Spring naar bijdragen

leren_schoen

Members
  • Aantal bijdragen

    1.282
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door leren_schoen geplaatst

  1. Hahahahaha Gaan jullie lekker aan elkaars vieze pinkies trekken. Stelletje viezeriken dat jullie rondlopen. Ik snap je emoties, maar het is niet toegestaan schuttingtaal te uiten op dit forum. Hier krijg je strafpunt voor.
  2. Het nageslacht van Ismael is uit de toram. Dat jij alles achterlijk vindt is waarom je ook nu uitbetaald bent. Hahahah
  3. Daarom worden jullie terecht zelf onderdrukt. Als er een straf is of toorn dan vechten jullie terug (tegen de Heer). En dat is jullie grote probleem. Daarom worden jullie uitgeroeid. Maar die de Heer vrezen ontwijken dit wel.
  4. Wie is hier diegene die doodsbedreigingen doet op basis van uitschelden. En wie beledigt de ander (zijn religie) Hahaha Deze denken dat ze hier zitten. Wie kan zoiets nou voorstellen. Die @Willempiedenkt dat die aan de rechterkant zit de protestant nazi
  5. Gaat maar door hè Zelfs in de hel gaan ze door maar dan maak het niet meer uit
  6. Veel plezier jonge ik hoop dat je t doe Ik houd je kinderen ook verantwoordelijk 🥰
  7. Hhahahhahahahahhahahahahhagahahg
  8. Wat kom je nou weer janken ga je nou stelkens zitten janken deze man gaat gewoon dialoog aan Wat is er mis met jou? Ben je echt helemaal gek?
  9. Ik heb wel een pik voor je dochter Dit kan dus niet. Dit levert weer een strafpunt op. Hier wordt geen schuttingtaal gebezigd.
  10. Hou je kop dicht mongool snap je het niet? Ben je ziek? @Fundamenteel volgens mij ben jij ernstig hartenziek
  11. Wat loop je te janken hou gewoon je kop dicht
  12. @Fundamenteel☠️ Wij zijn vijanden viezerik dat je rondloop wat kom je nou lullen tegen mij
  13. Wat wil je doen Dan hahahahha Jou vieze moeder
  14. @Willempie ☠️ @Fundamenteel☠️
  15. Dat je veel onzin verkondigt in je bovenstaande bericht.
  16. https://images.jpost.com/image/upload/f_auto,fl_lossy/c_fill,g_faces:center,h_407,w_690/35251
  17. Op de tempelberg staat gewoon een gebouw met 1000x takbir erop geschreven. En geen Jood bezoekt de muur nog.
  18. Jij blijft zeggen dat Israël de Joden zijn maar zij zijn allemaal apostaten. En Joden zijn afhankelijk van de Heer niet de bureaucraten. Zij veroorzaken alleen maar ellende.
  19. En wat wil je nou doen wil je ergens de boel overhoop schieten? Dat moet je vooral doen. Daar ga je niks mee bereiken hoor trouwens voordat je het wel doet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid