Spring naar bijdragen

Thinkfree

Members
 • Aantal bijdragen

  3.939
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Thinkfree

 • Rang
  CrediRog

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Religie
  God alle eer.

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. In Gods karakter is er nog niets veranderd hoor bij hem staat nog steeds de doodstraf op de zonde. Des te meer als je zijn genade gift weigert.
 2. Thinkfree

  Goden in de Bijbel

  Achter die verzonnen goden, zit wel een gevallen geest of gevallen engel.
 3. Staat er niet. Whahaha... Nee je gaat het ook nooit toegeven waarschijnlijk. Ik heb het wel weer gezien met je, ik hou niet van oneerlijke mensen.
 4. Vasten heeft vooral geestelijke voordelen, en moet vanuit het hart komen. Her brengt discipline, empathie, het besef van afhankelijkheid van God, enz... Je lichaam krijgt het echt moeilijk, je kruisig het vlees, dat komt ook mede doordat het lichaam zijn vaste verslavingen niet meer krijgt. Voordeel van vasten is dat je eten na verloop van tijd echt superlekker smaakt. Let wel op je gezondheid.
 5. Je verwijt de creativiteit aan woorden, met weinig vaststaande visie. Duidelijk! Niet inhoudelijk Maargoed. Ja en hoe bepaal je wat boven en onder is in een oneindige ruimte? (Relatief) Ik denk dat je het toch echt verkeerd interpreteert, Maargoed dat is een bekende eigenschap van atheïsten aangaande de bijbel. Hij is het, Die daar zit boven den kloot der aarde, en derzelver inwoners zijn als sprinkhanen; Hij is het, Die de hemelen uitspant als een dunnen doek, en breidt ze uit als een tent, om te bewonen;
 6. Dit is niet waar de zon is geen doorsnee ster, daar is de zon te stabiel voor in relatieve zin en vergelijking met andere sterren. Maakt niet uit God wist ervan, een fundament is gewoon een vaststaand iets. (Wetmatigheden) Her klopt als een bus. De wetenschap heeft dan ook nog nooit het dak gezien. 🤣 Of jij hebt geen goed beeld van boven. Zegt de bijbel ook niet, gaat om het principe van uitbreiding daarbij wordt het vb genomen van een tentdoek. Het heelal breid zich uit net als dat jij een tentdoek uitslaat.
 7. Nee, dan moet je dat stukje in context lezen zoals het hoort. Allen zijn gevallen in Adam, allen kunnen gered worden door Christus.
 8. De context hier is zondaars zullen voor hun eigen zonde sterven. Heeft dus niets met Jezus te maken
 9. Jij hebt gelijk, alle mensen van alle tijden. Alleen moet er wel geleefd en geloofd worden in de enige Weg (Jezus) die genoeg betaald heeft voor alle mensen van alle tijden.
 10. Ik zeg ook niet dat het persé slecht is, ik geef advies in wat beter is.
 11. Mijn advies maak geen verdienmodel van het Woord zoek iets anders om je geld mee te verdienen. Daarvoor heb ik twee redenen. 1: je gaat doorslaan naar het geld, God komt op de tweede plaats. 2: je geeft de wereld redenen om God en het geloof te beschuldigen van oplichting. Wat God en het geloof aangaat verdien er geen cent aan, dat toont werkelijk de zuiverheid van je hart.
 12. Jij begrijpt zo weinig van dit stuk, dat als ik je ga uitleggen het een schaamte voor je wordt. Want begreep je het, zou je dit niet poneren denkende een houvast te hebben om je zonde niet los te hoeven laten. Het toont ook aan dat je niet weet wat liefde is. Laat ik daar mee beginnen wat is liefde?
 13. Als je een oprecht christen bent zou je lering trekken uit het onderwijs, want ik heb de bijbel laten spreken en daarmee de leugen ontmaskert. Dus wees niet bang, er is niets nieuws onder de zon. Zie naar de Waarheid en leef, een geloof zonder de werken der rechtvaardiging is een dood geloof.
 14. Exact je geeft toe dat je de bijbel niet aan je kant hebt daarom gooi je het over een andere boeg de Geest. Nu het grote nieuws de Heilige Geest doet niets dat in contradictie is met de bijbel en wijst altijd naar Jezus. Dat is hoe we mensen onderscheiden naar de geest je bent een valse profeet bekeer je en zoek Jezus
 15. Het gaat om het geheel zodat alle teksten in de bijbel je standpunt ondersteunen, dan is het een gezond standpunt. Zelfs met losse teksten kun jij je standpunt niet onderbouwen, dat een man met een man mag trouwen, doe eens een poging anders? Iemand die zich bekeert, vind geestelijke genezing en kracht om staande te blijven, en mocht ie eens vallen vergeeft God. Je draait de zaken om, de zonde brengt de dood, en depressie. Ook hier draai je de zaken om. Ik zal hem of haar in liefde blijven vertellen wat de waarheid is, namelijk Jezus. Dus niet de 'waarheid' v
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid