Spring naar bijdragen

Thinkfree

Members
 • Aantal bijdragen

  4.202
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Thinkfree

 • Rang
  CrediRog

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Religie
  God alle eer.

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Juist, zoals God ook jou nog laat leven mensen hebben nu eenmaal de vrije wil in dit leven te kiezen voor goed en kwaad. ( En moeten daar uiteindelijk verantwoordelijk voor afleggen) Jij bent degene die niet in de hel gelooft, mede daarom (naast de vrije wil) laat God hier op aarde ook een beetje hel gebeuren.
 2. God is soeverein, en om de vrije wil niet aan te tasten moet God bepaalde zaken laten gebeuren maar ook daar zit een grens aan. Het beste vb is waarom God zijn Zoon niet gespaard heeft aan het kruis. Omdat God met het kwade plan van satan verlossing heeft teweeggebracht voor degene die in hem geloven. Punt is God staat boven alles, en laat alles samenwerken ten goede voor die hem liefhebben, daarvoor is het kruis het ultieme vb
 3. Al weer tijdje geleden gebeurt. Ontmasker de werken van satan.
 4. Hij/Iran voed de proxies in de regio aan, en heeft zelf een beste raketaanval op Israël uitgevoerd. Daarom zeg ik wie tegen Israël vecht, vecht tegen God. En m.i staat dit ongeluk daar niet los van.
 5. Zijn genadetijd zit erop, hij komt nu voor de grooste Jood te staan om verantwoording af te leggen.
 6. https://www.ad.nl/buitenland/iraanse-president-raisi-overleden-bij-helikoptercrash-geen-overlevenden~ae4655da/ Geen toeval denk ik. Iraanse president Raisi overleden bij helikoptercrash, geen overlevenden
 7. Die mensen zijn net als wij zondaars en dienen zich te bekeren God heeft ons allen gezegend met zijn Zoon. God zegent ons allen nog met genadetijd en de optie om zijn Zoon aan te nemen.
 8. Een paar goede dingen noemen rechtvaardigd de zonde niet, punt is dat een man bij een man onnatuurlijk is en een gruwel in Gods ogen.
 9. Gelukkig, dat was ik ook niet van plan.
 10. Of jij hebt geen idee waarover je praat, en hangt heel je hebben en houwen op aan een artikel die nergens op slaat. En verwacht vervolgens dat ik je les ga geven. Juist, of wil jij/ jullie beweren de uiteinden van het heelal te hebben gevonden om de precieze locatie(centrum) van het heelal aan te wijzen. Je hebt je eigen opgeblazenheid niet eens door. .
 11. God bepaalt de waarde of de positie van iets, wij niet. De rest verkondigd Gods heerlijkheid. Psalm 119 2De hemel vertelt Gods eer, het gewelf verkondigt het werk van Zijn handen. Het centrum is waar God zijn aandacht richt, dat is in dit universum de aarde.
 12. En jij denkt dat de grote van iets of de positie, in Gods ogen het centrum bepaalt?
 13. Thinkfree

  Credible is er weer!

  Wow, you just made your first post!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid