Welcome to Credible

Welkom op Credible! Leuk dat je langs komt! Kijk gerust eerst even rond op het forum en als je ergens op wilt reageren maak dan een account aan! We hopen dat je het naar je zin hebt en mocht je vragen hebben neem dan contact op met ons!

Dwarrel

Moderators
 • Aantal bijdragen

  12865
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Dwarrel

 • Rang
  CrediOrca
 • Verjaardag 01-01-84

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.godtube.com/watch/?v=DLGZ7LNX

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Beroep
  dwarrelt

Recente profielbezoeken

896 profielweergaven
 1. Even een mening van achter de schermen, sinds Thorgrem crewlid is geworden heb ik welgeteld 4 rapporten in de mail gehad. Dat ipv 4 per dag Thorgrem overlegt met ons en vraagt hulp waar nodig. Zolang er geen rapporten binnenkomen gaat het kennelijk goed, anders gebruiken de users die functie wel! Feedback geven is altijd goed, en anders is er altijd nog plek in de crew (btw. Nu we met eigen naam modereren heb je altijd kans dat het lijkt dat een mod-ingreep "een persoonlijke mening" heeft...)
 2. sterkte lobke
 3. Verplaatst naar Vrij tijd ipv Fotoboek
 4. Och het kost niet veel tijd, schijnbaar
 5. kom je ook aanmelden als mod?
 6. het steekt me toch een beetje dat de crew er ook op aangekeken word, op de gang van zaken nu. ik snap dat er te weinig inzicht is/was, wat er achter de schermen gebeurd. kennelijk leek het of we te kort deden... veel vertrouwen naar de crewleden voel ik niet... (recent begrijp ik) Na de heropstart heeft de crew zich opnieuw moeten vormen, geroeid met de riemen die er waren. Daar heb ik (hebben we) zelf voor gekozen! Het verloop erna had ik persoonlijk niet verwacht. "teveel modereren", "te weinig modereren", dreiging van een rechtszaak (dit hebben jullie niet meegekregen), maanden lang mail verkeer over het verwijderen van 1 persoon (ook dat was niet openbaar), incl al de posten van die persoon, persoonlijke bedreigingen naar crewleden, incl belachelijke benamingen.... de lading aan moddergooien, en het laten meeslepen onder VOLWASSEN mensen. En géén enkele mail over crew-ondersteuning. De vier eisen lijken me niet ingewikkeld maar er zijn ook geen vragen geweest over flexibiliteit hierin.... Eens, dat ik schuldig ben aan het recentelijk negeren van tr's, het niet meer meelezen.... Ik vind werkelijk totaal geen motivatie om het moddergooien te volgen, de users die de boel vergallen wééér te waarschuwen, wééér te bannen, het gaat niet meer over een uurtje per dag (dat heeft het zowiezo nooit gedaan). De opzet voor een uurtje per dag: is een moderator per subforum, gedeeltelijk op de langzaamlopende topics... Geen respons... Wij vinden het allemaal zonde als Credible verloren zou gaan, anders waren we hier niet, -gedeeltelijk- users én crew... maar toch komen we er gezamenlijk niet uit?
 7. Sorrie Lobke
 8. Hey selah Had even gemist dat je hier weer was welkom !
 9. niet schuldig voelen rf
 10. Beetje vertraagd, maar niet minder gemeend, Welkom!
 11. De langverwachte update De komende maand gaan we werken aan een sterk team voor Credible.nl Hiervoor zoeken we: 7 extra moderators Waarvan drie moderators zich voornamelijk bezighouden met het subforum Geloof, drie moderators die zich voornamelijk willen inzetten voor het subforum Levensbeschouwing en één moderator die zich voornamelijk wil bezighouden met De Lounge. In je aanmelding kun je aangeven of je eventueel voorkeur hebt, ook kun je “je stroming” en leeftijd aangeven. Credible blijft hoofdzakelijk een jongerenforum, maar met verschillende leeftijden en stromingen blijven we ook in moderatie divers. Jezelf aanmelden kan via: https://credible.nl/vacature Binnen een maand hopen we een sterk team te mogen krijgen! De komende maand zal er ook achter de schermen gewerkt gaan worden aan een juiste FAQ, die weer online zichtbaar komt. We gaan de rapporten en mails die de laatste tijd zijn ingestuurd wegwerken en er zullen technische aanpassingen gedaan worden, zodat modereren overzichtelijker wordt. Als er per 21 februari te weinig moderatie- aanmeldingen zijn gaat de crew opnieuw de voortgang van Credible evalueren. Voor vragen of extra info staat de mail open, we hopen dat jullie "Credible" willen meenemen in gebed!
 12. slotje ivm nieuw topic
 13. als het om een enkeling ging werden hele topics niet vervuild lijkt me... Leden die "het anders willen" is niks mis mee, maar sfeer bewust verzieken vind ik een andere zaak. Over je laatste zin heb ik de laatste tijd ook nagedacht en dat geeft iig wel motivatie om credible in leven te willen houden... er is overleg... ! overigens, aan allen die reageren: bedankt daarvoor, het geeft iig inzicht en wat motivatie.
 14. omdat het moddergooien aanbleef (geloof dat dat vaak genoeg vermeld is) ? de mails met persoonlijke-gerichte-aanvallen aanbleven (dat is bewust niet openbaar gemaakt)? Het was niet zo zeer een plan, meer een gevoel dat redden geen optie meer leek. er spelen allerlei gedachtes af hoor, voorlopig lijkt het even de goede kant op te gaan.