Spring naar bijdragen

Mount Freedom

Members
 • Aantal bijdragen

  136
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Mount Freedom

 • Rang
  CrediGup

Recente profielbezoeken

916 profielweergaven
 1. Als een kleuter die zijn handen voor zijn gezicht houdt denkende dat hij dan niet gezien wordt. En dan missend wat voor de neus in het hier en nu altijd aanwezig is. Treurig.
 2. Mount Freedom

  De 144.000, wie zijn zij?

  Nee TTC, je moet eerst wachten tot die 144000 van sjako gaan zeggen hoe je moet leven, hoe je moet schrijven, hoe je moet spreken, wat voor kleding en gezichtshaardracht je moet dragen, plus nog een aantal dingen die alleen zij weten en gewoon naar sjako luisteren. Dat is heldere taal die iedereen begrijpt en anders heeft ie daar rode en blauwe blokken voor of de deleteknop om uit zijn digitale levensboek verwijderd te worden. Ik denk dat TTC in staat is om voor zichzelf op te komen @Zola o, ik bedoel @Mount Freedom
 3. Mount Freedom

  De 144.000, wie zijn zij?

  Het moet niet veel achterlijker en beestachtiger worden. Een moderator die zijn wachttorengenootschapgeloof oplegt als maatstaf en bijbehorende tactieken op forummers uitleeft. Mensonwaardig. Beestachtig als je het mij vraagt. Verpakt onder een dun laagje mierzoete uiterlijke schijnbeschaving gaat het beest schuil dat alles en iedereen wenst te controleren. Zo gaan we niet tekeer tegen de moderatie. Je krijgt een strafpunt @Mount Freedom of moet ik @Zola zeggen?
 4. Mount Freedom

  De 144.000, wie zijn zij?

  👍 Zo is dat. En die 144000 zijn er allang 288000. As in heaven so below. De twee getuigen “regel” vervuld. Crossroads. As You Sow, so You Shall Reap. Everything Is Now.
 5. Mount Freedom

  De 144.000, wie zijn zij?

  Hij zal nog raar op zijn neus kijken als dalijk blijkt dat die 144000 allang in zijn huis stonden.
 6. Zo is dat. Een volk dat voor tirannen zwicht zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht. H.M. van Randwijk
 7. Tja, daar heb je alleen niet zoveel aan als het getuigenis dat Christus in het vlees gekomen is ontbreekt. Dat hij stierf aan het kruis weet iedere serieuze geschiedwetenschapper nog wel.
 8. Nee, door de lichaamsidentificatie van de dader die niet sterven wil aan de illusie van zijn valse (onware) zelf. De echte scheiding door het zwaard dat Christus heet is dan ook niet een belijdenis met de mond, en ook niet een scheiding tussen christenen en anderen maar tussen hen die (wensen te) leven naar het ware zelf en hen die (wensen te) leven naar het oude zelf. Aan de vruchten herkent men de boom, niet aan de woorden of het boek.
 9. Turkije en Iran zijn niet zo blij met Frankrijk.
 10. Ja inderdaad. Hulde aan de OHM-brengers. Hoe zou een religieus ooit kunnen sterven aan het oude zelf zonder zijn fitna?Vergeten te sterven?
 11. Mount Freedom

  Daniël en Nederland

  Aan de vruchten herkent men de boom. Mattheus 7:21 Niet een iegelijk, die tot Mij zegt: Heere, Heere! zal ingaan in het Koninkrijk der hemelen, maar die daar doet den wil Mijns Vaders, Die in de hemelen is. Velen zullen te dien dage tot Mij zeggen: Heere, Heere! hebben wij niet in Uw Naam geprofeteerd, en in Uw Naam duivelen uitgeworpen, en in Uw Naam vele krachten gedaan? En dan zal Ik hun openlijk aanzeggen: Ik heb u nooit gekend; gaat weg van Mij, gij, die de ongerechtigheid werkt!" Mattheus 12: 11 1 En Jezus antwoordde en sprak wederom in gelijkenissen tot hen en zeide: 2 H
 12. Mount Freedom

  Daniël en Nederland

  Dus omdat hij zegt dat alle mensen in hun lagere natuur zondaars zijn, neem jij je toevlucht tot dezelfde tactiek als die van religieuzen om hem de mond te snoeren?
 13. Mount Freedom

  Daniël en Nederland

  Matteüs 7: 21 Jawel. De boodschap is berouw, inzicht, zelfkennis. De berouwvolle moordenaar heeft zelfkennis. Hij herkent in Jezus zijn hogere zelf en in zijn eigen daden zijn lagere zelf. Hij herkent het verschil en getuigt van deze zelfkennis.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid