Spring naar bijdragen

Kaasjeskruid

Members
 • Aantal bijdragen

  11582
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Kaasjeskruid geplaatst

 1. Kaasjeskruid

  Vreemde subheaders

  Welke regels? Grote inconsequente manipulerende piepert.
 2. Kaasjeskruid

  Vreemde subheaders

  Zijn best heeft gedaan om de doctrine van het WTG te pushen. Dat zou ik kunnen doen, maar heb ik geen tijd voor. Het regent hier en de schutting zal toch af moeten. In de regen werken aan de schutting is het beste, want het hout is lekker nat en splijt stukken minder snel. Dus ga maar zelf eventjes op zoek naar meningen.
 3. Kaasjeskruid

  Vreemde subheaders

  Dat weet jij prima en mijn mening hieromtrent heb ik nimmer onder stoelen of banken geschoven. Gelijk van begin af aan. Mod sjako. Het is idd wel duidelijk dat je je niet wilt schikken naar de moderatie. Niet naar @Trajecto en niet naar @sjako. Je hebt dat idd nimmer onder stoelen of banken geschoven.
 4. Laat de kroketten maar zitten, je kunt van mij enkel mosterd krijgen.
 5. Het betreft een uitspraak van Gaitema en niet van jou.
 6. Kaasjeskruid

  Vreemde subheaders

  Onder voorwaarden ben ik daar toe bereid.
 7. Ik hou het op enige mate van dyslexie en vind freudiaans enigszins beledigend naar zowel Gaitema als de mensen die er echt aan lijden toe.
 8. Kaasjeskruid

  Vreemde subheaders

  Zoals het forum er nu uitziet krijgt men het wel druk ja, of men ziet veel door de vingers. Dat lijkt mij een kwestie van even goed met de bezem er door gaan. Er zijn er genoeg die wat mij betreft kunnen ophoepelen en dat scheelt enorm in het modereren. Uiteraard is het zaak om verschillende moderators aan te stellen met elk hun eigen rubriek.
 9. https://www.preekindex.nl/preken/jaap-fijnvandraat/standhouden-jaap-fijnvandraat
 10. Kaasjeskruid

  Vreemde subheaders

  Het lijkt me een uitdaging, maar die ga ik niet in me eentje aan.
 11. Kaasjeskruid

  Vreemde subheaders

  Wel, voor wie er zin in heeft.
 12. Kaasjeskruid

  Vreemde subheaders

  https://www.gov.uk/limited-company-formation https://llp-ltd-limited-oprichten.nl/ltd-of-limited-oprichten/ https://www.incuria.nl/NL/ltd-opstarten-oprichten-opzetten-oprichting.html&PHPSESSID=01adb0485914648e53b20b39e862bb25
 13. Kaasjeskruid

  Vreemde subheaders

  Nogal een administratieve rompslomp: KvK, belastingdienst, bepaalde rechtsvorm, etc
 14. Er bestaan er nogal wat...
 15. Ik laat de tekst staan zoals ie is. Echter, en dat heb ik ook aangegeven d.m.v. het gebruik van de afkorting "m.i.", lees ik er in wat ik heb geschreven. Of dat correspondeert met jouw interpretatie laat ik in het midden.
 16. Jan Vingerhoets , General Practitioner, owner Huisartspraktijk Vingerhoets : Met elke dag die vordert zie ik het moment naderen dat ik geacht word honderden, wellicht duizenden mensen te vaccineren met een vaccin waarbij ik nog altijd twijfels heb. Minister de Jonge kan het vaccin wel bagatelliserend vergelijken met een frikandel, maar mijn praktijk is geen snackbar. Eerst is ter twijfel over het vaccin zelf: hoe goed is het onderzocht? Is er openheid over de bijwerkingen? Blijkens de medische literatuur ben ik niet de enige die zich hierover zorgen maakt: zie bijvoorbeeld deze
 17. Er zijn ook mensen die ondanks een zware depressie er voor kiezen om zichzelf niet van het leven te beroven. Wat mij betreft kiest de een juist en de ander verkeerd, en houdt ik mijn hart vast aangaande het lot van degene die er voor kiest om zichzelf van het leven te beroven.
 18. M.i. hebben we niet te maken met een eigen vertaling, maar met verschillende interpretaties.
 19. Als God verzoekt, doet Hij dat niet tot het kwade. Dat is in het kort wat ik bedoel. Dus Jakobus zegt daar m.i.: Laat niemand, als hij verzocht wordt, zeggen: Ik wordt door God tot het kwade verzocht. Dat blijkt ook uit de zin die er op volgt immers.
 20. Kaasjeskruid

  Man en vrouw gelijk

  Ik ben onlangs naar een kerkdienst geweest waar tot mijn teleurstelling een vrouw het Woord ging verkondigen. In het verleden heb ik dit ook eens meegemaakt en ben toen subiet de kerk uitgelopen. Ditmaal ben ik blijven zitten, heb de telefoon gepakt en ben gaan internetten. Geen enkele aandacht aan de zogenaamde preek geschonken en nadien ook uitgelegd wat mijn standpunt hierin is. Is het in orde om te beweren dat een dergelijke vrouw de liefde van Jezus niet kent?
 21. Nou, bij benadering valt best wel vast te stellen waar het Paradijs zich heeft bevonden, maar waar het zich nu bevind is de vraag. Deze vraag kan gedeeltelijk worden beantwoord, want Jezus zegt: En Jezus zeide tot hem: Voorwaar, zeg Ik u: Heden zult gij met Mij in het Paradijs zijn. (Luk.23:43, SV) Dit impliceert toch op zijn minst dat deze nog ergens is.
 22. Ik deel deze conclusie. Er is een hoop bedekt in het OT wat in het NT werd geopenbaard. In beide Testamenten hebben we te maken met dezelfde God, onze onveranderlijke Vader in eeuwigheid. De rest laat ik nog even bezinken voordat ik er een reactie op geef. Mooi hoor!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid