Spring naar bijdragen

TTC

Members
 • Aantal bijdragen

  18932
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over TTC

 • Rang
  CrediOrca

Contact Methods

 • Website URL
  https://panarchisme.wordpress.com/

Profile Information

 • Religie
  Ietsisme

Recente profielbezoeken

7955 profielweergaven
 1. TTC

  Hoe is satan verslagen?

  Prangend is de observatie dat E-werkers perfect ggz-richtlijnen kunnen volgen, hier ook de vruchten van kunnen plukken, van waaruit vooral verfijnder hulpvragen volgen die nu net aanleiding geven tot het uitsluiten van E-werkers, om dan te zeggen 'herstellen doe je zelf'. Apart is de beleving, als een systeem waarin je op de proef wordt gesteld en je maar beter geen empathische vermogens kan hebben, of ze best kan proberen te negeren omdat je hart het zou kunnen begeven, hoopvol gestart.
 2. Denken dat de drie-eenheid inflatie-deflatie-biflatie een uitvinding is van een paar nerds in achterkamertjes, is een brug te ver, zelfs een schromelijke misvatting. Het is daarentegen niet meer dan kinderlijke logica, een vanzelfsprekendheid die onze creativiteit aanwakkert, met haast ongeziene opties voor wie er gezonde interesse in toont. En laat dat nu de reden zijn voor een aantal E-werkers om er in alle bedachtzaamheid toch maar hulpvragen over te blijven stellen, omwille van het angeltje onder het appelblauwzeegroene gras, zelden begrepen, van harte.
 3. Volgens de definitie is biflatie een staat van de economie waarin zowel inflatie als deflatie gelijktijdig voorkomen, dit biedt een flexibiliteit die niet gebonden is aan welke systeemconfiguratie en/of geldstandaard dan ook. Biflatie laat dit volledig open waardoor alle opties beschikbaar blijven, dit geeft ons de vrijheid om tot sociale innovaties te komen.
 4. TTC

  Hoe is satan verslagen?

  Het nare probleem bij een neutraliserende katalysator zoals biflatie is dat we geconfronteerd worden met een aantal nogal weerbarstige epistemologische obstakels, waarover we dan hulpvragen kunnen stellen die net daarom ook zelden begrepen worden, pardoes weggemoffeld, nooit gezien, nooit gehoord.
 5. TTC

  Hoe is satan verslagen?

  Bizar soms, de minst begrepen hulpvragen gaan meestal over universele dingen, alleszins apart.
 6. Getallen zijn abstracties, er is nog niemand die er eentje heeft zien voorbij wandelen, maar toch willen we er veel van hebben.
 7. Mensen hoeven dat niet te geloven, de drie-eenheid inflatie-deflatie-biflatie is bronkennis waarmee ieder voor zich algoritmes kan schrijven in functie van deze of gene doelstelling, waarvan de uitkomst zal zijn datgene waar we geloof aan hechten. En wanneer dat geloof diep ingeburgerd raakt is dat de waarheid, terwijl het volstrekt nonsens kan zijn volgens een andere waarheid, dualistisch gezien. In beide gevallen is het geloof, verduisterend of verhelderend, de drie-eenheid inflatie-deflatie-biflatie blijft van kracht, op zichzelf onveranderlijk. Vanuit dat perspectief is verwarring en tumul
 8. TTC

  Wat te wensen?

  Paradoxaal is het neveneffect van groei- en/of herstelprocessen dat zich laat opmerken in nog veel meer hulpvragen, nuchter doordacht, en hypergevoelige vlinders als motten in de kast, weggeredeneerd.
 9. Wanneer we mensen obsessies aanpraten wanneer ze in alle bedachtzaamheid alsmaar hulpvragen blijven stellen over een aantal non-lineaire katalysatoren, hebben we eigenlijk geen flauw idee waar ze het over hebben, ondanks alle hoop die we hieruit kunnen ventileren.
 10. Natuurlijk staat de bewustzijnsevolutie, wanneer ze als verklarend principe gebruikt wordt, voor een aantal zwaarwegende moeilijkheden. Daarom hebben we een aantal basisprincipes nodig die zowel vooruitgang als terugval kunnen verklaren, het goede en het slechte nieuws, de positieve en de negatieve kanten van een evolutionaire stuwkracht die niettemin in mensen actief is als in de rest van de Kosmos. Anders worden we geconfronteerd met de extreem bizarre situatie dat we een krachtige wig dwars door de Kosmos slaan – alles wat niet menselijk is, is aan evolutie onderhevig, alles wat menselijk i
 11. TTC

  Hoe is satan verslagen?

  Op de vraag waarom hoop ook zoveel pijn kan doen, is het antwoord ongeloofwaardig.
 12. Je ziet het zo gebeuren, eerst zijn ze nukkig omdat je er niet aflatend hulpvragen over blijft stellen, achteraf omdat je dat niet vroeger gezegd hebt, menselijk. Maar eind goed, al goed.
 13. Apart, in de drie-eenheid inflatie-deflatie-biflatie lezen we fluweelzachte paradigmashift, het paard en het water, bijzonder.
 14. Een aantal oefent in eilandmodellen, zoals altijd met vrijheid van keuze omwille van tijdloos. Ze worden geïnspireerd door wat velen al eens gezegd hebben, maar misschien niet altijd de aandacht geniet omwille van 1000+1 andere redenen, zoals altijd zoals altijd.
 15. Het is niet zozeer dat het niet gekend is maar misschien wel dat er niet lang genoeg over nagedacht wordt, twee verschillende dingen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid