Spring naar bijdragen

In welk boek ben je nu bezig? [2]


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 447
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Nu we het toch hebben over 'beste boek ooit gelezen', qua romans is dat voor mij: 'Insjallah' van Oriana Fallaci, over de VN-aanwezigheid in Libanon in de jaren '80, toen daar een burgeroorlog woedde.

Qua non-fictie twijfel ik tussen:

Richard Dawkins - The Selfish Gene,

Jared Diamond - Guns Germs and Steel.

Allebei biologen smile.gif , hoewel het laatste boek over geschiedenis gaat: biologische en geologische factoren die hebben bepaald waarom bepaalde delen van de wereld dominant zijn en andere niet.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 7 months later...

Ik ben de laatste tijd enthousiast Stephen King aan het lezen, zo om de zoveel jaar krijg ik dat een tijdje. Daarnaast nog in een stuk of vijf boeken bezig (ik lees altijd verschillende dingen tegelijk), maar daar doe ik de laatste tijd weinig mee aangezien alles overhoop ligt sinds de verhuis.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Kan jouw droom werkelijkheid worden?

door John c Maxwell.

Na een paar preken gehoord te hebben bij hour of power maar een boek van hem aangeschaft! Deze man inspireert je om uit te zoeken wat jouw droom is en hoe je er kan komen. Vind het tot nu toe een erg goed boek moet ik zeggen.

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid