Spring naar bijdragen

Piebe

Members
 • Aantal bijdragen

  1872
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Piebe

 • Rang
  CrediBakvis

Recente profielbezoeken

579 profielweergaven
 1. Piebe

  Vaccineren of niet?

  Dat is een waar understatement! Zelden heb ik zo'n volgzaam gepeupel meegemaakt, dat de overheden niet alleen slaafs gehoorzaamt, maar het wanbeleid zelfs verdedigt als een waakhond. Ze moeten zich ook direct maar laten vaccineren tegen bemoeizucht. Ja, ik wil desnoods wel een ster dragen waar op staat: deze nepjood weigert vaccin! Ben jij ooit kwaad geworden op iemand die geen griepprik nam?
 2. Piebe

  Vaccineren of niet?

  Dat mensen zich zo graag willen laten vaccineren is één, maar dat ze ook ze opdringerig zijn tegenover anderen vind ik vervelend. Kennelijk moet alles wijken voor de zomervakantie en komt die op de toch te staan als niet iedereen een prikje neemt. En ik ben een van die weigeraars ja, want ik weet niet wat er inzit en wel wat er in frikandellen zit, rundvlees i.t.t. tot wat de mythe vertelt.
 3. Is dat soms het evangelie van de begeerte? Dus demonen leven uit de genade Gods? Wat lees ik hier toch allemaal voor bizarre getuigenissen.
 4. Piebe

  Paulus en de wet voor niet-Joden

  Waarom vergelijk je jezelf met Paulus, ben jij (ook) apostel? Ik begrijp je redenatie niet. Verder was Paulus geestelijk niet meer onder de wet, maar fysiek wel, zie Mat .5,18 waar Jezus glashelder is over de rechtsgeldigheid. En ook Heb 10 vers 28 is duidelijk 'Als iemand de wet van Mozes heeft tenietgedaan, die sterft zonder barmhartigheid onder twee of drie getuigen' (Heb 10,28) Paulus als zijnde jood was fysiek nog immer onder de wet, 'totdat de hemel en de aarde voorbijgaan' (Mat 5,18)
 5. Piebe

  Paulus en de wet voor niet-Joden

  Ik begrijp niet waarom men denkt dat Pauls' een onwettig christendom zou verkondigen? Paulus besneed Timótheüs (Hand. 16:3) en van oudsher heerst bij protestanten de opvatting dat Paulus de brief aan de Hebreeën heeft geschreven waarin staat: 'Als iemand de wet van Mozes heeft tenietgedaan, die sterft zonder barmhartigheid onder twee of drie getuigen' (Heb 10,28) De wet was toen nog zeer actueel maar om niet in de discussie over auteurschap te verzanden citeer ik uit een andere brief. 'DIT is de derde maal dat ik tot u kom: in den mond van twee of drie getuigen zal alle woord b
 6. Piebe

  Drie-eenheid voor kinderen

  Nee hoor ik ben niet gefrustreerd, ik zit tenminste niet op een atheïstenforum mensen lastig te vallen met mijn geloof. Daar zou je nog wat van kunnen leren, met je getrol.
 7. Piebe

  Drie-eenheid voor kinderen

  Ik laat me de wet niet voorschrijven door anderen en dat vinden linkse controlfreaks vaak lastig. Maar wen er maar aan! En nee, ik ben geen kind, ik prefereer vaste voeding, zou je ook eens moeten proberen want van teveel melk ga je onzin verkondigen. Christelijke fora worden overspoeld met atheïsten die vrijheid van mening preken maar censuur toepassen. You gotta love them!
 8. Piebe

  Drie-eenheid voor kinderen

  In sprookjes worden kinderen ook vaak opgegeten, dus sprookjes ook maar verbieden? Ik zeg niet dat kinderen de hele Bijbel voorgelezen moet worden, maar met name uit het NT. Een uitstekend boek dat op nogal wat weerstand stuit, want de waarheid heeft een schel geluid.
 9. Piebe

  Drie-eenheid voor kinderen

  Censuur is ook indoctrinatie. En de Bijbel is meer dan gepreek, ik koester warme herinneringen aan de verhalen over Jezus de me als kind zijn verteld.
 10. Piebe

  Ontspanning

  Ja als je van vissen houdt zijn deze grote jongens leuk om eruit te halen kan ik me voorstellen.
 11. Piebe

  Drie-eenheid voor kinderen

  Kinderen zijn juist dol op verhalen, ben je zelf nooit voorgelezen?
 12. Piebe

  Ontspanning

  Wat een giganten! Zwemmen die in onze wateren??
 13. Ja precies en het goede begeren kan nooit een zonde zijn nietwaar Gait?
 14. Maak van begeerte niet te veel, want hoe harder je het veroordeelt, hoe sterker je begeerte wordt. Accepteer dat we allemaal begeerten hebben dus gebruik je verstand en doe niets waarmee je een ander schaadt. Dan zal de begeerte geen macht over je hebben.
 15. Piebe

  Een voorstelling

  In deze context betekent 'het leven' de joodse levenswijze onder de wet van Mozes. Want indien men letterlijk het leven geeft om het te behouden, dan is men toch zo dood als een pier!!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid