Spring naar bijdragen

Madeliefske

Members
 • Aantal bijdragen

  17
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Madeliefske

 • Rang
  CrediGup

Recente profielbezoeken

272 profielweergaven
 1. @sjakoHoewel meningen kunnen verschillen, is het voor mij overduidelijk dat DBI hier bewust streeft naar een negatieve reactie.
 2. DBI bespot de geloofservaring van DV. @sjako
 3. Maak je geen zorgen. We zijn bijna van de DBI af. De lastige trol zal snel verdwijnen. Het lijkt erop dat Sjako werkt met een systeem van punten, dus DBI zal zeker weggaan.
 4. Sjako, in plaats van zonden te verdedigen, zou je alsjeblieft iets verder kunnen kijken dan alleen het lhbti-topic? Iemand vertelde een zeer persoonlijk verhaal en DBI pest die persoon gewoon en maakt het belachelijk. Vind je dat normaal? Moderator.
 5. Er wordt gepest op dit forum, maar die lamlul sjako geeft alleen maar aandacht aan het lhbti-topic. Zonden verdedigen.

 6. DBI pest mensen die zeer persoonlijke verhalen vertellen. Dit is heel normaal
 7. DBI trolt ook hier weer.

  IMG-20230620-211155.jpg

 8. Met zo'n slapjanus moderator als sjako aan het roer, kan DBI ongestraft doorgaan met het pesten/trollen. Sjako is niet moderator waardig. mod sjako: ik bepaal zelf wel bij wie ik ingrijp. Een moderator slapjanus noemen pik ik dus niet. Dus strafpunt.
 9. De daden zijn ook niet pervers. Niks mis mee. Lekker spelen in het achterwerk, niet? sjako sjako sjako toch
 10. Joehoe, FV, vergeet je niet om Mullog's topic leuk te vinden? Druk even op zijn hartje. @Flawless victory
 11. Je kunt hoog of laag springen, het feit is dat jij hier loopt te rotzooien met gelovigen. Waarom zit je niet op een atheïstenforum? Is niet leuk, hè? Gelijkgestemden op de tenen trappen. Ik ben eigenlijk verbaasd dat FV jouw topic nog niet heeft geliket. Hij moet het waarschijnlijk over het hoofd hebben gezien.
 12. Madeliefske

  Muziek topic

  Mooie muziek
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid