Spring naar bijdragen

TTC

Members
 • Aantal bijdragen

  6415
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over TTC

Contact Methods

 • Website URL
  https://panarchisme.wordpress.com/

Recente profielbezoeken

1195 profielweergaven
 1. Agressieve Jezus?

  En wat hebben z'n volgelingen ervan gemaakt? Wat gaan ze morgen doen, zeggen dat Jezus het destijds wel wist en dat voor de volgende 1.000 jaar blijven herhalen?
 2. Agressieve Jezus?

  De agressieve actie van Jezus wordt nogal eens gezien als een 'te vermijden tastbare onbezonnenheid', nadien heeft hij zichzelf geofferd (cfr 'uiteindelijk zichzelf verwerpen'). Algemene onrust maakt plaats voor een te vermijden tastbare onbezonnenheid; onzekerheid en onrust als gevolg van een welbepaald verschrikkelijk iets of weerzinwekkende omstandigheden.Innerlijke onenigheid en tweestrijd; angst voor zowel afhankelijkheid als onafhankelijkheid; veranderlijk; aarzelend, verward, gekweld, gevoelsuitbarstingen, verbitterd; angstgevoel dat niet te verhelpen valt. Uiterst bedachtzaam en wantrouwig; afwisselend paniekerig, doodsbang en gespannen, gevolgd door overgevoeligheid, zenuwachtigheid en prikkelbaarheid. Zelfbewustzijn verdringen of fragmenteren; pijnlijke herinneringen verdringen; ondraaglijke gedachten en impulsen verwerpen; uiteindelijk zichzelf verwerpen (suïcidaal). (bron)
 3. Agressieve Jezus?

  Denk dat verschillende mensen dat op verschillende manieren interpreteren, er zijn ook mensen die denken dat hij leed aan een ontwijkende persoonlijkheidsstoornis. Uiteindelijk heeft hij zichzelf geofferd voor het goede doel, dat is een kenmerk binnen dat soort stoornissen. Ja, misschien was hij gewoon wanhopig omdat hij niet begrepen werd, er zijn nog mensen die dat hebben in deze wereld. Velen van hen plegen zelfmoord of erger, ze worden vermoord.
 4. Agressieve Jezus?

  Ja, dat is één van die copingstijlen die hij gebruikte, hij zag goed tot welke gevolgen een en ander zou leiden. Hetzelfde thema is vandaag nog steeds een voedingsbodem voor veel conflict, onderdrukking, frustratie en agressie, in die zin leeft Jezus nog steeds. Eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk om te begrijpen. Het is interessant om te zien dat, hoewel Jezus het heeft over de satan als "de overste van deze wereld" (Joh 14:30), Hij nooit verwijst naar de Satan als de andere meester tegenover God, die mensen kunnen kiezen om te dienen. Wanneer Jezus sprak van twee meesters die door mensen gediend kunnen worden, noemde Hij deze twee: God en de Mammon (Luk 16:13). In het christendom, over algemeen gesproken, hebben predikers de mensen altijd aangespoord te kiezen tussen God en de Satan. Jezus echter spoorde mensen aan te kiezen tussen God en de Mammon. Satan is een meesterintrigant. Hij weet dat als mensen verteld wordt te kiezen tussen God en de Satan niemand de Satan zal kiezen. Maar wanneer de keuze is tussen God en Mammon, dan weet Satan dat zelfs gelovigen het moeilijk zullen vinden om een beslissende keuze te maken. (bron)
 5. Agressieve Jezus?

  Dat is nogal wat, mensen kunnen er ook immuun voor gemaakt worden uiteraard.
 6. Agressieve Jezus?

  Jezus zei: sta recht! Ja, het is om schrik van te krijgen, alsof de uitwas van onderdrukking geen emoties en aanverwante acties zouden teweeg kunnen brengen. Het is vandaag nog steeds hetzelfde, en wellicht zal het morgen niet anders zijn. Het gaat oeverloos verder en de mensheid strijdt tegen problemen die al opgelost zijn, zij het in theorie maar niet begrepen door diegenen die pretenderen Jezus te volgen. Ik kan me jouw frustratie en kritiek dan ook goed voorstellen, hoe is het ooit zover kunnen komen?
 7. Agressieve Jezus?

  Hoeveel pijnlijker kan het nog worden, we zitten middenin die grote verdrukking en we gaan wachten op de grote verdrukking, iets dat nog schrikbarender wordt. Het is nog amper geloofwaardig, alsof de mensheid absoluut een ereplaats wil in het grote kosmische blunderboek. Waarom Jezus daar een beetje lastig van werd? Ja, afgedwaald zijn we zeker, volledig met je eens.
 8. Agressieve Jezus?

  Is er ondertussen al iets veranderd, behalve dan dat we een gsm en internet hebben?
 9. problem solving

  Misschien dat je beter voor binaire opties kan kiezen, dat is veel makkelijker om te begrijpen en de spelvreugde is aanzienlijk hoger. Je hoeft dan ook niet te wachten tot het nog eens voetbal is. Een binaire optie of digitale optie is een vorm van een financiële optie. Het gaat om een complexe variant van de standaard financiële optie, met meestal afwijkende contractspecificaties. Een digitale optie keert bij verval van de optie een vast bedrag uit of helemaal niets. Dit in tegenstelling tot gewone opties die meer waard worden naarmate ze meer in the money raken. Belangrijk verschil tussen gewone opties en binaire opties is dat binaire opties nooit eigendom worden van de belegger. De belegger kan slechts speculeren op de koers van een financieel product. De financiële producten waarmee gehandeld kan worden bij binaire opties zijn voornamelijk te vinden in de categorieën: valuta's, aandelen, grondstoffen of indices. Binaire opties zijn een riskant beleggingsproduct met een lage financiële en technische instapdrempel. Ze worden via verschillende kanalen online aangeboden. (bron)
 10. Agressieve Jezus?

  Waarom werd Jezus dan zo boos eigenlijk? Lang zal het niet meer duren, het gaat immers steeds over hetzelfde.
 11. Agressieve Jezus?

  Mensen kunnen opstijgen en weer neerdalen om zodoende deze wereld te herstellen, hierdoor is hemel en aarde niet gescheiden maar worden ze verenigd. Veel mensen werken hier reeds aan, veel anderen niet.
 12. Agressieve Jezus?

  En wat met die Axis Mundi?
 13. Agressieve Jezus?

  Heb geduld Sjako, we zijn ermee bezig. Een waarneming is geen veroordeling, Jezus wou er nochtans voor waarschuwen maar dat is hem niet gelukt. Vandaag zie je hetzelfde gebeuren, mensen krijgen niet de informatie die ze verdienen waardoor ze er ook niet over kunnen nadenken om zodoende zelf tot een conclusie te kunnen komen. En erger, een aantal zullen dit met alle machtsmiddelen trachten te belemmeren, de getuigenissen zijn legio en bijzonder leerzaam. Geen pretje natuurlijk, zelfs atheïsten begrijpen dat.
 14. Agressieve Jezus?

  Zouden we dan ook de wereld niet in twee stukken moeten verdelen? Of een andere maken om niet langer geteisterd te worden door het kwaad?
 15. Agressieve Jezus?

  Het is een zeer hardnekkige aandoening inderdaad, zelfs in die mate dat het ongeloofwaardig wordt.
×