Spring naar bijdragen

Bastiaan73

Members
 • Aantal bijdragen

  4672
 • Geregistreerd

Over Bastiaan73

 • Rang
  CrediRog

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Den Haag
 • Religie
  Ik geloof in ademhalen.
 • Beroep
  Thuishulp

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Misschien is het handiger voor jezelf te spreken, het is maar een tip. Je kunt wel beweren dat jij niets van God weet, die bewering kan je natuurlijk altijd doen. Als je denkt dat wij niks van God weten, zou je eerst iedereen moeten vragen. Zo zou je ook (ten onrechte) kunnen beweren dat geen mens levende dinosaurussen heeft gezien. Ook dan moet je eerst iedereen vragen. Ik denk dat Adam heel veel van God wist. Hetzelfde geldt ook voor iemand als Paulus, die God ontmoet heeft, of Petrus, die met God op aarde wandelde. Bedankt voor het illustreren van de genoemde denkfout. Jammer dat
 2. WdG kun je uitleggen: 1. waarom je drie keer hetzelfde Bijbelgedeelte plaatst? Komt niet snugger over, wel drammerig. Alsof de langspeelplaat blijft hangen. 2. waarom je er niet bij zet uit welk Bijbelboek je citeert, welk hoofdstuk en welke versnummers? Voordat je een tijdje afwezig was (of in elk geval niet actief qua reacties) deed je dit ook al heel vaak. Als je uit de Bijbel citeert hoor je het betreffende Bijbelboek, het hoofdstuknummer en de versnummers erbij te vermelden. Tenslotte zou ik willen weten of je wel eens hebt gehoord van het Comma Johanneum. ~ Mijn
 3. Dan zet ik jou vanaf nu voorlopig ook op negeer, ik hoef niet elke keer die 'automatische gegenereerde reactie' te lezen.
 4. We zijn als het goed is ook geen slaven van tradities. Maar voor de RKK zal dat wellicht anders zijn.
 5. Wat mij betreft mag het nu al stoppen hoor Jurriën. TTC stopt toch niet met zijn reacties.
 6. Beste Jurriën, even een remindertje. @Bastiaan73 geldt ook voor jou. Je moet je constructiever opstellen en geen onenigheid zoeken. Blijf on-topic. Zo niet, dan volgen er maatregelen. Laat dit een waarschuwing zijn. (mod sjako)
 7. Bastiaan73

  Credible inhoudelijk

  Dat was enigszins schertsend bedoeld. Sommige mensen die zichzelf 'christen' noemen, lijken er van overtuigd te zijn dat ze de Heilige Geest in zich hebben en dat God tegen hen spreekt. Ik ben daar te nuchter voor. Anders geformuleerd: ik heb daar te weinig christelijk geloof voor. Ik noemde jou omdat jij één van de twee nieuwe 'forummers' bent. Je komt op mij over als een 'echt' iemand, die niet eerder onder een andere naam actief is geweest.
 8. Redelijk netjes ingestudeerd en/of voorgelezen. Zou W.A. het zelf hebben geschreven? Zonder gekheid: weg met dat geldverslindende overbodige koningshuis. Is niet meer van deze tijd. Tijd voor een republiek met een gekozen leider.
 9. Bastiaan73

  Voorstellen Etoile

  Is dit Plume of Zola? Plola of Zume kan ook nog.
 10. Bastiaan73

  Voorstellen Etoile

  Meldt het anders bij @Trajecto. Ik ben gewoon mezelf. Eenvoudig en oprecht. Ik heb bij niemand anders dit soort gedachten, alleen bij jou. antoon is gewoon antoon, Kaasjeskruid gewoon Kaasjeskruid enz. Maar jij bent niet echt, geen oprecht persoon. Misschien is het wel de Heilige Geest die mij aanspoort om jou te ontmaskeren.
 11. Bastiaan73

  Ontspanning

  Niks voor jou het werk dat ik doe? Is genoeg werk in te doen.
 12. Bastiaan73

  Voorstellen Etoile

  Dat kan ook aan jouw eigen gebrek aan inzicht liggen antoon.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid