Spring naar bijdragen

nikie90

Members
 • Aantal bijdragen

  1.239
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over nikie90

 • Rang
  CrediBakvis
 • Verjaardag 05-08-1990

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Religie
  Jezus Christus

Recente profielbezoeken

2.287 profielweergaven
 1. nikie90

  Genesis 2:17

  Ik lees geen vloeiend Hebreeuws hoor bas. Wel weet ik, in de kaballa, als je het interessant vindt , hier zijn dieren zielen geschapen uit een lagere sefirot en wordt o.a. 3:21 daarvoor als bron gebruikt.. wat betekent dat deze vers niet als afvragend wordt verstaan maar als conclusie.
 2. nikie90

  Genesis 2:17

  Het is een eigen invulling. alle dieren van het veld .. de slang was listig van aard. Wat niet betekent dat er vooruit van uitgegaan was de slang Eva zal verleiden het gebod te breken.
 3. nikie90

  Genesis 2:17

  Met voorbedachte rade er van uitgaand dat de slang Eva zal verleiden is wel een eigen invulling. Een buiten bijbelse opvatting. De slang was er voor gestraft (het verleiden) gelijk adam en eva gestraft waren voor het niet houden van het gebod.
 4. nikie90

  Genesis 2:17

  Gaan Prediker 3:21, 12:7, Mattheus 10:28 en Openbaring 22:12 niet samen?
 5. nikie90

  Feedback website

  Jup. Netjes.
 6. nikie90

  Genesis 2:17

  Hoe zit het hier met Mattheus 10:28?
 7. nikie90

  Genesis 2:17

  Ik had je als je verder leest al gelijk gegeven dat het niet in Genesis staat en dat ik in de war was met verzen. Maar goed dat is dan een detail, het is namelijk geen foute opvatting dat de wereld gemaakt is om die te bewonen.
 8. nikie90

  Genesis 2:17

  Komt ook overeen met openbaring 22:12.
 9. nikie90

  Genesis 2:17

  Sorry was in de war. Met Jesaja 45:18. Dbi is correct dat het niet expliciet in Genesis staat
 10. nikie90

  Genesis 2:17

  Niet waar dbi. Dat staat er wel, maar uiteindelijke bestemming is misschien een andere invulling voor 'doel', het doel van de mens Zoek maar even op ben op werk maar ~ de heer heeft de mens niet voor niets gemaakt en de aarde om die te bewonen
 11. Of wijsheid/verstand? Is toch kostbaarder dan goud? (OT) Daarom vind ik het een interessante vraag want iedereen heeft misschien een ander antwoord
 12. Ik zat hier toevallig eerder vandaag nog aan te denken een topic over te starten, wat zijn schatten in de hemel?
 13. Ik kan me moeilijk inleven en begrijpen hoe deze kopstukken redeneren. Ben ik nou gewoon zo dom of timmeren deze mensen maar wat aan en zitten ze daar alleen omdat ze simpelweg al gevestigd in de politiek waren of via hun sociale netwerken? Het lijken mij gewoon gemiddelde mensen met gemiddeld verstand met weinig ambitie voor regering maar gewoon hun salaris innen zoals elke bouwvakker. Ik bedoel, ik zie nergens een briljant licht schijnen. Ook niet in Vlaanderen. Maar nergens.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid