Welcome to Credible

Welkom op Credible! Leuk dat je langs komt! Kijk gerust eerst even rond op het forum en als je ergens op wilt reageren maak dan een account aan! We hopen dat je het naar je zin hebt en mocht je vragen hebben neem dan contact op met ons!

Thorgrem

Moderators
 • Aantal bijdragen

  14535
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Thorgrem

 • Rang
  CrediOrca

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Locatie
  Salland
 • Religie
  Katholiek
 1. Even concreet graag want hier kan ik helaas nog niets mee.
 2. Doe gerust je verhaal en geef je feedback hier, maar hou op met aandacht vragen van mij in andere topics.
 3. Graag in een feedbacktopic. Dan zal ik je haarfijn een en ander uitleggen.
 4. Wat jij wilt./care En wat voor een obsessie heb je eigenlijk met mijn modschap? Get a life.
 5. Je kan mij lasteren zoveel je wilt en je kan de bijbel daarbij als slagwapen gebruiken Vredestichter, op mij maak je geen enkele indruk meer. Je topics grenzen aan waanzin en het geschreeuw vanaf je ivoren torentje komt niet aan bij je beoogde publiek. Je zet hier enkel, keer op keer, jezelf voor schut.
 6. Wellicht een verkeerde woordkeuze maar stel je voor; Jij gaat er heen in de hoop genezing te vinden. Wat denk je dat er gaat gebeuren? En als blijkt dat je niet genezen bent? Het ritueel een paar keer herhaald wordt met opbouwende frustratie aan beide kanten? Ik zou hier zeer mee uitkijken als ik jou was.
 7. Als jij wil kijken dan geloof ik jouw ooggetuigen verslag op je woord. Maar ik kan eigenlijk niemand aanraden om naar deze freakshow te gaan. Goed idee. Graag ook alles op video vastleggen.
 8. Je mag kritisch zijn maar niet bekritiseren? Dat bepaal ikzelf wel. Wat jij als feit presenteert (dat mensen vandaag de dag zeer veel mensen genezen zijn) is na 6 kantjes in dit topic nog niet feitelijk aangetoond. En kom alsjeblieft niet met een dubieus persoon als Zijlstra aan. Nogmaals; ik geloof best dat vandaag de dag mensen nog wonderbaarlijk genezen. Ik ben echter volstrekt niet onder de indruk van de gevallen die ik hier langs zie komen en al helemaal niet van de bewijsvoering.
 9. De motivatie voor zowel kritische atheïsten als theïsten is: waarheid. Ook als gelovige mag je best kritisch zijn over alles wat men bij je naar binnen probeert te schuiven alszijnde afkomstig van God en als wonder.
 10. Indien het onverklaarbaar is verklaard door de medische wetenschap zijn we in ieder geval al een stap verder.
 11. Heb je enige indicatie dat hij wel inspraak had op de titel? Ik niet namelijk.
 12. Dat valt wel mee, slechts een paar topics/personen mijn inziens. Het zijn de users van een forum die de content genereren. Nee, wel bij Hans Klok. Goede illusionist. Maar met Christus heeft het helemaal niets van doen. Ik hoef niet bij een oplichter te zijn geweest om te weten dat het een oplichter is.
 13. Het is niet zo dat ik niet in genezing geloof, ook vandaag de dag kan het voorkomen. Maar de voorbeelden die hier in dit topic langskomen, daar heb ik zeer mijn bedenkingen over.
 14. Zoals gewoonlijk een vrij juiste woordkeuze mijnerzijds dus. Dank voor de bevestiging. Het is 'dit topic', 'deze topic' is geen Nederlands. Maar de constatering is juist. Dit topic doet mij de nekharen overeind staan. Over genezingen in de bijbel heb ik het niet gehad. We hebben het nu over in mijn ogen 9 van de 10 keer pure oplichting. Ik zou het bijna blasfemie willen noemen. Graag citaat waar ik dat heb aangegeven. Zodra je hier weer gaat knippen en plakken zonder een begeleidend schrijven zal ik je zeker weer een strafpunt geven want resulteert in een ban van een maand. Laat dit geen herhaling zijn van het andere topic wat een fiasco was.
 15. Is dit topic een parodie?