Spring naar bijdragen

Willempie

Members
 • Aantal bijdragen

  5891
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Willempie

 • Rang
  CrediShark

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Dit klopt wel wat je zegt. Alleen je grammatica, waarmee je zo graag anderen corrigeert, slaat weer eens nergens op. Volslagen onzin. Natuurlijk kun je leren van anderen en dat wil God ook. Maar daarvoor hebben we echt het WTG niet nodig. Ik ken vele, veel betere Bijbelleraren dan die van het WTG. De laatste vervelen me alleen maar. Ze zijn veel te wereldgericht en missen alle geestelijk inzicht.
 2. Willempie

  Destroy them...

  Als je hier rationeel over wilt discussiëren moet je ergens beginnen. Indien je in de evolutietheorie gelooft als een toevallige samenloop van omstandigheden (op zich al een tegenstrijdigheid vanwege de natuurwetten, maar goed) kun je niet spreken over goed en kwaad. Veel atheïstische filosofen beweren dan ook dat goed en kwaad niet bestaan. Als je dan vervolgens de Schepper van het universum van kwaad beschuldigt ben je dus wel erg vreemd bezig. Dus, om te beginnen, bestaan goed en kwaad nu wel of niet? En pas als die vraag duidelijk beantwoord is kunnen we verder naar de volgende stap in ons
 3. Drie minuten lijkt me wel heel erg weinig. Zoveel mogelijk, denk ik. En hoe meer tijd je besteedt aan "stille tijd" (Bijbellezen en gebed) hoe meer je (hierin) bemoedigd wordt. Als je God liefhebt en het besef hebt dat je volkomen van Hem afhankelijk bent wil je toch zoveel mogelijk tijd met Hem doorbrengen? Daar begint alles mee.
 4. De taak van een journalist is om dingen te onderzoeken en ons op de hoogte te houden van feiten.
 5. Mag ik alsjeblieft onderscheid maken tussen een journalist en een (oud)militair? Een journalist heeft een andere taak en verantwoordelijkheid dan een militair. En dat filmpje heb ik gepost met de mededeling dat de meeste (oud)militairen zo denken. En ik weet niet of je het filmpje helemaal gezien en beluisterd hebt, maar de (oud)militair verwijt Biden dat hij hen uit heeft gestuurd om onschuldige burgers te doden. En dat is niet waar militairen voor bedoeld zijn, zoals jij schaamteloos durft te beweren. Het leger is bedoeld om burgers te beschermen, niet om ze te doden. Kun je je misschien een
 6. Ja, dat heb ik ook gezien. Hij is verre van diplomatiek. Ik kijk wel eens naar persconferenties van Putin (die geeft ze namelijk ook regelmatig). Het valt me dan op dat Putin ook nogal eens wordt geschoffeerd, vooral door buitenlandse journalisten, maar daar altijd beleefd en diplomatiek op antwoordt. Trump zit duidelijk anders in elkaar.
 7. Ja ja. Ik zeg je dat de desinformatie alleen maar toeneemt. En over die "journalist" in de vorige post wil ik alleen nog maar zeggen dat ik al zoveel onbeschofte varkens ben tegengekomen in mijn leven dat ik ze zonder al te veel moeite herken. Hij is de titel van journalist niet eens waardig. Als je een democratisch verkozen president op deze manier aan durft te spreken ben je gewoon een onbeschoft varken, zonder enig respect voor anderen.
 8. Dat wordt beweerd. Dat is alom bekend. Heb jij dan enig idee hoe hij dat had moeten doen? Zijn reactie (negeren) was de enige juiste. Als iemand mij beschuldigt van het vertellen van ontelbare leugens kan ik mezelf daartegen ook niet verweren. En datzelfde geldt voor jou. Dit nog afgezien van de ongekende brutaliteit en onbeschoftheid van de betrokken journalist. Blijkbaar werd dat soort tuig nog steeds toegelaten tijdens de persconferenties.
 9. Gezien zijn politieke carrière/historie blijkt hij daar geen enkel probleem mee te hebben. Een uitspraak van Trump die bij me is blijven hangen: "Alleen gekken willen oorlog." Alleen al daarom zou ik op hem gestemd hebben.
 10. En nog één ding. Ons wordt vaak voorgespiegeld dat Amerikanen heel domme mensen zijn (Wat moet je zelf een arrogante hufter zijn om zoiets te beweren maar goed.) maar ze hebben heus wel door hoe ze door beroepspolitici gepiepeld worden en beginnen daar schoon genoeg van te krijgen.
 11. De militaire inlichtingendiensten weten dit maar al te goed. Ze gaan heus niet zonder slag of stoot toelaten dat er een nieuwe wereldoorlog uitbreekt. Uiteindelijk is dit wel onvermijdbaar maar zolang ze het nog tegen kunnen houden zullen ze alles in het werk stellen om dat te doen. Dat hebben ze vier jaar geleden gedaan (want mevrouw Clinton en haar kliek stuurden rechtstreeks op oorlog met Rusland aan) en ik verwacht dat ze dit nu weer zullen doen. Zolang "de weerhouder" nog niet weg is kunnen sommige plannetjes nog niet worden uitgevoerd.
 12. En dit is de algemene mening over Biden onder de soldaten. Echt! Het is geen uitzondering maar de mening van het overgrote merendeel van de militairen in d V.S. Tja, wat kun je dan verwachten>
 13. Het is slechts een fragment. De hele persconferentie is (of inmiddels misschien was) te zien. En dit is geen journalistiek maar de bevooroordeelde mening van een persoon. Dat is trouwens wat we de afgelopen vier jaar voornamelijk hebben gezien van de media. Het is dan ook geen wonder dat zovele mensen inmiddels absoluut geen idee meer hebben van wat er werkelijk allemaal aan de gang is. En het nu volgende is geen profetie, noch bangmakerij of oproep tot wat dan ook, maar gewoon mijn eigen indruk van wat er staat te gebeuren. Een logisch beeld dat ik krijg als ik de stippellijntjes verbin
 14. Zoals deze bijvoorbeeld? En durf je dit werkelijk nog journalistiek te noemen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid