Spring naar bijdragen

Gaitema

Members
 • Aantal bijdragen

  5802
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over Gaitema

 • Rang
  CrediShark
 • Verjaardag 05/24/1980

Contact Methods

 • MSN
  ghkollenstaart@hotmail.com

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Religie
  Christen
 • Interesse
  muziek, mensen
 • Beroep
  orderpikker

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Vind ik een lastige vraag. Het begint met een gebed naar God om hulp soms, daarna wordt de nood omschreven, waarin hij zijn zwakte blood legt en smacht om verlossing in de nood. Tot slot komt dat de lof aan God om het Licht dat zal gaan doorbreken. Een stuk proclamatie van Gods ingrijpen en het bejubelen ervan. Maar zo loopt het ook niet altijd.. Psalm 139 raakt mij altijd. God die ons door en door kent en dus weet dat we bij Hem willen horen. Psalm 103 is ook erg opbeurend voor ons. Prijs God, die ons niet straft, maar vergeeft en getuigd van Gods trouw voor rechtvaardigen. Psa
 2. Geouwehoer. Ik ben het met hem eens. De apostelen hadden de Heilige Geest en dwaalden niet. Alles wat ze schreven kwam van God. En helaas is dat met de katholieken en de protestanten niet het geval. Zij dwalen beiden.
 3. Dat weet ik niet, op mijn werk heb ik daar geen ervaring mee. Maar zoals ik aangaf, ik ben er in mijn situatie erop vooruit gegaan, omdat ik niet zomaar naar huis gestuurd kan worden, als halverwege de werkdag het werk op is, en voorheen kon dat wel. Aan veel flexwerk had je gewoon geen fulltime inkomen. Ik zelf ben er dus door vooruit gegaan. Ja, in mijn geval wel. Maar het kan zijn dat het voor anderen anders uitpakt. Daar heb ik geen ervaring mee, maar ik ben dus wel blij met de nieuwe wetgeving.
 4. Oké, dat is me ontgaan. Ben zelf flexkracht, maar had er wel voordeel aan. Voorheen stuurde men mij gerust halverwege de werkdag naar huis, als het werk op was en dat mag nu niet meer, dus sinds die dag komt er bij mij meer geld binnen. Maar nu ben ik ook al aan het werk bij het zelfde bedrijf sinds december 2019
 5. Daar is het nog erger dan hier Het alternatief start met je oren te richten op Jezus en Hem als jouw Koning te aanvaarden. Deze democratie donderd nog binnen 2 generaties in elkaar. Ik heb er tot nu toe als zwaar onder te lijden gehad. 3 keer bijna op straat gestaan zoals die mensen van de toeslagen affaire, en maar Rutte blijven stemmen. Vooral doen Nederland! De wetten in dit land dienen niet ieders belang. Saamhorigheid schept vertrouwen. Zonder dat groeit de wantrouwen en de versplintering.
 6. Kortom democratie is mislukt. Problemen zijn niet verdwenen. Het is nog steeds een blok aan menig been.
 7. Beetje haantjes gedrag dit allemaal. Zijn jullie er al uit wie het allemaal het beste weet hoe het zit? Wie deelt de prijzen uit?
 8. Wat mij betreft, lijkt het me gepast dit te laten voor wat het is. Mocht hij reageren, kunnen jullie weer verder met hem in gesprek en hoe dan ook kunnen we ontopic verder gaan.
 9. In feite zeg je dus: God is niet met hem. Echter, ik zeg: God zoekt de oprechten van hart en waar het hart vol van is, loopt de mond van over.
 10. Vraag het aan God, zou ik zeggen. Ik denk dat hij een sterk vertrouwen in Jezus heeft en ja, de wereld heeft daar altijd moeite mee. Daar getuigd dit hele forum van met alle verschillen.
 11. Dat weet ik niet. Ik kan niet over hem oordelen. Ik vind het zelf lastig Gods stem te verstaan, maar ken mensen die echt dat vrij sterk hebben. Waar de grens ligt durf ik niet te bepalen. Ik kijk meer naar de inhoud en kon zelf wel wat met wat hij zei. Das niet zo handig. Wellicht dat hij wat geëmotioneerd was, maar ik heb het niet allemaal gelezen. Maar hij ervaart dat zo. Je had ook vragen kunnen stellen over hoe hij dat ervaart...
 12. En Jezus spreekt met Zijn Geest door ons heen. De schapen horen Zijn stem. Ik sprak er thuis over en we kwamen tot de zelfde conclusie. Voor hem was het hier niet uit te houden. Gewoon niet te doen.
 13. Het probleem met het woord Baby in de bijbel is dat het in die context beschreef hoe klein iemands geloof is en dat hij geestelijk stil staat en niet groeit. De context waarin jij schrijft is hoe Paulus het proces beschrijft om juist in de geestelijke groei te sterven aan jezelf en Jezus Christus in jou groter te laten worden. Hem dus jouw leven te geven en toe te vertrouwen. Wat christenen betreft, velen kennen het nog niet en dan landen de woorden bij hen niet altijd goed. Maar als het nu op hun niveau gebracht wordt, brengt het wel vruchten voort.
 14. Die lessen zijn goed om over na te denken, maar misschien is de timing ongelukkig en de woordenkeus ook. Ik weet dat "het er boven staan" een volwassen houding in het geloof is, maar dat "volwassen" zijn is wel zoals Jezus volwassen is. Dus wel erg hoog. Ook christenen die al lang geen baby meer zijn in het geloof zijn kwetsbare mensen. Mozus durfde niet naar de Farao. Petrus was bang rond de lijdensweg van Jezus en ontkende Zijn volgeling te zijn. Thomas kon niet geloven dat Hij was opgestaan. Hij moest het eerst zien. En dat waren toch mannen Gods. Ik denk dat zelfs Jezus wel pijn ervoe
 15. Ja, dat is wat je vaak ook ziet op fora. Mensen die er komen zitten vaak vast in hun overtuiging. In het dagelijks leven trouwens ook. Het is een moeilijke tijd. Mijn ervaring leert echter dat er overal wel iemand is die God op je pad brengt. Misschien één hier, een paar vrienden van je, de buurman en familie. God weet precies wat Hij doet. Vertrouw op Zijn stem. Als Hij zegt dat je weer mag gaan, is dat heel verstandig om te gehoorzamen. Want het is ook nog eens zo dat veel reacties komen omdat ze jouw relatie met Jezus niet kennen en begrijpen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid