Spring naar bijdragen

Flawless victory

Members
  • Aantal bijdragen

    1.821
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Flawless victory

  1. Op 23-6-2019 om 21:08 zei Chaim:

    Ik denk dat er absoluut mensen zijn die in meer dan één van deze zaken geloven: God, UFOs, de tiende planeet, etc. Het lijkt me overigens redelijk aannemelijk dat er buitenaards leven bestaat, met name eencelligen, microorganismen, etc. Of enkele van de waarschijnlijk triljarden planeten en manen die er bestaan eveneens beschavingen hebben opgeleverd die intelligent genoeg zijn om afstanden te overbruggen die voor de mens nog niet tot de mogelijkheden behoren, is uiteraard een openstaande vraag, maar het zou me niet vebazen.

    De tiende planeet is een ander verhaal. Deze maakt deel uit van een wetenschappelijke hypothese. Er zijn aanwijzingen die inderdaad lijken te suggereren dat ons eigen zonnestelseltje een negende planeet heeft. Deze planeet moet dan in een enorme grote baan om de zon draaien. Wie weet.

    Wetenschappers van het California Institute of Technology hebben nieuwe aanwijzingen voor het bestaan van een negende planeet in ons zonnestelsel gevonden. De theorie van een verborgen planeet bestaat al langer, maar wordt volgens onderzoekers steeds aannemelijker.

    Er wordt door meerdere wetenschappers al langer gesproken over het bestaan van een negende planeet in ons zonnestelsel. Deze verborgen planeet zou aan de rand van ons zonnestelsel de bewegingen van hemellichamen rondom Neptunus beïnvloeden.

    Deze hemellichamen horen zich in een vaste baan te bewegen, maar doen dat niet. De afwijkende bewegingen zouden het gevolg kunnen zijn van het bestaan van een negende planeet. De zwaartekracht van deze planeet zou de hemellichamen aantrekken.”


    https://www.nu.nl/tech-wetenschap/6310627/nieuwe-aanwijzingen-voor-mysterieuze-negende-planeet-in-ons-zonnestelsel.html

  2. 8 uur geleden zei Modestus:

    @StanjerZijn jij en je vrouw wedergeboren christenen?

    Het is een kleine twee jaar geleden dat de TS dit topic startte. Daarna heeft hij niet meer gereageerd dus het lijkt me niet dat hij hier nog meeleest. Bij  wederomgeborenen draait alles in het leven in de eerste plaats om de Christus, dus ook de Christus in de echtgenoot. Jaloezie kan dan geen vrij spel meer hebben. Treedt het toch nog eens op dan brengen we dit direct bij het kruis en handelen er niet naar.  Zo worden we steeds verder bevrijd van alles wat niet uit God is. 

    Een drievoudig snoer wordt niet spoedig verbroken. (Prediker 4: 12)

  3. 44 minuten geleden zei sjako:

    Dit is ook echt gebeurd.

    Persoonlijk boeit mij dat niet. Geschiedenis is allemaal van de wereld.  Maar ik kan me voorstellen als het je hobby is dat je dat interessant vindt.  Voor mij is het geen enkele reden om die apocriefen te bestuderen.  De canon is mij meer dan voldoende.

  4. Op 17-4-2024 om 22:39 zei Robert Frans:


    De 'gruwel van de verwoesting' waar Jezus voor waarschuwt kom je ook in 1 Makkabeeën 1,54 tegen.
     

    Ik denk dat je vers 58 bedoelt en niet 54.

    58 En de vijftiende dag van de maand Chasleu in het honderdenvijfenveertigste jaar, bouwden zij een gruwel der verwoesting op het reukaltaar, en rondom in alle steden van Juda bouwden zij altaren.

    https://www.statenvertaling.net/bijbel/1mak/1.html#:~:text=54 Naar al deze woorden,zouden van stad tot stad.

  5.  

    5 uur geleden zei sjako:

    Bel en de draak bijv lijkt me toch een fabel.

    https://wol.jw.org/nl/wol/d/r18/lp-o/1960083?q=apocriefen&p=par


    Een goed artikel vind ik.  Zelf houd ik me bij de “protestantse” Bijbel. Ik heb ook een “katholieke” Bijbel en bij het lezen van de “deuterocanonieke” boeken  vind ik het altijd voelbaar dat ze niet of veel minder geïnspireerd zijn. Met andere woorden, zoals in het artikel op de JW website wordt beschreven: “ Het is duidelijk dat mensen er de maker van zijn.” En dat ze van menselijk standpunt uit zijn geschreven. Het zijn duidelijk merkbaar boeken van een andere orde.   Bedankt voor dit heldere artikel.

  6. 32 minuten geleden zei Fundamenteel:

    Er is in Iran toch een nucleaire faciliteit zeer moeilijk te bereiken en die bestand is tegen bunkerbusters? Dat op zich is bedreigend genoeg imho. Niet enkel voor Israël.

    Niet alleen voor Israël inderdaad. Saudi Arabië verwacht dat wanneer Iran een atoombom heeft, deze het eerst op S-A wordt gegooid.  Daarom heeft S-A geholpen met het uit de lucht halen van Iraanse raketten en drones.

  7. Ik heb van het kanaal van Tsarfsti en het kanaal van Kenneth Johannes (Jezus komt spoedig Fellowship) begrepen dat Israel het binnenvallen van Rafah heeft uitgesteld om eerst Iran aan te pakken. Het leger is er klaar voor.  Ik denk dat Israël het wel meteen móet doen omdat ze als ze ermee wachten de steun verliezen van de V.S.  Het is steeds zo dat men Israël steunt als ze worden aangevallen maar zodra ze willen terugslaan valt men Israël al snel af.   Israël kan geen momentum verliezen nu.

  8. 1 uur geleden zei Thinkfree:

    Afwachten dus, al lijkt het mij verstandig dat Israël eerst 

    Hamas en Hesbolla "afrond".


    Ik denk dat het een illusie is dat de situatie rond Hamas en Hezbollah ooit “afgerond” wordt. Israël moet nu wel reageren richting Iran anders denkt Iran dat Israël zwak is. Israël spreekt de taal van het Midden Oosten. En kan daarom geen zwakte tonen.

  9. 3 minuten geleden zei Hopper:

    In het Nederlands discours wordt met corona wappie het volgend bedoeld:

    https://nl.wiktionary.org/wiki/coronawappie

    (pejoratief) iemand die gelooft in een grote samenzwering als verklaring van de problemen rond covid en daar anderen mee lastig valt

     

    Troll lekker door joh. Ik zet je op negeer. 

  10. Zojuist zei Hopper:

    Klopt, het is bij uitstek de natuurmens die zich druk maakt over corona.  Ik heb daar dan ook niet aan meegedaan, me netjes laten vaccineren en ben ongeschonden de corona crisis uitgekomen.   Willem Engel gaat emigreren naar Zuid Amerika, ik blijf gewoon in Nederland.

    Je hebt mensen weggezet voor wappie die er een andere visie dan jij op nahouden. En dat doe je nu indirect weer. Walgelijk.  En dan jezelf nog voor een geestelijk mens houden. 

  11. 20 minuten geleden zei Dat beloof ik:

    Dat is niet gek. Met zulke uitspraken wek je nogal agressie op. En dat is dan ook gebeurd, kennelijk.

    Dat jij met dit soort getroll hier nog steeds kunt schrijven is mij een raadsel. Walgelijk.

    25 minuten geleden zei Fundamenteel:

    Begrijp je dan niet dat ongeacht die man zijn mening, een ander niet tot geweld of doodslag mag overgaan?

    En dat kerken bij de vleet worden aangevallen wegens de “foute” mening/geloofsovertuiging? Mede door lgbtq sympathisanten. 

    Ik ga over dit onderwerp verder op Bazuinen. Daar hebben we (nog) geen last van het ziekelijke getroll.

  12. 8 uur geleden zei Petra.:

    Opmerkelijk omdat het er naar ik begrijp wel in meervoud staat, en verschillend vertaald wordt. Dus hoe dat nou zit?! 

    @Monachos weet altijd goed bronteksten met verschillende vertalingen te plaatsen. 

    Ja daar is @Monachos altijd erg goed in. Jammer dat per abuis  al zijn berichten zijn verwijderd. Hij wordt node gemist.

  13. 3 minuten geleden zei Fundamenteel:

    Holy cow!!! Hij is gelukkig buiten levensgevaar.

    Dan weten we ineens dat hij niet voor een green screen maar echte kerk staat.

    Inderdaad. Op de video op Telegram is te zien dat de massa in de kerk de dader tracht te overmeesteren.

    Hier nog wat info: https://news.sky.com/story/sydney-bishop-among-several-people-stabbed-in-attack-during-church-service-13115918

  14. Op 6-4-2024 om 11:34 zei Thinkfree:

    Wat hou ik van die man, hij heeft 1000% gelijk.

    Op Telegram berichtte Amir  Tsarfati zojuist dat bisschop Mar Mari Emanuel in zijn kerk in Sydney is neergestoken. Ik heb (helaas) de videobeelden gezien, ik hoop dat hij het overleeft, maar op de beelden is te zien dat hij onder andere in zijn nek is gestoken.

    De dader is een islamitische terrorist. Zojuist lees ik dat de conditie van bisschop Mar Mari Emanuel stabiel is.

  15. 2 minuten geleden zei sjako:

    Het was eigen verzoek.

    Ja daar kun je je achter verschuilen. Maar je kunt er ook voor kiezen je in hem in te leven en dan in te zien wat @Petra. al schreef, dat men er ook wat soepeler mee om kan gaan. Er zijn hier al bijna geen deelnemers meer die inhoudelijk wat bij te dragen hebben zoals @Monachos vaak had bij te dragen, ook al zijn die bijdragen wegens een (begrijpelijk) foutje allemaal verwijderd. 

  16. 1 uur geleden zei Petra.:

    @sjakoEen grapje is geen trollen.

    En dat iemand enorm boos kan worden van een modbreak daarover is niet onbegrijpelijk. 

    Je kunt het ook even laten rusten of desnoods dat strafpunt geven i.p.v. meteen het account dichtzetten. 

    Als je had geschreven ...ach nou joh..een grapje moet ook wel kunnen maar het viel nu ff verkeerd..o.i.d dan was de storm weer geluwd. 


    Ik vind het absurd als Monachos zijn account wordt dichtgezet. Behalve dat hij inhoudelijk heel vaak steengoede bijdragen heeft gehad, heeft hij nota bene volop geholpen de spam te bestrijden en @sjako had nota bene al eens zijn account verwijderd. Per abuis weliswaar maar hoe Monachos nu behandeld wordt vind ik jammer. En onnodig.

  17. 14 uur geleden zei Chaim:

     

    Ja, Israel zal worden bestookt met duizenden raketten en drones van alle kanten: Libanon (Hezbollah), Iran en Irak, en er zullen veel doden vallen, maar Israel heeft alle oorlogen eenvoudig gewonnen. Egypte, Syrië, Jordanië, Irak en anderen werden in de 6 daagse oorlog door Israel verslagen; Egypte en Syrië werden in de Jom Kipoeroorlog verslagen. Ook de Libanon-oorlog werd door Israel gewonnen. Oorlog is een hel, maar Israel is het enige land dat nog nooit een oorlog heeft verloren. Zelfs de VS hebben in Vietnam en Korea verloren, maar Israel nog nooit. 

     

    Israël heeft Michaël de aartsengel.  Daniël 10: 20-21

    30 minuten geleden zei Hopper:

    Een goede vriend verteld je de waarheid als je fout zit.  Een goede vriend verteld: als jij provoceert, dan help ik je niet.  Israel heeft geen goede vrienden in de VS en de Europese landen.  


    Israël provoceert niks. Dat is allemaal antisemitische leugen en laster. De twee door Israël in de ambassade gedode Iraanse generaals waren de architecten van 7/10. 

  18. 1 uur geleden zei Thinkfree:

    Juist jij slaat je vriend op zijn bek als deze wordt aangevallen, mooie vriend ben jij.

    Daarnaast gaat dat stukje van @Flawless victory over de hypocrisie van moslims.

    Je zit dus twee keer mis.


    Juist. En het gaat over de hypocrisie en de domheid van de hele wereld.  Zelfs queers protesteren voor Gaza en tegen Israël, terwijl queers in Gaza ten dode zijn opgeschreven en in Israël veilig kunnen leven. Henk Binnendijk heeft eens gezegd dat elke kritiek op Israël antisemitisme is. Ik ben tot de conclusie gekomen dat hij gelijk heeft. En de kerk heeft in de geschiedenis een hele slechte rol gespeeld, die heeft al helemaal geen recht op kritiek op Israël.

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid