Spring naar bijdragen

TTC

Members
 • Aantal bijdragen

  15515
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over TTC

 • Rang
  CrediOrca

Contact Methods

 • Website URL
  https://panarchisme.wordpress.com/

Profile Information

 • Religie
  Ietsisme

Recente profielbezoeken

4104 profielweergaven
 1. Zieltogend is een wereld die strijdt tegen problemen die al opgelost zijn, wat aandacht betreft?
 2. Uiteraard, als je een ernstig antwoord geeft, dan zijn we onmiddellijk de afvalligen, verder niets aan de hand.
 3. Misschien heb je nog wat aan het Elaboration Likelihood Model, geflankeerd door het Dunning-Krugereffect.
 4. De collectieve schuld meten we af aan de toestand van de wereld, wat finaal het resultaat is van hoe we zelf denken en manifest wordt in zichtbare manifestaties, acties en reacties. Dit kunnen we herleiden tot z'n essentie zodat helder gemaakt wordt wat in duizenden teksten weerspiegeld wordt, met inbegrip van alle verwarring die veel vaker het menselijke groeipotentieel ondermijnt dan positief bekrachtigt. Ergo, in termen van geld bestaat een kolossale schuldenberg door de manier hoe we daarover denken, onbestaande wanneer we middels hetzelfde denken dit proces omkeren, wat finaal verbluffend
 5. Het wordt beter, middels inductieve herkadering kunnen we zelfstandig die schuld in kaart brengen, en zien wat je niet ziet. Ja, misschien is het dat wel dat een aantal je probeert te vertellen, maar we zijn blijkbaar allemaal domme mensen in jouw ogen.
 6. TTC

  De 144.000, wie zijn zij?

  Je zegt het hier mi goed, geografisch binnen een bepaalde context ontstaan en verder gedragen, als onwrikbaar zonder rekening te houden dat er elders ook mensen woonden. In die tijd wisten we zelfs niet dat Amerika bestond, om maar iets te zeggen. En zoals je terecht ook aangeeft, het gaat om een spiritueel proces, in het innerlijke. Tegenwoordig stelt zich de vraag of het een nieuwe wereld is of de oude herstellen, wat naargelang perceptie verschillend kan ingevuld worden. Maar sowieso, veel hoop valt te koesteren op basis van allerhande informatie die iedereen vrij kan terugvinden, h
 7. Bestaan duizenden teksten over, hiermee is die collectieve 'schuld' nog niet weg.
 8. Alles is deels waar, maar misschien is er ook iets dat we vergeten, wat verwarrend kan zijn.
 9. Die voldoening laat zich opmerken in het element van de omgekeerde effectiviteit, ver weg van wat het christendom ooit was.
 10. Dacht ik ook, het is als zeggen dat God dan ook maar een onnozelaar moet zijn, dat je zoiets dom kan verzinnen. Dat is een mooie inderdaad, zo bestaat angst voor vrijheid ook, het is uitermate dubbel en subtiel.
 11. TTC

  De 144.000, wie zijn zij?

  Negeren is het motto, je zal het merken wanneer die 144.000 over die vergeten Jubeljaren en/of Heilige Jaren beginnen, van een leien dakje?
 12. TTC

  De 144.000, wie zijn zij?

  Die verwarring is amper om aan te zien, het bevestigt wel het onderliggende proces waar we ons misschien niet altijd bewust van zijn, en net hierdoor allerhande frictie in stand houdt.
 13. TTC

  De 144.000, wie zijn zij?

  Geen haast zal wellicht afhankelijk zijn van het ineenstortingsscenario, of op welke manier de transitie zal verlopen, niet iedereen interpreteert dit op dezelfde manier.
 14. TTC

  De 144.000, wie zijn zij?

  Er is de perceptie ontstaan dat een groep uitverkoren zou zijn, door de aandacht te verleggen is dit mogelijks wel te verklaren maar dan is de uitleg ook veel eenvoudiger. Inductieve herkadering kan je misschien wel helpen Sjako, op deze manier kom je misschien wel tot wat je alsmaar lijkt te verdringen en toch hetzelfde zegt, fascinerend is het.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid