Spring naar bijdragen

Chaim

Members
 • Aantal bijdragen

  1.243
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Chaim

 • Rang
  CrediBakvis

Profile Information

 • Locatie
  Sevilla
 • Religie
  agnost

Recente profielbezoeken

3.392 profielweergaven
 1. Goed gesprek! Wat ik echter niet zo goed snap is waarom ze allemaal een bral hebben naast een brandende lamp:
 2. Een leuke mop met een onderlaag van waarheid!
 3. Zoals reeds een aantal malen eerder gezegd, gaat het er Israel voornamelijk om dat dit conflict naar Iran gaat leiden. Er zal ongetwijfeld hard gaan worden gevochten door het IDF in Gaza en omdat de Hamas zich tussen de burgers verschuilt, zullen er helaas ook een flink aantal IDF militairen sneuvelen (en heeeeeeeel veel burgers), maar het is slechts een opmaat tot het uitschakelen van de mogelijkheid dat Iran atoomwapens kan gaan ontwikkelen.
 4. Klopt. De strijd tegen de Hamas zal een lange en bloedige worden. Helaas zullen er eveneens veel IDF militairen worden gedood omdat de Hamas-monsters zich tussen hun eigen bevolking verstoppen en van daaruit laf zullen toeslaan, zodat er heeeeeel veel burgerdoden vallen (ik vermoed tussen de 100.000 en 500.000) wat zielige plaatjes zal opleveren, maar Israel zal deze oorlog binnen een jaar gewonnen hebben. Wat ik verwacht, is dat ze hebben toegestaan dat de Hamas kon toeslaan, omdat het uiteindelijk moet leiden naar een excuus om Iran aan te vallen dat kernwapens wil ontwikkelen. Er zulle
 5. Je weet drommels goed dat de Hamas en de Nazi's de Joden altijd uit hebben willen roeien en dat eveneens altijd letterlijk zo uit hebben gesproken. Er is geen moreel equivalent tussen de Joden enerzijds en de Nazi's en Hamas anderzijds, tussen het vernietigen van de meest wrede terroristen enerzijds en genocide op de Joden anderzijds.
 6. De Joden zijn geen terroristen die alle Palestijnen uit willen roeien. De Nazi's en Hamas wilden daarentegen altijd wel de Joden uitroeien en hebben de daad bij het woord proberen te voegen. Er is geen moreel equivalent tussen het bestrijden van terroristen en het doelgericht afslachten van baby's voor de ogen van hun ouders, het bewust levend verbranden van kinderen, het verkrachten en doodmartelen van jonge vrouwen en hun levenloze lichamen door de straten paraderen. Klopt. De voorbereidende bombardementen zijn erg succesvol. Hopelijk komt er snel een grond-oorlog om het karwei af t
 7. Indien ik zie wat voor beestachtigs ze doelbewust hebben aangericht, haat ik die monsters uit het diepst van m'n wezen. En ja, de Hamas mag niet door blijven bestaan.
 8. Nieuw bewijs dat Israel niet achter de explosie bij het ziekenhuis zit. Eveneens hebben ze het aantal slachtoffers overdreven. Nu ze hun eigen mensen zien sterven, zie je dat zooitje ongeregeld allang niet meer door de straten dansen, wel? En de echte oorlog moet nog gaan beginnen en de grote aantallen Palestijnse slachtoffers eveneens. Israel zal Hamas breken. Het enige dat d Palestijnen kunnen, is zo zielig mogelijk doen om op de perceptie van de wereld invloed uit te oefenen. Die indruk schep ik niet. Ben gewoon een Jood en persoonlijk vind ik haat op z'n plaats.
 9. Dat was ongeveer een week terug; er is allang weer water. Helaas.
 10. Dat slaat nergens op. Israel heeft notabene bewijmteriaal naar buiten gebracht dat Palestijnen het zelf op hun geweten hebben. Laat Israel het grond-offensief snel beginnen en Hamas uitroeien. Dat komt ook de Palestijnen ten goede.
 11. Dat de Palestijnen zielig gaan doen en Israel de schuld geven die helemaal geen baat heeft bij het beschieten ziekenhuizen of burgers, is even gebruikelijk. Maar goed, hopelijk zal Israel binnenkort het grond-offensief inzetten en de oorlog echt aanvangen. De Hamas moet natuurlijk worden uitgeroeid.
 12. Dat vieze Palestijnse ongedierte schaamt zich zelfs niet om eigen burgers te beschieten! klik Laat Israel eindelijk het grondoffensief beginnen om die Palestijnse Hamas-kakkerlakken uit te roeien! Dat zijn geen mensen, maar ongedierte.
 13. Gezeik. Israel gaat zichzelf niet in de voeten schieten. Duidelijk Hamas, net zoals die bombardementen op de Palestijnen die naar het zuiden probeerden te vluchten. Het geeft slechts aan dat de bevrijdinang van de Gazastrook door Israel gewenst is. Laat Israel alsjeblieft snel het grondoffensief beginnen om die Hamas Nazi's uit te roeien!
 14. Het is meer dat het me hoog zit dat ouders moedwillig zijn doodgemarteld voor ogen van hun kinderen, dat er twee stapels van ieder tien kinderen zijn gevonden met de handen op de rug gebonden die weloverwogen levend zijn verbrand, dat er zwangere vrouwen zijn gevonden met opengesneden buiken waar het ongeboren kind een mes in het gezicht is gedrukt, dat ouden van dagen doelgericht zijn afgeslacht. Wat er is gevonden, tart iedere beschrijving.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid