af aan mijn geloof in de God van de Bijbel en in Jezus Christus. De mens blijft dan geschapen naar Gods beeld, alleen is die schepping dan via een omweg tot stand gekomen. Maar persoonlijk geloof ik daar niet in. Ik geloof niet dat aliens bestaan. En als ze wel bestaan dan denk ik inderdaad dat ze niet stoffelijk zijn. Dan komen we op het terrein van demonen. Daar blijf ik liever van weg
 22. Flawless victory

  Van wie komt de geest?

  Ik ben het inmiddels met Hopper eens dat je je weer ontpopt hebt als de oude Foppe86. Je bent weer vervallen in dezelfde geesteshouding. Wat betreft Israël heeft @Chaim je eerder al meer dan voldoende antwoord gegeven in andere topics over Israël. En wat islamkennis betreft ben ik veel meer op de hoogte dan jij. Je bent heel naïef. Ik ga het hierbij laten want je manier van discussiëren vind ik niet prettig.
 23. Flawless victory

  Van wie komt de geest?

  In vrijwel elk huis dat door de IDF werd betreden zijn wapens aangetroffen onder kinderbedjes. De kinderen worden van kleins af aan geïndoctrineerd om het Joodse volk te haten en de bevolking staat massaal achter Hamas, ook nu nog. In plaats van dat ze het geld dat ze decennialang gedoneerd kregen van het westen investeerden in het welzijn en de welvaart van het volk hebben ze het besteed aan het graven van enorme terreurtunnelnetwerken. Hamas neemt de voedselhulp die het gebied in is gebracht zelf in, en als de bevolking naar die opslagplaatsen komt om dit voedsel te “stelen”, worden do
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid