Spring naar bijdragen

Fundamenteel

Members
 • Aantal bijdragen

  17.050
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Fundamenteel geplaatst

 1. Vasten is een kwelling en ik doe het momenteel niet zo goed neen. Maar er is dan ook iets gebeurd (irl) dat mij deed ontbranden van vuur. Vuur! Steek het eens! Deze tijd is geen van water maar vuur. En ja ik zou Hopper beter negeren. Maar mijn land en mijn voorvaderen zijn mij heilig. Ik houd van mijn naasten en haat wat ze ons aangedaan hebben. Maar u heeft gelijk. Ik moet het beter aanpakken, beter nuanceren en dat vereist eerst in reine komen met God en mezelf, alleen God en God alleen. Zoals Jezus Zich van alles en iedereen weg trok om helemaal alleen met God te zijn. Of zoals Da
 2. Wat Hopper doet is een religie op zijn eigen.... En het komt niet van God uit de Bijbel.
 3. Ik ben daar tenminste eerlijk in zonder mij anders voor te doen. Je staat nergens voor, je blaat na. Toevallig blaat je de wereldgeest na en die staat nog steeds onder de toorn van de vorst der duisternis, die den duivel is.
 4. Ik ben apolitiek Hopper, heb je nu nog door dat uw vooroordelen en schriftkennis op los zand berusten? Willempie is tenminste oprecht en gevormd in ons geloof. Is Jezus gekomen voor degene die zich perfect wanen en optrekken aan anderen, of de zondaars daaronder? Men kan niet vergeven wat onder andere narratieven herhaald wordt. Dat zij zich bekeren en christendom weer staatsgodsdienst over Europa uitroepen ja. Dan zal de Heer ons land genezen.
 5. Jezus zei ook: onderzoek de Schrift. Wat we kunnen leren van het Oude Testament is ook wel om U tegen te zeggen. De profeten en enkele schriftgeleerden lieten ons goede voorbeelden na. Den Baal is hier god geworden.
 6. Lees Hosea vanaf hoofdstuk 1 en zie de gelijkenis vandaag.
 7. Jezus serieus nemen maar beweren dat bidden niet helpt Het wordt ons vandaag aangedaan Hopper. Maar jij zal dat niet zien , want je hart is verzegeld. Je hebt geen hart en dat is nodig. Heb je wel IETS lief in je leven? Iets waarvoor je zou vechten, leven en desnoods STERVEN? Makkelijk jezelf superieur komen optrekken aan christenen die echt zouden sterven voor alles waarin ze geloven. Je komt hart, geest, verstand én geloof tekort kerel. JOB 13:5
 8. Ik ben instinctief gaan bidden en onbewust deed ik mijn paternoster uit om in gebed te gaan... Dat zegt wel iets. Geef ons toch God Zijn tuin als een paradijs zoals Hij het ordained (gewijd) heeft. Waar zijn we in de wereld toch mee bezig om een paar mensen het gelijk te geven? What are we fighting for? (<- sink and synch in) Ik ben gewoon gelovig in God de Vader, de Zoon en de Heilige Geest en heb daarbij al mijn errors. Maar uiteindelijk: SOLA SCRIPTURA. Van Genesis tot en met de Openbaringen, geen compromis. God kan dat allemaal en ik geloof dat simpelweg. Want ik weet waarvan Hij m
 9. Hadden ze berouw of berouw omdat de oorlog verloren was? Daar worstel ik ook mee. Maar waar ik het meeste mee worstel, de nazi werden verslagen maar het lijkt sterk dat de derde rijkers weer verenigd als 1 staan. En wie is weer de "dictator" in Europa? Duitsland... Mijn overgtootvader vermoordt met een Vbom, mijn grootvader in een werkkamp gestoken. België deelt geschiedenis met de Duits en geen goede. Tijdens de eerste wereldoorlog versloegen we ze, bij de tweede namen ze ons land in. De vraag stellen is pertinent walgelijk. NOOIT MEER OORLOG!!! ----
 10. Ik ben nog niet tot die vergiffenis gekomen. Het is altijd Duitsland die Europa de vernieling in rijdt. Alleen heeft het volk daar vandaag minder met te maken dan toen. Ik zou beter moeten weten, maar het zit me gewoon erg diep.
 11. Het laatste dat je nog had, ben je nu wel verloren hoor Hopper... Ik zou de Bijbel en Jezus niet meer in uw mond nemen. Je legt valse getuigenissen af en deed dit ook over Israël. De God van de Bijbel vervloekt u!
 12. From the river to the sea, Palestine will be Hamas free.
 13. Ja je weet dat je op internet alles kan vinden he Flawless. Ze hebben daar miljarden, zo niet biljoenen, achtergelaten nadat Israël haar nederzettingen uit Gaza terug trok. Dat was om hun regio op te bouwen, maar het is anders geïnvesteerd. Als dat geld niet in oorlog geïnvesteerd wordt, kan men het gebruiken om een welvarende staat te worden. Maar als ge uw militaire installaties tussen uw burgers plaats, is er duidelijk geen enkele intentie om er iets van te maken, he? Niemand heeft control hoe geld circuleert eens het verzonden is, he?
 14. Ben je echt zo of doe je alsof? You can't fix stupidity.... Rechters waar ze de genocide van blanken uitroepen. Deze wereld is volslagen gek geworden. Baal - Ishtar - Moloch We zitten nu aan Ishtar en de verwoesting volgt daarop. Laster en een valse getuigenis.
 15. Weet u wel wat genocide betekent en wat een fascist is? Antwoord: hoe ga je dat bereiken als de Israëli niet vrijwillig vertrekken? Denk nu toch eens voor 1x logisch na Hopper.
 16. Als mensen roepen: from the river to the sea.... roepen ze eigenlijk een genocide uit. Iemand gaat nu googelen en dit vinden: https://www.oneworld.nl/mensenrechten/from-the-river-to-the-sea-is-geen-oproep-tot-genocide/ Maar dit zegt genoeg: De Palestijns-Amerikaanse politiek analist Yousef Munayyer is het daar niet mee eens: Die misvatting berust op racisme en islamofobie.’ Really? Wij die dat genocidaal vinden zijn de racist en islamofoob? Het is andersom. Serieuze vraag: hoe gaat ge dat bereiken zonder het land van Isreali te ontdoen? En hoe is dat geen gen
 17. Ik zal mijn adem maar niet inhouden tot een weerwoord van links? En heb je het oordeel van een rechter nodig om uw bewering te onderbouwen? Neen toch? En wat voor rechter durft u dan nog aanhalen, erg hoor Hopper.
 18. Wat ook een "ingrediënt" op de tafel is.
 19. De media is vergif. Ze maken het nieuws, ze reporteren niet. En het is allemaal onderworpen aan een agenda dat lang geleden bepaald is.
 20. Aub seg! Flikken zijn er om op te treden waar nodig is. Als er een vechtpartij is, dan pakt ge de matrak. Die "gemoederen proberen bedaren" faalt al jaar en dag grandioos. Laat ze u anders nog wat meer uitlachen...
 21. We zijn allemaal vatbaar prooi te vallen voor wat de Duitsers overkomen is. Corona was daar eigenlijk een voorteken van. Of nu Oekraïne, Palestina, Israël; dezelfde ingrediënten liggen op tafel. Degene die cancel culture duwen, zijn identiek aan nazi's in het prille begin. Hetzij onder andere narratieven dan toen.
 22. Juist, er staat geen 2 voor, bij de eerste staat wel een 1.
 23. Gij moogt wel oordelen, alleen niet onrechtvaardig. Ik heb Korinthe erbij willen nemen, maar dat loopt maar tot en met 13? De KJV erbij genomen en de context weergeeft inderdaad het spirituele lichaam. Maar ik lees dat meer als in: vlees en bloed ALLEEN het Koninkrijk niet kunnen erven. Hoewel ik me kan vergissen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid