Spring naar bijdragen

Thinkfree

Members
 • Aantal bijdragen

  3119
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Thinkfree

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Wijsheid verteld een mens dat zonder liefde hij waardeloos is, waarde wordt toegekend door personen...ook de kleintjes in de buik die voordat zij komen al geliefd waren en horen te zijn.
 • Religie
  Christen

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Thinkfree

  Apen en pauwen

  Enkel van de mens staat er dat die naar Gods beeld geschapen zijn, waar in de Bijbel staat dat ook van de dieren? We zitten hier in 'bijbelstudie' graag verwijzingen. Genesis 1:26 is mijn verwijzing.
 2. Thinkfree

  Ontspanning

  Kan begrijpen dat zoiets flink aankomt, dat is jammer. Op naar de volgende 🙂
 3. Thinkfree

  Ontspanning

  @Kaasjeskruid hoe is je sollicitatie afgelopen als ik vragen mag?
 4. Thinkfree

  Apen en pauwen

  Eens, het komt respectloos over, bovendien is dit bijbelstudie: In dit forum kun je terecht voor discussies over de inhoudelijke kant van de bijbel. Hier kan je dieper ingaan op specifieke teksten uit de Bijbel en daar gezamenlijk over denken. Probeer je opening post beter te formuleren met bijbeltekst(en) @Chiel Fernig.
 5. @Tomega open een nieuw topic 'is zelfverlossing christelijk' of 'zelfverlossing en het debat' jouw conclaaf met @thom wijkt te ver af van de oorspronkelijke bedoeling van dit topic!
 6. @thom en @Tomega lijkt mij verstandig bij het onderwerp te blijven 'Drie-eenheid en het debat'.
 7. Thinkfree

  Apen en pauwen

  @Chiel Fernig Plume is permanent verbannen.
 8. Mee eens, en de Heilige geest gemeen. Hier ben ik het niet mee eens. Dat ze allen geïnspireerd zijn door de Heilige geest is algemeen christelijk gedachtegoed, daarom is er ook één boek van gemaakt, genaamd: Bijbel. Dat doe je juist door de inspiratie van Heilige geest te ontkennen. Hier ligt dan ook ons verschil, maar goed is verder hier off-topic. Meschien voer voor een nieuw onderwerp in een nieuw of ander topic?
 9. Het is dan ook de bedoeling de Bijbel als één geheel te lezen alsof deze is geschreven door één auteur (de heilige geest) wat jij doet is dan ook n.v.t.
 10. Die uitleg klopt niet, want Jezus noemt zichzelf wel degelijk goed. En daarmee claimt hij God in het vlees te zijn, en dat is hij ook.
 11. Vreemde uitleg. Jezus wijst van zich af naar God. Hij zegt hier niet dat Hij zelf God is. Daar ben ik het niet mee eens, Jezus stelt een vraag om te kijken of die man werkelijk weet wat hij zegt. Jezus noemt zichzelf de goede herder.
 12. https://credible.nl/profile/4539-strukton/ staat al een tijdje geregistreerd.
 13. Thinkfree

  Voorstellen Etoile

  @sjako paar berichten hier verwijderen, en een splitsing maken naar en nieuw topic genaamd ''komt ziekte door de zonde?'' ook zou het fijn zijn een aantekening te maken dat als mensen bij voorbaat al in twijfel worden getrokken geen aanmoediging is voor leden die zich willen registreren, maak mensen hier attent op.
 14. Thinkfree

  Voorstellen Etoile

  Welkom @Etoile, aangrijpend verhaal hoop dat zoiets je nooit weer over komt, dat je hier enige verlichting mag vinden. Veel liefs terug. 💐
 15. Thinkfree

  Credible inhoudelijk

  Ik denk dat Trajecto ook liever actieve mod's ziet. 😉
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid