Spring naar bijdragen

Fundamenteel

Members
 • Aantal bijdragen

  16.404
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Fundamenteel geplaatst

 1. Straks ga je nog beweren dat het christendom zich niet onderscheidt en inclusief is. Laat maar zo...
 2. Sorry dat is geen antwoord. Hoe pas jij pragmatisch de zaken die Hij predikte toe? Als je nog kampen als "links" of "rechts" ziet en 1 kamp op basis van je geloof beoordeelt dan heb je er toch een eigen creatuur van gemaakt?
 3. Maar uw tweede zin bevestigt dat je naar buiten keek. Als je naar Jezus keek zou je die tweede zin wellicht niet eens opperen. Maar ik vroeg je gewoon hoe het geestelijke leven, los van onze natuur, zich pragmatisch uit bij jou?
 4. Fundamenteel

  Off topics

  ChatGPT is toch de max he? allowed_devices = ["00:11:22:33:44:55", "66:77:88:99:AA:BB"] def is_allowed(mac_address): return mac_address.upper() in allowed_devices # Voorbeeld van het controleren van een MAC-adres input_mac = input("Voer het MAC-adres in: ") if is_allowed(input_mac): print("Toegang toegestaan") else: print("Toegang geweigerd") (En dan na consequent doorvragen en hem te overtuigen geen kwade bedoelingen te hebben) -> import socket def send_error_message(ip_address, port): try: client_socket = socket.socket(socket.A
 5. De christelijke vorming in het westen is haar authenticiteit wat verloren als je het mij vraagt. Er is een groot verschil tussen oosterse en westerse christenen. Maar wat is dan het geestelijke voor u Hopper? Wat is dat in de realiteit naast erover schrijven op een forum door je ideologie aan anderen af te spiegelen? Hoe uit zich dat pragmatisch?
 6. Fundamenteel

  Off topics

  Zijn er hier mensen die zich bezig houden met Pyhon? Dat is pas een wereldje.... Ge kunt een logboek aanleggen van true en false. Ge koppelt wie ge op uw verkeer toestaat aan true, ge stuurt een error melding naar alles false * oneindig. Het maakt dan niet uit met hoeveel vpn's of proxies ze werken, ge staat enkel uw thuistoestellen toe.
 7. Ik vind dat natuurmensen vaak minder oordelen dan christenen. Afgaande op westerse christenen dan. Oosterse christenen zijn daar wat vromer in.
 8. Voor de echte magie heb je Python nodig.
 9. Jezus zou zeggen: Heb uw natuurmens lief, welke beloning huist er in enkel gelijksgezindend lief te hebben?
 10. En overal haatspraak zien waar de Bijbel in haar context geciteerd wordt. Ver-schrik-ke-lijk, he?
 11. Fundamenteel

  Ontspanning

  Euh ja? En recht op privacy ook. Phishing is grotendeels te wijten aan dataleaks, soms door een derde en vaak door jezelf.
 12. Mensen zien dat ook bij u hoor. Maar onze blinde vlekken zien onszelf niet.
 13. Fundamenteel

  Ontspanning

  Dit is gratis he: https://zorin.com/os/ Volgende week heb ik een oude destkop die ik ga instellen met Kali. Dan ben ik, nadat ik er klaar mee ben, compleet onzichtbaar op het web. Enfin, ik zit dan verborgen achter 4 proxyservers en 2 vpn's.
 14. Je moet de wetten kennen in alles wat je onderneemt, zelfs als die wetten 10x per dag zouden veranderen. Je bent verantwoordelijk over al uw eigen ondernemingen. Ik ben administratief analfabeet en moet een volledig overzicht krijgen. Ondernemers die hun winst terug in de zaak investeren, betalen daar zo goed als geen taksen op. Maar hoe dat in dit geval is, zijn zeer complexe boeken waar ik bijstand in nodig heb, als ik er mee zou doorzetten.
 15. Hier is zelfs geen roetveegpiet meer te bespeuren? Sinterklaas met wat fantasiefiguurtjes. Spreekt voor zich dat die supermarkten geen gram chocolade, marsepein of speculaas aan mij verkocht krijgen.
 16. De theorie is altijd anders dan de praktijk Laten we stellen dat ik anders de helft moet afgeven lol. Uiteraard kan je er niet mee onderhandelen, maar wel te weten komen of het nog de moeite is ermee door te gaan. Uitgeven is gemakkelijk, maar er zijn weinigen die rekening houden met wat ze moeten terugbetalen. Wat 50% in mijn geval is.
 17. Neen ik ben nog niet met de fiscus gaan praten. In praktijk heb ik nu geen crypto. Rechts als premier is wat anders dan rechts als burgemeester.
 18. Omdat de socialisten hier eerst aan de kleine man denkt alvorens ze beleid voeren dat een ander decimeert in kapitaal. Mahja dan stem ik evengoed pvda. Maar ik wil de stad terug aan de socialisten geven. Rechts werkt hier niet. Federaal en Europees stem ik niet.
 19. Dan is ie daar tenminste eerlijk over. Het verbruik in fossiele brandstoffen piekte onder onze klimaatredders. Maar dat zeggen ze er niet zo eerlijk bij.
 20. Ja laten wij vooral verder de EU volgen waar de koploper finaal steenkool mocht stoken om het agenda letterlijk draaiende te houden. Waar ga je de energie halen als iedereen op EV gaat rijden?
 21. Voor mij is het geloof in de triniteit een sterke indicatie hoe ver en in wat de christen gevormd is. Het is geen katholieke leer, het is wat de Bijbel leert. Jezus Zijn leer bevindt zich vooral tussen de lijnen, Hij tast diep en spoort aan tot denken. Doordat iedereen kon lezen over tijd en de gemeenschappen zelf de Heilige Geest ontvingen, lijkt het me nogal onchristelijk deze te ontkennen. Jezus zegt dat Hij moet weggaan om een plaats voor te bereiden, en dat Hij ons de HG nalaat om ons te begeleiden in alle waarheid. Als we de waarheid van de triniteit dan verloochenen, zijn
 22. Fundamenteel

  Gezelschapsspellen

  Ja die 30 seconds lijkt wel wat...
 23. BE is België en rood zijn de socialisten. Kwestie van tegengas geven. Hoewel ik daar een grote zonde in bega wegens hun abortusbeleid. Ik vind dat we bovenal moeten beginnen met de waarheid te herstellen. Ik bedoel, in hoeveel bochten kan men zich soms wringen om iets te zeggen zonder een ander te beledigen? De vrijheid van meningsuiting is serieus onder vuur gekomen. En er worden zaken ingelepeld die helemaal niet koosjer lijken.
 24. Omdat ik Twitter niet meer opvolg zijn de Nederlanders die ik opvolg een beperkt publiek. Waaronder jullie. Waarom zo stil mensen? Deel eens iets over de verkiezingen? Ik ga trouwens ook stemmen, maar niet op de partij die u zou vermoeden. Van mijn part mag BE gehelegans rood kleuren.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid