Spring naar bijdragen

Monachos

Members
 • Aantal bijdragen

  1.514
 • Geregistreerd

Alles door Monachos geplaatst

 1. Monachos

  Verslaving

  Vragen jullie je wel eens af of een forum als Credible een (vorm van een) verslaving is of kan zijn? Kun je bijvoorbeeld een week zonder?
 2. Wortel of peen is een gekweekte groente, die botanisch van dezelfde soort is als wilde peen (Daucus carota). De wilde peen kan zeer gemakkelijk worden gekruist met de eetbare wortel, waardoor er zo nu en dan een witte wortel tussen de gekweekte wortelen kan voorkomen. Wortels zijn rijk aan bètacaroteen, dat in het lichaam wordt omgezet in vitamine A.
 3. Monachos

  Experiment

  Stel je nou eens voor dat die aliens helemaal niet stoffelijk zijn? Je denkt materialistisch.
 4. Monachos

  Experiment

  Als je zegt "ik geloof in ..." en dan eindigt met "toch?" dan geloof je dus niet echt in wat je gelooft. Een jonge aarde? Hoe jong?
 5. Monachos

  Experiment

  Waarom zouden die aliens er niet altijd al geweest kunnen zijn? Misschien hebben zij de big bang wel veroorzaakt. Onze opvatting van tijd, ruimte en (on-)eindigheid hoeft niet per definitie de juiste te zijn.
 6. Wat nou als het allemaal bullshit is. God, het scheppingsverhaal, de duivel, de verkiezing van Israël, het evangelie enz. Misschien zijn we gewoon één of ander experiment van aliens.
 7. Monachos

  Van wie komt de geest?

  Gaat dit topic over Palestina of over de geest? Of over de geest van Palestina?
 8. Monachos

  Van wie komt de geest?

  Je pretentie dat jouw mening ertoe doet is ook een fabeltje.
 9. Stel je voor dat mannen het forum berobotten, dat zou pas echt raar zijn.
 10. Pagina 100 verdient een mooi jodellied!
 11. Monachos

  Van wie komt de geest?

  Dan verloochen je Jezus: Want al wat in de wereld is: de begeerte des vlezes, de begeerte der ogen en een hovaardig leven, is niet uit de Vader, maar uit de wereld. En de wereld gaat voorbij en haar begeren, maar wie de wil van God doet, blijft tot in eeuwigheid. En de begeerte om de wil van God te doen?
 12. Monachos

  Van wie komt de geest?

  Gelijkheid is een leugen. *Gelijkwaardigheid.
 13. Krijg je dit soort videos spontaan in je YouTube feed te zien of omdat je er gericht naar op zoek bent?
 14. Monachos

  Bijbelverzen

  Is dat een Bijbelvers?
 15. De Grote Marktstraat in Den Haag krijgt over een lengte van vijftig meter een coating in de kleuren van de regenboogvlag. De veelkleurige ‘fietsgoot’ moet op 11 oktober klaar zijn. Dan is het nationale Coming Out Day. Voorlopig gaat het om een proef van drie maanden. Het Haagse stadsbestuur gebruikt die tijd onder meer om te kijken hoeveel het (in onderhoud) kost om de goot ‘in de hele winkelstraat en voor altijd’ veelkleurig uit te voeren. Den Haag wil met de regenboogkleuren op een prominente plek in de stad extra aandacht geven aan de acceptatie van seksuele geaardheid en genderid
 16. Monachos

  Bijbelverzen

  Jakobus 1: 19 Weet wel, mijn geliefde broeders: ieder mens moet snel zijn om te horen, langzaam om te spreken, langzaam tot toorn; 20 Want de toorn van een man brengt geen gerechtigheid voor God voort. 21 Legt dus af alle vuilheid en alle uitwas van boosheid en neemt met zachtmoedigheid het in u geplante woord aan, dat uw zielen kan behouden. 22 En weest daders des woords en niet alleen hoorders: dan zoudt gij uzelf misleiden. 23 Want wie hoorder is van het woord en niet dader, die gelijkt op een man, die het gelaat, waarmede hij geboren is, in een spiegel beschouwt;
 17. @sjako vriendelijk verzoek om dit topic te sluiten.
 18. Spreuken 26: 21 Zoals kolen zijn voor vurige kolen en hout is voor een vuur, zo doet een twistzieke man de onenigheid oplaaien.
 19. Je hebt dus een hekel aan de regenboogvlag maar een regenboogballon vind je wel leuk?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid