Spring naar bijdragen

Gaitema

Members
 • Aantal bijdragen

  5608
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over Gaitema

 • Rang
  CrediShark
 • Verjaardag 05/24/1980

Contact Methods

 • MSN
  ghkollenstaart@hotmail.com

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Religie
  Christen
 • Interesse
  muziek, mensen
 • Beroep
  orderpikker

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Gaitema

  Vaccineren of niet?

  Dan leef jij duidelijk onder de wet. Je legt een last op de schouders van jouw omgeving die zij niet kunnen dragen. Jij spoort niet, dat je daarvoor zelfs jouw vriendin verlaat. En je beval jouw ex? Ongelofelijk. Ik kan zien dat je geen levende relatie met Jezus hebt en leeft uit de geest van angst. Jouw geloof is dood als je zo met alleen al jouw vriendin omgaat. Heb je haar wel lief? O, zij weer wel en ze moeten allemaal naar jou luisteren? Jouw ex nam zeker een griepprik of niet en toen verliet jij haar! Ja nou, laten ze dat gaan onderzoeken. Dat moet je zel
 2. Gaitema

  Vaccineren of niet?

  Corona believers. Moet je eens horen, christenen zitten elkaar tegenwoordig te terroriseren over Trump, Covid-19, mondkapjes etc.. maar dat lijdt allemaal af van Jezus. In onze kerk hebben het daarom vooral over Jezus en vermijden we de discussies over Trump en Covid-19.
 3. Gaitema

  Vaccineren of niet?

  Het gaat mij nogmaals puur om jouw zin: "ik ga niet om met mensen die zich laten vaccineren." Zou ik eens moeten zeggen, dan breek ik morgen met mijn familie en lig ik in een echtscheiding, waarbij ik ook nog eens breek met mijn kerk, vrienden en mijn werk kan ik ook niet meer uitvoeren. En dan aan jou de vraag: waarom wil je niet met mij omgaan, als ik mij laat vaccineren? De reden dat ik mij laat vaccineren is zoals ik al zei om de zwakkeren in de samenleving en mijn millieu te beschermen én om mee te werken aan het herstel van onze economie. Niets meer en niets minder. En ver
 4. Gaitema

  Vaccineren of niet?

  Daar heb ik het niet over. Ik wijs jou af, omdat jij zegt niet met gevaccineerden meer om te willen gaan. Daarin dwing jij mij tot onthouding! Ik zou een meeloper zijn als ik naar jou luister en bovendien heeft God mij in een droom laten zien wat ik doen moet!
 5. Gaitema

  Vaccineren of niet?

  Je bent geen kind van God als je geen omgang met me hebt omdat ik niet jouw zin doe. Dan val je gewoon onder de bokken van Mathwus 25:31-46. "Ik had honger en je hebt me geen eten gegeven" etc.. Nee niet waar, want ten eerste heb ik niks met Adolf Hitler te maken. Hoe durf je me daarmee te vergelijken! Ten tweede zei ik dat ik ook vrienden heb die zich niet laten vaccineren en ik beschuldig hen nergens van. Dat schuif je mij in de schoenen. Maar op Facebook las ik van doorgedraaide christenen die beweren dat als ik een vaccin zou nemen, dat ik dan bij de duivel ga horen en niet opgenom
 6. Gaitema

  Vaccineren of niet?

  Wat gij niet wil wat u geschied, doe dat ook de ander niet! Als jij niet wilt omgaan met mensen (ook christenen) die zich laten vaccineren omdat ze een andere mening hebben dan jij, dan ben je gewoon ijskoud, hard en bot. Wat doe je eigenlijk dan nog op dit forum? Dan hoor je hier niet. Kijk, ik heb vrienden die zich wel em zij die zich niet laten vaccineren. Ik maak daar geen probleem van. Maar jij! Jij ziet werkelijk niet dat deze vaccinatie waanzin door satan gebruikt wordt om een wig tussen christenen te drijven. Onzin ten over over dna dat satanisch wordt op internet te vinden.
 7. Gaitema

  Vaccineren of niet?

  Dat zijn wel terechte vragen die je stelt, denk ik.
 8. Gaitema

  Vaccineren of niet?

  Ik denk dat je heel goed begrijpt wat ik bedoel. Zonder vaccin betekend ook jaren golven met Covid-19 en een economie dat volledig instort.
 9. Gaitema

  Vaccineren of niet?

  Je zou toch niet omgaan met mensen die jij " onder dwang verbiedt" een spuitje te nemen om de naasten te beschermen tegen de Covid-19? Begin maar vast en negeer mij volledig, want ik doe dit uit liefde voor mijn naaste en niet uit eigen belang. En Bill Gates? Die zorgt voor heel de zorg waar we toch al gebruik van maken. Toen ik gehecht moest worden in het ziekenhuis, kreeg ik een verdoving van Bill Gates. Toen mijn dochtertje na haar te vroege geboorte in het ziekenhuis lag, werd zij in leven gehouden met Antibiotica van Bill Gates onder andere. Ik heb hoe dan ook al Aripripasol van Bill Gate
 10. Gaitema

  Vaccineren of niet?

  Komt vast omdat ze door de duivel bezeten zijn of niet? Allen die gevaccineerd zijn gaan naar de eeuwige hel! Verloren zijn ze. Niet meer te redden! Die man in onze kerk heeft gelijk. Corona is een religie geworden.
 11. Gaitema

  Vaccineren of niet?

  Als je jaren wacht, kan je terug naar de stenen tijdperk met elkaar. dat denk ik ook Daar houd ik mij volledig aan en staat hier volledig los van.
 12. Gaitema

  Vaccineren of niet?

  Mijn vrouw werkt in de zorg en zij vertelde mij dat ouderen die Covid-19 hebben gehad en hersteld zijn dikwijls zo'n een verzwakt immuunsysteem hebben, dat ze aan iets als een longontsteking vervolgens overlijden. Kijk, jij en ik gaan daar echt niet aan dood. Bij de griep en de griepprik zou hen het zelfde kunnen overkomen.
 13. Gaitema

  Vaccineren of niet?

  Deze link doelt hij op: https://www.google.com/amp/s/amp.nos.nl/artikel/2364988-noorwegen-geen-direct-verband-tussen-vaccinatie-en-overlijden-kwetsbare-ouderen.html Het lijkt me dat we iets moeten met de Coronagolven. We kunnen zo niet doorgaan. Dat deze ouderen eraan overlijden snap ik goed. Je kan wat grieperig worden van zo'n vaccin en laten ze nu zo verzwakt zijn, dat ze nu net daaraan overlijden.
 14. Gaitema

  Vaccineren of niet?

  Ik zit me te bedenken dat ik in Rwanda en Jamaica ben geweest en om daarvoor een visum te krijgen hoorde bij de voorwaarden ook bepaalde spuitjes. Zonder er over na te denken nam ik die gewoon, om me te beschermen tegen het geen je daar kan oplopen. Niemand onder de christenen die ik daarover zulke verhitte discussies zie voeren.
 15. Gaitema

  Vaccineren of niet?

  Nog een lijk, waaruit dat in de gehandicaptenzorg de meesten zich laten vaccineren: https://www.vgn.nl/nieuws/hoge-vaccinatiebereidheid-maar-nog-genoeg-stof-tot-nadenken
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid