Spring naar bijdragen

Fundamenteel

Members
 • Aantal bijdragen

  12138
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Fundamenteel geplaatst

 1. Perfect democratisch. De kiezer bepaalt per staat. Het zijn vooral vrouwen die Roe vs Wade omkeerden he
 2. Fundamenteel

  Adam & Eva

  Dat is de toekomst, wanneer we terug naar Eden keren en voor iedere maand een andere vrucht te eten krijgen. Althans leert de Bijbel dat letterlijk
 3. Fundamenteel

  Adam & Eva

  Jesaja 5:20 Wee dengenen, die het kwade goed heten, en het goede kwaad; die duisternis tot licht stellen, en het licht tot duisternis; die het bittere tot zoet stellen, en het zoete tot bitterheid!
 4. Fundamenteel

  Adam & Eva

  Inderdaad. Maar ik ben er van overtuigd dat gevallen engelen de mens genetisch aanpasten en kennis overleverde die ons het rijk van de slang deed uitbouwen. Christus is hoofd, wij lichaam. Maar er is op deze wereld nog een tegenstander wiens hoofd de mensheid consumeert om tot een ander evenbeeld te komen. Matthew 24:22 And except those days should be shortened, there should no flesh be saved: but for the elect's sake those days shall be shortened.
 5. Fundamenteel

  Adam & Eva

  Maar de kennis van het kwade kwam pas nadat ze bewuster worden. Ze schaamden zich zelfs voor elkaar en God. Probeer het verhaal ook als een ruimer archetype te zien, waar het verhaal weergeeft hoe de mens uit de natuur richting beschaving ging.
 6. Fundamenteel

  Jezus is God

  Verketterd worden in bepaalde kerken mag je best als een eer opnemen.
 7. Fundamenteel

  Jezus is God

  Ik denk ook niet dat dat het belangrijkste deel van onze belijdenis is. De antichrist die zichzelf een god zal verklaren in den derde tempel vereist eendracht in ons geloof.
 8. Fundamenteel

  Adam & Eva

  Maar wat geweten is, kan niet meer ongeweten worden. Wij hebben pas toegang tot de levensboom (die 12 vruchten brengt, ik vergiste me eerder met 7) als Hij terugkomt. Wij zijn genetisch en geestelijk in zonde gevallen, de wedergeboorte is geestelijk en een lichamelijk mirakel is zeldzaam. Het eeuwige leven is niet voor onze huidige vorm bestemd. Er is iets beter in verschiet. Maar de weg daar naartoe is een zware tribulatie. Nu was er chantage voor een vaccin, als dat met voedsel gebeurt hebben we wel een kwader beest voor ons. Onze stamboom niet verwarren met de levensboom. Als Je
 9. Hoe kan ik het beest fysiek doden DBi? Allemaal geestelijk. Volgens mij begrijp je nuet wat de Bijbel leert. Leer het anderen dan ook niet
 10. Neen het Zwaard is Zijn Woord en de strijd is geestelijk. Begrijpend lezen voor dummies DBi, tip.
 11. Fundamenteel

  Adam & Eva

  Ja Adam en Eva, de Soemeriërs, Egyptenaren zijn daarom niet afwezig in de Bijbel. Los van alle teksten, de aanbidding van de slang speelt doorheen de hele menselijke geschiedenis.
 12. Dus als men de mens kloont, dan heeft deze geen ziel?
 13. Hopelijk was de satire duidelijk en de referentie naar de duivel eens te meer? Het hoofd van deze samenleving is nu de duivel, die deze lgbqt gebruikt om te trollen en provoceren en daar zelfs kinderen bij betrok. Daarop is de geestelijke strijd gericht. Geen zorgen 010; de fundamentele christen zal u niet onthoofden maar bidden voor inkering.
 14. Als men geen vader noch moeder nodig heeft in de toekomst, en ze selecteren diverse genen uit om toe kloons te komen, in wiens gelijkenis is het dan? Hoe zag dat er voor de zondvloed uit? Crispr en dergelijke is volgens mij van dezelfde vrucht als die de Nephilim voor de zondvloed schiepen. Zij zijn van hun vader den duivel.
 15. Lust kan inderdaad meer omvatten dan een seksuele daad. Ik vond het mooi verwoord door Heitaros. Maar de mens heeft 99% van de tijd geen seks om verder te planten. Hoeveel invloed dat op ons leven heeft, is vaak groter dan we durven erkennen. Althans ik toch... Is wat je daar bij IVF verwoord misschien niet finaal de som van de antichrist? Mens geboren in de gelijkenis van het beest. Ze selecteren de genen maar uit een reeds zeer grote DNA databank. Tweelingen krijgen meer belangstelling. Ze kunnen al schapen in artificiële baarmoeders klonen. Ze kunnen al embryonale ontwikkeling b
 16. Las jij de Bijbel dan? Doet aan de gehele WAPENUITRUSTING. Waarvan het Zwaard Zijn Woord is. Wederom neergesabelt DBI, bekeer je van uw zondige wegen. Efeziërs 6. Tijd om het beest te onthoofden met Zijn Zwaard en het gedrocht van deze lgbqt bij naam te noemen: Baphomet.
 17. Als je het binnen de context van de Bijbel wist de plaatsen, zou u weten dat onze strijd geestelijk is. De duivel slaagt overal toe.
 18. En dat moet dus even strafbaar zijn....
 19. Waartoe dwingen kerken kinderen dan? Inderdaad, tijd om ons harnas aan te doen en het zwaard te slijpen. Deus Vult !
 20. Drags die billboards hangen “it’s not gonna lick itself” en daarbij paraderen met kinderen. The lbqt culture on full display.
 21. Fundamenteel

  Eendag

  Mogen wij dan nog wel ons volkslied zingen in die logica? Of hoe zou dat eruit gezien hebben met een tijdsgeest van vandaag?
 22. Fundamenteel

  Eendag

  Het is dan ook zeer zwaar verteren geweest. Wat ze gezien hebben tijdens de wereldoorlog mag nooit maar dan ook nooit meer gebeuren. We horen veel verhalen en zien veel beelden, maar ik denk niet dat ze de gruwel ten volle kunnen weergeven. Toen ik van de tweelingen in Auschwitz hoorde, ben ik toch even in een kamer apart moeten gaan. Wij vandaag nemen de vrede te vanzelfsprekend en strijden daarom te vaak onderling. Er is maar 1 vijand zoals er maar 1 God is. Hopelijk kiezen we merendeel voor God als de dag ooit komt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid