Spring naar bijdragen

Trajecto

Moderators
 • Aantal bijdragen

  712
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Trajecto

 • Rang
  CrediGup

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

3351 profielweergaven
 1. Zie de modbreak onderaan in het bericht van Bastiaan73. (daarvoor klikken op de topictitel hieronder in de quote en in het bericht dat dan verschijnt naar beneden scrollen naar de modbreak onderaan.) De modbreak geeft naar ik hoop wat info om de situatie, waarin het forum momenteel verkeert, te zien. Ik hoop dat er spoedig iets aan verbeterd kan worden.
 2. Trajecto

  Attentie!

  Topic Science deniers geconfronteerd met de wetenschap is geschrapt.
 3. Trajecto

  banmeld topic

  @Plume is geband vanwege het inrichten van (een) kloonaccount(s)
 4. Trajecto

  banmeld topic

  @Zola is geband van het forum vanwege forummen via een kloonaccount.
 5. Trajecto

  Attentie!

  Topic KONING WILLEM-ALEXANDER AANGEKOMEN OP VAKANTIEADRES IN GRIEKENLAND verwijderd. Een artikeltje overnemen van een andere site is niet toegestaan. Het was ook een artikel van een satirische site en geen geen gewoon objectief nieuws. De titel van een topic dient niet geheel in hoofdletters te zijn. (Er is een waarschuwingspunt genoteerd bij Bastiaan73 vanwege het kopiëren van een artikel van een andere site.)
 6. Trajecto

  Attentie!

  Het gaat momenteel niet goed op het forum. Allerlei complottheorieën beginnen hier op te duiken en zelfs hele topics te krijgen. Dit is beslist niet de bedoeling. Dit moet beslist ophouden. Er is momenteel niet de capaciteit voor modereren om alles goed op orde te houden, maar geschrapt is nu het topic: Ook Nederland start buitenparlementaire onderzoekscommissie Neem het doel van het forum in acht. Ik ben bezig om de zaken beter op de rails te krijgen -- het is me gelukt om contact met admin Rommel te krijgen -- maar ik vermoed dat het nog wel enige tijd kan duren voord
 7. Topic dicht voor de moderatie.
 8. Trajecto

  Homoseksualiteit

  Dit topic maar eens dicht. Het is offtopic geraakt en bestaat nu ook vooral uit gehakketak.
 9. Trajecto

  Wat is de Transfiguratie?

  moderatie: Graag discussiëren zonder elkaar te kwetsen.
 10. Trajecto

  Homoseksualiteit

  Dit topic is totaal off-topic geraakt. Om verder te gaan met waarover het hier nu ging, ga naar: Hier verder spreken over het oorspronkelijke onderwerp Homoseksualiteit kan, maar blijf dan on-topic.
 11. Trajecto

  Geloof; en waar is God

  Aan Ricky Tjin, moderatie: Je zet te sterk je eigen geloofsopvatting centraal en brengt hem als unieke geloofsopvatting waarmee iedereen het eens moet zijn en waarmee je eenieder desnoods eens flink om de oren slaat. Dat is niet de bedoeling. We hebben hier mensen met een variëteit aan geloofsopvattingen en met dat in gedachte, kunnen we met elkaar praten en mogelijk soms wat ander inzicht opdoen of anderen dat laten opdoen. Dit dan zonder zware druk achter iets leggen en uiteraard ook zonder te gaan schelden. Respect moet er zijn.
 12. moderatie: Mensen, vriendelijk voor elkaar zijn, met name ook voor de topicstarter; ook als je iets tegenkomt wat toch wel vreemd lijkt.
 13. Trajecto

  banmeld topic

  @Kaasjeskruid heeft drie waarschuwingspunten binnen de tijdsduur van een jaar gekregen en heeft daarom een ban van twee weken.
 14. Trajecto

  Piebe is back

  Welkom weer terug op Credible, @Piebe.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid