Welcome to Credible

Welkom op Credible! Leuk dat je langs komt! Kijk gerust eerst even rond op het forum en als je ergens op wilt reageren maak dan een account aan! We hopen dat je het naar je zin hebt en mocht je vragen hebben neem dan contact op met ons!

Gaitema

Members
 • Aantal bijdragen

  1363
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Gaitema

 • Rang
  CrediBakvis
 • Verjaardag 24-05-80

Contact Methods

 • MSN
  ghkollenstaart@hotmail.com

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Interesse
  muziek, mensen
 • Beroep
  operator
 1. Het komt er dus op neer dat de duivel machteloos staat tegenover zij die in Jezus blijven. Wie buiten Jezus vertoeven bevinden zich in satans soevereiniteit, behalve dan dat hij niets buiten God toestemming kan doen.
 2. Deze wereld gaat verliezen in dit spel, want zij hebben geen koning en wij hebben een koning die hun koning al heeft verslagen Sterker nog, dan is hun spelletje al afgelopen Zoals de hoer van Babel op het paard zat, staat er nu in de bijbel dat het schaak mat is met de overwinningskreet: "gevallen, gevallen is Babelon!" De Koningin is dus ook al van het bord geknikkerd. Zo bekeken heeft de duivel wel heel weinig macht. Hij lijkt meer op zo'n kapucijnaapje dat op je nek springt. Die christenen kunnen wel eens voor het grootste deel Palestijnen zijn. Maar je hebt wel gelijk, het rommelt een beetje met deze getallen. Ook met de cijfers van Wikipedia.
 3. Het zou me niet verbazen. De werkelijke bedoelingen zijn zo dus met rookgordijnen omgord. Wie zal de diepste geheimen kennen? Misschien is het wel letterlijk tasten in de duisternis.
 4. Ik kan wel reageren. Soms heb ik wel de tijd. Eerlijk gezegd denk ik dat het van weerszijden veel tijd en energie bespaard als we "niet" uitvoering gaan discussiëren op punten, waarop we toch niet nader tot elkaar zullen komen en het onze onderlinge omgangsverhouding geen goed zal doen. Zelf heb ik daar niet zo'n hele grote behoefte aan. Echter mag je altijd jouw mening kwijt of vragen naar hoe ik ergens tegen aankijk. Echter liever zonder bekeringsdrang a.u.b.
 5. Die 2/3 staat er toch. Ik geloof zelf, omdat ik al eens hoorde dat het in het jodendom minder belangrijk is als in het christendom voor vele joden, of je wel geloofd. De levenswijze is daarin vooral belangrijk. Zo kan je dus prima joden treffen die wel religieus meedoen, maar niet echt gelovig zijn.
 6. Volgens Wikipedia: "Van de Joodse bevolking is circa een derde religieus en twee derde seculier" die 85 procent doelt op de Joodse aanwezigheid en haalde ik uit het boek wat ik lees. Getallen wijken wat van elkaar. Dat valt me wel vaker op als het om religieuze tellingen gaat. Het zal vast er mee te maken hebben dat je een verschil hebt tussen mensen die iets op papier zijn en dat wat ze werkelijk in de praktijk zijn.
 7. Ja, dat zelfde boek. En ik zit niet zo achterdochtig in elkaar. Als al de namen en bronnen zo goed bestaan, dan geloof ik het wel. En waarom zou het allemaal flauwe kul zijn? Volgens mij is de vrij metselaardij en het satanisme geen clubje toneelverenigingen. Sensatie is het lezen en geloven er van al helemaal niet.
 8. Ik denk dat het geen boze tongen zijn. Ik ben een boek er over aan het lezen, over het werk van de illuminatie wereldwijd. Het zijn de zelfde families die Adolf Hitler financierden en de staat Israël. Het is ook een oprechte christen die het boek schrijft. Een tukker uit Enschede Ik denk alleen dat God dwars tegen al satans werken heen, wel zegenend werkt op de oprecht gelovige joden. Zo veel zijn dat er trouwens niet, want 85 procent van de Israëlieten zijn atheïst...
 9. Als ik lang genoeg wacht, ontvang ik de miljoenen wel
 10. 15 minuten was bijna de fietsafstand tot mijn destijds gereformeerde kerk, voor we PKN werden. Alleen dan wel in ons dorp. We woonden aan de oostzijde van het dorp en de kerk stond in het centrum. Ons wijk lag wel een beetje als een wijk apart aan de andere kant van de brug Dat heeft met de gaven van de Heilige Geest te maken, waar veel aandacht voor was en een zekere vrijheid en gastvrijheid die we ervoeren. In Bennekom heb je deze type gemeentes niet. Wel bezocht ik daar soms de hervormde gemeente , gereformeerde kerk en vrij evangelische gemeente
 11. Iets breder dus. Waar de mens op vertrouwd wordt zo een afgod. Ik geloof dat dat zo wel is
 12. Het is de egoïsme van de mens waardoor men iets wil doen om ervoor wat te verdienen. In de hemel kunnen ze zonder, het dierenrijk kan er zonder, dus de mensheid ook.. als we onvoorwaardelijk elkaar zouden dienen. Je hebt gelijk Ik las het eens ergens in de brieven. Ik kan je zo niet zeggen waar. Het zal misschien uit "Het Boek" komen.
 13. Alle geld is slecht voor de mensheid. Ik ben geen econoom, maar geloof in de Bijbelse eenvoud: "Geld is de wortel van al het kwaad. Gebruik de Mammon ten goede" Gr. Gerwin
 14. Dat hopen we ook. Het is heel kritiek. Tot gauw!
 15. Dank je voor jouw excuus. Het is je vergeven. Ik ga er rustig over na denken. Momenteel ligt mijn schoonvader in het ziekenhuis.. dus ben even afwezig