Spring naar bijdragen

leren_schoen

Members
 • Aantal bijdragen

  1.282
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over leren_schoen

 • Rang
  CrediBakvis

Profile Information

 • Religie
  🤺

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Nu heb je geen optie meer dan behalve om theocraat te worden of een wederpartijder. Misschien kan je het niet. Maar je kan het wel op aarde willen brengen of meewerken aan, voor eigen beterschap en je nakomeling. Ironisch dat zionisten zich zo voelen over het zionisme. Dat ze alsnog meewerken aan. Terwijl het tegelijkertijd secularisatie is en fout is. Dit is de Herzl’s conferentie en waarom er een tweestrijd was en nog steeds is tussen de Joden.
 2. Er staat rondom: “De Israëliet en de gemengde menigte met hen” dus dan zal het voor iedereen gelden. Nu is dat helaas onmogelijk. Want er is in de praktijk geen eens een Joodse staat.
 3. De Heer kan niet dichter op aarde zijn als dat Hij was op Sinaï. En dan maakt het niet uit of je Jezus volgt of niet, als je hout sprokkelt. Dan is de pret gewoon over. Dus hoe gelovig wil je jezelf nou voordoen. Dit gaat toch echt een stap verder.
 4. ik zal iets opklaren voor je. Sabbat = verloochenen en Joodse theocratie = arrestatie als je sabbat breekt en jezelf niet verloochent en het volgen van je verlangen. Bijv Maar hier moet jij gewoon werken. En ook in een zionistische staat. Hoe het christelijke perspectief op jezelf verloochenen is zal wel iets anders zijn .
 5. Oké dan is dat duidelijk. Want zo vreemd is het ook niet want er zijn ook veel mensen die wel zo denken als in mijn voorbeeld.
 6. Even het hele Israël topic terzijde zeg je nu dat je aan de andere kant zit omdat de Almachtige Heer alsnog medelijden heeft of genade (/liefde) aan Zijn wederpartijder? Of zoiets.
 7. Daarom zitten we niet op dezelfde lengte. Jij wilt geen zaligheid naar de wereld halen maar het liever overlaten. Dan ben je toch een werker van de andere kant(?)
 8. Je bent wel theocraat als je het geestelijke zaligheid naar de wereld wilt halen. Dit bedoelen wij met hoge hoogtes
 9. Over Nederland en Europa valt natuurlijk niets slechts te zeggen?
 10. Daarom is het ook gewoon terecht dat ze hier allemaal straks afhankelijk worden van het aankomende kanaal en Rusland. Misschien een goed moment het stikstof beleid wat aan te dikke z
 11. Want zo is het flawless. Zij doen allemaal wat ze willen. En hier ben je straks afhankelijk voor jullie welvaart. Net zoals al met Rusland.
 12. Wat wil je doen dan mag je wappie rechters erbij halen.
 13. En waarom is Riyad stil. En een vrouw met Palestijnse vlag opgepakt. Wat waren de plannen van Bibi tijdens de VN conferentie.
 14. Wat nou als Hamas en Israël gewoon samenspant en hetzelfde willen. Dan zit de hele wereld zich druk te maken om niets. in ander nieuws
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid