Spring naar bijdragen

Flawless victory

Members
 • Aantal bijdragen

  1.817
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Flawless victory geplaatst

 1. Persoonlijk boeit mij dat niet. Geschiedenis is allemaal van de wereld. Maar ik kan me voorstellen als het je hobby is dat je dat interessant vindt. Voor mij is het geen enkele reden om die apocriefen te bestuderen. De canon is mij meer dan voldoende.
 2. Ik denk dat je vers 58 bedoelt en niet 54. 58 En de vijftiende dag van de maand Chasleu in het honderdenvijfenveertigste jaar, bouwden zij een gruwel der verwoesting op het reukaltaar, en rondom in alle steden van Juda bouwden zij altaren. https://www.statenvertaling.net/bijbel/1mak/1.html#:~:text=54 Naar al deze woorden,zouden van stad tot stad.
 3. Een goed artikel vind ik. Zelf houd ik me bij de “protestantse” Bijbel. Ik heb ook een “katholieke” Bijbel en bij het lezen van de “deuterocanonieke” boeken vind ik het altijd voelbaar dat ze niet of veel minder geïnspireerd zijn. Met andere woorden, zoals in het artikel op de JW website wordt beschreven: “ Het is duidelijk dat mensen er de maker van zijn.” En dat ze van menselijk standpunt uit zijn geschreven. Het zijn duidelijk merkbaar boeken van een andere orde. Bedankt voor dit heldere artikel.
 4. Niet alleen voor Israël inderdaad. Saudi Arabië verwacht dat wanneer Iran een atoombom heeft, deze het eerst op S-A wordt gegooid. Daarom heeft S-A geholpen met het uit de lucht halen van Iraanse raketten en drones.
 5. Ik heb van het kanaal van Tsarfsti en het kanaal van Kenneth Johannes (Jezus komt spoedig Fellowship) begrepen dat Israel het binnenvallen van Rafah heeft uitgesteld om eerst Iran aan te pakken. Het leger is er klaar voor. Ik denk dat Israël het wel meteen móet doen omdat ze als ze ermee wachten de steun verliezen van de V.S. Het is steeds zo dat men Israël steunt als ze worden aangevallen maar zodra ze willen terugslaan valt men Israël al snel af. Israël kan geen momentum verliezen nu.
 6. Ik denk dat het een illusie is dat de situatie rond Hamas en Hezbollah ooit “afgerond” wordt. Israël moet nu wel reageren richting Iran anders denkt Iran dat Israël zwak is. Israël spreekt de taal van het Midden Oosten. En kan daarom geen zwakte tonen.
 7. Je hebt mensen weggezet voor wappie die er een andere visie dan jij op nahouden. En dat doe je nu indirect weer. Walgelijk. En dan jezelf nog voor een geestelijk mens houden.
 8. Het is bij uitstek de natuurmens die zich druk maakt over (een visie op) corona. Marcus 8: 35.
 9. Dat jij met dit soort getroll hier nog steeds kunt schrijven is mij een raadsel. Walgelijk. Ik ga over dit onderwerp verder op Bazuinen. Daar hebben we (nog) geen last van het ziekelijke getroll.
 10. Flawless victory

  Goden in de Bijbel

  Ja daar is @Monachos altijd erg goed in. Jammer dat per abuis al zijn berichten zijn verwijderd. Hij wordt node gemist.
 11. Inderdaad. Op de video op Telegram is te zien dat de massa in de kerk de dader tracht te overmeesteren. Hier nog wat info: https://news.sky.com/story/sydney-bishop-among-several-people-stabbed-in-attack-during-church-service-13115918
 12. Op Telegram berichtte Amir Tsarfati zojuist dat bisschop Mar Mari Emanuel in zijn kerk in Sydney is neergestoken. Ik heb (helaas) de videobeelden gezien, ik hoop dat hij het overleeft, maar op de beelden is te zien dat hij onder andere in zijn nek is gestoken. De dader is een islamitische terrorist. Zojuist lees ik dat de conditie van bisschop Mar Mari Emanuel stabiel is.
 13. Verwacht wordt dat Israël binnen enkele uren tot vergelding over zal gaan.
 14. Flawless victory

  Grappige dieren

  Klik niet op de link.
 15. Ja daar kun je je achter verschuilen. Maar je kunt er ook voor kiezen je in hem in te leven en dan in te zien wat @Petra. al schreef, dat men er ook wat soepeler mee om kan gaan. Er zijn hier al bijna geen deelnemers meer die inhoudelijk wat bij te dragen hebben zoals @Monachos vaak had bij te dragen, ook al zijn die bijdragen wegens een (begrijpelijk) foutje allemaal verwijderd.
 16. Ik vind het absurd als Monachos zijn account wordt dichtgezet. Behalve dat hij inhoudelijk heel vaak steengoede bijdragen heeft gehad, heeft hij nota bene volop geholpen de spam te bestrijden en @sjako had nota bene al eens zijn account verwijderd. Per abuis weliswaar maar hoe Monachos nu behandeld wordt vind ik jammer. En onnodig.
 17. Lijkt mij volledig uitgesloten dat Israël geen (precisie)aanvallen gaat uitvoeren op Iraanse doelen.
 18. Israël heeft Michaël de aartsengel. Daniël 10: 20-21 Israël provoceert niks. Dat is allemaal antisemitische leugen en laster. De twee door Israël in de ambassade gedode Iraanse generaals waren de architecten van 7/10.
 19. Juist. En het gaat over de hypocrisie en de domheid van de hele wereld. Zelfs queers protesteren voor Gaza en tegen Israël, terwijl queers in Gaza ten dode zijn opgeschreven en in Israël veilig kunnen leven. Henk Binnendijk heeft eens gezegd dat elke kritiek op Israël antisemitisme is. Ik ben tot de conclusie gekomen dat hij gelijk heeft. En de kerk heeft in de geschiedenis een hele slechte rol gespeeld, die heeft al helemaal geen recht op kritiek op Israël.
 20. Klopt @Chaim. Ik zit Breaking News van Amir Tsarfati te bekijken en het was net ook op het NOS-journaal. Amir is blij dat Iran zo dom is geweest dit te doen want nu heeft Israël een reden om de nucleaire installaties van Iran te treffen.
 21. Hierbij merk ik op dat tot nog toe alleen @Monachos en ik spam melden en dan ook in de topic melden dat we het gemeld hebben. En een heel enkele keer doet ook @Petra. dit. Maar verder niemand. Ik vind het niet erg om te doen, maar ik ben de komende tijd wat minder online en ik heb niet altijd zin om al die spamtopics te melden. Het zou fijn zijn als meer deelnemers het ook eens deden. Wat ook niet behulpzaam is is dat @sjako - wat wel begrijpelijk is (hij heeft ook een leven buiten het forum) - de topics soms nog een paar dagen laat staan. Hierdoor kunnen die bots blijven doorgaan en moet
 22. Ja. Ook voor Israël wordt het heel spannend want Iran is volop bezig de Palestijnen op de Westbank te voorzien van wapens. Dat kan nog heel spannend worden, want het is een hele lange grens met Jordanië die amper te verdedigen is. Over zowat de gehele lengte van Israël. Er moet uiteindelijk hulp van boven komen anders is het “dag” met Israël.
 23. De jonge schaapsherder is inderdaad vermoord. https://www.nu.nl/buitenland/6308979/kolonisten-richten-vernielingen-aan-na-dood-israelische-tiener-op-westoever.html
 24. Kinderachtig dat een grapje tussendoor tegenwoordig niet meer kan. @Hopper wist het zo goed als het over echte trollen ging…. @Monachos ik hoop dat je blijft.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid