Spring naar bijdragen

Quest

Members
 • Aantal bijdragen

  1627
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Quest

 • Rang
  CrediBakvis

Recente profielbezoeken

1205 profielweergaven
 1. Quest

  Oproep aan de meelezende gasten

  Als je onder conversatie verstaat het zoveel mogelijk knippen/plakken uit de bijbel, dan is de Donald Duck interessanter en bevat meer levenslessen. Een conversatie is met elkaar communiceren, niet het gooien van onderdelen van boeken naar elkaar. Ik heb wat van jou geleerd jij helaas niet van mij.
 2. Quest

  Oproep aan de meelezende gasten

  Zinloos om te discussiëren met een geloofs narcist.
 3. Quest

  Oproep aan de meelezende gasten

  Dus je mag iedereen terechtwijzen, vergelijken met van alles en nog wat, zondig noemen, geen echte christen etc. Als je er maar bij zegt dat het in de liefde Gods is.
 4. Quest

  Homoseksualiteit

  Inmiddels ben je de weg kwijt in de discussie, helaas. Nee jij mij wel dan? Je meent over mij te moeten oordelen en jezelf als Gods persoonlijke assistent neer te zetten.
 5. Quest

  Homoseksualiteit

  Je oordeelt over iets waar jij in principe niks mee te maken hebt. Je zult vast andere zaken hebben met betrekking op jezelf die misschien wat meer urgentie nodig hebben dan de afleiding in de vermeende zonden van anderen.
 6. Quest

  Homoseksualiteit

  Als dat al zo zou zijn dan is dat mijn zonde, niet die van jou. Dus er over oordelen, kwaadspreken, lasteren etc is denk ik niet de bedoeling. Ik ben eigenlijk wel benieuwd dat als je voor God staat en hij vraagt waarom je zo fel reageert op mensen die elkaar liefhebben en toevallig van hetzelfde geslacht zijn. Er zijn genoeg voorschriften die je met voeten treed door te oordelen over iets waar jij persoonlijk niks mee te Maken hebt Hoogmoed
 7. Quest

  Homoseksualiteit

  Er is er maar 1 die uiteindelijk over mij gaat oordelen. Door het soort uitspraken die je hier pleegt te doen over dit onderwerp, zijn er in mijn ogen heel wat meer zonden die je begaat, eigenlijk vrijwel alle zonden die je aan homo's toeschrijft. Maar goed succes ermee je hebt je eigen verantwoording af te leggen, ik heb namelijk geen idee wat je felheid hierin veroorzaakt. Een bijbelse visie. Zo zijn er duizenden visies op de bijbel, het is nogal hoogmoedig (zonde) om daarmee jezelf als enige ware volger van de God/bijbel te presenteren.
 8. Quest

  Homoseksualiteit

  In tegenstelling tot jouw pretendeer ik dan ook niet God zelf te zijn en te oordelen over anderen. Als dit verder je enige reactie is op wat ik schreef dan neem ik aan dat je geschrokken bent van de spiegel die je is voorgehouden.
 9. Quest

  Homoseksualiteit

  Je spreekt jezelf een beetje tegen, het meeste is toepasbaar op jezelf. (Boosaardig, lasteraar, kwaadspreken, onverzoenlijk, onverstandig, hoogmoedig, onverzoenlijk etc...) Terwijl ik dit schrijf denk ik steeds meer dat juist jij degene bent waarover hier gesproken word en niet over mensen die elkaar liefhebben. Aangezien je volgens mij niet God zelf bent is het denk ik niet aan jou om over anderen te spreken.
 10. Quest

  Homoseksualiteit

  Homoseksualiteit is net als heteroseksualiteit niet gebaseerd alleen op lusten. Het is een gelijkwaardige relatie tussen mensen die zich tot elkaar aangetrokken voelen. Bij pedofilie is er sprake van een ongelijkwaardige relatie.
 11. Quest

  Homoseksualiteit

  Je wilt er vast niet aan maar homoseksuele relaties werken precies hetzelfde als heteroseksuele relaties. Wat denk je dat meer rust geeft, jezelf voor de gek houden met een geveinsde hetero relatie, jezelf niet accepteren en als een zure eenzame persoon door het leven gaan of een leuke relatie met iemand van hetzelfde geslacht die je versterkt en waar je gelukkig mee bent? De excessen in seksualiteit vinden vaak een oorzaak in het lang onderdrukken of niet accepteren van gevoelens. Op de Veluwe genoeg parkeerplaatsen waar mannen met een streng gelovige achtergrond zich vermaken met
 12. Quest

  Homoseksualiteit

  Die is helemaal afwezig, dat is hetzelfde als je afvragen of een heteroseksueel een homoseksuele relatie kan beginnen. Daarnaast is seksualiteit voor iedereen anders.
 13. Quest

  Homoseksualiteit

  Ik zie nergens in de Bijbel iets staan over dat Jehova's het ware geloof aanhangen. De liefde waarbij je sterke gevoelens voor iemand hebt, de persoon waar je na een dag werk je verhaal kwijt kunt. Waarmee je voor Netflix volledig ontspannen in slaap valt, die je graag om je heen hebt zonder direct iets te moeten, waar je sex mee hebt in combinatie met diepe gevoelens en lust. Waarbij je iemand steunt als het minder gaat, waarvoor je door het vuur gaat. Dat soort liefde, niet de liefde die te vangen is in vastomlijnde wetenschappelijke uitlegging. Liefde en gevoelens zijn indiv
 14. Quest

  Homoseksualiteit

  Wat versta je onder aanstoot geven?
 15. Quest

  Homoseksualiteit

  Huh, nu gebruik ik dezelfde argumenten als jij doet, alleen dan over heteroseksualiteit en dan is het opeens dat het alleen afgekeurd wordt als er grenzen worden overtreden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid