Spring naar bijdragen

Piebe

Members
 • Aantal bijdragen

  2.486
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Piebe

 • Rang
  CrediBakvis

Recente profielbezoeken

2.043 profielweergaven
 1. Dit zijn leugens en valse beschuldigingen. Is dit de nieuwe koers van jouw forum @sjako want die is weinig christelijk te noemen. En dat je mij drie maanden een ban hebt gegeven vanwege de woorden die meneer @leren_schoen over mijn moeder heeft gesproken is het laatste woord nog niet over gezegd. Waarom kreeg ik een ban van jou @sjako terwijl ik i.p.v. olie op het vuur te gooien jou attendeerde op het bericht van @leren_schoen die mijn moeder uitmaakte voor temeier en mij beschuldigde van het verspreiden van nazipropaganda? Is de aantijging soms al genoeg onder jouw twijfelachtige le
 2. Dan heeft @sjako de berichten van @leren_schoen niet gelezen of het moet zo zijn dat je straffeloos andermans moeder voor hoer kunt uitmaken en mensen geweld toewensen zolang je zelf maar joods bent.
 3. Waarom heb ik een ban van drie maand gekregen? En waarom heeft @leren_schoen die mijn moeder uitmaakte voor hoer en mij geweld toewenst niet eens een berisping gekregen? Dit gaat werkelijk alle perken te buiten.
 4. Piebe

  Willempies ban

  Dank je en zal ik doen.
 5. Piebe

  De brede en/of smalle weg (Bergrede)

  Nee die hebben allen dat traject doorlopen.
 6. Piebe

  Willempies ban

  Ja, ben blij dat deze jood tenminste eerlijk zegt hoe hij het opvat dat ik joods van geboorte ben en christen. Figuren als @Chaim leren we dan ook kennen want je ziet dat hij het voor hem opneemt ondanks hetgeen waar ik voor word uitgemaakt. Vervolgens begint ie over een hakenkruis en impliceert dat ik daar een aandeel in had. Ik lust je rauw, kom maar langs.
 7. Piebe

  Abortus

  Als je wist wat genade betekent hoefde je me dat niet te vragen. Terug naar start maar.
 8. Piebe

  De brede en/of smalle weg (Bergrede)

  Dat zie je ook bij inwijdingsrituelen van motorbendes. De leden gaan staan in een lange rij, rollen hun leren jassen op als een knuppel die ze helemaal intapen met plakband. Vervolgens moeten de prospecten zonder hemd naar de overkant lopen met de handen achter het hoofd terwijl ze op het bovenlijf worden geslagen met knuppels. Eenmaal aan de overkant wordt het bebloede lichaam omhelst door de leider en begint de feestvreugde want dan is men officieel lid. Er sneuvelt wel eens een rib maar dat is men gauw vergeten na een paar meter bier.
 9. Piebe

  Willempies ban

  En deze ook: Ga maar lekker naar de hel met je hoeren familie Ik zie ze toch liever in hun slachtofferrol kruipen! ­čĄú Heb ik gedaan. Gegroet en sjalom!
 10. Piebe

  Willempies ban

  Wat een leuke berichten krijg ik van jood @leren_schoen waarmee hij bevestigt wat ik eerder schreef, dat men twijfelt aan mijn joodse geboorte. Dus ik post het even voor de jodenknuffelaars: Je stink homo nsb vader hahhhaha en je hoeren ratten moeder Mod sjako. Je denkt hier toch niet mee weg te komen zeker. Je gaat Willempie achteraan. Drie maanden bedenktijd. Je wilt na herhaaldelijke waarschuwingen je niet fatsoenlijk aanpassen aan dit forum en je komt met deze ongepaste woorden.
 11. Piebe

  Abortus

  Ik ben tegen abortus maar boven alles v├│├│r barmhartigheid. Want is dat niet wat Christus van ons vraagt in alle gevallen? En de keerzijde van barmhartigheid is onbarmhartigheid. Soms kom je dat dilemma tegen bij abortus, Zolang de zwangere vrouw niet onder druk wordt gezet vind ik dat de beslissing bij haar moet liggen.
 12. Piebe

  Willempies ban

  Ben je soms wat traag van begrip en lomp of alleen lomp? Sjalom en een fijne dag gewenst! Mod sjako: beledigend gedrag. Voor de zoveelste keer
 13. De antisemitismekaart wordt bewust getrokken om het gesprek te frustreren. Wanneer ik dan aankaart dat ik joods ben van geboorte, wordt dat glashard ontkend en blijft men me uitmaken voor antisemiet. Wijs ik er op dat ik mijn pijlen richt op het judaïsme en specifiek het meeste nog op crypto judaïsme en niet op het volk als geheel, word ik uitgemaakt voor antisemiet. Vandaar dat ik niet meer met joden in gesprek ga maar uitsluitend over hen praat.
 14. Piebe

  Abortus

  Is het genadig om tegen een verkracht meisje van 13 te zeggen: je krijgt dat kind maar want anders is het moord? Genade voor de een houdt soms in ongenade voor de ander. Daarom ben ik van mening dat moord in schrijnende gevallen is geoorloofd. Dat is althans hoe ik er tegenaan en ik meen mijn visie op de Schrift gestoeld te weten. Het slaat nergens op om een prostituee te vergelijken met een zwanger kind. Wellicht tijd je nog eens te verdiepen wat genade betekent.
 15. Jezus en de apostelen waren nadrukkelijk anti judaïsme, waren dat dan (ook) nazi's? Ik krijg hoe langer hoe meer de indruk dat men kritiek op de joodse religie en haat tegen het volk als geheel bewust niet wil onderscheiden. Of men doet zich voor als atheïst maar praktiseert heimelijk de joodse religie. Immers, men hoeft niet in God te geloven om Mozes te volgen. Er staat nergens in de hele Thora dat het een vereiste is om te geloven. En wie zich opwerpt als atheïst die kan evangeliseren onder de noemer inhoudelijk discussie. Wat @Chaim steeds doet is evangeliseren voor het jodendom,
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid