Spring naar bijdragen

Asteraceae

Members
 • Aantal bijdragen

  6.175
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

  Nooit
 1. En is die weg gelegen in absolute gehoorzaamheid, in het volgen van het eigen geweten, vergaren van schatten op deze aarde, in het loslaten van alles of waar precies in?
 2. Enfin, voorzover ik er een mening over heb zijn andere godsdiensten fout, is het afgodendienst en niet tot eer van God. Of de oorsprong van die godsdienst nu ligt in een demonische openbaring aan een woestijnbarbaar of in het oprechte zoeken van iemand lijkt mij er verder weinig toe te doen.
 3. Probeer er niet al te veel over te piekeren, spreek een keertje af, misschien daarna nog een keer en laat het gewoon gaan.
 4. Quote: Op donderdag 28 oktober 2010 20:35:51 schreef Andere Jas het volgende: Geef het monarchale staatshoofd meer macht, gooi er een parlement onder om de macht van de koningin aan te vullen en zo nodig te beperken en laat het parlement aangevuld en beperkt worden door de koningin. Laat het koningshuis een waarborg zijn van stabiliteit en continuïteit tegenover een om de vier jaar wisselend kippenhok. Ik zou het verfrissend vinden als er iemand zorg draagt voor zijn/haar onderdanen in plaats van iemand die zijn gezag ontleent aan kiezers. 4??? Dat is toch alleen maar de theorie?
 5. Asteraceae

  vroeg naar school?

  Leerplicht is er pas vanaf het vijfde jaar. De meeste kinderen gaan alleen al vanaf hun vierde.
 6. Asteraceae

  vroeg naar school?

  Quote: Op woensdag 27 oktober 2010 22:46:16 schreef Skippy het volgende: Bovendien is het volgens mij heel belangrijk dat ouders zelf goed in hun vel zitten. Een kind heeft veel meer aan een gelukkige, werkende moeder, dan aan een diepongelukkige, thuisblijvende moeder. En aangezien veel vrouwen diepongelukkig worden als ze geen betaalde baan hebben, lijkt het me goed voor het kind als zij wél werken. Kan je dit onderbouwen?
 7. Asteraceae

  vroeg naar school?

  In Nederland gaan de meeste kinderen met 4 jaar naar school en is er leerplicht vanaf 5 jaar. En ouders die horen voor hun kinderen te zorgen, dat betekent niet dat ze er altijd moeten zijn, maar wel het absolute leeuwendeel.
 8. Quote: Op woensdag 27 oktober 2010 00:31:18 schreef Iriacynthe het volgende: Da's niet tof, zo laat nog aan het werk zijn. I know, zeker aangezien ik ook tentamenweek heb. Maar moet jij niet proberen je dag- en nachtritme op peil te houden.
 9. Werken, kan het niet helpen, mijn monteurs zijn nog niet naar bed.
 10. Wat doe ik wakker op dit tijdstip?
 11. Asteraceae

  Vraag maar raak [6]

  Shampoo, conditioner en deodorant. Welke kleren heb je aan?
 12. Quote: Op maandag 25 oktober 2010 13:14:26 schreef VragenKostNiets het volgende: Nee ook niet want ik weet dat ze die niet heeft Ze was altijd heel openhartig over dit soort dingen. Dat betekent neit dat ze die niet heeft he
 13. Andere vraag, is het nuttig om je te laten testen op SOA's? Daar beschermt de pil niet tegen.
 14. Asteraceae

  Vraag maar raak [6]

  Mozzarella is ranzig, dus nee. Oh en rode wijn is ook niet lekker. Wat vind je van elly en rikkert?
 15. Asteraceae

  Vraag maar raak [6]

  Wiskunde Of scheikunde wat is je grootste blunder?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid