Spring naar bijdragen

Willempie

Members
 • Aantal bijdragen

  7.813
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Willempie

Recente profielbezoeken

13.407 profielweergaven
 1. Ja, stikstof is niet langer noodzakelijk voedsel voor bomen en planten, in ruil waarvoor die zuurstof en voedsel terug leveren zoals we vroeger op school leerden. Nee, het is een "verstikkende deken die over ons ligt". Middels deze reactie ben ik nu een "stikstof ontkenner". šŸ¤”
 2. Want alle critici hebben ƩƩn ding gemeen. Ze vertellen Israƫl niet wat ze dan wel moeten doen. Ze bieden geen alternatief voor wat Israƫl nu doet. Ja, de Joden moeten weg. Waarheen weten ze dan ook weer niet. Er moet een Judenrein Palestina komen, "from the river to the sea". Indirect is dat natuurlijk gewoon een oproep om de Joden uit te roeien. Of eigenlijk niet eens indirect maar gewoon direct.
 3. Netanyahu heeft Hamas niet gefinancierd maar wel betalingen aan Hamas toegelaten. Dat is heel iets anders. Nu is dat afgelopen.
 4. Hamas is gefinancierd door de V.N., Europa, Qatar, Iran en Syriƫ.
 5. Goed zo. Liever dat dan voortdurend die leugens van jou te moeten lezen.
 6. Ben je nu echt zo dom dat je hier steeds onjuiste informatie verspreidt? Nadat Rabin was vermoord werd Peres de eerste minister, daarna Netanyahu, daarna Barak, daarna Sharon, daarna Olmert, daarna weer Netanyahu, daarna Bennett, daarna Lapid en daarna weer Netanyahu. Zo werkt dat in een democratische rechtstaat als Israƫl, of jij dat nu leuk vindt of niet. En verder speculeer je vanuit jouw openlijke Jodenhaat er maar op los. Joden zijn fascisten en plegen genocide. Gelukkig maak jij de dienst niet uit. Je draagt met je aantijgingen wel bij aan een nieuwe holocaust maar dat zal je wel niet be
 7. De leden van de Partij van de Arbeid waren vroeger over het algemeen rechtschapen mensen die in hun handel en wandel consequent waren en trouw aan hun idealen met betrekking tot een rechtvaardiger wereld. Voormannen die daarbij in gedachte komen zijn Drees en Den Uyl. V.w.b. de linkse aanhangers van het marxisme en communisme is dat weer een heel ander verhaal. Die verheerlijkten Mao en zelfs Stalin. Er zijn dus grote verschillen in wat links wordt genoemd. In de zeventiger jaren van de vorige eeuw ontstond de term "salonsocialisten". Daarmee werden de linksen bedoeld die de mo
 8. Het zijn er inderdaad niet veel meer en binnen korte tijd is er helemaal niemand meer in leven. Maar dan zijn er nog steeds de kinderen en kleinkinderen die, volkomen terecht, schaamtegevoel hebben over wat er heeft kunnen gebeuren in het qua cultuur en wetenschap hoogst staande land ter wereld. ik ben geen aanhanger van Wilders maar je kunt hem er niet van beschuldigen dat hij aan Jodenvervolging doet.
 9. Zeker wel. Ze zijn nog lang niet allemaal dood. Het is geen eeuw geleden zoals je beweert. Bovendien is het alleen maar goed om schuld te bekennen en van je fouten te leren. Dat heeft er juist alles mee te maken. Het Duitse volk herkent de tekenen van de dertiger jaren van de vorige eeuw en is daar, volkomen terecht, bijzonder huiverig voor. Daar kunnen wij nog heel wat van leren.
 10. @Hopper stelt letterlijk dat hij het schuldgevoel van het Duitse volk over de door dat volk begane misdaden tegen Joden onterecht vindt, met als drogreden dat de meeste verantwoordelijken al zijn gestorven. Gelukkig zijn de meeste Duitsers dat niet met hem eens en willen dezelfde fout liever niet nog een keer maken. Vandaar dat ze niet meedoen aan de hetze tegen Israƫl en de Joden.
 11. De zoveelste leugen. Ik heb nooit een nazifilmpje gepost. Je plaatst hier leugen na leugen na leugen. Je bent niet te vertrouwen. Voor de wat intelligentere mensen hier zal ik het nog een keer proberen uit te leggen. @Chaim plaatste een filmpje met het lijflied van de door hem verheerlijkte OekraĆÆense nationalistische beweging. Om hem te confronteren met het feit dat die beweging alle overeenkomsten vertoont met de Spaanse nationalistische beweging, namelijk de Falangisten, die hij goed moet kennen aangezien hij zelf in Spanje woont, plaatste ik als een reactie het lijflied van de Falang
 12. Er is vanaf de Franse revolutie een periode geweest dat Joden met rust werden gelaten. Napoleon tolereerde geen antisemitisme. Maar tegen het einde van de negentiende eeuw begonnen de anti-Joodse pamfletten weer te verschijnen. Hitler is niet uit de lucht komen vallen. Daar is decennialange propaganda aan vooraf gegaan om de publieke opinie tegen het Joodse volk te keren. Die propaganda veldtocht is nu weer in alle hevigheid aan het losbarsten. Het resultaat zal wel zijn dat steeds meer Joden zich niet langer veilig voelen in de diaspora en naar Israƫl emigreren. Dat is trouwens geheel in lijn
 13. Ik liet dat weg omdat het niet terzake doet. Het is een drogargument. Dat mensen sterven betekent niet dat de gedane misdaden daarmee ongedaan gemaakt worden. Het schuldgevoel van Duitsers is niet onterecht zoals Hopper beweert. Het is volkomen terecht en ook goed. Het is en blijft een zwarte bladzijde in de Duitse geschiedenis. Gelukkig begrijpen de meest Duitsers dat, blijkbaar in tegenstelling tot Hopper.
 14. Alleen deze zin al geeft overduidelijk weer weer door welke geest jij wordt geleid. Al het andere wat je beweert kan vanuit deze geest worden verklaard. Je had de kant van de nazi's gekozen als je toen had geleefd. Ook nu kies je de kant van de nazi's.
 15. De publieke opinie bepaalt niet wat goed is en wat slecht. De publieke opinie in het Duitsland van de dertiger jaren van de vorige eeuw was dat Joden verwerpelijke mensen zijn. Dat de huidige publieke opinie wederom die kant op neigt is slecht en niet goed. Dat jij daarin meegaat geeft te denken. Door welke geest laat je je dan leiden? Zou je, als je in het toenmalige Duitsland had gewoond, de kant van Hitler hebben gekozen? Ik denk eerlijk gezegd van wel. Je bent niet geloofwaardig en ik vertrouw je voor geen cent.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid