Spring naar bijdragen

“Joy”

Members
 • Aantal bijdragen

  56
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over “Joy”

 • Rang
  CrediGup
 • Verjaardag 04/16/1990

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Nou dat hoop ik eerlijk gezegd ook niet... ?
 2. Oké, staat dat ook ergens in de bijbel? Zou het graag voor mezelf willen onderzoeken
 3. Ik begreep juist dat een ieder die de chip accepteert het teken van het beest heeft, vrijwillig of niet..
 4. Duidelijk! Bedankt. Vooral het stuk wat je schrijft over het antwoord dat afhangt van de tijd waarin we leven @Fundamenteel☹️
 5. Hoe je het uitlegd vind ik het super duidelijk. Heb ik nooit zo bekeken. Maar als je inderdaad op die manier de bijbel leest kan er veel duidelijk worden, omdat je het dus op verschillende manieren leest. Ik denk dat je hier toch wel de ruimte hebt om dat te bespreken als je er behoefte aan hebt?
 6. Ik begrijp je, heb er ook veel over gelezen. Dacht ook dat het van de vleermuis kwam maar er zijn zoveel mensen die andere dingen zien en weten waardoor anderen hun ogen toch open gaan. De een neemt het aan, de ander vind het onzin. Ik geloof wel in die dingen.
 7. En klopt dat niet dan dat jij overal een complot in ziet?
 8. Voorspellen?! Dat zou ik ook willen weten. Maar jij gelooft niets echt wat van de bijbel? Of?
 9. Oké dan snap ik wat je bedoelde. Er staan ook verkeerde dingen in de bijbel, verkeerd vertaald. Zoals wat ik al eerder noemde over echtscheiding, en mat 19:24 over de kameel.. maar er zijn zat mensen die het weten te onderzoeken gelukkig waardoor wij wel erachter kunnen komen wat God wel en niet bedoeld Daar heb je zeker gelijk in. Ik denk ook niet dat we alles weten wat er echt in de wereld gebeurd en geloof wel dat we onze ogen open moeten houden.. Er lopen al heel wat mensen rond met een chip..
 10. Haha.. oké en daar geloof jij niet in?
 11. Bedankt, ik vind je uitleg helder
 12. Dit hoor ik ook voor het eerst...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid