Welcome to Credible

Welkom op Credible! Leuk dat je langs komt! Kijk gerust eerst even rond op het forum en als je ergens op wilt reageren maak dan een account aan! We hopen dat je het naar je zin hebt en mocht je vragen hebben neem dan contact op met ons!

Thorgrem

Moderators
 • Aantal bijdragen

  14332
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Thorgrem

 • Rang
  CrediOrca

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Locatie
  Salland
 • Religie
  Katholiek
 1. En nu is het klaar. Hou op met elkaar uitdagen en ga gewoon bezig met het onderwerp van het topic.
 2. Misschien kan je het uitleggen.
 3. Ik denk dat MN een reëel punt aansnijd. Daarnaast spelen ook andere factoren mee, namelijk dat fora over het algemeen minder aantrekkingskracht hebben met de ontwikkeling van oa Facebook. De door jou aangehaalde argumenten zullen een veel kleinere rol spelen. Hoe dan ook, dit topic gaat over de eindtijd en staat binnen de geloofssectie.
 4. Dat zal zeker mogelijk zijn tussen vele mensen. Wellicht ook tussen jullie twee. Nu jullie beiden in een andere fase van jullie leven zijn zullen verschillen misschien ook wat minder onoverbrugbaar blijken. En wie weet vind je in deze goede vriend, na lange tijd gewoon als goede vrienden door het leven te gaan wel een partner.
 5. De wetsartikelen die de scheiding tussen kerk en staat regelen zijn gewoon in te zien. Geen idee waar nog over te twijfelen valt. Het enige wat vandaag de dag nog ter sprake komt is de scheiding van religie en staat. Een aantal atheïsten wensen dat, maar die is er niet en zal er ook niet komen wegens de grondwet die discriminatie verbied.
 6. Sinds 1795, nog tijdens de Bataafse republiek. In 1983 zo'n beetje voltooid.
 7. Dit staat onder levensbeschouwing. Het zou ook wat vreemd zijn om dit onderwerp enkel uit christelijk perspectief te behandelen.
 8. Het antwoord van christenen kan zeer divers zijn, en het is specifiek waarom gevraagd wordt op dit christelijke forum. Beledigen van de vragensteller zonder dat daar gegronde reden voor is ook nergens voor nodig. Hoe hoog de nood verder is kunnen wij niet inschatten op basis van nog geen reactie. Graag antwoorden vanuit het christelijke perspectief.
 9. Houden we even rekening met het volgende;
 10. Met de bezem door het topic gegaan.
 11. Topic tijdelijk gesloten voor moderatie. Verwachting is dat het in de loop van woensdag weer open gaat. Aangezien ik het ban meld topic zo snel niet kan vinden en nogal haast heb; Foppe1986 heeft een ban van een week.
 12. Het eerste topic is gesloten om overduidelijke redenen. Het tweede is ook gesloten met redenen. Dat jij het daar niet mee eens bent is bekend. Toch zal jij je er bij neer moeten leggen. Een eerder topic openen over hetzelfde topic is getrol om een reactie uit te lokken. De reactie is zoals je had kunnen verwachten. Vervolgens hier de gebeten hond uithangen met een valse opmerking is sneu.
 13. Hetzelfde topic wat al 2 keer gesloten eerder gesloten is doodleuk nog een keer openen is trollen. Een reactie uitlokken om vervolgens weer hier een tranentrekkend toneelstukje op te voeren. Vrij pathetisch en een verspilling van mijn tijd.
 14. Sjako zegt dat het nu niet meer voorkomt, niet dat God het nu niet meer zou kunnen. Ikzelf heb er eigenlijk ook een hard hoofd in. Ik wil de mogelijkheid nog open laten, maar geloof heel veel van wat geclaimd wordt vandaag de dag niet.
 15. Topic gesloten. Morgenavond wanneer ik tijd heb zal ik de verdere afhandeling doen. Edit; Dat 2e topic was al gesloten en daarover is gesproken in het feedback gedeelte. Het argument wat hier nu aangehaald wordt was reeds in het 1e topic als argument aangehaald. Wensdenken, of interpreteren naar gewenste uitslag lijkt mij niets van doen te hebben met moderne wetenschap. Daarnaast mijn vrees in dit 3e topic uitgekomen. Alle reden dus om het ook ditmaal niet toe te staan.