Spring naar bijdragen

WdG

Members
 • Aantal bijdragen

  4.457
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over WdG

 • Rang
  CrediRog

Recente profielbezoeken

8.246 profielweergaven
 1. WdG

  Vreemde subheaders

  Mee eens. En, @Ricky Tjin, lees Je ziet daarin al dat ik afgeremd werd. Ik werd ervan beschuldigd dat ik onophoudelijk over de Drie-eenheid begon. Dit speelde dus al meer dan een jaar geleden. Het toeval wil dat de topicstarter ook een WTG-lid is. Er werd op een hele geraffineerde manier een draai aan het forum gegeven, door de Drie-eenheid ter discussie te stellen, dus ook de Godheid van Jezus. En, dat is een kwalijke zaak.
 2. WdG

  Vreemde subheaders

  En, als ik de enige ben die de moderator niet aanvaardt, dan is er waarschijnlijk geen probleem. Als het er teveel zijn, dan kan de moderator zijn of haar werk niet doen. Acceptatie is dus wel van belang. Ik hoop dat je dat met me eens bent? De vorige moderator kan echt niet meer modereren in dit forum, dat blijkt nu wel. Bovendien wil hij dat ook niet meer. Hij heeft ons ook succes gewenst met "ons" forum.
 3. WdG

  Vreemde subheaders

  Ik ben nooit voorstander geweest van een niet-Christelijke moderator, dus zeker niet van een moderator van het WTG. Maar, voor jou wil ik niet spreken. Neemt niet weg dat de moderator bij tijd en wijle oprecht zijn best gedaan heeft. Ik bepaal dat zeker niet. Ik geef mijn mening, niks meer, niks minder. Als de meerderheid van de leden een WTG-moderator wil, ga je gang. Maar, ik betwijfel dat. Het is een Christelijk forum. Het ging steeds meer op een WTG-forum lijken, en dat moeten we niet willen, tenminste, ik niet.
 4. WdG

  Vreemde subheaders

  https://www.wetrecht.nl/laster/ Geen idee hoe @Kaasjeskruid erover denkt, maar, ik laat me niet meer modereren door de moderator (die zelf aangegeven heeft ermee te stoppen), die de Godheid van Jezus ontkent in een Christelijk forum. Mijn vertrouwen in hem, als moderator, is er niet meer. Ik zal hem dus ook niet kunnen en willen accepteren als moderator, om genoemde redenen. mod sjako. Dit is je reinste opruiing. Dat hoeft ook niet. Kom maar met een ander (beter?) idee. Blijft staan dat ik de vorige moderator niet meer accepteer. Hij heeft zelf ook aangegeven er mee
 5. WdG

  Vreemde subheaders

  Lasteren en beledigen zijn toch wel verschillend. Volgens mij is laster zelfs bij wet verboden (misschien vergis ik me?). Beledigen is iets anders. WTG-leden roepen te snel dat er sprake is van laster, omdat hun paradigma's aangevallen worden. Het beledigen van het WTG is dus geen laster. Laster zijn beschamende leugens, kwaadsprekerij. Het ontkennen van de Godheid van Jezus is dus laster, omdat het een leugen is, en zelfs kwaadsprekerij. DAT mag (moet!) zeker in de voorwaarden opgenomen worden. Het WTG maakt zich dus schuldig aan laster. Discriminatie is al bij wet verboden. Hetzelfde geldt v
 6. Een mening kan je niet betwisten. Als jij van mening bent dat pindakaas lekker is, dan is dat een gegeven. Je bedoelt waarschijnlijk "stelling". Je reageerde op: En, dit is dus een stelling, die je kunt bewijzen of weerleggen. De Bijbel is het Woord van God, daarin wordt Eden genoemd, en alleen om die reden al kan ik deze stelling verwerpen.
 7. WdG

  Vreemde subheaders

  Je zou een bepaalde rubriek kunnen doen?
 8. WdG

  Verzoeking of beproeving

  Dat begrijp ik. En, ik wil het ook niet persoonlijk maken. Misschien kwets ik je dan onbedoeld? Veel verzoekingen en beproevingen komen toch door onze eigen zwakheden. Petrus zonk, toen hij over het water liep. Waarom? Omdat hij op dat moment angst kreeg. De kunst is dus ALTIJD op Jezus te vertrouwen, en niet op onszelf. Echter, ALS we vallen, en dat geldt dus ook voor jou en voor mij, dan moeten we erop vertrouwen dat Christus Zijn Hand altijd weer uitsteekt. Aan ons is het dan die Hand te grijpen. En, zo te lezen heb jij dat gedaan. Soms misschien laat, maar nooit te laat. Nu is het onze taa
 9. WdG

  Verzoeking of beproeving

  Dat is het sowieso; in ieder geval voor het Kruis en na het Kruis. Maar, toch spreekt de Bijbel over verschillende verbonden. God is Dezelfde, maar, Zijn handelingswijze met de mens volgens mij niet?!
 10. WdG

  Vreemde subheaders

  Door goede afspraken te maken met je collega-moderator(s). Wie doet wat, en wanneer? En, misschien nog een derde of vierde persoon erbij zoeken, die tijdelijk kan invallen, indien nodig. En, duidelijke regels zijn in ieder geval nodig. Die hadden we, tot - met alle respect - de WTG-paradigma's aan de orde kwamen, en, m.i. zijn die niet-Christelijk: een geschapen Jezus, die niet aan het Kruis gestorven is, is voor mij (en wellicht ook anderen) ver over de grens. Door een WTG-lid als moderator aan te stellen haal je, zoals eerder terecht opgemerkt is, het paard van Troje in huis. Het gegeven dat
 11. WdG

  Verzoeking of beproeving

  Dat is een heftig verhaal! Maar, oprecht met alle respect: ik denk dat Job iets meer voor de kiezen kreeg, of denk je niet?
 12. WdG

  Verzoeking of beproeving

  Is er volgens jou geen verschil tussen OT en NT? En, denk je dat iedereen zomaar beproefd of verzocht kan worden? Het lijkt me geen loterij, toch? Klopt, maar, m.i. draait het om "welke" Christus beleden wordt.
 13. WdG

  Vreemde subheaders

  Soms maanden achter elkaar te weinig tijd. Als je iets doet, moet het goed gebeuren. Is het niks voor jou?
 14. WdG

  Vreemde subheaders

  Dan doe je dat samen met @Ricky Tjin!? Ondanks onze verschillen in visie, heb ik daar absoluut vertrouwen in! Datzelfde geldt dan ook voor jou!
 15. WdG

  Vreemde subheaders

  Nee, helemaal niet. Als er niet of nauwelijks winst wordt gemaakt. En, indien wel; kvk: eenmalig. Zou zelfs een stichting kunnen worden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid