Spring naar bijdragen

Piebe

Members
 • Aantal bijdragen

  2.493
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Piebe

 • Rang
  CrediBakvis

Recente profielbezoeken

4.006 profielweergaven
 1. Waar was je toen ik verguist werd en een ban van drie maand kreeg om andermans woorden? Ik heb me in je vergist, maar nee ik ben niet terug. Zonde van mijn tijd. Met een door- en door corrupte mod aan het roer zoals @sjako wil ik hier dood niet gevonden worden, die oude jodenknuffelaar. Bedenk je goed dat een vriend van het jodendom een vijand van Christus is. zware belediging is niet toegestaan. Om je te helpen niet dood gevonden te worden hier krijg je permanente ban. Zo gaat dit niet.
 2. Piebe

  De structuur van Genesis

  Alhoewel ik het leuk gevonden vind, betwijfel ik of dat zo is. Want als Abraham bereid was zijn lievelingszoon te offeren, waarom zou Noach dan twijfelen aan Gods oordeel dat in onze ogen zo barbaars lijkt. En dat Noach niet meer met God wandelde en dat later uit hem de 12 stammen zouden voorkomen lijkt me wel heel geducht. Het zou betekenen dat Christus is voortgekomen uit een ongelovige. Daar valt natuurlijk tegenin te brengen dat Christus' broers ook niet geloofden. Bovendien wist Noach al wat er gebeuren gingen toen hij de ark bouwde, dus ik verwerp de hypothese dat hij niet meer met G
 3. Piebe

  Is de hemel volmaakt ?

  Ik heb niet ontkend dat Christus in de apostelen was, maar als jij doden kunt opwekken en zieken genezen dan neem ik het gaarne terug en heb ik te maken met de 14e apostel.
 4. Piebe

  Is de hemel volmaakt ?

  Dank voor het delen van dat inzicht @Breuk want daar sla je wat mij betreft de spijker op z'n kop. Christus is niet in jou, maar jij bent in Christus. De schepping draait om Christus en niet andersom. Edoch als gezegd doe ik niet meer mee maar hier wou ik een uitzondering voor maken.
 5. Piebe

  Trajecto is overleden

  Het doet me verdriet dit de lezen. Gecondoleerd aan allen die Trajecto na stonden.
 6. Absoluut jammer. Ik ben lang actief geweest op Trajecto zijn forum en ik weet dat hij er hart voor had en dat hij de ruzies graag had willen voorkomen (maar dat lukt nooit in dit leven). Ik zal hem niet vergeten en denk met positieve gevoelens aan hem terug ondanks de meningsverschillen die er geweest zijn. Geloofsgesprek is en blijft Trajecto zijn levenswerk en ik hoop dat het nog een lang leven beschoren is. Wie weet tot ziens @Trajecto aan de overkant van de regenboog. Gegroet je maat.
 7. Ik hoorde van de situatie van Trajecto op zijn eigen forum. Heel erg triest om te vernemen dat het zo slecht met hem gaat.
 8. Dit zijn leugens en valse beschuldigingen. Is dit de nieuwe koers van jouw forum @sjako want die is weinig christelijk te noemen. En dat je mij drie maanden een ban hebt gegeven vanwege de woorden die meneer @leren_schoen over mijn moeder heeft gesproken is het laatste woord nog niet over gezegd. Waarom kreeg ik een ban van jou @sjako terwijl ik i.p.v. olie op het vuur te gooien jou attendeerde op het bericht van @leren_schoen die mijn moeder uitmaakte voor temeier en mij beschuldigde van het verspreiden van nazipropaganda? Is de aantijging soms al genoeg onder jouw twijfelachtige le
 9. Dan heeft @sjako de berichten van @leren_schoen niet gelezen of het moet zo zijn dat je straffeloos andermans moeder voor hoer kunt uitmaken en mensen geweld toewensen zolang je zelf maar joods bent.
 10. Waarom heb ik een ban van drie maand gekregen? En waarom heeft @leren_schoen die mijn moeder uitmaakte voor hoer en mij geweld toewenst niet eens een berisping gekregen? Dit gaat werkelijk alle perken te buiten.
 11. Piebe

  Willempies ban

  Dank je en zal ik doen.
 12. Piebe

  De brede en/of smalle weg (Bergrede)

  Nee die hebben allen dat traject doorlopen.
 13. Piebe

  Willempies ban

  Ja, ben blij dat deze jood tenminste eerlijk zegt hoe hij het opvat dat ik joods van geboorte ben en christen. Figuren als @Chaim leren we dan ook kennen want je ziet dat hij het voor hem opneemt ondanks hetgeen waar ik voor word uitgemaakt. Vervolgens begint ie over een hakenkruis en impliceert dat ik daar een aandeel in had. Ik lust je rauw, kom maar langs.
 14. Piebe

  Abortus

  Als je wist wat genade betekent hoefde je me dat niet te vragen. Terug naar start maar.
 15. Piebe

  De brede en/of smalle weg (Bergrede)

  Dat zie je ook bij inwijdingsrituelen van motorbendes. De leden gaan staan in een lange rij, rollen hun leren jassen op als een knuppel die ze helemaal intapen met plakband. Vervolgens moeten de prospecten zonder hemd naar de overkant lopen met de handen achter het hoofd terwijl ze op het bovenlijf worden geslagen met knuppels. Eenmaal aan de overkant wordt het bebloede lichaam omhelst door de leider en begint de feestvreugde want dan is men officieel lid. Er sneuvelt wel eens een rib maar dat is men gauw vergeten na een paar meter bier.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid