Spring naar bijdragen

Monachos

Members
  • Aantal bijdragen

    1.310
  • Geregistreerd

Alles door Monachos geplaatst

  1. 'Gewin'. Aparte woordkeuze. Je kunt het ook zo zien: als mensen narcisten (kunnen) zijn en naar Gods beeld zijn geschapen, kan God ook een narcist zijn. God schiep de mensen om Hem te aanbidden. Maar vanwege de vrije wil kan de mens ook iets of iemand anders aanbidden, waaronder zichzelf.
  2. Monachos

    Trump 2024

    Goed nieuws over Trump. Donald Trump als eerste oud-president VS schuldig bevonden in strafzaak Donald Trump is als eerste Amerikaanse oud-president ooit schuldig bevonden in een strafzaak. Een twaalfkoppige jury oordeelde na bijna twee dagen beraad dat hij schuldig is aan het vervalsen van documenten in de aanloop naar de presidentsverkiezingen van 2016. De oud-president stond in New York terecht vanwege het vervalsen van zakelijke gegevens die aantoonden dat Trump 130.000 dollar zwijggeld betaalde aan pornoster Stormy Daniels. Het betalen van zwijggeld is niet strafbaar en het
  3. Monachos

    In de ban van de ring

    Gewoon lekker kijken, zijn hele goede films. Wel in de juiste volgorde uiteraard: 1. The Fellowship Of The Ring 2. The Two Towers 3. The Return Of The King
  4. Niet specifiek 'Joden', wel 'ongelovigen': https://koran.nl/soera-2-al-baqarah-de-koe/#191
  5. Hoeveel oeverloze pagina's nog te gaan?
  6. Als 'God' bij elk individu op nummer één wil staan, bewonderd en aanbeden wil worden en geen tegenspraak duldt, maakt dat 'God' dan niet tot de ultieme narcist?
  7. Dit soort gevolgtrekkingen slaan als een tang op een varken. Vergelijkbaar met uit een appeltaartrecept concluderen dat het morgenmiddag gaat regenen. Hier nog wat woorden die aan Jezus zijn toegeschreven: 36 Maar Ik zeg u dat de mensen van elk nutteloos woord dat zij zullen spreken, rekenschap moeten geven op de dag van het oordeel. 37 Want op grond van uw woorden zult u rechtvaardig verklaard worden, en op grond van uw woorden zult u veroordeeld worden. Mattheüs 12 HSV
  8. Er is maar één geestelijk mens op deze hele planeet en dat is Hopper. Alle andere mensen zijn natuurlijke mensen. Effe serieus: misschien moet je Romeinen 10:9-10 nog effe nalezen, als je consequent wil zijn in het volgen van Paulus.
  9. Monachos

    Vraag over numeri 20

    Dat vind ik erg ver gezocht. Er wordt geen enkele melding in Numeri 20 gemaakt van de Egyptenaar die Mozes langer geleden doodde. Ook de reactie van 'de Heer' in vers 12 verwijst daar op geen enkele manier naar.
  10. @sjako kun je dit topic niet gewoon sluiten? Dan kan er ook geen spam in geplaatst worden. Het topic is ook allang niet meer actueel.
  11. Die blinde vlek gaat maar niet weg hè? ...
  12. Je doet echt aan vreemde gevolgtrekkingen. Als Jezus de waarheid is dan hoeft een ander niet de leugen te zijn lijkt me? Hopper verkeert zonder het zelf te beseffen in een waan en dat illustreert hij dagelijks.
  13. Ik reageer op jouw actie. Leon: "ik wil vergeten worden." Leon niet veel later: "ik kom jullie even helpen herinneren dat ik vergeten wil worden." Snap je het zelf wel?
  14. Dus je wilt vergeten worden door binnen no time onder een andere naam terug te komen. Heel logisch! Anderen zijn blijkbaar nog niet over uitgepraat over de inval van Hamas in Israël en dus heeft @Flawless victory een vervolgtopic opgestart.
  15. Ergo: je hebt wél behoefte om geloofd te worden.
  16. Maar niet van de leugenaar. Johannes 8: 44 Gij hebt de duivel tot vader en wilt de begeerten van uw vader doen. Die was een mensenmoorder van den beginne en staat niet in de waarheid, want er is in hem geen waarheid. Wanneer hij de leugen spreekt, spreekt hij naar zijn aard, want hij is een leugenaar en de vader der leugen.
  17. 🤔 Niet naar een film maar naar een soap: "Het dagelijkse vage gelul van Hopper."
  18. Weer leugens. Want je schreef:
  19. Dus dan schrijf je nooit de waarheid. Dan is dit dus ook een leugen.
  20. Als er weer eens een asteroïde met formaatje Chicxulub op de Aarde terecht komt kan de mens nog zo machtig zijn maar dan is het einde verhaal.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid