Spring naar bijdragen

Kaasjeskruid

Members
 • Aantal bijdragen

  11174
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Kaasjeskruid

 • Rang
  CrediOrca

Profile Information

 • Locatie
  In deze wereld
 • Religie
  Bestaat uit dode werken.
 • Beroep
  Jutter

Recente profielbezoeken

4050 profielweergaven
 1. Kaasjeskruid

  Ontspanning

  Ja, dat is ook de bedoeling. Anders blijft ie niet stil liggen.
 2. Kaasjeskruid

  het nut van de hel

  Zo nu en dan krijg ik een beste klap van de staart van ze.
 3. Kaasjeskruid

  het nut van de hel

  Over fundamentele zaken valt niet te twisten. De hel als consequentie van leven zonder God ontkennen, is daar een van. Het heil is voor allen, de hel voor velen. Het is niet voor niets dat er zoveel over wordt gesproken in de Bijbel.
 4. Kaasjeskruid

  het nut van de hel

  Je kunt wachten tot je een ons weegt op dat plekje in het hiernamaals, ik en de eventuele vis zul jij niet te zien krijgen. Ontkennen van de hel is ontkennen van God en Zijn gerechtigheid. Helontkenners, oftewel universalisten, zullen aan den lijve ondervinden wat de hel betekent.
 5. Kaasjeskruid

  het nut van de hel

  Nogal een belangrijk verschil van mening, fundamenteel wat mij betreft. Daarmee gun ik jou je mening en in die zin accepteer ik het, maar respecteren kan ik hem niet.
 6. Kaasjeskruid

  het nut van de hel

  Wat is er niet logisch aan? Volgens mij kan jij de hel niet rijmen met Gods karakter en wringt daar de schoen. Waarom anders zo een emotioneel geladen argument? Dat is een denkfout die je maakt en dus een drogredenatie.
 7. Kaasjeskruid

  het nut van de hel

  Waarom moet dat? Vijanden horen bij de vijandige partij en die stelt zich bewust vijandig op. Bidden voor vijanden betekent niets anders dan ze de kans geven om zich te bekeren, weg bij die vijand die maar met een enkeltje via de achtbaan richting hel dendert.
 8. Kaasjeskruid

  het nut van de hel

  Blijkbaar heeft de mens wel behagen naar een enkeltje hel. Liefde is tweerichtingsverkeer, als dat er niet is... dan beland men dus in de hel waar geen liefde is.
 9. Kaasjeskruid

  het nut van de hel

  Ervan uitgaande dat je doelt op wat in Joh.17:9 staat, zou je het tegenovergestelde kunnen beweren als je Lukas leest; waar Jezus is als een naaste voor iedereen, Zich opstelt als een afhankelijk mens en bid voor zijn vijanden. Kwestie van nadruk wat mij betreft.
 10. Kaasjeskruid

  het nut van de hel

  Dat zal best, maar men zal het goede missen. Staat dat ter discussie dan? Je kunt er voor waarschuwen, maar eenmaal in de hel is er geen weg meer terug.
 11. Kaasjeskruid

  het nut van de hel

  Mensen en hun beperkte voorstellingsvermogen... die gaan raar staan te kijken als ze met de realiteit van de echte hel te maken krijgen. Dan wil men maar al te graag niet meer bestaan, voor eeuwig.
 12. Ik zit ook vlak voor de grote verdrukking. Als ik het toiletpapier pak, dan weet je wel hoe laat het is.
 13. Vroeg? We zijn halverwege man. Ik kan me zo voorstellen dat een moeder uit alle liefde het verkeerde kan doen voor haar kind. Zo zou een moeder haar kind uit liefde op een verkeerd dieet kunnen zetten omdat ze overtuigt is van het nut daarvan. Laten we een moeder nemen die nogal carnivoristisch ingesteld is, en helemaal gelooft dat vlees alles bevat wat nodig en goed is voor haar kind. Totdat ze verneemt (op e.o.a. wijze, vul zelf maar in) dat het goed is om te variëren in voeding, en ze haar kind gevarieerd voedsel geeft met als resultaat een gezonder kind. Heeft deze moeder haar kind nu
 14. Het zijn geen personen maar eigenschappen.
 15. Zou liefde zonder kennis kunnen bestaan?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid