Spring naar bijdragen

Rommel

Administrators
 • Aantal bijdragen

  115
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Rommel

 • Rang
  Administrator
 • Verjaardag 2 januari

Contact Methods

 • Website URL
  https://credible.nl

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

7.326 profielweergaven
 1. Lijkt mij ook overbodig en niet wenselijk. Gezien de reacties op dit topic lijkt de rest hier ook zo over te denken. Daardoor is er geen reden om dit topic hier open te houden dus bij deze is dit topic gesloten.
 2. Hmmm, inderdaad ook hier een akelige lege lijst! Daar gaan we werk van maken.
 3. Vandaag hebben we verschillende wijzigingen doorgevoerd op Credible. Allereerst hebben we de doelstellingen aangepast die te vinden is in de FAQ; we hebben de geloofsbelijdenis van Nicea-Constantinopel vervangen voor de Apostolische Geloofsbelijdenis. We hebben daarnaast verschillende wijzigingen doorgevoerd in de Crew, allereerst beginnen we maar met het slechte nieuws. Dwarrel en Naeva gaan ons helaas verlaten als moderator, reden hiervan is vooral het tijdsgebrek. Voor ons geen onbekend verschijnsel, iets waar ik persoonlijk ook wel mee te maken heb, want al met al gaat er wel wat tij
 4. Rommel

  Topic Jezus en Thomas

  Gaat nog weer eens open, waardoor deze weer dicht kan.
 5. Rommel

  Negeer functie

  Als je met je muis op een gebruikersnaam gaat staan dan komt er een scherm naar voren met verschillende info maar ook met wat opties. 1 optie daarvan is Negeren. Voor de zekerheid heb ik er ook een screenshot van gemaakt.
 6. Rommel

  report knop

  Whoops! Foutje van mij! Report functie staat weer aan.
 7. Rommel

  Credible op iPhone

  Fijn dat het is opgevallen ☺️ Vorige week zijn er wijzigingen gedaan die de vertraging zou moeten oplossen.
 8. Rommel

  Koningsupdate

  Het lijkt ermee te maken hebben dat het oude thema nog bij jullie actief is. Deze is nog als back-up aanwezig om, mochten er problemen zijn, snel weer terug te kunnen gaan naar een vorige versie. Deze heb ik nu verwijderd en hoop dat jullie nu automatisch terugvallen op het nieuwe thema die standaard ingesteld staat. Mocht het probleem niet opgelost zijn raad ik aan even met Ctrl + F5 of Ctrl + R de pagina te verversen en hoop dat het dan opgelost is. Zo niet dan hoor ik dat graag en kijk ik even verder.
 9. Rommel

  Koningsupdate

  Ter ere van de Koning is er een update doorgevoerd van het forum. (eigenlijk omdat ik klaar was om over de rommelmarkt te lopen) Aangezien dit een grote update is kan het zijn dat er bepaalde niet meer goed werken. Graag hoor ik of er door de update wat is omgevallen. Zover ik kan zien werkt alles nog goed maar ik kan (helaas) niet alles overzien. Er zijn tal van wijzigingen zoals snelheidswinst, betere capatcha om spammers tegen te gaan, zoekfunctie is verbeterd, betere smiley ondersteuning ? en nog een hele rits aan aanpassingen die het werk voor de moderators verbeteren! Daarnaast word
 10. Rommel

  Kleur en mod-reacties

  Goed punt en zeker een goede toevoeging op het forum! Heb even een neutralere versie (dit bericht dus) gemaakt van de modmelding maar wel zo opvallend dat je dit duidelijk kan herkennen als een bericht van een moderator!
 11. Rommel

  Iedereen genas

  Laat dit, en in andere topics, soort opmerkingen maar achterwege, heeft geen toegevoegde waarde hier op Credible.
 12. Rommel

  Forumbreedte

  Vandaag is een aanpassing doorgevoerd die het forum op grote beeldschermen wat compacter maakt. Het kan zijn dat je hier niets van merkt omdat je scherm hier niet toereikend voor is maar we zien dat ongeveer 30% van de gebruikers hier mee te maken zal hebben. Probleem is dat het zo ingesteld was dat de ruimte optimaal gevuld werd maar dat komt de leesbaarheid niet ten goede. Vooral bij grote stukken tekst was, éénmaal aan het einde gekomen, dit te merken in je nek. Daarom is er een maximale breedte ingesteld om het forum compacter te maken. Graag ontvang ik feedback of dit wenselijk is.
 13. Ok, voor verder gekibbel verwijs ik jullie door naar een gesprek via een privébericht. Verder sluit ik het topic, mocht er behoefte zijn om over dit topic verder door te praten dan horen we het graag.
 14. Ondertussen zijn de werkzaamheden afgerond, was nog een klein probleem met de iconen die niet geladen konden worden maar dat is inmiddels opgelost! Voor de mensen die het interessant vinden, volgende is aangepast: van een nginx + hybride Apache naar alleen een nginx omgeving met PHP 7.2. Van memcached cache naar Redis. En alles gaat nu via een HTTP2 & HSTS verbinding.
 15. Vanavond zal Credible verhuizen naar een andere server om te kunnen profiteren van de laatste ontwikkelingen en om de stabiliteit en veiligheid te kunnen waarborgen. Om ervoor te zorgen dat er geen data verloren gaat zetten we het forum in onderhoudsmodus zodat er geen berichten geplaatst kunnen worden. Aangezien er ook een DNS wijziging hiervoor gemaakt moet worden kan het zijn dat het wat langer duurt voordat je weer op het forum terecht komt. Een DNS wijziging wil zeggen dat de verwijzing van een domeinnaam naar een server aangepast gaat worden, voordat alle internetproviders dit hebbe
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid