Welcome to Credible

Welkom op Credible! Leuk dat je langs komt! Kijk gerust eerst even rond op het forum en als je ergens op wilt reageren maak dan een account aan! We hopen dat je het naar je zin hebt en mocht je vragen hebben neem dan contact op met ons!

Gaitema

Members
 • Aantal bijdragen

  1951
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Gaitema

 • Rang
  CrediBakvis
 • Verjaardag 24-05-80

Contact Methods

 • MSN
  ghkollenstaart@hotmail.com

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Interesse
  muziek, mensen
 • Beroep
  operator
 1. Ik bedacht het maar zo: zij zijn verdeeld. Wij zijn één.
 2. Jezus staat boven elke religie, samen met de kinderen van God. De grootste familie van de wereld De Heer der heerscharen. De God der goden. Koning der koningen.
 3. Ik heb geen religie, maar een relatie
 4. Dat is de ware profetie van God: dat deze wereld niet te redden is. Jezus is onze enige hoop. De geest van de antichrist zegt: doe met mij mee. Wij gaan de wereld redden! Ik kan het niet mooier maken, wel gemakkelijker: "volg Jezus. Ga de weg, de waarheid en het leven in de Liefde en Geloof van Jezus Christus". Niet de weg van het verloren gaan, maar de weg van het behoud. Zo duivel: wat ga jij tegen het leger van God beginnen? Het zal jou verslaat en overwinnen!
 5. Wat ik geloof over het vergaan van de wereld is bij gereformeerden gewoon. Ik heb het met de bijbel laten zien. Jij respecteerd dat niet.
 6. Ik sla niks kapot. Dat heb ik jou 100 keer gezegd. Jij accepteerd mijn geloof niet. Daarom ga ik hier weg. Ik herzie mijn woorden. Ik ga niks meer van je lezen
 7. Ja, daar doelde ik op inderdaad. Ik zal allicht lezen, maar houdt het advies van de therapeut aan. Succes.. Wauw! Dat is een mooi compliment Dank je. Ik dacht wel eens, waar doe ik het allemaal voor.. Aan Jezus alle eer. Hij is de Heer van Zijn gemeente en brengt ze bij een.
 8. Dank je voor jouw begrip en steun
 9. Dank je, maar dat gaat dus niet. Daarvoor o.a. zit ik juist in therapie.
 10. Ik heb niemand mijn overtuiging opgedrongen, maar ik was verplicht Mohammed als ware profeet te zien en ik mocht niet geloven dat met de wederkomst van Jezus de wereld vergaat, zoals ik in de bijbel lees. Ik mocht geen bijna dood ervaring delen. Ik mocht op een gegeven moment steeds minder van TTC. Hij werd overal geïrriteerd over en verdraaide voortdurend mijn woorden en negeerde mijn overtuiging, als ik iets wat hij verkeerd en onder een hoop kabaal bracht recht zette. Met zulke mensen moet ik met de therapeut niet meer omgaan. Die moet ik mijden, omdat ik dit naast mijn therapie er niet bij kan hebben. Ik zit immers niet voor niks in therapie! Ik ga nu dus echt stoppen en heb geen zin nu verder vandaag bezig te zijn met mijn besluiten te verdedigen. Zoals hij zich opstelde de afgelopen week, heb ik mij echt ernstig in mijn vrijheid beperkt gevoeld mijn geloofsovertuiging nog te kunnen delen. Voor TTC is het gewoon zo dat hij niets wil horen over een radicale overtuiging dat het christendom boven andere religies staat. Daar wordt hij woest over. Hij is de gene die mij zijn visie opdringt. Niet andersom. Ik weet al lang dat hij niet werkelijk geloofd dat Jezus uit de dood is opgestaan en werkelijk zal terug keren. Hij geloofd dat God de God van alle religies is en dat de Islam net zo veel waard is als het christendom. Nou, ik zie dat dus radicaal anders, en dat mag van hem niet gezegd worden. Dat is de waarheid en niet anders! Als jullie dat niet geloven, kijk de bijdragen maar terug. Overal waar ik mijn overtuiging met hem deel de afgelopen dagen, zit hij op mij genadeloos in te hakken. Als jullie mij wensen de schuld te geven. Ik vind het best. Ik ben toch weg! Ik ben er helemaal klaar mee. Ik heb in hem gezien hoe als je de waarheid van Jezus Christus brengt, satan direct klaar staat om het onder uit te halen. Als je maar doet alsof Jezus slechts "een" weg is, dan is hij heel meegaand. Als je maar niet zegt dat de wereld zal vergaan, dan ben je zijn grote vriend. Anders wordt hij boos.
 11. Zoals dat Jezus de enige weg, de waarheid en het leven is. Nee, dank u. Je hebt me de afgelopen dagen echt woest gemaakt met jouw respectloze reacties op mijn bijdragen, de verdraaingen van mijn woorden en het zwart afschilderen van mijn inspanningen voor het opbouwen van Gods Koninkrijk. Het ontaarde er in dat ik een aanvaring met mijn vrouw thuis kreeg en mijn kind liet schreeuwen, terwijl ik woest berichten naar je aan het sturen was. Je hebt me echt van het forum afgeholpen. Als je meer respect voor me had, dan had ik hier kunnen blijven.
 12. Dit is aangeraden door mijn therapeut, omdat er door alle wrijvingen met mensen die een negatieve invloed op mij hebben, het huwelijk en het welzijn van mijn dochter onder druk staat. Het probleem is letterlijk dat ik er niet mee om kan gaan. Mede door mijn ADHD en PDD-NOS. Mijn vrouw had overigens al liever dat ik er mee stop. Jij geloofd hoe dan ook niet in psychologen. Het probleem is dat ik niet kan omgaan met mensen die negatief op mij reageren, waardoor ik vervolgens overprikkeld thuis loop en dat is een voedingsbodem voor het mislukken van de dag. Ik zit in therapie om er mee te leren om gaan, maar daarbij is het raadzaam om positieve mensen om mij heen te hebben. Letterlijk is op de dag dat ik wilde stoppen met het forum thuis alles uit de hand gelopen. Ik was er niet voor mijn dochter en mijn vrouw.
 13. Dank je
 14. Wel, het spijt me jongens. In combinatie met de problematiek die ik hem thuis, waarbij negatieve ervaringen op het forum ook negatieve gevolgen hebben o mijn functioneren als man en vader thuis, moet ik kiezen voor hen en werd me gezegd mij af te moeten sluiten voor mensen die een negatieve invloed op mij hebben en dus toch het forum verlaten. Op geloofd.com zal ik nog mee doen.
 15. Absoluut! Deze valse profeet echter wel! Jongens, ik kap nu met dit gesprek, voordat ik die vent digitaal ga wurgen!