Spring naar bijdragen

Dat beloof ik

Members
 • Aantal bijdragen

  10.386
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Dat beloof ik

 • Rang
  CrediOrca

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Religie
  Neem risico. Neem initiatief. Neem er nog ééntje. Maar niet voor lief.

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Het hebben over gedwongen chips implanteren is dom redenatie gedrag , op welk forum dan ook. Dat roepen Christenen al 1700 jaar.
 2. Zeker zo staat het in Openbaringen. Wanneer men chips gaat implanteren, zal de heer terugkeren. Man, man, wat een dom redenatie gedrag hier..
 3. Ik verbaas mij er over dat mensen dat zien als teken van de komst van de antichrist. Uiteraard bestempel je mij als trol, dat is het standaard antwoord van wappies die geen antwoord op een normale vraag hebben.
 4. Uw gebrek aan kennis maakt anderen geen leugenaars. Hij kwam met die theorie naar buiten in 1871. Dat kan niet, want toen hadden ze nog geen video.
 5. Het is mij onduidelijk, en daarom vroeg ik het aan jou, want jou is het kennelijk wel duidelijk. Maar aangezien je het niet wil uitleggen, vermoed ik dat je het ook niet weet en maar wat zegt. Ik kan er natuurlijk naast zitten, dan kun je me enorme terecht wijzen door het gewoon uit te leggen.
 6. De man in de video liegt, of weet niet waar hij over praat. Darwin heeft nooit gezegd dat bliksem de aarde trof en daarna leven ontstond. Hij volgt een behoorlijk kinderlijke redenatie. Benoemt de ET als speculatie, gaat er van uit dat de Bijbel helemaal klopt en komt dan tot de ' geheel neutrale' conclusie dat het leven door Gods is ontstaan.
 7. Waarom kan dat met digitaal geld week een met normaal geld niet? Het is mij onduidelijk waarom digitaal geld het teken van het best zou dragen en wat volledige macht en controle daar mee te maken heeft ? Openbaringen 13:17 Nee daar staat dat niet.
 8. Dat snap ik niet. Waar staat die komt als er een digitale munt is?
 9. Dat beloof ik

  Willempies ban

  Wat een kromme zin. Ga terug naar start en begin eens opnieuw. Je ontvangt geen 100 frank.
 10. Dat beloof ik

  Abortus

  Die vrouw is HET voorbeeld waarom je een abortus altijd door een professioneel en gekwalificeerd persoon moet laten uitvoeren. Dan kan het namelijk niet fout gaan en dan hadden we haar gezever niet aan hoeven te horen.
 11. Dat beloof ik

  Willempies ban

  Dat is grappig, dan vallen alle christenen bij jou dus onder de noemer 'Jood'. Wat maar aangeeft dat jouw opvatting niet klopt.
 12. Dat beloof ik

  Willempies ban

  Dat is wel erg simpel Piebe. Het ging om een groet die qua uitvoering gelijk is aan de hitlergroet en daar ergerde men zich aan. Dat is terecht. Dat jij dat niet wil snappen zegt genoeg over jouw anti - joodse houding. Die blijkt voortdurend uit de termen en kromme redenaties van jou aangaande Joden.
 13. Dat beloof ik

  Abortus

  Jij laat je duidelijk bang maken door de misplaatste horror verhalen van de anti abortus terroristen.
 14. Dat beloof ik

  Abortus

  Uiteraard, en degene die het doet is dan dus in jouw ogen niet schuldig.... Nog meer onzin?
 15. Dat beloof ik

  Abortus

  @sjakoik ben hier zojuist moordenaar genoemd. Dat vind ik niet kunnen, kun je ingrijpen aub?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid