Spring naar bijdragen

Thinkfree

Members
  • Aantal bijdragen

    4.157
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Thinkfree geplaatst

  1. Dat zou zomaar kunnen, maar dan denk je al snel aan een kleine atoombom wil je dat voor elkaar krijgen.
  2. Ik denk van wel. Hun radar systeem/luchtafweer is niet de beste als die drones pas boven de stad zijn neergehaald.
  3. Wat ik er van lees en hoor stelde de aanval niet heel veel voor, was meer een dreigement.
  4. Ik vermoed dat Iran ook al kern wapens heeft, die werken heel nauw met Rusland en leveren wapens aan hen. Daar zal ongetwijfeld ook wat tegenover staan op het gebied van kernwapens. Daarom denk ik dat zij die al hebben, verklaard ook hun durf naar Israël toe.
  5. En ik ben vanaf nu de sterkste man van de wereld en wil dat iedereen mijn zo noemt. Ik kan het ook niet helpen dat ik in het verkeerde lichaam ben geboren. een geestesziekte noem ik dat. Xd
  6. Dit land is ten dode opgeschreven, goed gedaan seculier- Nederland. 👍 Jezus verraden en de macht aan Judas(sen) gegeven, dag Nederland.
  7. Afwachten dus, al lijkt het mij verstandig dat Israël eerst Hamas en Hesbolla "afrond".
  8. Ooff 😥 hopen dat ie het red. Tuurlijk staat ie niet voor een green screen, op zulke onzinnige betijgingen moet je niet eens op in gaan laat staan geloven.
  9. Lijkt er niet op dat Israël terug gaat slaan, teveel druk vanuit de US. Toch vreemd dat de US het hele Midden Oosten in vuur en vlam zet voor twee vermeende vliegtuigen die twee torens binnen vliegen. Maar Israël ervan weerhouden zichzelf te verdedigen nadat een heel arsenaal aan raketten op hun is geschoten. Ik vraag me af welk agenda erachter zit, oorlogje voeren daar is de Us normaal gesproken niet vies van.
  10. Juist jij slaat je vriend op zijn bek als deze wordt aangevallen, mooie vriend ben jij. Daarnaast gaat dat stukje van @Flawless victory over de hypocrisie van moslims. Je zit dus twee keer mis.
  11. Moord als mensenrecht, juist. Gewoon omdat ik sex wil wanneer ik wil, maar geen kinderen, dus vandaar het recht op moord. En de argumentatie om te zeggen ja moord gebeurd toch wel dus dan maar legaal dan is het ook niet meer zo erg.
  12. De bijbel is over het algemeen een chronologisch boek Genesis is het begin en openbaringen het einde laat dat nou ook letterlijk het geval zijn.
  13. Er staat niet dat Adam gesplitst wordt, dat komt uit je eigen duim. Vraag maar eens aan mensen in isolatie, enkele uitzonderingen daargelaten zoals monniken maar zelfs die zijn niet alleen want bouwen op God en zien hem metgezel. Mensen die niet trouwen of geen vrouw hebben, zijn nog steeds omringt door vrienden familie collega's enz.. Een mens zonder sociale interactie wordt op ten duur krankzinnig, in de hel is geen sociale interactie btw.
  14. Dat zijn dan kerken waar een gebrek aan bijbelse kennis is, en wordt onderwezen. (Dat zijn er helaas nogal wat) Veel dominee's komen niet verder dan standaard oppervlakkig praatje. Dat is een schande, m.i ze gebruiken hun tijd voor de verkeerde zaken hun top prioriteit hoort te liggen in het onderwijzen van Gods lichaam/de Kerk. Jg hebben een angstcultuur en zelfs dan zijn er over die paar miljoen nog steeds veel afvalligen m.i een goede zaak.
  15. Unitaristen lezen m.i zeer selectief de bijbel, alleen de delen waar God als één wordt benoemd nemen zij aan. Drie-eenheid aanhangers geloven deze teksten ook, maar ontkennen de rest van de bijbel niet waar God als meer dan één of in meervoudsvorm wordt aangegeven. Unitaristen zien het halve plaatje(meer willen ze ook niet zien), daar waar drie-eenheid aanhangers het complete plaatje zien. Vb uit het o.t. Jesaja 48:16 Nadert gijlieden tot Mij, hoort dit: Ik heb van den beginne niet in het verborgene gesproken, maar van dien tijd af, dat het geschied is, ben Ik daar; en nu
  16. https://www.nu.nl/politiek/5701679/ruim-duizend-meer-wetten-en-regels-dan-tien-jaar-geleden.html Het aantal wetten en regels is de afgelopen tien jaar met ongeveer duizend toegenomen. Per 1 januari 2019 bedroeg het totale aantal regelingen 9.834. Seculier Nederland XD
  17. Markus 5 7en met luide stem schreeuwde hij: Wat heb ik met U te maken, Jezus, Zoon van God de Allerhoogste? Ik bezweer U bij God dat U mij niet pijnigt! 8(Want Hij had tegen hem gezegd: Onreine geest, ga uit van deze man!) 9En Hij vroeg hem: Wat is uw naam? En hij antwoordde: Mijn naam is Legio, want wij zijn met velen.
  18. Thinkfree

    Hoi, ik ben Bila

    Welkom @bila
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid