Spring naar bijdragen

Verschillende wijzigingen


Aanbevolen berichten

Vandaag hebben we verschillende wijzigingen doorgevoerd op Credible. Allereerst hebben we de doelstellingen aangepast die te vinden is in de FAQ; we hebben de geloofsbelijdenis van Nicea-Constantinopel vervangen voor de Apostolische Geloofsbelijdenis.

We hebben daarnaast verschillende wijzigingen doorgevoerd in de Crew, allereerst beginnen we maar met het slechte nieuws. Dwarrel en Naeva gaan ons helaas verlaten als moderator, reden hiervan is vooral het tijdsgebrek. Voor ons geen onbekend verschijnsel, iets waar ik persoonlijk ook wel mee te maken heb, want al met al gaat er wel wat tijd in zitten om als moderator op Credible te zitten, @Dwarrel en @Naeva, wil jullie ontzettend bedanken voor jullie tijd, inzicht, werkzaamheden hier op Credible!

Maar daarnaast zijn er ook 2 nieuwe moderators die hun proeftijd doorstaan hebben. Dan hebben we het natuurlijk over @Trajecto en @sjako. Trajecto heeft nu de rang algemene moderator terwijl Sjako het moderatorschap heeft over de categorie Levensbeschouwing. Na verschillende gesprekken zijn we tot de conclusie gekomen dat deze rolverdeling het beste is wat verder niet onze identiteit en doelstellingen in de weg zit. Allebei: welkom maar nu voor echt “echt" ☺️

Daarnaast kan het niet ontgaan zijn dat we verschillende wijzigingen hebben gedaan in verband met de AVG wetgeving. We hebben nog wat technische hobbels afgevlakt waardoor we nu, echt, helemaal AVG proof zijn.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 1 month later...
12 uur geleden zei Michiel:

Opvallend de wijziging in de FAQ. Wat is de reden geweest om de Apostolische Geloofsbelijdenis weer op te nemen in plaats van Nicea?

Dat lijkt me duidelijk. De invloed van Jehova Getuigen wordt steeds groter en zij staan niet achter het triniteits beginsel en de menswording van God in Jezus uit Nicea.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Op zich allemaal erg interessant, maar ik denk dat dat voor Credible de kwestie niet is. Nicea is nu gewoon een algemeen geldende geloofsbelijdenis en heeft Credible vele jaren prima gediend. Ook de Drie-eenheid als basislering voor het christendom was gewoon modereerbeleid van Credible.
Dat is nu schijnbaar veranderd en het kan dus interessant zijn om te weten waarom dat gebeurd is. Heeft het er inderdaad mee te maken dat nu een JG tot de crew behoort, of zijn er andere overwegingen die hebben meegespeeld? Alleen de crew kan daarop het antwoord geven.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 1 year later...
  • 11 months later...
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid