Spring naar bijdragen

Thinkfree

Members
 • Aantal bijdragen

  3551
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Thinkfree geplaatst

 1. Thinkfree

  Muziek topic

  Deze heb ik opgeslagen in mijn playlist. 👍
 2. Heb lang gehoopt op een ontwikkeling ten goede @sjako als moderator, echter is die ontwikkeling totaal de verkeerde kant opgeslagen Sjako gebruikt zijn positie als moderator enkel voor eigen gewin en ten koste van alles voor het wtg. modereren doet ie zeer zuinig, behalve als het betrekking heeft op hem en zijn geloof.(dat noemt men machtsmisbruik) De ban van @Willempie is daar ook weer zo'n voorbeeld van. Mijn conclusie is dat als Sjako eerlijk bij hemzelf te rade gaat niet geschikt is voor de functie moderator.
 3. @Mohawk als men iets kopieert dient men de bron erbij te zetten. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.berthadudde.net/Downloads/BD.TB81.pdf&ved=2ahUKEwjbh_zetOTvAhUxPewKHXCQABYQFjAAegQIAxAC&usg=AOvVaw13cnybB-D2sKVMAD1NVYox Begrijp trouwens ook niet waarom moderator @sjako hier niet correct modereert, dit heeft niets met het christelijk geloof te maken en zou verplaats moeten worden naar levensbeschouwing.
 4. Ja, tijdens het 1000 jarig Rijk wordt hij gebonden Onzin, satan en zijn gevallen engelen hebben hun hoofdkwartier in de tweede hemel(heelal)
 5. Ja, Hebreeën 2 16 Want waarlijk, Hij neemt de engelen niet aan, maar Hij neemt het zaad Abrahams aan voor de gevallen engelen is er geen weg terug, enkel voor de gevallen mensen. Het concept dat mensen gevallen engelen zijn is een duivels concept.
 6. Sorry Mohawk je bent net als Thom occult bezig.
 7. @Mohawk Zijn mensen gevallen engelen begrijp ik dat goed?
 8. Alzo lief heeft God de wereld gehad.
 9. Thinkfree

  Nieuwstopic

  Minister Annelies Verlinden gaat in beroep tegen het vonnis over de coronamaatregelen in ons land De Nederlandstalige en Franstalige Mensenrechtenliga’s stapten enkele weken terug naar de rechtbank met een verzoekschrift om de overheid het ministerieel besluit van 28 oktober, en zijn latere wijzigingen, te laten schorsen. De rechtbank oordeelde woensdag dat de maatregelen van de regeringen om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan illegaal zijn. De Belgische overheid zou binnen dertig dagen een eind moeten maken aan de coronamaatregelen, op straffe van een dwangsom van
 10. Nee dat probeer ik niet aan te tonen, wat ik wel zeg en haal uit Christus zijn woorden is dat de herboren geest en ziel van de bekeerde mens niet kan sterven. Net zo min het nieuwe lichaam die we nog niet bezitten maar wel krijgen. Johannes 11 25Jezus zei tegen haar: Ik ben de Opstanding en het Leven; wie in Mij gelooft, zal leven, ook al was hij gestorven, 26 en ieder die leeft en in Mij gelooft, zal niet sterven in eeuwigheid. Gelooft u dat? Kortom al sterft het corrupte lichaam, wat uit Christus geboren is kan niet sterven dan zijn de ziel en geest.
 11. Thinkfree

  Nieuwstopic

  Vermoed dat het net zo afloopt als in Nederland, het hogere hof blokkeert. De waanzin begint ook bij rechters uhh bedoel wappie's door te dringen Willempie. 🤫
 12. Johannes 11 25Jezus zei tegen haar: Ik ben de Opstanding en het Leven; wie in Mij gelooft, zal leven, ook al was hij gestorven, 26 en ieder die leeft en in Mij gelooft, zal niet sterven in eeuwigheid. Gelooft u dat? Ja Heere ik geloof!
 13. Thinkfree

  Nieuwstopic

  https://www.nieuws365.be/news/25780/belgi-moet-alle-coronamaatregelen-opheffen-van-de-rechter De Brusselse Rechtbank van Eerste Aanleg heeft in kort geding de Belgische staat verplicht om binnen de dertig dagen een einde te maken aan de coronamaatregelen, op straffe van sancties. Dat meldt het persagentschap Belga. Er is wel nog beroep mogelijk tegen deze beslissing.
 14. Nee, dier offers waren vervangende offers. We zien dit bij het bijna offer van Isaac. Jezus' offer was het uiteindelijke offer. 👍 Hebreeën 10 het waren schaduwen 4 Want het is onmogelijk, dat het bloed van stieren en bokken de zonden wegneme. 5 Daarom, komende in de wereld, zegt Hij: Slachtoffer en offerande hebt Gij niet gewild, maar Gij hebt Mij het lichaam toebereid; 6 Brandofferen en offer voor de zonde hebben U niet behaagd. 7 Toen sprak Ik: Zie, Ik kom (in het begin des boeks is van Mij geschreven), om Uw wil te doen, o God! 8 Als Hij te voren gezegd
 15. Het is leerzaam dat zeker, hoe kijk jij tegen dieren offers aan, vindt jij dat wij deze nog moeten doen?
 16. Paulus schreef verschillende wetjes af als overbodig in Christus, terwijl ie andere wetjes aanhaalde als nog steeds geldend. Kortom er is een scheidslijn, die het onderzoeken waard is.
 17. Eenmaal de liefde in Christus ontvangen is het geen moeten meer maar een willen.
 18. Uiteraard is al dit geschreven zonder Jezus niet mogelijk, hij is de weg hij maakt levend. Zonder hem krijg je dwalingen misvattingen en je moet dit of dat. Alle eer aan God Noel2 👍
 19. 1 Petrus 4:8 Maar vooral hebt vurige liefde tot elkander; want de liefde zal menigte van zonden bedekken 1 Timotheüs 1:5 Maar het einde des gebods is liefde uit een rein hart, en uit een goed geweten, en uit een ongeveinsd geloof. Romeinen 13 10 De liefde doet den naaste geen kwaad. Zo is dan de liefde de vervulling der wet. Romeinen 5:5 En de hoop beschaamt niet, omdat de liefde Gods in onze harten uitgestort is door den Heiligen Geest, Die ons is gegeven. God liefhebben boven alles en de naaste als jezelf.
 20. Die grote vrede ken ik 😊
 21. Dank. Geen probleem, kleine aantekening degene die dit schreef geloofde in Gods heil (Jezus) en had met zijn hart lief. Dat hoort er wel bij.
 22. Psalmen 119:165 Die Uw wet beminnen, hebben groten vrede, en zij hebben geen aanstoot.
 23. Roem niet in het vlees.
 24. Moordenaar aan het kruis dan?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid