Spring naar bijdragen

Monachos

Members
 • Aantal bijdragen

  1.201
 • Geregistreerd

Over Monachos

 • Rang
  CrediBakvis

Recente profielbezoeken

1.436 profielweergaven
 1. Dat laat ik wel aan jou over, meneertje ijdel gelul.
 2. Je doet je best maar @sjako met je strafpuntjes, het interesseert me geen ene rotmoer. Weet je wat? Ban me maar meteen, ik ben dit nietszeggende kutforumpje toch allang weer zat.
 3. Hoe zit het eigenlijk met de vloerbedekking? Wordt die ook in Christus tenietgedaan? Zullen we elkaar een beetje met respect behandelen? De volgende keer bij zo’n opmerking zal een strafpunt volgen.
 4. UITHOORN - Dankzij intensief speurwerk heeft de politie een misdrijf uit 1954 vermoedelijk alsnog op weten te lossen. Een 82-jarige verdachte werd vanmorgen door agenten van zijn bed gelicht. De zaak draait om vier salmiakballen die op 16 juni 1954 werden gestolen uit de winkel van toenmalig kruidenier J. Hofstra in Uithoorn. De verdachte zou op de dag van het misdrijf de winkel zijn binnengestapt en de salmiakballen in zijn broekzak hebben gestopt. De man woont inmiddels in een verzorgingshuis en kon daar vanochtend vrij eenvoudig worden aangehouden. “In de afgelopen zeventig jaar hebben we o
 5. Met wat voor intentie plaats je dit eigenlijk Petra?
 6. Depersonalisatie of zelfvervreemding is het gevoel buiten de werkelijkheid te staan. Voor iemand die aan depersonalisatie lijdt, lijkt het of deze een andere rol in de wereld speelt, vaag, als in een droom, onbelangrijk. Een patiënt ervaart een scheiding tussen zichzelf en de wereld, zijn identiteit of lichamelijkheid. Mensen die deze gemoedstoestand hebben ervaren, beschrijven het leven vaak alsof het een film is, onecht of wazig. Het besef van de eigen persoonlijkheid wordt minder, vandaar de naam. Wie de symptomen heeft en in de spiegel kijkt, lijkt een onbekende te zien, maar is tegelijker
 7. Grappig dat het nu in dit topic (dat oorspronkelijk over Donald Trump versus The New World Order ging) over homoseksualiteit gaat. Misschien kan het dan in het topic over homoseksualiteit/regenboogverklaringen/geslachtsveranderingen voortaan over Donald Trump versus The New World Order gaan.
 8. Ik ben ook in het verkeerde lichaam geboren. Ik ga me laten ombouwen tot dolfijn. Of tot kat. Of tot half kat en half dolfijn.
 9. Monachos

  Straatpredikers.

  Veelzeggend stukje. Hiermee zeg je o.a. dat je gelooft dat alleen jullie de enige echte waarheid in pacht hebben. Het zou sympathieker overkomen en van meer inlevingsvermogen getuigen als je het zo had geformuleerd: De houding moet wel zijn dat iemand oprecht onze invalshoek wil weten. We gaan niet argumenteren met personen die hun mening toch al gevormd hebben. Je ziet blijkbaar niet dat jij/jullie je mening ook al gevormd hebben en totaal niet open staan voor andere meningen. Sorry dat ik het woord gebruik maar m.i. zijn JG's echt letterlijk gehersenspoeld. Je hebt geen enkele eig
 10. Bijvoorbeeld door de naam 'Hopper' aan te nemen op een forum.
 11. Ik denk dat het verstandig is om met elkaar eens te zijn dat men het niet met elkaar eens gaat worden: "agree to disagree". Aanhangers van de drie-eenheid zullen er namelijk nooit van afstappen en tegenstanders zullen het nooit aanvaarden, hoeveel argumenten en Bijbelteksten er ook over en weer worden gebruikt.
 12. Da's niet veel. Maar het verklaart wel het e.e.a. Wat een omslachtige manier om te zeggen dat mensen gekwetst kunnen worden. Newsflash: dat is geen kwestie van 'kennis dragen' want dat weet iedereen. 'Vrijgesteld door Jezus de Christus van gekwetst zijn' vind ik een vreemde woordkeuze. Vind jij dit op 'Zalig die treuren, want zij zullen vertroost worden' lijken?
 13. De dubbelrol van martelaar en dramaqueen had je tot op heden niet op je genomen. Het slaat natuurlijk nergens op wat je hier typt. Ik vertegenwoordig niet 'de lange arm van de kerk' en jij bent geen vertegenwoordiger 'van hen die polytheïsme afwijzen'. Je spreekt alleen namens jezelf en je velt (weer) een misplaatst oordeel door de mensen die in de drie-eenheid geloven van blasfemie te beschuldigen. Dat je zelf niet ziet dat dat te ver gaat zegt genoeg over jouw empathisch vermogen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid