Spring naar bijdragen

TTC

Members
 • Aantal bijdragen

  25.972
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over TTC

 • Rang
  Credible Leviathan

Contact Methods

 • Website URL
  https://panarchisme.wordpress.com/

Profile Information

 • Religie
  Ietsisme

Recente profielbezoeken

16.960 profielweergaven
 1. Dwaas ben je wellicht pas echt wanneer je denkt dat in zones waarin een reeks paradoxen de norm bepalen, dialoog in milde overreding mogelijk is.
 2. De ervaring van kritische instabiliteit gaat ten individuele titel soms gepaard met hevige emoties, zoals angst, verwarring, zelftwijfel en/of verdriet. Dit kan zelfs het karakter van een existentiële crisis aannemen. Uiteraard hoeven niet alle crisis- en/of doorbraakervaringen extreem te worden ervaren, dit belemmert immers de diepere verwerking van informatie met vaak (te) voorbarige conclusies, nefast. De hevigheid van de doorbraakervaring kent echter vele gradaties, van kleine plotselinge inzichten tot pijnlijk en/of euforisch stemmende transformaties. Wat ze gemeen hebben is het gevoel va
 3. Of een probleem dat oplosbaar is werkelijk bestaat, is wellicht weer zo een vraag waarvan je niet weet waar ze naar verwijzen wil.
 4. Fijne lectuur is voorhanden, basiskennis ook.
 5. Het staat je vrij het eens te proberen, we zijn er in dit topic nog niet eens toe kunnen komen.
 6. Hetzelfde gebeurt al bij boerenlogica, kan je nagaan.
 7. Tot aan die druppeltjes in een grote oceaan der liefde was ik nog mee, bij pseudotoevalsgeneratoren ben ik afgehaakt.
 8. Kunnen wellicht niets anders dan besluiten dat het des levens zo werkt, bijtijds dermate absurd dat het wonderbaarlijk wordt.
 9. Nog beter is om er niets over te weten, dan koester je ook die hoop niet.
 10. Etymologisch staat radicaal voor 'naar de wortel', niet voor vijandig.
 11. Ook binnen ACT-kaders is het soms een rommeltje, wel wordt gaandeweg helder wat er nu precies met horizonversmelting zou kunnen bedoeld worden.
 12. Men zegt dat humor ons kan redden, prachtig.
 13. Grosso modo vonden deelnemers die de hun opgedragen taken als makkelijk beschouwden, dat deze taken ook voor anderen wel eenvoudig zouden zijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid