Spring naar bijdragen

antoon

Members
 • Aantal bijdragen

  3.549
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over antoon

 • Rang
  CrediRog

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.bloggen.be/bijbel_historie

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Noordwijk
 • Interesse
  Bijbel Chronologie Wetenschap
 • Beroep
  AOW

Recente profielbezoeken

4.587 profielweergaven
 1. Breuk kan gelijk hebben met percentages, maar tolereren is geen Bijbelse optie, begrip tonen voor de mensals mens , maar niet meegaan met Woke gedrag lijkt mij het beste, Regeringen hebben een verantwoordelijkheid om mensen te begeleiden en ondersteunen , maar niet hun Woke gedrag promoten,
 2. antoon

  Gebed verhoord of niet

  Klopt, of beter kan heel goed kloppen dus ik blijf met een beetje vragen zitten, word ik bespeeld of niet, het is erg persoonlijk Fundi het zal mij moeite kosten om details te geven, maar misschien komt het nog.
 3. antoon

  Gebed verhoord of niet

  Zelf heb ik periodiek tijden van onzekerheid eens in de 2 jaar ongeveer ongeveer, een keer goed in meditatie gegaan en kreeg antwoord door wat het leek een visioen, met klem zeg ik dat ik niet wil opscheppen, ik ben niet bijzonder of zoiets, in ieder geval verdween die bepaalde onzekerheid en ook een beetje angst abrupt en dat is ongeveer 3/ 4 maanden geleden, dan raak je weleens in een soort x fieles of spagaat, wordt er nu een spelletje met mij gespeeld of wat is het, binnen mijn geloofskring krijg ik goede antwoorden maar niet alles is zeker. De stoorzender lijkt mogelijkheden te hebben om
 4. antoon

  Gebed verhoord of niet

  Dat mag je denken, ik bekijk het anders, maar ieders mening telt Je kan met een enorm probleem zitten en even niet weten wat te doen of wat te denken, je zou in meditatie een teken kunnen vragen aan de Schepper een richtlijn wat te doen of wat als waarheid aan te nemen, je ervaart dat je een teken krijgt maar het kan toeval zijn of dat de Stoorzender Satan het probleem gekaapt heeft en je om wat voor reden dan ook in het verkeerde straatje stuurt.
 5. antoon

  Gebed verhoord of niet

  Ik denk in bepaalde gevallen wel zeer moeilijk, komt bij geloof je in of algemeen gelooft men de Levengever en Stoorzender Satan genaamd, Veel Christen niet in de stoorzender of geven een eigen betekenis , of noemen het het kwaad in de mens.
 6. antoon

  Gebed verhoord of niet

  Je kan voor alles dankzeggen, ook voor logische dingen schrijft Paulus, God is nu eenmaal de bron van alles, toch zijn er vragen, kan Satan binnendringen als een stoorzender en verwarring doen ontstaan, steker je vragen of meditatie beantwoorden via tekenen of oplossingen om zo verwarring te stichtten, sluit het niet helemaal uit. Heeft iemand meningen, dan hoor ik het graag.
 7. antoon

  Altijd ontevreden

  Inderdaad ik voel dankbaarheid nu ik meer geestelijk en tevreden leef, je ervaart de Schepper in je nabijheid en bij problemen en vragen als je het voorlegt geeft hij uitkomst die je gewoon ervaart, het is in een woord ongelooflijk.
 8. antoon

  Altijd ontevreden

  We hadden het over tevredenheid, er valt nog meer te zeggen, ik schreef al dat ik in een huurhuis woon weinig luxe, wel heb ik gezorgd voor comfort,, het maakt mij gelukkig, ik kan mij niet indenken dat de rijke lui op tv. met hun kapitale villa gelukkiger zijn, ik hou iedere maand veel geld over door de lage huur, dat besteed ik goed voor mijn medemens. kortom ik denk dat ik het goed doe, ook geen last van inbrekers en dergelijke ongenode gasten, en de schijn ophouden voor vrienden of familie hoeft van mij ook niet.
 9. antoon

  Altijd ontevreden

  Ik woon in een klein huurhuis van ongeveer 65 jaar geleden, alhoewel mijn inkomen groot genoeg is om te verhuizen naar een betere stee denk ik er niet aan, ik ben tevreden met wat ik om mij heen hebt, als ik in een groot of lux koophuis zou zitten, zou ik dat geluk minder ervaren, de luxe om mij heen dan zou mij dwingen om nog meer luxe na te streven, nu heb ik dat niet en ben iedere dag gelukkig, voor zover je gelukkig kan zijn in deze wereld dan. Dat is mijn gevoel van tevreden zijn
 10. antoon

  Gezond leven

  ik heb een ontdekking gedaan, al lange tijd at ik teveel gezonde dingen dat kan ook funest zijn bv. voor je smalle geldbeurs, nu eet ik minder van fruit en andere gezonde voeding, maar wel bewust kauwend en geloof mij ik geniet net zoveel als voorheen met veel en lang eten.
 11. antoon

  Hoe praat God met mensen?

  Klopt dit is een argument voor letterlijke bewoordingen ben ik niet helemaal met je eens, het opschrift op de muur bij Daniel was in een gangbare taal. Uitijndelijk ging het van God uit
 12. Heb ook nog niemand meegemaakt als hij, met zijn woordenschat loopt nog aleens te stoken, hij zou verstandiger zijn om zijn kennis van woorden te gebruiken om iets concreets in te brengen op een Christelijk platform.
 13. antoon

  Hoe praat God met mensen?

  De Schepper kan ook bevatting van uitspraken in je brein plaatsen, of het letterlijk stemmen zijn weet ik niet, ik denk eerder dat het aan de perceptie van de persoon gelegen is, hij/ zij ervaart het zo.
 14. antoon

  Haatcampagne

  Dat zien we nu in deze tijd ook gebeuren, om een enkele personen wordt een bevolkingsgroep weggezet
 15. De afschrijver hield zich aan criteria om iemand officieel koning te benoemen, ook al oefende de koning al jaren koninklijke macht uit, die criteria zal zeker ook van de koning zelf uitgaan. als het te doen was om een mooi sluitend verhaal te krijgen zouden ze anders schrijven. ze waren echt niet gek en zagen ook wel dat als je het letterlijk neemt, zonder die maatstaf het niet zou kloppen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid