Spring naar bijdragen

Fundamenteel

Members
 • Aantal bijdragen

  17.576
 • Geregistreerd

Alles door Fundamenteel geplaatst

 1. Dus jullie bedoeling was niet van kwade wil? Ja daar kan ik dan niet aan doen he. Zelfs de blinden zien het! En neen, voor wie de toekomst van zijn nageslacht lief is: gaat daar niet langer in zwijgen. wij roepen dan ook niet op die mensen genadeloos aan hun lot over te laten, maar in kampen rondom/in hun regio's te plaatsen waar ze zelf hun kamp draaien en later kunnen toepassen in het groot in hun eigen beschaving. Ge kunt natuurlijk ook uw tv naroepen en alles wat u niet aanstaat als "racisme, discriminatie, ...fobisch" wegzetten en terwijl aansturen op oorlog tegen vijand X
 2. Neen ge moet echt van kwade wil of gatachterlijk zijn om de ware prijs van massa migratie niet in te zien. Geef de scepter maar over aan rechts als het op migratie neerkomt.
 3. Is dat een dom argument? Ze laten er miljoental binnen maar ze vinden geen werkvolk en wij komen niet meer toe met 1 pree terwijl er een kinderopvang tekort is? Zelfs de blinden zien het. Zet die politieke correctheid gewoon opzij, onze kinderen zijn het wel waard dunkt mij. Keep saying it people!
 4. Voor de massa migratie deden moeders aan kinderopvang en lieten ouders hun kinderen niet bij wildvreemden achter. En dan kwamen ze met 1 loon ruimschoots toe. Keep saying it people!
 5. LOL houden zo! Gewoon wegblijven! Onze wegen zijn al erbarmelijk genoeg om er met nog meer volk over te rijden of lopen. Blijf gewoon weg! Niemand welkom! }-) En nu serieus, die mensen worden beter lokaal realistisch geholpen dan hier in de armoede te belanden. Die vluchtelingen van hier kunnen dan werken in die vluchtelingenkampen daar en leren ze in het klein hoe ze later in het groot hun samenlevingen moeten draaien. Pakt ze anders zelf in huis. Don't think they will forgive you!
 6. Sterker nog! Ik ervaar me terug in een tweestandensamenleving te leven. Want als je bijvoorbeeld psychologische hulp bij instanties van de overheid zoekt, betaal je ongeveer 20 euro. Je komt wel op een wachtlijst en de hulp die je krijgt is zelden op het individu gericht, maar op het preppen van het individu. Als je begrijpt wat ik bedoel? Tegenover als je psychologische ondersteuning in de privé zoekt, dan gaat die arts zijn zorg per individu aanpassen om tot een holistische benadering van uw stoornis/ziekte te komen. Die geeft dan ook niet om cijfers in de zorg die enige invloed he
 7. @sjako https://invisioncommunity.com/forums/ Je kan daar ook altijd hulp vragen aan de gemeenschap. Ik ben er vrij zeker van, dat als je het team van Invision weet te bereiken en de situatie uitlegt, ze toch een uitzondering zullen maken. Weerleg dat Credible beheerd wordt door iemand die niet meer te bereiken is, dat ze gesteund wordt door derden en dat je met hardnekkige spam te maken hebt. Maar dat je hier geen rechten als admin hebt. Zeg daarbij hoeveel jaar je hier al moderator bent om uw positie hier bevestigen.
 8. Wij hoorden bij de beste sociale zekerheid ter wereld, de beste ziekenzorg, het beste onderwijs en moesten nooit lang wachten bij de dokter, tandarts of op spoed. 1 keer meelopen met Duitsland en het bovenstaande moet grondig hervormd worden en kan men lang niet iedereen meer helpen.
 9. Uw grafiek zei nochtans het tegenovergestelde dan de mijne, en "op vakantie gaan" is geen excuus. Ik behaalde iedere dag winst, iedere dag Behalve de eerste dat ik ermee begon. Nu leef ik in slow-motion maar lang niet failliet; Niet iedereen KAN zoals mij leven, dat is iets anders. Ik weet niet hoe Nederland zichzelf gaat hervormen? Maar het is best mogelijk dat België na haar hervormingen veel naar andere EU landen zal jagen.
 10. Wat? "laten werken"? Straks ga je werkgevers nog verplichten ongeschikte kandidaten aan te nemen? Laat het uit he Hopper De oorlogen zijn in veel gebieden gaan liggen, velen kunnen reeds terug. En ja je kan ze dan aan het werk zetten in centra die je in die regio's daar opstelt. Dat ontlast het hier en zal veel minder geld kosten dan iedereen hier dezelfde rechten uit te delen. Want dat heeft er toe geleid dat we net heel veel rechten verloren en heel veel onbetaalbaar werd. Ik zeg niet dat migratie in geheel slecht is, maar hoe ze dat nu in de meeste gevallen toepassen onrealistisc
 11. Natuurlijk dat ik daarvan gehoord heb. Hebt ge mij niet zien schrijven dat ik daarom pleit dat om te keren? Als wij een tekort aan arbeidskrachten hebben, hebt ge dus het verkeerde volk binnen gehaald. Daarmee zeg ik niet dat mensen die hier al zoveel generaties zijn weg moeten, maar die hier gekomen zijn na het wir schaffen das verhaal.
 12. Niemand klaagt de technologische vooruitgang aan he? Mensen klagen aan dat ze er teveel op elkaar duwen en het niet meer te houden is. Als er meer technologische vooruitgang komt, is het gevolg dan niet dat het leven goedkoper moet worden?
 13. Fundamenteel

  Muggen

  Muggen voeden zich wel degelijk met bloed. Niet alle muggen, maar er bestaan er die bloed opzuigen. En dan krijgt ge jeuk De steekmuggen kwamen misschien pas nadat de dood in de wereld gekomen was. Daarvoor gewone muggen die zich met nectar enzo voedden.
 14. Hoezo van mij? Wat bedoel je daarmee? Ik klaag niet aan dat er arbeidstekorten zijn met als argument om vrouwen aan het werk te zetten? Vrouwen moeten volgens mij ook de mogelijkheid krijgen aan de haard te blijven. Vroeger konden mensen leven van 1 loon, en écht leven he DBI. Ik spreek over een middenstand gezin, 1 werkende vader, 3 kinderen. De boodschappenkar lag vol, de benzine tank was vol, jaarlijks ging men op reis... Wie kan het vandaag allemaal nog met 1 loon, wees eerlijk mensen. Hoe ik dan aan mijn geld kom is het minste van uw zorgen daarin. Als Europa miljoenen mensen o
 15. Uiteraard, het werkt beide richtingen. Maar het lijkt me beter dat alle gemeenschappen de pijlen op de juiste richten en niet lukraak gaan schieten om uiteindelijk niets te bereiken.
 16. Van een ex extremesist komende, let it go. Enfin ik ben nog extreem. Maar ik leerde 1 gemeenschappelijke vijand met de islam te delen en dat maakt ons dan eigenlijk bondgenoten.
 17. Jij haalt de opkomst er van aan. Welke komen er dan recent op?
 18. Over welke complottheorieën gaat het dan? Specifiek?
 19. Maar NVAers stemmen niet op dat puntje, hebt ge de campaggne van Bart Dewever gevolgd? Of laat ge u echt wijsmaken dat VB de 2e grootste werd wegens lgbqt? Think again. Ik dacht zelfs dat Vlaanderen slimmer zou omgaan met haar boeren. Maar ze kiezen duidelijk voor een hervorming tegen elke kost.
 20. Ik weet niet waarom je eeuwen terug gaat. Maar de partij die zo fanatiek voor lgbqt opkwam, bleef zondag bij de kleinste achter. En dat brengt me terug naar eerdere uitspraken. Ik word bij de vleet aangesproken op mijn geloof en autisme, veel hier door zelfverklaarde gutmenschen, maar dat raakt mijn koude klederen niet zenne DBI Ik ben ook niet meer zo jong en heethoofdig als vroeger. Het vuur is wat gedoofd, à l'aise.
 21. Kijk naar het boegbeeld van Groen en hun uitslag, amper over de kiesdrempel. NVAers stemmen niet op lbgqt maar op eeb staatshervorming. Hoewel de NVA idd voldoende woke is, was dat hun campagne niet he? Tip: confederalisme Dat nu ook weer niet maar de partij die het meest voor lgbqt opkwam blijft bij de kleinsten achter.
 22. Hoezo? Anders had ik geluk? Aub he DBI
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid