Spring naar bijdragen

Thinkfree

Members
 • Aantal bijdragen

  4.234
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Thinkfree geplaatst

 1. ArabiĆ« en IsraĆ«l ja het grote IsraĆ«l moet kapot want die arme arabieren hebben totaal geen ruimte om te leven. šŸ¤£ Ze worden door hun medemoslimgenoten gedwongen om te blijven, krijgen miljarden aan geld en weten het op de Ć©Ć©n of andere manier nog te verkloten, en nog zijn er idioten die in hun pr oorlogje trappen, om IsraĆ«l als boosdoener weg te zetten. En ja een ruime meerderheid in Gaza steunt Hamas, met andere woorden de ellende hebben zij aan zichzelf te danken. Daarnaast is IsraĆ«l nog zeer mild in hun oorlogvoering zij spenderen miljarden om hamas s
 2. "Zou een narcist mensen straffen die hijzelf heeft gemaakt om naar hem te luisteren en te eren" Dat denk ik niet want een robot valt niets kwalijk te nemen. Weet nou niet waar deze vraag op slaat?
 3. https://www.nu.nl/buitenland/6315253/agent-die-gewond-raakte-bij-mesaanval-in-duitse-mannheim-overlijdt-na-coma.html#nujij Desbetreffende agent is overleden.
 4. Dat is toch ook geen verrassing, en maar met de miljoenen naar Europa toehalen. Vraag me af welke elitaire satanische club daarachter zit. Without lies islam dies, "Islam is the religion off peace" šŸ¤£ Laat me niet lachen. Ja de redenatie van pro-palie's, šŸ¤£
 5. Een narcist maakt geen schepsels met keuze, God geeft ons de keuze met of zonder hem. Als jij in dit leven God niet wil en hem haat heb jij de dood en alles wat daar bij hoort lief. Als jij de dood niet wil en alles wat daar bij hoort, waarom kies je dan niet voor God? Kortom waar jij uiteindelijk heengaat is aan jou.
 6. Een narcist vind zichzelf onterecht belangerijker dan anderen, de duivel is een narcist. De meeste atheĆÆsten zijn narcisten, die kijken neer op 'domme gelovigen'. Een narcist zou jou die keuze niet geven, daarnaast heeft er ook nog een zondeval plaats gevonden. Zou een narcist vanuit zijn hoge positie naar beneden komen om zichzelf te vernederen en de straf te dragen?
 7. Als God een narcist was, had ie ons niet geschapen. God wil dat jij hem op nummer 1 zet, voor jou eigen gewin. Gods rechtmatig plek staat ver boven de nummer 1.
 8. Je vraagt je af of sommige mensen nog wel nadenken kunnen, sjonge jonge wat kan een mens ver vallen.
 9. Die gaten bestaan alleen bij mensen die het sprookje evolutie omarmen. Ik als creationist geloof niet in een God van gaten, wel in bepaalde wetenschappers met gaten in hun denken.
 10. Zonde van het geld, en wat het enkel bewijst is dat een intelligente al dan niet 'artificial' de legoblokjes op de juiste plaats legt. Het bewijst dan alles, behalve evolutie.
 11. Een man en een man die bij elkaar in bed liggen is een zonde en schande, een man en een man die denken hun zonden te kunnen bedekken door een seculier huwelijk aan te gaan, slaan God twee keer in het gezicht. Ze bedrijven schande en spotten met Gods huwelijk.
 12. Ja en? Je argumentatie wordt zwakker en zwakker. Licht de volgende keer anders even toe wat je precies bedoeld.
 13. Je blijft maar met nietszeggende tijdstippen rondstrooien.
 14. Zonde valt niet te respecteren, gelijk afscheid nemen van die handel is mijn mening. Scheuring is in deze onvermijdelijk.
 15. Nog steeds niets bijzonders, anders dan zijn mening en zijn visie.
 16. Bank is zitmeubel voor meer dan 1 persoon, dus geen stoel/troon.
 17. Ik zie hier mensen hun meningen en gedachten uitwisselen op een respectvolle manier. Ik kan deze uitspraak hieronder nergens ontdekken.
 18. @Monachos Kijk monachos centrum is overal volgens deze mensen. https://wibnet.nl/heelal/waar-is-het-centrum-van-het-heelal Daar heb jij je antwoord. šŸ™ƒ
 19. Dat is wel duidelijk, de naam zegt ook niet alles. Allemaal leuk en aardig, maar die eenheid kan niet bestaan zonder de bijbel in het midden. Geen idee, zou je eff een linkje moeten plaatsen. (ik heb trouwens geen dominee) Geheel terecht iemand die bewust blijft leven in zonden tegen beter weten in heeft niets in de christelijke kerk te zoeken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid