Spring naar bijdragen

Willempie

Members
 • Aantal bijdragen

  6.676
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Willempie

 • Rang
  CrediShark

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Dikke mannen passen er ook niet door. 🤡 De nauwe poort is alleen toegankelijk voor zeer slanke mensen.
 2. Nee, dikke vrouwen kunnen niet door die smalle poort. 🤡
 3. Ik vrees dat vele mensen zo verzuurd zijn dat ze niet eens langer humor kunnen waarderen. Een beangstigende ontwikkeling volgens mij.
 4. Willempie

  Muziek topic

  In the Summertime. Dit kan je leven redden. I was in your presence for an hour or so Or was it a day? I truly don't know. Where the sun never set, where the trees hung low By that soft and shining sea. Did you respect me for what I did Or for what I didn't do, or for keeping it hid? Did I lose my mind when I tried to get rid Of everything you see? In the summertime, ah in the summertime, In the summertime when you were with me. I got the heart and you got the blood, We cut through iron and we cut through mud. Then came the warnin' that was before the flood
 5. Eén van de problemen met het WTG die ik zie is een veel te werelds, natuurwetenschappelijk en causaal wereldbeeld, dat ook weer volslagen inconsistent is met andere opvattingen van het WTG met betrekking tot de uitleg van de Bijbel. Of anders gezegd: Jullie leggen de Bijbel naar volkomen willekeur dan weer eens letterlijk en dan weer eens symbolisch uit. Jullie spugen een vlieg uit maar slikken een kameel door en alle uitleggingen zijn onderworpen aan de visie van het WTG, dat zich zo'n beetje als de middelaar tussen God en de mensheid beschouwt en meent de taak van de Heilige Geest van God ov
 6. Een dag van duizend jaar maakt fotosynthese onmogelijk. Als een dag duizend jaar zou duren zou er geen leven mogelijk zijn.
 7. Toch was er ten tijde van de eerste gemeente blijkbaar kennis van profetieën van Henoch. Vanmorgen nog gelezen in de brief van Judas. Ter verdere informatie: https://mainzerbeobachter.com/2016/04/27/het-lot-van-henoch/
 8. Nee hoor. Ook jullie negeren straal dat fotosynthese en groene symbiose niet mogelijk zijn in dagen of nachten van duizenden of miljoenen of miljarden jaren. Zonder dag geen zuurstof en zonder nacht geen voeding. Het is eigenlijk ontzettend verbazend en m.i. te ernstig voor woorden dat deze elementaire kennis gewoon door evolutionisten wordt genegeerd. En jouw opvatting kun je dus ook niet theologisch inpassen. De Bijbel vertelt ons gewoon hoe het is.
 9. Hoi Fundamenteel, Gewoon zes dagen. Dat kan wetenschappelijk gezien niet eens anders. Fotosynthese en groene symbiose. Onmogelijk zonder dag en nachtcyclus. Wordt gewoon genegeerd! Iets anders is de relativiteit van tijd en dus ook de lengte van de dagen maar dat is weer een ander onderwerp.
 10. Je ontkent toch niet dat er vele gelovige natuurwetenschappers zijn? Of begrijp ik je verkeerd?
 11. Ik wens je een heel fijne en ontspannende vakantie toe.
 12. Ik merk, tot mijn blijdschap, dat jij zelf steeds minder uit de hoogte doet. Je groeit! Mijn respect daarvoor.
 13. Hier een zeer leerzame lezing van Dr. Douglas Clarke. Het is al wat gedateerd maar nog even relevant vandaag. Het is een stukje biologie en verklaart ook waarom de evolutietheorie volgens werkelijke biologische wetenschap onmogelijk is.
 14. Zojuist gedaan. Hij neemt fosfaat mee in het totaalplaatje. Concentreerde zich op CO2 en stikstof maar is wel op de hoogte. Ik moest je bedanken voor jouw meedenken. Hij is blij met alle hulp bij zijn opdracht. @Peter79 Het onderstaande zal je misschien interesseren. Indien niet of als het je teveel is, ook goed.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid