Spring naar bijdragen

leren_schoen

Members
 • Aantal bijdragen

  340
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over leren_schoen

Profile Information

 • Religie
  الله
 • Interesse
  @nikie90
 • Beroep
  Bijbel lezer

Recente profielbezoeken

551 profielweergaven
 1. leren_schoen

  Man en vrouw gelijk

  Een man is niet gelijk aan een vrouw in vrouwendingen en een vrouw is niet gelijk aan een man in mannendingen. Als je bewijst wilt doe een vrouwen voetbal team tegen een mannen voetbal team.
 2. leren_schoen

  het nut van de hel

  Maar je bent het ermee eens dat er geen onderscheid is in een negatieve eindbestemming? Ik snap wat je bedoelt en waarom je het doet, je verzacht de negatieve eindbestemming naar een vuilnisbelt om zo de ongelovige alsnog naar bekering toe te trekken. Maar de ongelovige is niet ongelovig omdat de schepper in hun optiek zogenaamd niet liefdevol is. De ongelovige gebruikt het slechts (en wat zijn handen dan ook vinden) als excuus voor zijn ongeloof. Beste sjako het lijkt mij erop de ongelovige in dat geval succesvol zijn je te verlagen naar hun niveau en jij probeert slechts naar hu
 3. leren_schoen

  het nut van de hel

  Daar. Doe je ogen dicht en zie het licht Ik denk dat mijn kijk erop maakt geen onderscheid wat negatief is bij de schepper. Vuilnisbelt, hel. Beide zijn hoe dan ook negatieve eindbestemmingen waar ik geen deel van wilt uitmaken. Vandaar misschien begrijp ik niet waarom jullie er zo diep op in gaan
 4. leren_schoen

  het nut van de hel

  Ga naar hem toe en vraag het want hij zit daar
 5. leren_schoen

  het nut van de hel

  De schepper is vanaf het begin van onze aantoonbare geschiedenis al betrokken bij de mensheid. Van Mesopotamië tot Egypte van Israël tot Rome. Volgens mij is het vrij duidelijk dat de schepper de G-d is van Abraham, Isaac en Jacob.
 6. leren_schoen

  het nut van de hel

  Mensen gaan verloren omdat ze geen kennis van de schepper hebben. Hoe meer zij de kennis voor de collectieve medemens kunnen tegengaan hoe meer verloren gaat. En ze gebruiken hier de democratie en bureaucratie voor om dit te kunnen verwezenlijken. Dat is overigens ook waarom ik geen democraat ben (als in niet in de democratie geloof) omdat het de ongelovige een platform geeft om hun ongeloof te verspreiden.
 7. leren_schoen

  het nut van de hel

  In de minimale basis denk ik werkelijk geloven dat de wereld en wij een creatie zijn en niet zomaar uit het niks en dat er een schepper is, en je hier zoveel mogelijk bewust van zijn. Iemand die op zijn minst dat werkelijk gelooft is een gelovige. En jij?
 8. leren_schoen

  het nut van de hel

  Ik denk ook niet dat het de bedoeling is dat mensen moeten sterven en hopelijk berouw hebben op de dag des oordeels. Deze filosofie is: iedereen mag spelen met het vuur en de satan en we hopen dat je berouw hebt de dag dat je er voor veroordeelt wordt? Natuurlijk is deze filosofie puur gif voor de ware gelovige en alleen satanswerkers doen eraan mee. Zoals alles wat ze doen komt het erop neer het een andere strategie/manier van denken is om het ongeloof te verspreiden en stimuleren onder de mensen.
 9. leren_schoen

  het nut van de hel

  Misschien kan @Desid een nieuwe vertaling en nieuwe woorden verzinnen waar Jesu zegt alle ongelovige en die aan afgoderij doen e.d. gaan naar de hel kan je vertalen naar alle ongelovige e.d. gaan naar de vuilnisbelt.
 10. leren_schoen

  het nut van de hel

  De domste in de klas zegt als ik naar de hel ga zie ik al mijn vrienden en gaan we feesten. En de hele klas gaat hierin mee in deze giftige filosofie en nu is heel de klas ongelovig met een nog kleinere kans op bekering en het houden van de religie. Dat is geen parkeerboete dat is eerder doodslag. Sterker nog, je kon die dag beter sterven dan meegaan in die filosofie en een leven van afval en ongeloof leven dan sterven met zulke zondes zonder bekering.
 11. leren_schoen

  het nut van de hel

  Hoe zit het met de mensen die doelbewust de satan dienen? En als je in dit korte leventje meerdere mensen het foute/ongelovige pad opstuurt en dus (deels) verantwoordelijk bent voor hun ongeloof, hoe kun je dit zo licht nemen alsof het niks voorstelt? Dit heeft gevolgen voor iedereen. Dit zijn mensen die vuur verspreiden op aarde (al voornamelijk onbewust) vanuit hun ongeloof of haat jegens de schepper.
 12. leren_schoen

  het nut van de hel

  Het is wel wat serieuzer als parkeerboetes. Als een ongelovige ongeloof verspreid onder de mensen denk je dat de schepper dat ziet als een parkeerboete?
 13. Het is slechts een speculatieve opmerking van je dbi, het vereist geen argument voor of tegen. Maar als je het wilt begrijpen, ik snap het niet waarom je het moet opmerken welke vers sjako bedoelt terwijl je het al van te voren wist. Enigste grond daarvoor is dat je vervelend wilt zijn eerlijk
 14. Ah.. zoals gewoonlijk zit je weer te trollen dus. Zaken langdradig maken en proberen te steken waar het je lukt. Dat is een foute en nare eigenschap.
 15. Mijn enigste opmerking hier is hoe kan je een decennia op een theologisch forum zitten en niet weten welke vers sjako aanhaalt. Je zou toch denken dat in 10jaar je onderhand wel de bijbel 90% uit je hoofd weet.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid