Welcome to Credible

Welkom op Credible! Leuk dat je langs komt! Kijk gerust eerst even rond op het forum en als je ergens op wilt reageren maak dan een account aan! We hopen dat je het naar je zin hebt en mocht je vragen hebben neem dan contact op met ons!

Thinkfree

Members
 • Aantal bijdragen

  466
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Thinkfree

 • Rang
  CrediGup

Profile Information

 • Geslacht
 • Religie
  Christen

Recente profielbezoeken

271 profielweergaven
 1. Nog een nogal merkwaardig filmpje Real or fake ? Hier nog 1 die zelf toegeeft een "vriendje" te hebben.
 2. @Thorgrem En met dit alles is het belangrijkste om je gevoelens jegens die ander niet om te zetten in haat maar bid om de liefde.. En leg al je zorgen in zijn handen.
 3. Geef het goede voorbeeld, en wijs hun erop waarheen liegen heengaat. Op lange termijn ga je er aan kapot Iets zoals roddelen heb ik een bloed hekel aan.. het kan mensenlevens kapot maken. Vaak valt de schade niet meer te repareren. Het heeft te maken met de eigen ik, eer, ego, trots, hebzucht, macht enz... Vandaar dat God ook van je vraagt nederig te worden, en om je eigen ego neerteleggen. Tenslotte kan bij het kruis alles vergeven worden Iemand die de waarheid liefheeft, heeft zichzelf echt niet hoog staan hoor.
 4. Bewust tegen beter weten in ?
 5. @Dat beloof ik Dolce heeft gewoon gelijk en blijkbaar weet je zelf niet eens hoe het zit. Komt op hetzelfde neer
 6. Duizenden jaren van evolutie zijn verstreken om de mens in zijn huidige staat te ontwikkelen. Hoewel het interessant is om te bestuderen hoe we geëvolueerd zijn van aap tot moderne mens, is een minstens zo interessante vraag waar het in de toekomst heen gaat. Simon Verhulst, hoogleraar gedragsbiologie aan de Rijksuniversiteit Groningen, doet onderzoek naar het proces en de evolutie van veroudering. Hij vertelt hoe de mens mogelijk verder evolueert. https://www.scientias.nl/evolutie-van-aap-tot-mens-tot/amp/
 7. Voor een ieder die de liefde nodig heeft
 8. Maar voor God is niets onmogelijk Hun lot Laat ik aan God over. Ik geloof dat God rechtvaardig is dus die zal geen enkel kind een eeuwigheid laten creperen waar ze zelf niets aan kunnen doen.
 9. Ach misschien maakt de tijd je iets wijzer. Dag hoor
 10. Oh ik dacht dat die al geleefd werdt door atheïsten, tis immers 1 grote computer simulatie.
 11. Whahaha
 12. Ben ik een zoutend zout ?