Spring naar bijdragen

Quest

Members
 • Aantal bijdragen

  1669
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Quest geplaatst

 1. Quest

  Credible inhoudelijk

  Ah, voor de zoveelste keer een nieuw account aangemaakt zie ik.
 2. Quest

  Credible inhoudelijk

  Je gaat er even aan voorbij dat de trollen soms best wel inhoudelijke discussies om zeep helpen. Als je in gesprek bent en iemand staat er de hele tijd doorheen te schreeuwen dan voer je geen prettig gesprek, ook als je er niks van aan wil trekken. Daarvoor zou er moderatie moeten zijn.
 3. Quest

  Attentie!

  Ik ben het met Bastiaan eens, van alles wat voorbij komt was dit wel het minst erge. Beter forum opheffen als er geen moderatie is.
 4. Allemaal afleidingen/verdraaiingen om te verdoezelen dat je zelf weinig doet om uit je huidige situatie te komen. Stiekem weet je dat zelf ook wel. Problemen komen bij jou altijd door een ander nooit door jezelf. Verman je, en doe wat aan je situatie. De wereld draait door en jij raakt steeds verder achterop.
 5. Je doet geen zak, alleen maar excuses en anderen de les lezen.
 6. Wat doe je dan dag in dag uit op dit forum, besteed je tijd nuttiger, ga een cursus/opleiding volgen, ga bij bedrijven langs, ga solliciteren, neem alles aan. En vergeet je mondkapje niet op te doen.
 7. Dat ben je wel ik betaal een deel van je uitkering.
 8. Wie ben jij om je overal tegen te verzetten en ook nog geld te eisen van de maatschappij. Je bent helemaal niks, loser!
 9. Dat klote antwoord is klote voor je omdat het de waarheid is. Je plaats jezelf buiten de maatschappij en je wil vervolgens respect van die maatschappij en aan de maatschappij meedoen. Je telt gewoon niet mee omdat je alleen wil profiteren en niks bijdragen.
 10. Jij wil helemaal niet werken en zoekt in alles excuses om op je luie reet te blijven zitten.
 11. Tuurlijk mag dat, je leeft op kosten van de samenleving dus veel heb je niet te eisen. En anders kun je altijd zelf nog werk zoeken waar het geen vereiste is.
 12. Jij denkt echt dat een supermarkt keten zich onder druk laat zetten. Bij de meeste ketens mag het personeel echt nog kiezen of ze een mondkapje dragen, van opleggen is geen spraken. Maar meeste personeel is solidair en draagt een mondkapje.
 13. Oke, nu is het echt kleuterschool niveau, ik heb meer weer vermaakt, fijne avond verder.
 14. Dat is niet het antwoord op mijn vraag wat het recht om vergeten te worden met mondkapjes te maken heeft. En waarom zou ik je een mondkapje op moeten zetten, ben je levensgevaarlijk gewond, heb je direct medische hulp nodig waarbij je met anderen in contact komt? Anders is het weer een loze kreet.
 15. Wat heeft het recht om vergeten te worden te maken met mondkapjes en medische hulpverlening? Je haalt wat dingen door elkaar.
 16. Succes met het vinden van een voorbeeld, want ik kan me moeilijk voorstellen dat dit hypothetische verhaal waarheid gaat worden.
 17. De volgende stap is dan een aparte gesloten afdeling. En dat alles vanwege een niet onderbouwde aversie tegen een mondkapje om anderen en hun naasten te beschermen.
 18. Die persoon verkeerd in acuut levensgevaar waarbij de kans op overlijden groot is bij geen directe hulpverlening. Dan gelden weer andere regels ook die staan in het wetboek. Zoek deze keer zelf maar op. Zoek dan gelijk even op waar de 19 voor staat achter covid, ook daar kun je nog wat van leren.
 19. Als je in acuut levensgevaar bent en gaat tegenstribbelen krijg je gewoon een spuit waar je rustig van word, mocht je daarna nog niet rustig worden dan lig je vastgebonden aan je bed.
 20. Prima, niemand die zegt dat het niet mag En wat heeft dit met het onderwerp te maken?
 21. Als je in staat bent iemand te helpen ben je daartoe verplicht! Mits je daar zelf geen risico bij loopt. Als iemand weigert een mondkapje te dragen terwijl hij hulp nodig heeft breng ik mijzelf en mijn naasten in gevaar, dan kun je verder naar directe hulp fluiten, indirecte hulp wil ik wel voor je regelen, 112 bellen ofzo. Als je vervolgens komt te overlijden omdat je niet snel genoeg hulp kreeg hebben je naasten geen enkele kans bij de rechter. Zo hoeft iemand op dit moment ook geen mond op mond beademing te geven bij een hartstilstand als hij het risico voor zichzelf te groot vindt.
 22. Dat het over het recht op privacy gaat en niet over veiligheid van hulpverlener. Je hele bewijsstuk gaat gewoon niet over het onderwerp. Kom maar eens met een artikel waarin staat dat iemand zichzelf in gevaar moet brengen om iemand te helpen die weigert mee te werken aan een veilige omgeving voor zijn eigen redding. Het heeft totaal! Niets met privacy te maken.
 23. Je mist inderdaad wat, door drie mensen is je inmiddels uitgelegd waarom die vlieger niet opgaat. Helaas weiger je daar op in te gaan, jammer.
 24. Euhm, je weet dat dit eerder afbreuk doet aan je betoog dan dat het je gelijk geeft?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid