Spring naar bijdragen

Quest

Members
 • Aantal bijdragen

  1687
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Quest

 • Rang
  CrediBakvis

Recente profielbezoeken

1409 profielweergaven
 1. Quest

  Vaccineren of niet?

  Weet je wat, we schaffen gewoon alle medicijnen en behandelingen af, de dood hoort immers bij het leven. Helaas kom ik zelf nog niet in aanmerking voor vaccinatie, hoop in ieder geval zo snel mogelijk. Als ik gevaccineerd ben dan kan ik in elk geval andere niet meer besmetten en rustig bij mijn ouders op bezoek en de kwetsbare kennissen vrienden niet ongewild besmetten.
 2. Quest

  Wat raakt jou? Wat spreekt je aan.

  Kom met cijfers dan, het is nu alleen je onderbuik.
 3. Quest

  Wat raakt jou? Wat spreekt je aan.

  Ik vraag je gewoon iets. Jammer dat je weer van die onvolwassen taal gebruikt. Succes
 4. Quest

  Wat raakt jou? Wat spreekt je aan.

  Kortom, je onderbuik, niet op feiten of verder onderzoek gebaseerd. Dat jij je er niet eerder in verdiept hebt wil niet zeggen dat er daarvoor niks aan gedaan is. Daarnaast start je zelf een discussie, door over je idool/held te beginnen en heb je het niet alleen over wat je aanspreekt.
 5. Quest

  Wat raakt jou? Wat spreekt je aan.

  Nee, jij hebt er meer aandacht voor. Tot nu toe geen cijfers gezien van tijdperk voor Trump.
 6. Quest

  Wat raakt jou? Wat spreekt je aan.

  En anders dan voor Trump?
 7. Quest

  Wat raakt jou? Wat spreekt je aan.

  Hij heeft er alleen veel werk van gemaakt als dit significant anders was in 2012 tot 2016.
 8. Quest

  Vaccineren of niet?

  Tijd voor weer twee weekjes pauze om tot jezelf te komen.
 9. Quest

  Vaccineren of niet?

  Lastig leven als in mei 80% gevaccineerd is.
 10. Quest

  Nieuwstopic

  Kwam ze ook tegen, ze liepen vooral in de weg toen ik even snel wat moest halen in de stad. Verder vind ik ze stront vervelend op mijn werk.
 11. De kapper bij ons ging gewoon knip kaarten verkopen waarmee klanten vast knipbeurten kochten voor in de toekomst hierdoor had hij toch wat extra inkomen, kreeg steun van de overheid en had verlengde openingstijden toen de zaak weer open mocht (7uur ochtend tot 19.00 avond) Gewoon goed ondernemerschap in lastige tijden. Hetzelfde zie je in de horeca gebeuren, de 1 gaat thuis zitten wachten en de ander verzint allerlei manieren om toch enig inkomen te vergaren. Neemt niet weg dat de situatie bijzonder lastig is.
 12. Ga je het in de forum regels aanpassen dan?
 13. Hiermee help je alvast elk begrip omzeep en stel je jezelf bij voorbaat vijandig op en niet als een meewerkende/denkende mod. Daarnaast zal er nu nauwelijks begrip zijn als je zelf een keer een fout maakt.
 14. Overeenkomen inderdaad, dus niet hetzelfde zijn, mijn medewerkers ken ik persoonlijk en de meeste heb ik zelf aangenomen en uitgelegd wat de doelstellingen zijn binnen het bedrijf. Dat is anders op een forum.
 15. Je zit er naast, hij had alle rechten en heeft wel goed werk gedaan om de spam berichten te verwijderen. En nee ik voel me niet geroepen om.moderator te worden, daar heb ik het geduld en de capaciteiten niet voor.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid