Spring naar bijdragen

sjako

Moderators Levensbeschouwing
 • Aantal bijdragen

  8.980
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over sjako

 • Rang
  CrediShark

Recente profielbezoeken

6.518 profielweergaven
 1. sjako

  banmeld topic

  @2vissen5broden is een clone account van @Wijngaard1990 en wordt hierbij afgesloten.
 2. sjako

  Wat is erger...

  Het is in ieder geval een clone van @Wijngaard1990 dus account wordt afgesloten
 3. sjako

  Statistiekjes

  Best leuk toch @Hermanos2
 4. Dunne mensen, dikke mensen, normale mensen gaan niet naar de hemel. De overgrote meerderheid krijgt een opstanding in God's Koninkrijk op aarde. Joh 5:28 Verbaas je daar niet over, want de tijd komt dat alle mensen die in de herinneringsgraven zijn, zijn stem zullen horen 29 en tevoorschijn zullen komen — wie goede dingen hebben gedaan tot een opstanding voor leven en wie walgelijke dingen hebben gedaan tot een opstanding voor oordeel.
 5. Er is maar één Middelaar tussen de mens en God en dat is Jezus. Dus geen heiligen, engelen of wie dan ook. Als je heiligen vereert doe je Jezus tekort.
 6. Heeft niks met de schepping te maken. De wereld verkeerd in duisternis en wordt door de duisternis geregeerd. Jezus daarentegen is licht in deze wereld. Waar kwam deze „hemeloceaan” vandaan? Uit het Genesisverslag over de schepping blijkt hoe Jehovah op de tweede „dag” een uitspansel boven de aarde maakte, en dit uitspansel („Hemel” genaamd) scheidde de wateren eronder, dat wil zeggen de zeeën, van de wateren erboven (Ge 1:6-8). Kennelijk zijn de boven het uitspansel zwevende wateren daar vanaf de tweede scheppings-„dag” tot aan de Vloed gebleven. Dat bedoelde de apostel Petrus toen hij
 7. Tot voor de vloed heeft het nooit geregend maar werd alles vevochtigd met dauw. Dat duidt op een dik wolkendek. Op de noordpool groeiden varens. De aarde had waarschijnlijk een veel constantere temperatuur als nu. Het heelal dijdt uit. Ze hebben ook achtergrondruis gevonden dat er op duid. Het heelal ontstaan vanuit één punt zie ik juist als bewijs.
 8. We weten het niet. De James Webb telescoop heeft nu al heel interessante dingen ontdekt. Heel snel na the zgn Big Bang, wat ik juist als bewijs voor schepping zie, zijn er al sterrenstelsels ontstaan. Het was dus een heel gecontroleerde klap. In het begin kan het heel goed een brei van electronen zijn geweest. Maar of er toen al een aarde was?
 9. Dat is ook vanuit aards perspectief. Job 26:7 is volledig wetenschappelijk correct Hij spant de noordelijke hemel uit over lege ruimte, hangt de aarde op aan niets. Jesaja 40:22 ook 22 Er is Iemand die boven de ronde aarde woont en de bewoners ervan zijn als sprinkhanen. Hij spant de hemel uit als fijn gaas, hij spreidt die uit als een tent om in te wonen. Dat fijne gaas klopt ook. Wikkepedia zegt: De snaartheorie of stringtheorie is een theorie die poogt de vier fundamentele natuurkrachten in de natuurkunde in één allesomvattende theorie onder te brengen. Ze is een k
 10. Omdat de aarde omgeven was met een dik wolkendek. Je zag wel het licht maar niet de hemellichamen die het veroorzaakte. Denk vanuit aards perspectief!
 11. Als je er geen verstand van hebt kan je beter niet reageren. Staat erg dom.
 12. Als je er geen verstand van hebt is het beter niet te reageren. Het licht van de zon doet er al 8 minuten over om hier te komen . Het is puur natuurkunde. https://hemel.waarnemen.com/FAQ/Sterren/003.html
 13. De James Web telescoop heeft een stelsel ontdekt dat 13,8 miljard jaar oud is. Dat licht heeft er dus 13,8 miljard jaar over gedaan om hier te komen. Stukje simpele natuurkunde. Ik krijg alleen maar meer bewondering voor de schepping. Als de schepping maar 6000 jaar oud zou zijn dan was de de dichtstbijzijnde ster die je zou kunnen zien maar 6000 lichtjaar ver weg. Geloof me, dan zou het hier flink donker zijn.
 14. Het is logischer dat dag gewoon een tijdsperiode betekent enn dat betekent het ook.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid