Spring naar bijdragen

leren_schoen

Members
 • Aantal bijdragen

  959
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over leren_schoen

 • Rang
  CrediGup

Profile Information

 • Religie
  ūü§ļ

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Waarom zijn ontdekkingen die gaan over het zonnestelsel volgens jou bewijs voor het niet bestaan van de schepping?
 2. Het heeft niks met religie te maken ik scheld je gewoon uit. Jij denkt dat je in het echte leven ook hitlergroeten kan geven en stoer kan spreken over de slachtoffers maar je krijgt alleen bedreigingen en daarna ga je huilen bij de autoriteiten.
 3. Ik heb je niet bedreigd ik vloek je alleen uit in het privé en in je gezicht. Niet op het forum. Wij vieren hier Bevrijdingsdag en geen nationale fuhrer dag. Waarom zou ik je niet uitschelden?
 4. leren_schoen

  Willempies ban

  Je lust helemaal niks rauw als je het gelijk openbaar maakt en naar de politie @sjako rent. Ik scheld je alleen persoonlijk (in een persoonlijk bericht) uit waarom zou ik je niet uitschelden? Waarom zou als ik je in het persoonlijk uitscheld ren je dan ook naar de politie? Daarvoor staat geen straf als ik je uitscheld als je de nazi uithangt en jij maakt het openbaar ik zeg nou en dat moet jij zelf weten.
 5. leren_schoen

  Willempies ban

  Ik ben niet eens boos maar ik zie het als een heldendaad als je @Piebe aanvalt. Mod sjako. Dit is natuurlijk ook niet toegestaan. Oproepen tot een ander forumlid aan te vallen is ook niet toegestaan. Ik hou het bij deze waarschuwing.
 6. leren_schoen

  Willempies ban

  Is ook zo wat wil je doen ga maar melden aan @sjako Met je stink nazi gedachtegoed
 7. leren_schoen

  Willempies ban

  viezerik ben je @Piebeis een watje echte miet dat hij er rond loopt heel stoer op het internet met antisemitisme
 8. leren_schoen

  Willempies ban

  Dus het Judaisme is kwaad en nazi waren niet kwaad. Ja maar ik ga hier geen debat voeren met een dwaas
 9. leren_schoen

  Willempies ban

  Wat vindt je er zelf van, haat voor het Judaisme terwijl je zelf vindt kunnen dat een nazi groet oké is?
 10. leren_schoen

  Muziek topic

  Iedereen die bureaucraat is studiemateriaal. Een goede politicus die ligt in de grond.
 11. leren_schoen

  Muziek topic

  De meeste lezers hier inclusief mezelf weten heus wel dat @Willempieniet antisemitisch is en zelfs @Chaimweet dit als je zijn bericht erover leest in Willempie’s ban. Ik weet niet hoe lang @sjakohem gebannen heeft. Ik denk niet dat het permanent zal zijn.
 12. leren_schoen

  Muziek topic

  Ik vind het heel jammer ik had het heel graag voor @Willempie opgenomen en ik snap heel goed wat je bedoelt met het getreiter maar het toelaten van deze video is dan ook goedkeuring voor het posten van neo nazisme of dit soort video’s en dat zal alleen maar antisemitisme voeren of goedkeuren.
 13. leren_schoen

  Muziek topic

  @Willempieis hier wel te ver gegaan. Ik had er in kunnen komen als het een Russische of Oekra√Įense video had geweest om afkeurenswaardig gedrag aan te tonen vanwege hun politieke discussies maar niet zo maar een nazi groet als grapje. Vraag maar aan @Chaimof en hoeveel familie ze hebben vermoord van hem dan kan je misschien begrijpen dat het niet grappig is.
 14. leren_schoen

  Muziek topic

  Ja. Ik word daar ook woedend van. Had ik niet verwacht van @Willempie Een beetje nationalisme kan ik begrijpen maar waar is de nazi groet voor nodig? Dat zegt genoeg.
 15. leren_schoen

  Willempies ban

  Ja ik snap @Chaim’s frustraties wel maar ik denk niet dat hij het zo bedoeld heeft. Kan iemand vertellen welke video gepost was?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid