Spring naar bijdragen

Fundamenteel

Members
 • Aantal bijdragen

  12.751
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Fundamenteel geplaatst

 1. We hebben “wat zou Jezus doen?” Maar in tijden als dit vraag ik me ook wel eens af “wat zou Kaasjeskruid doen/zeggen?” Beelden we het even in? Wat een gemis...
 2. Kruidje roer me niet zeg. 😭 Je mailt dan beter gelijk het openbaar ministerie, he? Hopelijk leggen ze u dan uit dat historische feiten benoemen geen discriminatie noch gewelddadig is. Veel succes ermee 🤗
 3. Mah lol toch... hoe oud ben je eigenlijk? Heb je mensen ooit wel eens horen schelden? zaken benoemen die u niet aanstaan != schelden of discriminerende opmerkingen. Als je een probleem met de vrijheid van meningsuiting hebt, kunt ge u altijd tot Facebook keren. Daar werkt nog een woke massa die uw klachten zullen analyseren.
 4. Volgens mij zullen er wel tijden geweest zijn waar sodomieten gewoonweg gestenigd werden, dat gebeurt nog steeds op deze wereld. In die tijden was er zo geen geneeskunde als vandaag en ging men verder op ervaring. Als mensen ziek werden was dat volgens hen door zondig te leven en als ziektes zich door homoseksueel gedrag verspreidde, was een steniging dus niet ver van huis omdat in de kiem te smoren. Na aids en nu de apenpokken kunnen we best wel plaatsen waarom we die geaardheden beter niet hypen en als zondig blijven benoemen.
 5. Ik ben heel bekend met Johannes 1:1. Jezus was er al in den beginnen, he? Spiegel even niets op jouw aannames of de mijne af en onderzoek even grondig voor jezelf waarom de Bijbel niet God’s Woord zou zijn. Antwoord ook niet meteen, maar onderzoek even grondig aub. Ik geef je enkele verses om over na te denken en ga dan even verder in je eigen onderzoek. Open dan een topic waarom de Bijbel niet Zijn Woord is. Laten we hier on topic blijven. 2 Timotheüs 3:16, 2 Petrus 1:20-21, 1 Korintiërs 2:4-16) Dat ik naar online diensten luister doet geen afbreuk aan wat de Bijbel leert.
 6. Laatst maakte je nog een topic aan hoe “het” ergens voor een hele betekenis kan veranderen. Het Woord. God gaf ons Zijn Woord, Zijn Naam en Zijn Bloed. De Bijbel is van kaft tot kaft Zijn gebundeld Woord. Het wijkt geen mm van de natuurlijke orde af. Natuurlijk kunnen we nog ruimer gaan en hoe iedere diersoort een eigen unieke DNA codeert in ieders taal en hoe atomen tot stand vibreren. Maar je kan niet ontkennen imo dat de Bijbel Zijn Woord is/reflecteert. Misschien een topic op zich. Maar vergeet niet dat mensen verloren liepen in de Wet tot het Woord Vlees werd en het kwam voordoen ond
 7. Urgh vermoeiend. Dat oordeel is dus aan God. Wij mogen niet doden. Maar wij, die de Bijbel geloven, gaan de zonde daarom niet verbloemen he. Finaal is wat de Bijbel leert wat ons geloof bepaalt, en daarvan is Christus het vleesgeworden Woord. Christus leefde de ganse Wet na en plaatste iedereen onder genade. Hij is gekomen om de zondaars te redden.
 8. Jij kan dat niet inhoudelijk plaatsen != geen inhoudelijke reactie.
 9. De enige die hier constant projecteert op christenen ben jij. Jij wilt gewoon jouw mening bevestigd zien en zodra nuance zich aandringt beperkt jouw bijdrage zich “vervang nu homofielen naar vrouwen.” Ja daar ben je dus niets mee in een discussie he. Het enige wat een christen als autoriteit mag zien is Zijn Woord wat de Bijbel is en Christus is daar de personificatie van. Niet deze tijdsgeest, desondanks anderen hun pleasingsdrang naartoe de wereld.
 10. Nochtans was ik voor mijn wedergeboorte zeer fanatiek tegen de Wet van Mozes en zag ik Paulus niet als een apostel. Maar het is de Bijbel die dat onderwijst en ik heb de Bijbel steeds meer leren aanvaarden tot ze de enige autoriteit in mijn leven werd.
 11. Waarom zou ik ingaan op uw lastercampagne? Kan me geen ene reet schelen jongen. Hopelijk wordt hem nog gezond ouder om in veelvoud van zijn rijkdom genieten. Ik gun andere mensen dat. Het is niet “eerder”: het is makkelijker een kameel door het oog van een naald te duwen dan het Koninkrijk te beërven. Dat oordeel is niet aan u noch mij. De Bijbel leert een tiende te delen, so what? Mij is nooit geld gevraagd door geen enkele gemeenschap. Ik raap de kruimels gratis op.
 12. Het probleem reikt verder dan de school. Quasi iedere nieuwe film en tv show is besmet met deze ideologie. Dan vonden heteroseksuelen het nog nodig hun superieure mening te displayen op het WK. Het is overal aanwezig. Daarbij is dan nog een ganse hormonale beschadiging gaande door eugeneticisten waardoor steeds meer mensen als homofiel of transseksueel geboren worden. We hebben met georganiseerde fascisten te maken waar de derde rijkers een puntje aan kunnen zuigen.
 13. Dat je nooit alleen tot volledig begrip van de Bijbel kan komen en je van grijze mannen best veel kan leren
 14. 😱 Coming to an European school near you! We gaan beter wat fundamenteler in verzet in full armor met Zijn Woord als zwaard. Er is geen genade voor de volgende generatie als we dit zonder enig verzet laten passeren.
 15. Onderschat de kennis van die oude predikanten niet. Door Charles Lawson en Charles Stanley ben ik sterker gevormd en is dat heel zichtbaar geworden. En ik heb dat allemaal gratis aangereikt gekregen, naast mijn internetkosten. Charles Stanley gaat diep en heeft “doctor” als titel, Charles Lawson is een man die heel veel kennis in de Schrift heeft, je zou er veel van kunnen opsteken door van beide wekelijks een dienst op te volgen. Ze geven veel meer dimensie aan ons geloof en wijken geen mm van de Bijbel af. Ik begrijp de afgunst van niet christenen, maar christenen die beweren geen predikant
 16. Maar waar haalt men vandaan dat wij die mensen afwijzen door het huwelijk te weigeren? Alsof heteroseksuelen hun huwelijk nooit geweigerd wordt? Er is geen voorkeurbehandeling, ook niet voor sodomieten en homofielen. Mod sjako. Ik heb een bezwaar tegen je woordkeuze. Sodomieten is een scheldwoord en is niet toegestaan. Trouwens bij het verhaal over Sodom en Gomorrah ging het niet zozeer om het homoseksuele aspect alswel om veerkrachting en ander ongeoorloofde seks.
 17. Lol ik ken NIEMAND die de Bijbel volledig masterde en aan uw voorbeeld buiten context (Romeinen 12:2) onlangs te lezen bij de 15 regels, is het wijs zulke commentaren achterwege te houden. Job 13:5. Jehovah-jireh.
 18. En wie projecteert de lgbq-waan over onze volgende generaties? Heteroseksuelen die het verborgen agenda van duivelbedrijvers voor goed nemen. Het is toch niet aan anderen andermans kinderen alle geaardheden voor te stellen en de lijst aangroeien? De duivel lacht zich een breuk met ons als we dit voor goed zouden aanvaarden.
 19. Ik ploeter niet om rond te komen, ik ploeter om te sparen en geen torenhoge eindfactuur te ontvangen. Wereld van verschil. En dat is een dienst over Galaten 5 en hoe we vrijgesteld zijn van de wet.
 20. Mijn oprechte excuses. Ik heb de verkeerde geQuote. Mijn oproep was aan @Breuk gericht die maar blijft hameren op fundamentele christenen en daarvoor zelfs een twist aan het onderwerp en geloof wilt geven. We zijn als christenen net niet fundamenteel genoeg om deze lgbq waanzin als aanval tegen Zijn Woord te herkennen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid