Spring naar bijdragen

Quest

Members
 • Aantal bijdragen

  1673
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Quest

 • Rang
  CrediBakvis

Recente profielbezoeken

1273 profielweergaven
 1. Je zit er naast, hij had alle rechten en heeft wel goed werk gedaan om de spam berichten te verwijderen. En nee ik voel me niet geroepen om.moderator te worden, daar heb ik het geduld en de capaciteiten niet voor.
 2. Hij kon al die tijd gewoon modereren.
 3. Nee dit is een persoonlijke vendetta van je, er zijn hier mensen de laatste maanden met veel meer om de oren geslagen. Daar weigerde je in te grijpen. Nu het je goed uitkomt laat je iemand bannen die jij niet mag.
 4. Er gaat wel.meer niet op dit forum @Trajecto tijd voor je om het forum zelf te gaan volgen want wat hier door Sjako gebeurt is misplaatst ingrijpen, tientallen ergere zaken voorbij gekomen de laatste maanden waar door deze waardeloze mod die echt alleen maar gaat janken als het over Jehova's gaat. we gaan hier niet meer zo tegen de moderatie in. Bij deze de laatste waarschuwing. Zo is er niet te modereren.
 5. Quest

  Credible inhoudelijk

  Ah, voor de zoveelste keer een nieuw account aangemaakt zie ik.
 6. Quest

  Credible inhoudelijk

  Je gaat er even aan voorbij dat de trollen soms best wel inhoudelijke discussies om zeep helpen. Als je in gesprek bent en iemand staat er de hele tijd doorheen te schreeuwen dan voer je geen prettig gesprek, ook als je er niks van aan wil trekken. Daarvoor zou er moderatie moeten zijn.
 7. Quest

  Attentie!

  Ik ben het met Bastiaan eens, van alles wat voorbij komt was dit wel het minst erge. Beter forum opheffen als er geen moderatie is.
 8. Allemaal afleidingen/verdraaiingen om te verdoezelen dat je zelf weinig doet om uit je huidige situatie te komen. Stiekem weet je dat zelf ook wel. Problemen komen bij jou altijd door een ander nooit door jezelf. Verman je, en doe wat aan je situatie. De wereld draait door en jij raakt steeds verder achterop.
 9. Je doet geen zak, alleen maar excuses en anderen de les lezen.
 10. Wat doe je dan dag in dag uit op dit forum, besteed je tijd nuttiger, ga een cursus/opleiding volgen, ga bij bedrijven langs, ga solliciteren, neem alles aan. En vergeet je mondkapje niet op te doen.
 11. Dat ben je wel ik betaal een deel van je uitkering.
 12. Wie ben jij om je overal tegen te verzetten en ook nog geld te eisen van de maatschappij. Je bent helemaal niks, loser!
 13. Dat klote antwoord is klote voor je omdat het de waarheid is. Je plaats jezelf buiten de maatschappij en je wil vervolgens respect van die maatschappij en aan de maatschappij meedoen. Je telt gewoon niet mee omdat je alleen wil profiteren en niks bijdragen.
 14. Jij wil helemaal niet werken en zoekt in alles excuses om op je luie reet te blijven zitten.
 15. Tuurlijk mag dat, je leeft op kosten van de samenleving dus veel heb je niet te eisen. En anders kun je altijd zelf nog werk zoeken waar het geen vereiste is.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid