Welcome to Credible

Welkom op Credible! Leuk dat je langs komt! Kijk gerust eerst even rond op het forum en als je ergens op wilt reageren maak dan een account aan! We hopen dat je het naar je zin hebt en mocht je vragen hebben neem dan contact op met ons!

Rommel

Administrators
 • Aantal bijdragen

  85
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Rommel

 • Rang
  Administrator
 • Verjaardag 2 januari

Contact Methods

 • Website URL
  https://credible.nl

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

1583 profielweergaven
 1. Als ik het zo bekijk is er hier verder geen animo voor. Wil verder ook niet afhankelijk zijn van plug-ins van derde partijen die eventuele updates van het forum in de weg kunnen zitten. Daarnaast ben ik van mening dat de mobiele versie van het forum prima is voor dagelijks gebruik (ok, het zal geen native app gevoel kunnen creëren...). Maar ben wel blij om tips & feedback te ontvangen, we staan zeker open voor nieuwe functionaliteiten en verbeteringen!
 2. Zelf heb ik geen ervaring met Tapatalk maar weet wel wat het is. Als er meer mensen zijn die dit zouden willen dan hoor ik dat graag!
 3. Bereikbaarder? Vind Credible al aardig bereikbaar genoeg. De tijd dat het forum af en toe eruit lag hebben we wel gehad... *nostalgie* Zie verder ook geen meerwaarde om het topic open te houden, ook gezien de gebruikersberichten van afgelopen tijd.
 4. Dankje! We doen ons best
 5. Het zo fijne linksysteem van Credible werkt als een tierelier! Heb het voor je aangepast!
 6. Dit lijkt mij, in deze vorm, niet echt de bedoeling. Laat hem nog even open voor een poging 2, mocht dit uitblijven dan sluit ik hem.
 7. Check, hij is binnen!
 8. Het is alweer een tijdje terug dat we een topic hebben geopend met de vraag of er mensen zijn die de crew van Credible komen versterken. Gezien jullie eigen ervaring dat moderatie toch nodig is hadden we daarom ook het volste vertrouwen dat er mensen waren die zich hiervoor beschikbaar wilden stellen. Ook gezien het feit dat dit uiteindelijk sfeerverhogend werkt op Credible. Helaas hebben we te weinig reacties mogen ontvangen van mensen die deze taak op zich willen nemen waardoor wij als crew even achter de oren moeten krabben hoe nu verder. Het niveau op Credible is helaas vaak een weerspiegeling van de huidige samenleving waarbij het bijna onmogelijk is om dit met het huidige team van moderators in goede banen te leiden. Misschien is het mij beter om het forum te sluiten, of moeten we gaan werken met het goedkeuren van berichten voordat ze geplaatst kunnen worden. Maar aangezien er zeker 750 berichten per week worden geplaatst lijkt mij dat niet de juiste oplossing en dat vraagt alleen maar meer van de huidige moderators. Gelukkig zijn er ook nog wel lichtpunten, we zien dat er ook leden zijn die wel hun best blijven doen en zich gedragen zoals we dat graag zien hier op Credible. Alleen voor hen zou ik het al jammer vinden op de boel dicht te gooien aangezien ik wel geloof dat het wel kan. Misschien is juist een afgeslankte vorm van Credible wat nodig is? De deur gaat dan dicht en iedereen moet zich weer registeren, kleinere setting qua categorieën. Maar wil wel benadrukken dat ook hiervoor moderators nodig zijn. Aangezien er laatste tijd veel tijd en geïnvesteerd is in Credible wil ik dit laatste wel verder uitwerken maar vraag hiervoor de inzet van iedereen, zowel leden als crew. Ik hoop dat we weer op een constructieve, gezonde manier kunnen discussiëren. Zonder ad hominems of dreigmails richting crew.
 9. En ook dit topic gaat dicht, gezien het moddergegooi heen en weer en mijn waarschuwing dat het vanaf nu ontopic moet gaan wil men niet luisteren. Ruzies vechten jullie via privé berichten maar uit, via het forum is niet het juiste kanaal.
 10. Gezien de sfeer in het topic grijp ik even in, ook wil ik meteen wat duidelijk maken: Hoewel ongelovigen welkom zijn op Credible en ze naar mijn inziens scherp mogen regeren is het niet de bedoeling om telkens het in twijfel trekken van het christelijk geloof. Als ik op een veganistenforum bij elk bericht de plaatselijke slager ga promoten of uit ga leggen hoe lekker vlees smaakt dan zit men daar ook niet op te wachten. (Vergelijking is misschien kort door de bocht maar om even mijn punt te verduidelijken) Aangezien dit meerdere malen al gezegt is was dit de spreekwoordelijke druppel. Ontopic vanaf nu.
 11. Ook dit topic slaat volgens mij (weer) de plank mis, ten eerste door het omhooghalen van dit topic met een reactie wat geen toegevoegde waarde heeft hier en daarnaast door sommige reacties hierop volgend. Blijkbaar kunnen sommigen hier niet meer normaal reageren maar de moderators alleen van werk verschaffen. Bij deze gaat dit topic dicht.
 12. Hoewel ik even afgewacht hebt welke richting dit topic uit zou gaan kom ik tot de conclusie dat dit vooral het niveau van moddergooien heen en weer heeft gekregen. Hoewel ik ook reacties zie die een poging doen tot een goede conversatie zie ik geen reden meer om dit open te houden. Als men het niet eens is over bepaalde meningen / gedachtegangen van leden hier kan je hier natuurlijk normaal op reageren. Ik zie helaas te vaak gebeuren dat men direct hard op de man/vrouw afreageert wordt met reacties met een niveau van een Tel Sell programma op een commerciële zender in de nachtelijke uurtjes. Dat men daarna dan elkaar ook nog eens in de haren gaan vliegen op hetzelfde niveau is voor mij eerder amusement dan dat ik dat serieus ga behandelen. De leden hier zijn een weerspiegeling van wat je in de buitenwereld tegenkomt, we zijn niet elkaars vrienden en we kunnen ook totaal verschillende meningen hebben. We kunnen het niet overal met elkaar eens zijn maar we kunnen elkaar in ieder geval wel in waarde laten. Mocht je dat niet kunnen dan vraag ik mij af wat je hier doet. Mocht je dat wel kunnen maar irriteer je aan bepaalde leden hebben we ook altijd nog de negeer functie als uiterst redmiddel. Maargoed... slot gaat hierop.
 13. Welkom terug Selah! Leuk dat je ons weer gevonden hebt!
 14. Hierbij sluit ik het topic, is naar mijn weten nu opgelost. Mocht dat niet het geval zijn dan zie ik een nieuw topic wel voorbij komen.
 15. Helemaal mee eens, ik heb de melding dat het bericht is aangepast uitgezet. Veel meerwaarde heeft het niet aangezien je niet precies kan zien wat is aangepast. Hiertegen over staat dat je een uur ja plaatsing je bericht kan verwijderen daarna niet meer.