Spring naar bijdragen

Dat beloof ik

Members
 • Aantal bijdragen

  7568
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Dat beloof ik

 • Rang
  CrediShark

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Religie
  Nee, dat heb ik achter mij gelaten.

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Dat beloof ik

  Daniël en eindtijd

  Dat is een vreemde reactie op mijn vraag: Een standaard antwoord. Maar dat is nog nooit gebeurd bij mijn weten. Kun je één voorbeeld geven waar dat met 100% zekerheid het geval is geweest? Wat is er daadwerkelijk bekend over deze verbanning van Egyptenaren ? Gezien je stelling zou je dat zo moeten kunnen antwoorden ? Er wordt slechts één voorbeeldje gevraagd, niet om een uitgebreide onderbouwing, Ik vrees dat we deze kunnen toevoegen aan het rijtje van vragen die worden beantwoord met :"ik kom hier zeker op terug" , maar waar daarna niets meer op t
 2. Dat gaat niet gebeuren. De discussie over wel of niet vaccineren bestaat al sinds er vaccins zijn en er is nog nooit 'een ware volksopstand' gekomen. Dat gaat niet gebeuren. De discussie over wel of niet vaccineren bestaat al sinds er vaccins zijn en er is nog nooit 'een ware volksopstand' gekomen. de meeste mensen die geen kapje dragen in supermarkten zijn ouderen met ademhalingsproblemen en oosteuropese arbeiders. Die gaan zich gewoon inenten.
 3. Ik schat in dat het er wel gaat komen. Omdat het alternatief onverkoopbaar is, dagelijks doden door een te lage vaccinatiegraad.
 4. Inderdaad. Gefeliciteerd. En datzelfde geldt dus precies voor de opmerking van jou die ik daar bij aanhaalde.
 5. Dat mag van mij meteen. Komt mijn doop toch nog van pas.
 6. Het is een vaccin zoals er zo veel zijn. Deze beschermt tegen Covid 19. Verder niets. Volkomen onzin. De antichrist kan zich ook verschuilen in je pot pindakaas en zodoende het merk van het beest in je ontbijt stoppen. Al eens geteld hoeveel 6-en er op een pindakaas etiket staan ? Dat bedoel ik. Waarom zouden ze? Ze kunnen gewoon hun diensten houden en hoeven ook geen kapje op daarbij. Ik sta vooraan in de rij hoor. Liever vandaag dan morgen. Kan ik die dingen weer gaan doen die alleen gelovigen nu mogen ivm 'godsdienstvrijheid'. Over discriminatie gesproken.
 7. Waar zeg ik dat dit koste wat kost wil voorkomen ? Dat zeg ik nergens. Dat jij dit wel in mijn mond legt, zegt meer over jouw beweegredenen dan over mijn visieop vaccinatie. Met name de opmerking dat ik meen te mogen beschikken over het lichaam van een ander mist elke feitelijke grond.
 8. Dat beloof ik

  Daniël en eindtijd

  Een standaard antwoord. Maar dat is nog nooit gebeurd bij mijn weten. Kun je één voorbeeld geven waar dat met 100% zekerheid het geval is geweest? Wat is er daadwerkelijk bekend over deze verbanning van Egyptenaren ?
 9. Dat beloof ik

  Daniël en eindtijd

  Ze kloppen nadat je ze hebt ingelegd inderdaad. Iedereen ziet dat, maar jij wil dat niet, omdat je niet onder ogen wil zien dat je er naast zit. Nog zo'n 'profetie' die nooit heeft plaats gevonden.
 10. Prima als je daar zelf voor kiest, voor vaccinatie, als je persoonlijk bewust daarvoor kiest op basis van alle beschikbare informatie. Ik kies op basis van de gebleken werking van vaccinatie.
 11. Tja.. Je hebt gelijk, ik zou het steen voor steen moeten beschrijven voor je. Efeze 2 sv 18 Want door Hem hebben wij beiden den toegang door een Geest tot den Vader. 19 Zo zijt gij dan niet meer vreemdelingen en bijwoners, maar medeburgers der heiligen, en huisgenoten Gods; 20 Gebouwd op het fondament der apostelen en profeten, waarvan Jezus Christus is de uiterste Hoeksteen; 21 Op Welken het gehele gebouw, bekwamelijk samengevoegd zijnde, opwast tot een heiligen tempel in den Heere; 22 Op Welken ook gij mede gebouwd
 12. Ik vin het wel een goed idee. Een test, daarmee een qr code in mijn telefoon waarmee ik het vliegtuig in kan. Niks mis mee. Heb jij een beter idee ?
 13. Een heleboel tekst, maar er staat niet de zin in die ik van jou citeerde: sterker nog: de woorden fundament, waarop, waaruit en waarvoor komen er geen van alleen in voor. Blijft dus gewoon staan dat je inhoudelijke onzin schrijft.
 14. Ik wil me nergens mee bemoeien. Maar volgens mij laat je met je voeten spelen als je iemand eerst een 'vrijwillige ban' geeft en die persoon vervolgens een nieuwe account aanmaakt en gewoon verder gaat.
 15. Als je op iets bouwt, kan datgene dat je bouwt niet bestaan uit hetgeen waar op wordt gebouwd. Dat is inhoudelijk onzin dus. Wellicht toch in wat gewonere taal schrijven, zoals hier boven al werd gevraagd. Het lijkt er nu dat je maar wat zinnen schrijft die gewichtig klinken en daar indruk mee wil maken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid