Spring naar bijdragen

Dat beloof ik

Members
 • Aantal bijdragen

  10.403
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Dat beloof ik geplaatst

 1. Hier spreekt Jezus over de toekomst. Ik moet dit opzoeken wat dit precies betekent. Wat het betekent, dat staat er gewoon: nog voordat hun rondreis door Israël klaar is, komt Jezus terug. Dat dit niet past in jouw visie, en dat er daarom een andere betekenis aan wil geven, dat is een andere zaak. Deze lijkt me vrij logisch. Jezus zegt als je de tekenen van Jezus’ tegenwoordigheid ziet, dan zal dat geslacht die deze tekenen ziet de wederkomst meemaken. Nee dat staat er niet. Er staat simpelweg dat die dingen gaan gebeuren voordat de mensen zijn overleden.
 2. Laat je door Piebe Flieko niet op de kast jagen.
 3. Destructief? Ik reageer gewoon inhoudelijk. Dat is wat men doet in een discussie. En eerst schreef je nog Je roept dus op tot verdraagzaamheid maar in praktijk negeer je iemand met een andere mening. Voor iemand die net nieuw is weet je veel, ben je wellicht Piebe? @sjako?
 4. Er zijn ook nog andere standpunten mogelijk. Je gaf net zelf in een ander topic aan dat we niet te zwart-wit moeten denken. Waarom dan slechts 2 standpunten? De Bijbel zegt namelijk op vele plaatsen duidelijk dat de terugkomst al lang plaats heeft gevonden / had moeten vinden. (1 Thessalonicensen 4:17) Daarna wij, die levend overgebleven zijn, zullen te zamen met hen opgenomen worden in de wolken, den Heere tegemoet, in de lucht; en alzo zullen wij altijd met den Heere weze. (Matheus 10:23) Wanneer zij u dan in deze stad vervolgen, vliedt in de andere; want voorwaar zeg ik u: Gij z
 5. Dit begrijp ik niet echt. Transseksualiteit heeft niets, maar dan ook werkelijk niets met christendom te maken. Deze mensen geloven ook niet dat ze God zijn. Jij vind dat ze zich gedragen alsof ze God zijn, maar dat is wat anders. Vanuit die visie heb je de neiging om ze te vertellen dat God niet zijn, maar bij die mensen landt dit totaal niet omdat dit helemaal niets te maken heeft met hun denk wereld. Op de vraag hoe je om moet gaan met deze mensen zou ik dan ook willen adviseren: niet. Laat ze gewoon lekker met rust. De zin 'wat als iemand geen moeite doet om zich in te
 6. Op een QR code staan zwarte vierkantjes met daarin zwarte blokjes. Dat vierkantje is aan alle zijden omgeven door witte ruimte. Als je dus toch witte streepjes zoekt, dan zijn dat er 8. Bovendien staat in Op. 13 dat er een mens mee wordt aangeduid. Dat is bij QR codes mogelijk, maar in de meeste gevallen gaat het toch om pindakaas of auto's hoor. Of om een toegangsbewijzen.. Eerst waren gelovigen bang voor barcodes, waar men 3 x 6 streepjes in zag ( wat uiteraard ook niet klopte) en nu dit weer. Dat heb je dus als je jezelf laat leiden dit angst. Dan wordt het lijden ipv leiden.
 7. Dat is het makkelijkst als je niet te vaak met lastige vragen geconfronteerd wil worden.
 8. In Openbaring staat wel degelijke dat iemand zonder het teken van het beest niets meer kan kopen of verkopen. Openbaring 13 16En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd, 17[en] dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft. 18 Hier is de wijsheid: wie verstand heeft, berekene het getal van het beest, want het is een getal van een mens, en zijn getal is zeshonderd zesenzes
 9. Wat Plato ook niet kon weten en jij wel..was dat er ook aan de zwaartekracht haken en ogen zitten. (Zie *) En wat jij ook zou kunnen weten is dat het Theoretisch mogelijk is, dat hemellichamen op een andere manier worden gevormd en georganiseerd. In een universum zonder zwaartekracht zou de manier waarop materie zich gedraagt en zich organiseert heel anders kunnen zijn, en hemellichamen zouden er dan anders uitzien dan wat we nu zien Dat is leuk, maar we leven nu eenmaal in een universum mét zwaartekracht. Theoretisch gezien zijn er allerlei andere modellen mogelijk, ma
 10. Als er geen zwaartekracht zou zijn, zouden er überhaupt geen hemellichamen zijn. Maar dat kon Plato nog niet weten.
 11. Waarom zijn ontdekkingen die gaan over het zonnestelsel volgens jou bewijs voor het niet bestaan van de schepping Dat is niet wat ik schreef. Daarnaast zou het off topic zijn om er op te reageren. Terwijl het zijn mooi topic is, al die wonderen der wetenschap op een rijtje.
 12. Wacht tot ze het invoeren en ge de boetes in de bus begint te ontvangen, of restricties krijgt zoals in China. A.I. is op zich niet te problematisch, maar hoe ze het tegen de burger inzetten dan weer wel Dat is geen antwoord op de vraag die ik stelde.
 13. Je kunt hier tekst zo vet maken als je wilt, maar het is volledig jouw eigen invulling dat het merkteken een digitaal ID bewijs of bankpas is. Dat staat nergens in Openbaringen. Wat er wél over staat is dat het getal 666 is. Maar dan nog mis ik de connectie met systeem dat op AI werkt. Experimenteel nog, dus verre van klakkeloos en met aanbidden heeft het niets te maken.
 14. Nee dat wist ik al, dat wilde ik ook graag zo laten En waarom brengt dat AI beveiligd systeem een wereld religie dichterbij? Dat was het onderwerp van dit topic namelijk, waar je dat bericht in zette.
 15. Handig toch? Zou niet weten wat er mis mee is.
 16. Er is al 2000 jaar angst voor dingen.
 17. Het hebben over gedwongen chips implanteren is dom redenatie gedrag , op welk forum dan ook. Dat roepen Christenen al 1700 jaar.
 18. Zeker zo staat het in Openbaringen. Wanneer men chips gaat implanteren, zal de heer terugkeren. Man, man, wat een dom redenatie gedrag hier..
 19. Ik verbaas mij er over dat mensen dat zien als teken van de komst van de antichrist. Uiteraard bestempel je mij als trol, dat is het standaard antwoord van wappies die geen antwoord op een normale vraag hebben.
 20. Uw gebrek aan kennis maakt anderen geen leugenaars. Hij kwam met die theorie naar buiten in 1871. Dat kan niet, want toen hadden ze nog geen video.
 21. Het is mij onduidelijk, en daarom vroeg ik het aan jou, want jou is het kennelijk wel duidelijk. Maar aangezien je het niet wil uitleggen, vermoed ik dat je het ook niet weet en maar wat zegt. Ik kan er natuurlijk naast zitten, dan kun je me enorme terecht wijzen door het gewoon uit te leggen.
 22. De man in de video liegt, of weet niet waar hij over praat. Darwin heeft nooit gezegd dat bliksem de aarde trof en daarna leven ontstond. Hij volgt een behoorlijk kinderlijke redenatie. Benoemt de ET als speculatie, gaat er van uit dat de Bijbel helemaal klopt en komt dan tot de ' geheel neutrale' conclusie dat het leven door Gods is ontstaan.
 23. Waarom kan dat met digitaal geld week een met normaal geld niet? Het is mij onduidelijk waarom digitaal geld het teken van het best zou dragen en wat volledige macht en controle daar mee te maken heeft ? Openbaringen 13:17 Nee daar staat dat niet.
 24. Dat snap ik niet. Waar staat die komt als er een digitale munt is?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid