Spring naar bijdragen

Flawless victory

Members
  • Aantal bijdragen

    1.862
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Flawless victory

  1. 16 minuten geleden zei Hopper:

    Iemand schrijft hier dat Jezus volledig God is.   

    Dat schrijft niet zomaar iemand, dat blijkt gewoon uit de gehele Bijbel voor wie het zien wil en niet in een inhoudsloze filosofie wil blijven hangen.

    Kolossenzen 2

    [8] Pas op dat niemand u als buit meesleept door de filosofie en inhoudsloze verleiding, volgens de overlevering van de mensen, volgens de grondbeginselen van de wereld, maar niet volgens Christus.
    [9] Want in Hem woont heel de volheid van de Godheid lichamelijk.

     

     

  2. 14 minuten geleden zei Onkruid1986:

    De Bijbel is inderdaad duidelijk.. Net zoals Wc-Eend, dat Wc-Eend adviseert...

    Of de Koran dat beweerd dat de Koran de juiste is en Allah de enige God. 

     

    Wat hoop je met dit soort trollberichten te bereiken? Wat kom je doen op een christelijk forum?

  3. 1 uur geleden zei Breuk:

    Ik denk dat de JG voor Sjako inderdaad een warme familie is.


    Ik weet niet hoe warm een familie is en hoe oprecht een geloof is als er op straffe van uitsluiting hetzelfde gedacht en geloofd moet worden.  Ik vind de zogenaamde vragen die @sjako stelt weerzinwekkend omdat ze in mijn optiek van minachting getuigen en denigrerend zijn, in mijn optiek niet alleen jegens de Kerk maar vooral jegens de Heer Jezus Christus. Het zijn precies de maniertjes die ik gewend was van JG.  Die maniertjes druipen van het sarcasme terwijl het onbegrip bij henzelf ligt. 

  4. @Breuk Het is denk ik goed om te beseffen dat @sjako als hij in de Heilige Drievuldigheid zou gaan geloven, uitgesloten wordt door het genootschap.  Dan is hij alles kwijt.  Als het niet klopt wat ik nu zeg dan moet Sjako dit maar corrigeren. Een JG is niet vrij om af te wijken van de leer van het genootschap.

  5. 1 uur geleden zei sjako:

     


    Jezus kwam niet vanuit Adam maar is Hemels.

    De Zoon is van dezelfde substantie als de Vader. Jezus is God (JHWH).

    1 Johannes 5: 20  (SV) Doch wij weten, dat de Zoon van God gekomen is, en ons het verstand heeft gegeven, dat wij de Waarachtige kennen; en wij zijn in de Waarachtige, namelijk in Zijn Zoon Jezus Christus. Deze is de waarachtige God, en het eeuwige Leven.

    De NWV heeft deze tekst weer gruwelijk vervalst helaas. 

  6. 1 uur geleden zei sjako:

     

    Nee natuurlijk niet. Jezus kwam niet vanuit Adam maar is Hemels. Daarom kon Hij ook dat loskoopoffer ook betalen. Als mens was Hij gelijk aan Adam.

    Wat is dan nu je eigen antwoord op je eigen vraag? Aangezien Jezus zoals je zelf zegt het loskoopoffer niet nodig heeft, heeft Jezus dan een andere God dan de Jehova’s Getuigen?

  7. 18 uur geleden zei Noel2:

    Wat Hamas deed op 7 oktober is fout, niet ontstaan in een vacuum, maar fout.


    Het is pure oude onversneden Jodenhaat die eeuwenoud is. Adolf Hitler had op 28 november  1941 - ver voor het Zionisme -al een ontmoeting met Haj Amin al-Husseini, de grootmoefti van Jeruzalem,  in de Reichskanzlei in Berlijn. Daar werd afgesproken dat Hitler de strijd zou voortzetten tot de totale vernietiging van het “Joods-Communistische rijk in Europa.  Zodra dit was gebeurd zou de Führer de Arabische wereld het sein geven dat “het uur van de ‘bevrijding’ was aangebroken”. Het zou dan de taak van de moefti zijn om de Arabische operaties die hij in het geheim had voorbereid, op gang te brengen met als doel “de vernietiging van het Joodse element dat onder bescherming van de Britse macht in de Arabische sfeer verblijft”.  Het plan om de Joden te vermoorden bestond allang  voordat Israël in 1948 werd geboren. Er werden geheime operaties van de Palestijnen voorbereid. Hitler wilde hen in Europa en overal elders vermoorden.  Het gaat ook nu niet om het Zionisme, het gaat om de Joden.  De “Palestijnse” leider had in 1941 al bewondering voor degene die plannen maakte voor de Joodse genocide.  
    Het was toen nog niet de tijd voor de opkomst van de koning van het Noorden. Dat is het enige verschil. 

    17 uur geleden zei Onkruid1986:

    Er zijn 30.000 mensen gedood. In de holocaust zes miljoen. Die zes miljoen zijn vaak ook gedood in gaskamers. Of door ze in de nek te schieten. Kan je dus echt niet vergelijken met wat er nu in de Gaza gebeurt. 

    Dan zijn andere gevallen in Afrika of Azie ook genocides. De honger is inderdaad verschrikkelijk maar niet te vergelijken met de honger in Afrika. Daar zie je mensen echt met dikke buiken van het opgezet zijn. In Gaza kunnen ze nog gewoon vechten, die lui van Hamas.

     

    Van minstens 10.000 mensen die gestorven zouden zijn kan Hamas niet de namen noemen.  Wat de honger betreft: de vrachtwagens met voedsel en hulpgoederen worden door Palestijnen met stenen bekogeld. Het voedsel wordt veelal niet goed genoeg bevonden. En nog altijd staat een kleine 80 procent van de “Palestijnen” (die niet bestaan, het zijn voor het grootste deel Jordaniërs en Arabieren uit andere omringende volkeren) achter Hamas.

    Ik vind het wel eerlijk van je dat je aangeeft dat de honger in Afrika er ook is en veel groter is en dat er vele genocides elders zijn die niet genoemd worden door hen die nu wel Israël bekritiseren. Dat zijn hypocrieten. No Jews no news.   Jij bent in elk geval eerlijker.

  8. 2 uur geleden zei sjako:

     

    Dat lijkt me nogal duidelijk. De Vader van Jezus is ook de God van Jezus. Mijn vraag is: omdat volgens trinitariërs God uit 3 entiteiten bestaat, heeft Jezus dan een andere God?

    Had Jezus volgens jou een “loskoopoffer” nodig?

  9. 13 uur geleden zei Onkruid1986:

     

    Iedereen die je erover spreekt spreekt juist het tegendeel.

    Huichelaars. Toen de Twin Towers werden binnengevlogen stierven er 2800 Amerikanen, die vervolgens 100.000 Afghanen vermoordden. Wie riep er toen  “genocide”? Waar waren toen de protestanten? 

     

  10. 39 minuten geleden zei Noel2:

    Het is een werkend forum, ik zou geen wachtwoorden gebruiken die je elders gebruikt, en jouw email-adres is dan weer in handen van een commerciele partij, maar voor de rest heb je een forum. Als voorbeeld een filosofieforum, maar net zo makkelijk een geloofsforum. PhpBB is in ieder geval gratis software die je ook kunt installeren op je eigen server. Ik weet niet echt wat dan het verdienmodel is. Er bestaan straks veel forums op dat platform en op een gegeven moment heb je toch consultants nodig voor extra functies of zo. Maar goed invision oogt wat strakker, hoewel de kleurstelling van bazuinen echt slecht is, die wietkleur.


    Bazuinen werkt perfect en de kleur is prachtig. Jammer dat je het nodig vindt om af te geven op een ander forum. 

  11. Op 30-4-2024 om 19:33 zei Hopper:

    Fijn dat we nu een beeld hebben van Jezus, wat is het ook een geweldenaar die Bisschop Mar Mari Emmanuel.   Nu kunnen we Jezus direct herkennen als we hem tegen komen, want groene ogen zijn zeldzaam. 

    Exodus 20:4-6. Gij zult u geen gesneden beeld maken noch enige gestalte van wat boven in de hemel, noch van wat beneden op de aarde, noch van wat in de wateren onder de aarde is. 

    Ieder mens die Jezus van aangezicht tot aangezicht ziet, herkent Hem direct, omdat het onmogelijk is Hem te ontmoeten en het niet te weten. Wie Hem ziet sterft direct aan de oude mens.   Niemand kan Hem zien en naar de oude mens blijven leven. Wat betreft het door jou uit de context gerukte citaat, dat gaat over de Kanaänitische afgodendienst, met als voorbeeld het gouden kalf uit de tijd van Mozes.

    3U zult geen andere goden voor Mijn aangezicht hebben.

    4U zult voor uzelf geen beeld maken, geen enkele afbeelding van wat boven in de hemel, of beneden op de aarde of in het water onder de aarde is.

    5U zult zich daarvoor niet neerbuigen, en die niet dienen, want Ik, de HEERE, uw God,


    Overigens het zoveelste bewijs dat Jezus God is. De Vader legt de gelovigen aan de voeten van de Zoon en zij buigen en dienen dan niet een andere God maar God Zelf.

    Hebreeën 1:

    7 En van de engelen zegt Hij weliswaar: Die Zijn engelen maakt tot geesten en Zijn dienaren tot een vuurvlam,

    8 maar tegen de Zoon zegt Hij: Uw troon, o God, bestaat in alle eeuwigheid. De scepter van Uw koninkrijk is een scepter van het recht.

  12. 55 minuten geleden zei Noel2:

    Wel steeds reclame voor gratisforums op de site…no absolute free lunch

    Zo betalen de bezoekers voor het forum door middel van ongewenste reclame.  Ik zie het steeds vaker opduiken op andere fora.  Gratis forum software wordt bovendien  door heel veel mensen gebruikt waardoor het zeer aantrekkelijk is voor hackers.

  13. 23 uur geleden zei Noel2:

     

    Sowieso is dit een les in hoe belangrijk vind je de gelding van jezelf op een forum? Als dat niet te veel is, dan maakt het ook niet zo uit hoe het forum eruit ziet.
     


    Dit heeft niets met “de gelding van jezelf” te maken.  Het geloof is Christocentrisch. Een Hem respecterend forum wil haar bezoekers niet in gevaar brengen en wil een goede database voortbrengen waarin bruikbare informatie soepel gevonden kan worden, in plaats van dat men zich eerst door een hele berg spam moet worstelen.

     

    23 uur geleden zei Noel2:

     

    Ik zou zelf graag al mijn berichten verwijderd zien, dan wordt mijn “impact” weer wat minder, dat voelt altijd als een steen die je mee moet zeulen. Veel van wat ik geschreven heb keur ik weer af, als van een onzuivere duistere bron.

     

    Dat is een vorm van zelfvernietigingsdrang. Voor mij wel herkenbaar uit het verleden. Gelukkig heb ik daar heden ten dage geen last meer van. Christus Jezus wast elke dag onze voeten. Ik wens je toe dat Zijn geloof Zich in jou mag gaan realiseren. 

    …..

  14. Op 10-1-2024 om 13:05 zei Fundamenteel:

    Ik weet alleszins 100% zeker weinig aandeel in al dat drama toen te dragen.

    Dat is nu duidelijk geworden. Sorry dat ik je verkeerd beoordeelde. 

    3 uur geleden zei Noel2:

    https://www.gratisforums.com/forummaken.html

    je hebt zelfs helemaal gratis, raar dat steeds de dure opties gekozen worden

    Dat vind ik helemaal niet raar. Je betaalt altijd ergens mee. Is het niet met geld dan wel met de veiligheid en/of de gegevens van de forumdeelnemers of met reclame.

  15. 13 uur geleden zei sjako:

    Ik loop een paar dagen achter met ruimen. M’n hond is maandag ziek geworden en is helaas gisteren overleden. Daar ben ik aardig kapot van dus ben ik minder aktief.

    Ik ga dat proberen, maar vrees het ergste.

    Het spijt mij ook te vernemen dat je hond is gestorven. Heel veel sterkte met dit verlies.

  16. @Fundamenteel  Ik noemde Monachos op omdat hij niet alleen veel inhoudelijke kennis heeft en heel veel nuttige bijdragen heeft gedaan, maar vooral omdat hij en ik samen de spam rapporteerden en deze rapportage meldden in de topic zodat anderen zich die moeite konden besparen omdat ze konden zien dat het al gemeld was.  En een enkele keer ook Petra. Toen Monachos werd gebanned had ik weinig zin het melden in mijn eentje voort te zetten, maar dat deed ik wel, totdat Sjako de spam steeds langer liet staan. Toen ben ik gestopt.  Ik ga het melden ook niet meer oppakken. Zoals Noel aangeeft wordt het gevaarlijk als de bots de links werkend krijgen.  Eén beetje zichzelf en vooral Christus respecterende beheerder wil dat voorkomen.  Maar ik geef slechts aan hoe ik erin sta hè. Ofwel de boel wordt door de eigenaar (beheerder) opgeruimd en beschermd ofwel is het einde forum. Maar zo kan het niet verder. Wie wil er nou ruimte bieden aan zulke criminelen?  Laat staan op een christelijk forum.

     

    @Fundamenteel  Monachos is hier volgens mij niet onder een andere naam. Ik denk dat je je vergist.

     

  17. 2 uur geleden zei Noel2:

    Sjako loopt wat achter met spamberichten verwijderen. Het is erg, maar kan nog erger, als ze de url’s aan de praat kunnen krijgen. Dat kan je per ongeluk op criminele sites terecht komen. Ik heb de berichten wel eens door Google Translate gehaald, het slaat nergens op. Sommige stukken zijn ook brij. Ik snap best als Sjako er moedeloos van wordt, maar de aanpak kan misschien systematischer en makkelijker. Gewoon alles van de afgelopen dag filteren en de rotzooi weggooien, dat moet te doen zijn. probleem is wel dat ze de berichten automatisch kunnen laten plaatsen via een script, dus het kost ons veel meer moeite dan dat het hun kost om weer berichten te plaatsen. Ik ben vaak aan het rapporteren, maar als het dan vele dagen duurt voordat er iets lijkt te gebeuren laat ik het ook maar. 

    Sowieso is dit een les in hoe belangrijk vind je de gelding van jezelf op een forum? Als dat niet te veel is, dan maakt het ook niet zo uit hoe het forum eruit ziet. Ik zou zelf graag al mijn berichten verwijderd zien, dan wordt mijn “impact” weer wat minder, dat voelt altijd als een steen die je mee moet zeulen. Veel van wat ik geschreven heb keur ik weer af, als van een onzuivere duistere bron.


    Dat Sjako de gerapporteerde berichten niet elke dag verwijdert (wat niemand hem verwijten kan, hij is ook maar een moderator) is voor mij een van de redenen geweest waarom ik ben gestopt met rapporteren. Als het niet gelijk wordt weggehaald loopt het spamtopic namelijk verder vol met reacties van weer nieuwe bots en dan kun je dezelfde topic blijven melden. Een tweede reden is de ban van Monachos geweest. Hij meldde ook heel veel spamberichten. Derde reden is dat ik mijn forumactiviteiten zoveel mogelijk verleg naar het nieuwe forum. De spam hier op crecible verschijnt nu ook in gewoon lopende topics en dat maakt dat ik er nog maar weinig zin in heb energie te steken in dit forum.  Voor mij is dit  forum vooral ook een informatiebank waarin ik dingen op kan zoeken. Door de enorme hoeveelheid spam waarmee inmiddels ook allang lopende topics vollopen wordt die functie steeds minder aantrekkelijk en bruikbaar.

    @Petra.  heeft de contactgegevens van de eigenaar al eerder aan @sjako gegeven. Wat mij betreft is het tijd de eigenaar erbij te halen. Desnoods via de provider. Dan kan hij kiezen of hij de stekker uit het forum haalt of dat hij ervoor gaat zorgen dat de spam niet meer of niet meer zo makkelijk op het forum kan komen. En dan meteen nieuwe moderatoren erbij. Ik denk dat Sjako de eigenaar niet aanspreekt omdat hij vreest dat dat het einde van het forum wordt.  Zelf ben ik van mening dat dat dan beter is dan zo door te modderen. 

  18. 18 uur geleden zei Chaim:

    Gelukkig wordt het antisemitische pro-Pal tuig niet alleen gearresteerd, maar worden de studenten onder hen ook definitief geschorst en kunnen hun studie niet meer voortzetten.


    Het zijn m.i. sowieso incompetente studenten anders ga je niet wekenlang tot zulke acties over. De universiteit is er om te studeren en protesteren doe je maar ergens anders.   Iran biedt uitgesloten studenten een studiebeurs aan. Kunnen ze daar gaan studeren. Dan zijn ze binnen de kortste keren genezen van hun pro-Pal gedrag.

  19. 59 minuten geleden zei Fundamenteel:

    Sjako kan er niets aan doen, anders dan Invision mailen en de situatie uitleggen. Ik weet niet of hij dit al gedaan heeft?

    @Petra. heeft @sjako al eens de gegevens van de eigenaar toegestuurd. Dus dan zou de eigenaar toch gecontacteerd moeten kunnen worden. 

  20. 19 uur geleden zei Figulus:

    Wat leuk dat je probeert om je visie te delen. Mijn overtuiging dat honden, en dieren in het algemeen, geen geest hebben, vertaalt zich prima richting mijn hond. Zeker niet de makkelijkste, maar een heel leerzame.

    Apen hebben net als alle andere dieren ook geest en dus denkvermogen. Op nu.nl staat vandaag dit artikel: https://www.nu.nl/dieren/6311427/orang-oetan-behandelt-eigen-wond-bewust-met-geneeskrachtige-plant.html

  21. 1 uur geleden zei Figulus:

    Volgens de minister-president is niet zozeer de vraag wat 'Den Haag' hiertegen doet, maar moet de samenleving het "collectief met elkaar oppakken". "We zijn een van de meest open landen van de wereld. Daar hoort dit bij, dat je elkaar aanspreekt op gedrag."

    Zonder duidelijke richtlijnen of wettelijke kaders kan dit ook leiden tot situaties waarin individuen eigenhandig proberen gedrag van anderen te corrigeren. Kan zomaar de vorm van eigenrichting aannemen.  De influx van moslims is behoorlijk, en de religie van de moslims eist zo zijn consequenties. De impact blijkt groter te zijn dan men in begin wou zien.

    Met je eens. De gevolgen nu afwentelen op “het volk” is laf van de “overheid”.

  22. 17 minuten geleden zei Hopper:

    https://www.bnnvara.nl/joop/artikelen/demonstranten-holocaustmuseum-niet-vervolgd-beschuldigingen-van-antisemitisme-lijken-compleet-verzonnen

     

    Het CJO deed aangifte omdat tegen een groep van vijftien mensen beledigende en bedreigende dingen zouden zijn geroepen toen zij onderweg waren naar het net geopende Holocaustmuseum, zoals 'Juden raus' en 'Joden rot op'. De politie stelde daarom onder leiding van het OM een strafrechtelijk onderzoek in, omdat dat soort kreten als strafbaar worden beoordeeld. In de Kamer werd door onder meer de VVD'ers Ingrid Michon, Eric van der Burg en Dilan Yesilgöz woest gereageerd op de kreten, zonder dat ook maar een van hen zelf iets had gehoord.

    Na uitvoerig onderzoek is gebleken dat er geen getuigen en beelden van het incident te vinden zijn, zo meldt het OM. "De politie heeft geen camerabeelden of andere opnames van de betreffende locatie bij het Wertheimpark kunnen achterhalen. Ook de beveiliging van het Holocaustmuseum heeft de politie desgevraagd laten weten deze leuzen niet te hebben gehoord. Andere getuigen die de strafbare uitingen zouden hebben gehoord, heeft de politie niet kunnen traceren."

     

    Ziehier hoe de mythe van het antisemitisme ontstaat.  Dit bericht ontgaat natuurlijk weer velen, en zo blijft in de beeldvorming het 'antisemitisme' hangen.  In werkelijkheid is er niets gebeurd, slechts mensen die protesteren tegen een fascistisch staatshoofd. (Yitzhak Herzog)


     Het antisemitisme stijgt wereldwijd met de dag. Met name in de VS is het 1939 all over again. Op vele universiteiten hebben pro Palestina protestanten de campussen bezet en wordt Joodse studenten de toegang tot de universiteiten ontzegd (en in sommige gevallen zelfs bewusteloos geslagen) en belet door de protestanten. Na twee weken hebben dan sommige universiteiten eindelijk de autoriteiten ingeschakeld waarna de politie de toegangswegen tot de universiteiten heeft bevrijd en een aantal protestanten heeft gearresteerd.   In Nederland is het antisemitisme ook dusdanig toegenomen dat de dodenherdenking op 4 mei beveiligd moet worden.   Wie doet alsof antisemitisme een mythe is moet zich kapot schamen.

    https://nos.nl/artikel/2514532-rutte-het-gaat-de-verkeerde-kant-op-met-antisemitisme-in-nederland

  23. Op 1-5-2024 om 16:04 zei Figulus:

    Allereerst ben ik van mening dat honden geen geest hebben. Ze bestaan uit instincten en compulsies. Meer dan stof zijn ze niet.


    Honden en katten hebben net als alle overige dieren wel degelijk bewustzijn en dus geest, aangezien bewustzijn een functie is van geest. Zoals Johannes 1 beschrijft bestaat er niets zonder de logos, wat behalve woord ook bewustzijn of het denkvermogen betekent.  God is geest en er is niet dat bestaat zonder God.  Onderstaand twee voorbeelden waaruit blijkt dat honden en katten mensen kunnen (leren) verstaan en ook kunnen antwoorden en met de mens kunnen communiceren door op de juiste knoppen te drukken.  Als je zoekt op “dogs talking with buttons” vind je nog veel meer filmpjes.

     

     

     

     

    Men kan dus maar beter goed zijn voor de dieren want ook zij zijn schepselen van en uit God. Ook zij hebben gevoelens en gedachten. Die hond in bovenstaand voorbeeld is heel intelligent. Hij weet zijn baasje met een beperkt vocabulaire te vertellen dat er een vreemd voorwerp in zijn linker poot zit en dat dat pijn doet. Bij het nakijken van zijn tenen vindt ze het voorwerp.

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid