Spring naar bijdragen

Monachos

Members
 • Aantal bijdragen

  1.514
 • Geregistreerd

Over Monachos

 • Rang
  CrediBakvis

Recente profielbezoeken

1.684 profielweergaven
 1. Monachos

  Verslaving

  Vragen jullie je wel eens af of een forum als Credible een (vorm van een) verslaving is of kan zijn? Kun je bijvoorbeeld een week zonder?
 2. Wortel of peen is een gekweekte groente, die botanisch van dezelfde soort is als wilde peen (Daucus carota). De wilde peen kan zeer gemakkelijk worden gekruist met de eetbare wortel, waardoor er zo nu en dan een witte wortel tussen de gekweekte wortelen kan voorkomen. Wortels zijn rijk aan bètacaroteen, dat in het lichaam wordt omgezet in vitamine A.
 3. Monachos

  Experiment

  Stel je nou eens voor dat die aliens helemaal niet stoffelijk zijn? Je denkt materialistisch.
 4. Monachos

  Experiment

  Als je zegt "ik geloof in ..." en dan eindigt met "toch?" dan geloof je dus niet echt in wat je gelooft. Een jonge aarde? Hoe jong?
 5. Monachos

  Experiment

  Waarom zouden die aliens er niet altijd al geweest kunnen zijn? Misschien hebben zij de big bang wel veroorzaakt. Onze opvatting van tijd, ruimte en (on-)eindigheid hoeft niet per definitie de juiste te zijn.
 6. Wat nou als het allemaal bullshit is. God, het scheppingsverhaal, de duivel, de verkiezing van Israël, het evangelie enz. Misschien zijn we gewoon één of ander experiment van aliens.
 7. Monachos

  Van wie komt de geest?

  Gaat dit topic over Palestina of over de geest? Of over de geest van Palestina?
 8. Monachos

  Van wie komt de geest?

  Je pretentie dat jouw mening ertoe doet is ook een fabeltje.
 9. Stel je voor dat mannen het forum berobotten, dat zou pas echt raar zijn.
 10. Pagina 100 verdient een mooi jodellied!
 11. Monachos

  Van wie komt de geest?

  Dan verloochen je Jezus: Want al wat in de wereld is: de begeerte des vlezes, de begeerte der ogen en een hovaardig leven, is niet uit de Vader, maar uit de wereld. En de wereld gaat voorbij en haar begeren, maar wie de wil van God doet, blijft tot in eeuwigheid. En de begeerte om de wil van God te doen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid