Spring naar bijdragen

Thinkfree

Members
 • Aantal bijdragen

  3.999
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Thinkfree

 • Rang
  CrediRog

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Religie
  God alle eer.

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ik negeer genesis niet, ik interpreteer meer dan genesis alleen, omdat ik geloof in het door God geĆÆnspireerde woord van God. Je tot genesis beperken, en de rest negeren is dus fout. Job 14 spreekt wederom over het lichaam. Die verlossing is Jesus, daarnaast staat er de vraag als een mens sterft kan ie dan weer leven met betrekking op het lichaam. Het antwoord daarop is als je de rest van de bijbel niet negeert; ja hij kan weer leven, eerst de geest en dan het lichaam. Deze psalm heeft betrekking op de mensen die niet redden kunnen, dus wederom het lichaam.
 2. God is dacht ik enkel Geest de ziel komt voort uit de geest en daarbij is de geest niet afhankelijk van de ziel. God is geest blies/gaf de ziel in/aan de mens daarbij ook een geest want zonder geest heeft de ziel geen grondslag.
 3. Zonder de geest kan de ziel niet leven en zonder de ziel kan het lichaam niet leven. Maar de geest kan wel zonder ziel en de ziel kan wel zonder het lichaam. Lichaam sterft en is stoffelijk, de ziel en geest gaan naar hun eeuwig huis, totdat de oordeelsdag komt dan komt het lichaam weer terug hetzij in heerlijkheid of tot verderf. Hetgeen God gemaakt heeft keert niet weder tot hem, wel bij hem tenzij men dood is in de geest en ziel dan rest verderf. Want bij God is geen schaduw van omkering. Satan is een gevallen engel = geest die sterft een bewuste dood.
 4. Nee dat is incorrect, je blijft zaken negeren en suggereren. Dat zal ook wel komen omdat je vast zit aan menselijke verzinsels. Maargoed. Uhh nee, daarnaast blijf je de moordenaar aan het kruis negeren.
 5. Je gaat niet in op de argumentatie dat Paulus erkend niet enkel lichaam te zijn maar meer dan dat, en het bewustzijn in en buiten het lichaam. Daarnaast worden lichaam, ziel en geest onderscheiden.
 6. Persoon is een; lichaam, ziel en geest. 1 Thessalonicensen 5:23 En de God des vredes Zelf heilige u geheel en al; en uw geheel oprechte geest, en ziel, en lichaam worde onberispelijk bewaard in de toekomst van onzen Heere Jezus Christus Nee, hij spreekt over het inwonen in het lichaam of uit het lichaam in beide situaties bevestigd hij bewustzijn. Daarnaast negeer je de moordenaar aan het kruis.
 7. Daar zijn ze ook al druk mee bezig, die koppeling is zo gemaakt dan.
 8. Exact wat ik dacht, hetzelfde gedrag als die "woke" bende. Succes.
 9. In het lichaam. 2 kor 5 8Maar wij hebben goede moed en wij hebben er meer behagen in om uit het lichaam uit te wonen en bij de Heere in te wonen. 9Daarom stellen wij er ook een eer in, hetzij inwonend, hetzij uitwonend, om Hem welbehaaglijk te zijn. Daarnaast negeer je de moordenaar aan het kruis.
 10. Ik verbaas mij erover dat ik aan jou moet uitleggen dat digitaal geld compleet traceerbaar is, en contant geld niet. Daarom vermoed ik dat je trolt, en wil er verder geen energie in steken.
 11. Thinkfree

  Abortus

  šŸ¤£šŸ¤£
 12. Jezus predikte een opstanding van het lichaam, je hebt nog nergens weerlegt dat deze teksten enkel over het lichaam gaan. Jezus heeft de dood overwonnen in Korinthiƫrs spreekt men van de lichamelijke dood, want de bijbel leert niet dat er maar ƩƩn dood is. Paulus spreekt dat als hij het lichaam verlaat hij terstond met de Heere is. Jezus zelf zei dat tegen de moordenaar naast hem.
 13. Ik beweer nergens dat digitaal geld het teken van het beest draagt. Als het je onduidelijk is waarom met contant geld niet en digitaal geld wel, raad ik je aan om er nog maar eens goed over na te denken.
 14. Niet direct maar wel indirect; een vereiste om te kunnen kopen en verkopen met het mark van het beest. Met contant geld is deze tekst niet haalbaar, m.i wordt de wereld klaargemaakt voor de komst van de antichrist. De digitale munt is een hele belangrijke daarin, het gaat om volledige controle en macht. Met contant geld onmogelijk, met digitaal geld niet.
 15. We zijn echt niet meer ver weg hoor, digitale munteenheid komt eraan. We staan vlak voor de komst van de antichrist.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid