Spring naar bijdragen

Kaasjeskruid

Members
 • Aantal bijdragen

  10506
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Kaasjeskruid

 • Rang
  CrediOrca

Profile Information

 • Locatie
  In deze wereld
 • Religie
  Bestaat uit dode werken.
 • Beroep
  Jutter

Recente profielbezoeken

3737 profielweergaven
 1. Zie, het is allemaal hopeloos al dat geschrijf en van mening zijn. Om depressief van te worden. Laat staan dat je spijt enige verandering teweeg zal brengen op deze aarde, waar de zon steeds maar weer opnieuw opkomt en hetzelfde meemaakt.
 2. Ik neem aan dat je dan weer op reeds genoemde, m.i. zogenaamde, positieve aspecten van het leven bent gaan bezinnen? En wat heeft al dat bezinnen opgeleverd?
 3. Gij zult niet doodslaan. (Ex,20:13, SV) De correcte vertaling van doodslaan is moorden. Er is dus geen enkele sprake van uitzonderingen.
 4. Je vergeet nog "Hopende op een positieve reactie verblijf ik, met vriendelijke groeten Jurrien Sr." Maar even alle gekheid op een stokje, wat overigens een beste stok zal wezen in geval van jou schrijven, ik hoop dat je op den duur gaat snappen dat wat je beweert gewoon blasfemisch is en van geen enkel respect voor God getuigt. Afgaande op wat je schrijft ben je gewoon geen haar beter dan Adam en ben je net zo hard excuses aan het verzinnen voor je eigen gedrag.
 5. En daar wordt jij zo blij van dat je met suïcidedreiging aan komt zetten?
 6. Het is natuurlijk de vraag of daar wordt beweerd dat bepaalde ervaringen wel zinvol zouden zijn. Volgens mij is dat niet het geval en wordt met "niets nieuws onder de zon" ook werkelijk niets nieuws bedoeld. Zo kan de mens ondanks intellect, liefde of werk toch tobben onder de zon (Pred.2:22). Daar ben jij wat mij betreft een levend voorbeeld van. Want waar is je voldoening?
 7. Wat een lulkoek. Het is Adam helemaal niet die daar aan het hopen is. Technisch lezen is niet echt je ding hoor. Natuurlijk stuit je uitleg bij gelovigen op weerstand. Je maakt van Adam en Eva twee onnozele halzen.
 8. Kaasjeskruid

  Ontspanning

  Na twee vissen, waarvan een hele lange massieve schub die me net voor het scheppen wist te ontglippen, verspeeld te hebben, dacht ik: "Het is wel gebeurd voor vannacht". Ietwat teleurgesteld haalde ik 's ochtends me hengel op en hangt deze toeter eraan. Geen vin bewogen na gehaakt te zijn... tja, ook dat is tactiek.
 9. Dus als jij in de poep stapt dan neem jij de stront niet mee naar binnen maar laat je het gebeuren. Mooie kerel ben jij.
 10. Daarom, zoals door één mens de zonde in de wereld is gekomen, en door de zonde de dood, en zo de dood over alle mensen is gekomen, in wie allen gezondigd hebben. (Rom.5:12, HSV)
 11. Dan zal je nog even moeten wachten tot je dood gaat. Uitgaande van het gegeven dat Adam zich daar ook bevind. Maar ik ga ervan uit dat Adam vergeven is, dus heeft het m.i. weinig nut om hem ter verantwoording te roepen.
 12. Is dat niet zoiets als vragen aan het vervuilde water in een rivier waar al dat vuil toch vandaan komt?
 13. Waarom niet? Vanwaar je inconsequentheid? Daarom heet het ook Drie-Eenheid en niet drie-godenheid. Een dode die niet in staat van ontbinding verkeerd? Direct na het intreden van de dood begint het ontbindingsproces. Ik weet dit zeker want ik heb goed in de gaten gehouden wat er met me hond gebeurde toen ik hem liet afmaken. Instant rottingslucht na het uitblazen van de laatste adem.
 14. Schrap dan ook al de wonderen waarin Jezus doden liet opstaan maar uit je Bijbel. Is Jezus God volgens jou?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid