Spring naar bijdragen

Dat beloof ik

Members
 • Aantal bijdragen

  8320
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Dat beloof ik

 • Rang
  CrediShark

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Religie
  Nee, dat heb ik achter mij gelaten.

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Dat gevoel is dan wederzijds. Ik heb het namelijk ook bij jouw vraag aan ongelovigen over Ravi, zoals ik hier boven al uitlegde.
 2. Dus je stelt een vraag aan ongelovigen, maar vind wel dat god daarbij betrokken moet worden, en als daar wat van wordt gezegd 'dan is de vraag niet op mij afgestemd'? Dan had je om te beginnen al geen vraag aan ongelovigen moeten stellen. Maar je stelde een vraag aan ongelovigen..... dan is god geen argument. had beter kunnen gebeuren toen Ravi nog leefde. Nu is dit niets anders dan wensdenken.
 3. Omdat ik er op wijs dat mensen zelf mogen beslissen, ben jij er klaar mee? 🙄 En nee, ik word daar niet voor betaald.
 4. Ik denk niet in termen van baas en zeker niet slaaf. De term baas gebruik ik alleen om aan te geven dat volgens de bijbel de man na de zondeval als heerser, dus baas, is aangewezen; dit om aan te geven dat er tijdens het appeltjeseten geen hoofdverantwoordelijke was. En daarin ben je het dus met me eens, als ik je laatste zin lees, mooi toch!
 5. Kijk, @thom , ik begrijp goed dat als je mijn teksten leest, het frustrerend is dat je geen antwoord weet. Is het dan niet verstandiger om jezelf af te vragen hoe het komt dat je geen antwoord weet.
 6. Ja. Mensen mogen ook zelf beslissen. De vraag is waarom jij maar steeds het tegendeel blijft beweren, weet je niet beter of wil je het niet weten?
 7. Er wordt je niets door de strot geduwd en inderdaad volkomen off topic.
 8. Degene die het niet vat ben jij, want elk jaar ontwikkelt zich een nieuw type griepvirus en de vaccinatie is dan ook elk jaar een andere. Jaarlijks tegen covid vaccineren dus, net als bij griep inderdaad.
 9. Dat is geen kwestie van weigeren. Iets wat er niet is kun je ook niet zien. Jij ziet regeltjes die er niet zijn; dat is jouw probleem en niet van anderen.
 10. en daarvan zei hij dat ze gelijk was aan hem. En ook al wil je dit weg laten, de man wordt pas als baas aangewezen na de zondeval.
 11. Was dat laatste mijn stelling dan ? 🤔 Volgens mij heb ik alleen maar gezegd dat je niet blind achter iemand aan moet lopen die god's woord verkondigt, maar juist zelf moet nadenken. Beperkt, want Ravi is al gestorven. Ik hoop dat degenen die hem beschermden alsnog voor de rechter moeten verschijnen. En jouw vraag was dan: waar denken ongelovigen dat Ravi terecht komt? Met die vraag heb je bij mij echt niet het punt gemaakt dat je nu zegt te hebben willen maken. Dit snap ik niet.
 12. Dat blijkt alleen na de zondeval. Voor de zondeval staat er maar één zin over de verhouding, en dat is die waarin Adam zegt dat ze gelijk zijn. Jij denkt dat het anders is, maar dan had ik toch graag geweten op grond waarvan? Inderdaad.
 13. Dit is juist het enige verkeerde antwoord, want de vraag was: Geen enkele ongelovige zal met het antwoord "God weet het" komen.
 14. Hoezo was hij hoofdverantwoordelijke ? Genesis 2:23 zegt dat ze gelijk zijn, pas na het eten van de vrucht wordt Adam als heerser aangesteld (Gen 3:16). Ken de zaken waarover je schrijft. En dus waren er 2 verantwoordelijken, zoals ik al zei. En Romeinen wijkt daar van af, kennelijk kende de schrijver de tekst van Genesis ook niet zo goed. Nou, schuld...hij stelt dat Eva begon. Wat is daar gezien het verhaal mis mee ?
 15. Waarom zet je hier niet bij dat dit laatste voornamelijk voor komt bij mensen zijn besmet met het virus ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid