Spring naar bijdragen

Piebe

Members
 • Aantal bijdragen

  2.493
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Piebe geplaatst

 1. Waar was je toen ik verguist werd en een ban van drie maand kreeg om andermans woorden? Ik heb me in je vergist, maar nee ik ben niet terug. Zonde van mijn tijd. Met een door- en door corrupte mod aan het roer zoals @sjako wil ik hier dood niet gevonden worden, die oude jodenknuffelaar. Bedenk je goed dat een vriend van het jodendom een vijand van Christus is. zware belediging is niet toegestaan. Om je te helpen niet dood gevonden te worden hier krijg je permanente ban. Zo gaat dit niet.
 2. Piebe

  De structuur van Genesis

  Alhoewel ik het leuk gevonden vind, betwijfel ik of dat zo is. Want als Abraham bereid was zijn lievelingszoon te offeren, waarom zou Noach dan twijfelen aan Gods oordeel dat in onze ogen zo barbaars lijkt. En dat Noach niet meer met God wandelde en dat later uit hem de 12 stammen zouden voorkomen lijkt me wel heel geducht. Het zou betekenen dat Christus is voortgekomen uit een ongelovige. Daar valt natuurlijk tegenin te brengen dat Christus' broers ook niet geloofden. Bovendien wist Noach al wat er gebeuren gingen toen hij de ark bouwde, dus ik verwerp de hypothese dat hij niet meer met G
 3. Piebe

  Is de hemel volmaakt ?

  Ik heb niet ontkend dat Christus in de apostelen was, maar als jij doden kunt opwekken en zieken genezen dan neem ik het gaarne terug en heb ik te maken met de 14e apostel.
 4. Piebe

  Is de hemel volmaakt ?

  Dank voor het delen van dat inzicht @Breuk want daar sla je wat mij betreft de spijker op z'n kop. Christus is niet in jou, maar jij bent in Christus. De schepping draait om Christus en niet andersom. Edoch als gezegd doe ik niet meer mee maar hier wou ik een uitzondering voor maken.
 5. Piebe

  Trajecto is overleden

  Het doet me verdriet dit de lezen. Gecondoleerd aan allen die Trajecto na stonden.
 6. Absoluut jammer. Ik ben lang actief geweest op Trajecto zijn forum en ik weet dat hij er hart voor had en dat hij de ruzies graag had willen voorkomen (maar dat lukt nooit in dit leven). Ik zal hem niet vergeten en denk met positieve gevoelens aan hem terug ondanks de meningsverschillen die er geweest zijn. Geloofsgesprek is en blijft Trajecto zijn levenswerk en ik hoop dat het nog een lang leven beschoren is. Wie weet tot ziens @Trajecto aan de overkant van de regenboog. Gegroet je maat.
 7. Ik hoorde van de situatie van Trajecto op zijn eigen forum. Heel erg triest om te vernemen dat het zo slecht met hem gaat.
 8. Dit zijn leugens en valse beschuldigingen. Is dit de nieuwe koers van jouw forum @sjako want die is weinig christelijk te noemen. En dat je mij drie maanden een ban hebt gegeven vanwege de woorden die meneer @leren_schoen over mijn moeder heeft gesproken is het laatste woord nog niet over gezegd. Waarom kreeg ik een ban van jou @sjako terwijl ik i.p.v. olie op het vuur te gooien jou attendeerde op het bericht van @leren_schoen die mijn moeder uitmaakte voor temeier en mij beschuldigde van het verspreiden van nazipropaganda? Is de aantijging soms al genoeg onder jouw twijfelachtige le
 9. Dan heeft @sjako de berichten van @leren_schoen niet gelezen of het moet zo zijn dat je straffeloos andermans moeder voor hoer kunt uitmaken en mensen geweld toewensen zolang je zelf maar joods bent.
 10. Waarom heb ik een ban van drie maand gekregen? En waarom heeft @leren_schoen die mijn moeder uitmaakte voor hoer en mij geweld toewenst niet eens een berisping gekregen? Dit gaat werkelijk alle perken te buiten.
 11. Piebe

  Willempies ban

  Dank je en zal ik doen.
 12. Piebe

  De brede en/of smalle weg (Bergrede)

  Nee die hebben allen dat traject doorlopen.
 13. Piebe

  Willempies ban

  Ja, ben blij dat deze jood tenminste eerlijk zegt hoe hij het opvat dat ik joods van geboorte ben en christen. Figuren als @Chaim leren we dan ook kennen want je ziet dat hij het voor hem opneemt ondanks hetgeen waar ik voor word uitgemaakt. Vervolgens begint ie over een hakenkruis en impliceert dat ik daar een aandeel in had. Ik lust je rauw, kom maar langs.
 14. Piebe

  Abortus

  Als je wist wat genade betekent hoefde je me dat niet te vragen. Terug naar start maar.
 15. Piebe

  De brede en/of smalle weg (Bergrede)

  Dat zie je ook bij inwijdingsrituelen van motorbendes. De leden gaan staan in een lange rij, rollen hun leren jassen op als een knuppel die ze helemaal intapen met plakband. Vervolgens moeten de prospecten zonder hemd naar de overkant lopen met de handen achter het hoofd terwijl ze op het bovenlijf worden geslagen met knuppels. Eenmaal aan de overkant wordt het bebloede lichaam omhelst door de leider en begint de feestvreugde want dan is men officieel lid. Er sneuvelt wel eens een rib maar dat is men gauw vergeten na een paar meter bier.
 16. Piebe

  Willempies ban

  En deze ook: Ga maar lekker naar de hel met je hoeren familie Ik zie ze toch liever in hun slachtofferrol kruipen! ­čĄú Heb ik gedaan. Gegroet en sjalom!
 17. Piebe

  Willempies ban

  Wat een leuke berichten krijg ik van jood @leren_schoen waarmee hij bevestigt wat ik eerder schreef, dat men twijfelt aan mijn joodse geboorte. Dus ik post het even voor de jodenknuffelaars: Je stink homo nsb vader hahhhaha en je hoeren ratten moeder Mod sjako. Je denkt hier toch niet mee weg te komen zeker. Je gaat Willempie achteraan. Drie maanden bedenktijd. Je wilt na herhaaldelijke waarschuwingen je niet fatsoenlijk aanpassen aan dit forum en je komt met deze ongepaste woorden.
 18. Piebe

  Abortus

  Ik ben tegen abortus maar boven alles v├│├│r barmhartigheid. Want is dat niet wat Christus van ons vraagt in alle gevallen? En de keerzijde van barmhartigheid is onbarmhartigheid. Soms kom je dat dilemma tegen bij abortus, Zolang de zwangere vrouw niet onder druk wordt gezet vind ik dat de beslissing bij haar moet liggen.
 19. Piebe

  Willempies ban

  Ben je soms wat traag van begrip en lomp of alleen lomp? Sjalom en een fijne dag gewenst! Mod sjako: beledigend gedrag. Voor de zoveelste keer
 20. De antisemitismekaart wordt bewust getrokken om het gesprek te frustreren. Wanneer ik dan aankaart dat ik joods ben van geboorte, wordt dat glashard ontkend en blijft men me uitmaken voor antisemiet. Wijs ik er op dat ik mijn pijlen richt op het judaïsme en specifiek het meeste nog op crypto judaïsme en niet op het volk als geheel, word ik uitgemaakt voor antisemiet. Vandaar dat ik niet meer met joden in gesprek ga maar uitsluitend over hen praat.
 21. Piebe

  Abortus

  Is het genadig om tegen een verkracht meisje van 13 te zeggen: je krijgt dat kind maar want anders is het moord? Genade voor de een houdt soms in ongenade voor de ander. Daarom ben ik van mening dat moord in schrijnende gevallen is geoorloofd. Dat is althans hoe ik er tegenaan en ik meen mijn visie op de Schrift gestoeld te weten. Het slaat nergens op om een prostituee te vergelijken met een zwanger kind. Wellicht tijd je nog eens te verdiepen wat genade betekent.
 22. Jezus en de apostelen waren nadrukkelijk anti judaïsme, waren dat dan (ook) nazi's? Ik krijg hoe langer hoe meer de indruk dat men kritiek op de joodse religie en haat tegen het volk als geheel bewust niet wil onderscheiden. Of men doet zich voor als atheïst maar praktiseert heimelijk de joodse religie. Immers, men hoeft niet in God te geloven om Mozes te volgen. Er staat nergens in de hele Thora dat het een vereiste is om te geloven. En wie zich opwerpt als atheïst die kan evangeliseren onder de noemer inhoudelijk discussie. Wat @Chaim steeds doet is evangeliseren voor het jodendom,
 23. Piebe

  Abortus

  Heftig en ja, dat is moord. In schrijnende gevallen is moorden overigens toegestaan, want Jahweh stelde immers ook menselijke rechters aan om de doodstraf uit te vaardigen.
 24. Spijtig maar geen beter seizoen om buiten te vertoeven, tot ziens!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid