Spring naar bijdragen

Thinkfree

Members
 • Aantal bijdragen

  3.968
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Thinkfree geplaatst

 1. Vrij eenvoudig juist het bestaan van kwaad is een bewijs dat God is, want God is de standaard van goed. Zonder goed bestaat er geen kwaad, wij willen God niet, en klagen vervolgens over het bestaan van kwaad. Meer ironie kun je niet hebben. Schrijf deze op een tegel, kwaad is (en ook de oorzaak) denken het beter te kunnen dan God.
 2. Thinkfree

  Geestig/Humor/grappig

  Whahaha prachtig.
 3. Thinkfree

  Beëindigde accounts.

  Keeper van Heerenveen, Foppe is hoogstwaarschijnlijk een fries of gewoon voor Heerenveen.
 4. Thinkfree

  Vuurwerk

  Ja ze lopen werkelijk waar overal over te zeiken ik wacht nog op het moment dat je eigenlijk beter niet kan ademen want dat is beter voor de dieren Wat maken die Godverlaters er toch een rotbende van, ooit weggegaan omdat ze niets mochten moet je kijken met wat voor onzin ze zelf aankomen. Duizendmaal erger, gelooft zij God.
 5. Thinkfree

  Abortus

  Verkrachting is ziek, abortus een onschuldig kindje vermoorden is zieker.
 6. Kom eens met bijbelteksten? Wel dus, zie hierboven. Nog steed geen enkele reden, bij Johannes draait het niet om hemzelf in tegenstelling tot bedriegers die altijd zichzelf in het middelpunt zetten.
 7. Thinkfree

  Vuurwerk

  Ik heb wat vuurwerk gekocht voor de kinderen, ikzelf vind het ook leuk om me ze mee te doen. Herinneringen voor later gaat om de binding en gezelligheid bovendien is het mooi, Dat spul wordt wel ellendig duur, daar baal ik van.
 8. Bijbels gezien is de Heilige Geest oftwel God waaronder ook Jezus degene die de schrijver heeft geïnspireerd en beloofd heeft dat zijn woord niet verloren gaat. Het is dus nogal wat om te zeggen dat de schrijver liegt en zijn leugen eeuwenlang bewaard bleef. Daarnaast is er geen enkel rede om aan te nemen waarom ze logen, pure vooringenomenheid. Het is dan nog steeds OF, OF. Of je gelooft het of je maakt het voor leugen uit, maakt niet uit of je de schrijver zelf of Jezus aanvalt komt op hetzelfde neer.
 9. Dan zeg je nog steeds dat het een leugen is, wat kortom neerkomt op hetzelfde als Jezus voor leugenaar uit maken. Het is dus OF, OF... Maakt niet uit welke kant je opdraait.
 10. Je gelooft hem of niet dan maakt het niet uit of je er een derde factor bij betrekt. Want je maakt hem nog steeds voor leugenaar uit, het is dus OF, OF.
 11. Thinkfree

  Abortus

  Tweede misdaad wordt niet gerechtvaardigd door de eerste, het redden van je kind die ontvoerd is, is geen misdaad. (Redding en liefde) Het doden van een onschuldig kind omdat je de vader niets kan doen is immens kwaad. (Haat en kwaad) Je vergelijking slaat nergens op. Liefde is jezelf opofferen voor anderen. (Redden van je kind) Liefdeloosheid is anderen opofferen voor jezelf (abortus)
 12. Onzin je hoeft niet perfect te zijn omdat je redder perfect is, wat er wel moet zijn is een streven naar perfectie. Er zijn en gaan heel veel ongelovigen in doodsnood dood. Je zegt niet veel hiermee.
 13. Wat een rare stelling, een redder getuigd juist van imperfectie. Exact en logisch net als dat jij met één fout je hele relatie kan vergooien. Dat is de ernst van zonde.
 14. Je kan het het accepteren of afwijzen de keuze is aan jou. De waarheid spreken is nooit hoogmoedig, je maakt Jezus voor leugenaar uit één van de twee heeft gelijk. Ik zet mijn geld op Jezus, dat maakt jouw hoogmoedig m.i.
 15. Thinkfree

  Abortus

  Vergelijking van jou gaat niet op, het verschil zit m in het behoud van het kind en het vermoorden van het kind.
 16. Klinkt als spreuken 3 1 Mijn zoon! vergeet mijn wet niet, maar uw hart beware mijn geboden. 2 Want langheid van dagen, en jaren van leven, en vrede zullen zij u vermeerderen. 3 Dat de goedertierenheid en de trouw u niet verlaten; bind ze aan uw hals, schrijf zij op de tafel uws harten. Of Deuteronomium 6:6 En deze woorden, die ik u heden gebiede, zullen in uw hart zijn OfDeuteronomium 11:18 Legt dan deze mijn woorden in uw hart, en in uw ziel, en bindt ze tot een teken op uw hand, dat zij tot voorhoofdspanselen zijn tussen uw ogen; Of Psalmen 37:31 D
 17. Thinkfree

  Abortus

  Ah dus het afwezig zijn van gevoel diskwalificeert je als mens? (Kleine mensjes in de buik hebben trouwens zeer zeker gevoel) Pech dus voor de objecten die verkeren in coma, bewusteloos zijn slapen enz... En terecht de ene misdaad(verkrachting) staat een nog ergere misdaad(abortus) niet toe nog rechtvaardig deze. Dat is een verdraaide manier van redeneren, en maakt je een erger persoon dan de verkrachter. Een kind of volwassen mens blijft altijd afhankelijk van iets of iemand dat is geen garantie dat je die persoon mag doden, dat is wederom een verdaaide manier van re
 18. Zonder absolute waarheid, bestaat er geen waarheid. God is de absolute waarheid. Of zoals Jezus stelt "ik ben de weg de waarheid en het leven" De waarheid is een persoon.
 19. De wet van Christus, is Gods wet vervullen tot het maximale. Anders is het niet. Basis van Gods wet is liefde, de wet van Christus is de ultieme liefde. Als het voor ons onmogelijk is Gods wet te vervullen, zijn we helemaal niet in staat de wet van Christus te vervullen. Anders dan door God zelf, die al het werk deed en nog doet.
 20. Onzin, wordt alleen maar gebruikt om eigen volk nog meer uit te knijpen vandaar ook die komma. Ze kunnen van mij de pot op stelletje duistere gekken.
 21. Sodomiet betekent onder andere, iemand die anale sex heeft. Dat hebben actief homosexuelen. De reden waarom het als scheldwoord wordt beschouwd is omdat God het oordeel over deze mensen bracht, iets dat in onze huidige tijd onmogelijk wordt geacht volgens hen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid